Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در طول سفرهای نوروزی سال‌جاری هم‌وطنان و مسافران جاده‌ای بیش از ۲ میلیون بار با سامانه ۱۴۱ تماس گرفته و از خدمات آن استفاده کرده‌اند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، علی‌اکبر آشوری رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور در خصوص آمار تماس‌ها و خدمات این مرکز اظهار داشت: در طول تعطیلات نوروزی (۲۵ اسفند ۹۵ الی ۱۵ فروردین ۹۶) تعداد ۱۹ میلیون و۶۶۱ هزار درخواست در سایت و اپلیکیشن همراه ۱۴۱ ثبت گردید که تماس های تلفنی برقرارشده باسامانه ۱۴۱ بالغ بر ۲ میلیون و ۹۷ هزار و ۴۲۶ بوده که در مقایسه با مقطع زمانی مشابه در سال گذشته ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد افزایش داشت.

وی افزود: همچنین در این ایام با ثبت۱۲۵هزار و ۲۸۳تماستلفنی با بخش کارشناسی ۱۴۱، تماس با این بخش ۱۲/۳درصد افزایش یافت.

آشوری افزود: در سفرهای نوروزی امسال بیشترین متوسط ترددساعتی شمارش‌شده کل کشور در روز دوشنبه۷ فروردین‌ماه سال ۹۶ و به تعداد ۴۶۱ وسیله نقلیه در ساعت وکمترین متوسط ترددساعتی در روز دوشنبه ۳۰ اسفند ۹۵ و به تعداد ۳۲۳ وسیله نقلیه در ساعت ثبت شده است. همچنین متوسط تردد ساعتی در کشور در طول بازه موردبررسی تعداد ۴۰۸ وسیله بر ساعت بوده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل در ترددشمارهای مشابه ۱۰/۳ درصدافزایش‌یافته است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور میانگین سرعت در طول سفرهای نوروزی را، ۸۰/۱ کیلومتر بر ساعت اعلام کرد و افزود: این نرخ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱/۲کیلومتر بر ساعت کاهش‌یافته است. تخلفات سرعت غیرمجاز در طول مدت موردبررسی نیز با ۰/۷۵ درصد کاهش به ۸/۸ درصد رسیده است.

وی با بیان این که دراین ایام ۲۶۰۰ محور شریانی و ۹۹۸ محور غیر شریانی با بارش‌های جوی همراه بودند، افزود: باحضور ۱۰هزار و ۸۲۱ نفر ازنیروهای راهداری با استفاده از ۶ هزار و ۷۳۳دستگاه ماشین‌آلات،در مجموع۶۳ هزار و ۴۴ کیلومتر باند، عملیات برف‌روبی ، ۳۸ هزار و ۶۴۶ تن شن و نمک مصرف و ۳هزار و ۵۵۰ مقطع ریزش‌برداری شد.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش راهداران ۱۲۵۳ نفر از مسافران و درراه ماندگان نیز در راهدارخانه‌ها ومکان‌های امن اسکان داده شدند و به۵۲۵۱ دستگاه خودرو نیز امدادرسانی فوری وجزئی صورت گرفت.

آشوری همچنین اعلام کرد :محور آزادراه کرج- تهران با متوسط تردد ۵۵۲۹ وسیله در ساعت پرترددترین محور ارتباطی کشور بوده و پس ‌ازآن محورهای آزادراه کرج- قزوین، آزادراه تهران– کرج، آزادراه قزوین-کرج و آزادراه تهران- قم به ترتیب با تردد متوسط ۵۰۲۷، ۴۸۵۶، ۴۴۴۸ و ۳۰۰۶ وسیله بر ساعت پرترددترین محورهای کشور بوده‌اند.

وی افزود:استانهای اصفهان، سمنان، قم، مرکزی و یزد به ترتیب با سرعت متوسط ۸۸.۶، ۸۸.۶، ۸۷.۵ و ۸۷.۵ و ۸۶.۹ کیلومتر بر ساعت دارای بالاترین سرعت متوسط تردد بوده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور ازهم وطنان درخواست نمود ازظرفیت ایجادشده درسامانه ۱۴۱ برای داشتن سفرهای ایمن ومدیریت شده برون شهری استفاده وبهره مندشوند

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بخش کشاورزی بیش از ۲۰ درصد رشد کرد/عراق مقصد نخست صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون روابط بین‌الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در خصوص صادرات محصولات غذایی و کشاورزی گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۸ میلیون و ۸۰۳ هزار تن محصولات دامی شیلاتی، زراعی، گلخانه‌ای، لبنی و فرآورده‌های مرتبط به ارزش ۶ میلیارد و ۲۹۸ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۶۵۴ دلار صادر شد که این میزان با حدود یک میلیون تن کالای بیشتر، بیش از یک میلیارد دلار ارزآوری بیشتر نسبت به مدت مشابه برای کشور داشته که ۱۲.۲ درصد در وزن و ۲۰.۴ درصد در ارزش نسبت به سال ۱۴۰۱ با افزایش همراه بوده است.

ارزآوری ۱۳ درصدی صادرات کشور با محصولات غذایی و کشاورزی

لطیفی در ادامه سخنان خود افزود: سهم محصولات کشاورزی و غذایی از صادرات ۱۳۶.۴ میلیون تنی کالای غیر نفتی به ارزش ۴۹ میلیارد و ۳۲۹ میلیون و ۴۴۶ هزار دلار، ۶.۴۵ درصد وزن و ۱۲.۸ درصد ارزش بود که نشانگر سهم بالای محصولات کشاورزی و غذایی در سبد ارزآوری برای کشور است.

وی تصریح کرد: از کل صادرات ۸ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۵۵۹ تنی محصولات کشاورزی و غذایی به ارزش ۶ میلیارد و ۲۹۸ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲، گروه محصولات زراعی، گلخانه‌ای و باغی با ۶ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۶۳۸ تن به ارزش ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار، سهم ۷۴.۵ درصدی در وزن و ۶۱.۹ درصدی در ارزش را از کل این نوع محصولات به خود اختصاص داده و پس از آن، گروه محصولات دامی، شیلاتی و لبنی با ۸۵۶ هزار و ۱۰۱ تن، به ارزش یک میلیارد و ۲۳۲ میلیون و ۳۰۶ هزار دلار، سهم ۹.۷ درصدی وزن و ۱۹.۵۶ درصدی ارزش و گروه محصولات فرآوری شده، کنسروجات و غذای آماده و نیمه آماده با یک میلیون و ۴۰۲ هزار و ۸۱۹ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار، سهم ۱۵.۹ درصدی وزن و ۱۸.۵ درصدی ارزش کل صادرات محصولات غذایی و کشاورزی را شامل شده است.

وی در خصوص میزان رشد هر یک از این گروه‌های صادراتی توضیح داد: گروه کالایی محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۹ درصدی در وزن و ۲۶ درصدی در ارزش داشته، گروه کالایی محصولات دامی، شیلاتی و لبنی نیز نسبت به مدت مشابه با رشد ۲۱ درصدی در وزن و ۶ درصدی در ارزش همراه بوده و گروه محصولات فرآوری شده نسبت به سال ۱۴۰۱، بیش از ۲۳ درصد در وزن و ۲۰.۵ درصد در ارزش افزایش داشته است.

ارزش صادرات محصولات غذایی و کشاورزی دو برابر سایر کالاهای صادراتی

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت در خصوص متوسط ارزش کالاهای صادراتی محصولات غذایی و کشاورزی گفت: در سال ۱۴۰۲ متوسط ارزش صادراتی کالاها در واحد تن ۳۶۱ دلار و ۶۳ سنت بود که این میزان در بخش کشاورزی دو برابر ارزشمند تر (۹۸ درصد بیشتر از سایر کالاها) بود و هر تن کالای صادراتی از کد ۰۱ تا ۲۴ گمرکی به طور متوسط (همه گروه‌های غذایی، کشاورزی و دامی) ۷۱۵ دلار و ۴۱ سنت بود که این میزان در گروه‌های سه‌گانه زیر بخش آن کمی متفاوت بود.

وی افزود: در بین محصولات غذایی و کشاورزی صادر شده محصولات دامی، شیلاتی و لبنی با متوسط ارزش ۱۴۳۹ دلار و ۴۴ سنت به ازای هر تن نسبت به متوسط صادرات کشور حدود ۴ برابر ارزآوری داشت (۲۹۸ درصد بیشتر)، محصولات فرآوری شده و صنعتی غذایی با متوسط ارزآوری ۸۳۱ دلار و ۴ سنت در تن، ۱۳۰ درصد بیشتر از متوسط کالاهای صادراتی کشور و محصولات باغی و زراعی با متوسط ۵۹۵ دلار و ۹۲ سنت در تن ۶۵ درصد بیشتر از متوسط سایر اقلام کالایی صادر شده برای کشور ارزآوری کرده است.

عراق خریدار ۳۱.۵ درصد محصولات غذایی و کشاورزی ایران

لطیفی گفت: از کل صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۸۷ درصد وزن و ۸۰ درصد ارزش به ۱۵ کشور همسایه ایران صادر شده که عراق با خرید یک میلیارد و ۹۸۶ میلیون دلار، ۳۱.۵ درصد از محصولات صادراتی غذایی و کشاورزی ایران مقصد نخست و امارات با خرید ۷۵۱ میلیون دلار، روسیه با ۵۲۱.۵ میلیون دلار، پاکستان با ۵۰۸ میلیون دلار و افغانستان با ۴۲۹.۴ میلیون دلار، مقاصد دوم تا پنجم در بین کشورهای همسایه بودند که بعد از آن ترکیه با ۲۵۱ میلیون دلار، ترکمنستان با ۱۱۷ میلیون دلار، آذربایجان با ۱۱۶.۴ میلیون دلار، قزاقستان با ۱۰۲ میلیون دلار، قطر با ۷۰ میلیون دلار، عمان با ۶۷ میلیون دلار، کویت با ۵۵ میلیون دلار، ارمنستان با ۴۵.۵ میلیون دلار، بحرین با ۷ میلیون دلار و عربستان با ۱۷ هزار دلار قرار دارند.

کد خبر 6084288

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • تردد ۳.۵ میلیون وسیله نقلیه در محورهای استان سمنان
  • رضایت ۷۵ درصدی مسافران در سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ از فرودگاه‌های کشور
  • صادرات بخش کشاورزی بیش از ۲۰ درصد رشد کرد/عراق مقصد نخست صادرات
  • ۱۱ سد کشور به پرشدگی ۱۰۰ درصدی رسیدند
  • رشد ۲۰.۵ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۶.۳ میلیارد دلاری صادرات محصولات غذایی و کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • کشور‌های همسایه مقصد ۸۰ درصد صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران