Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان؛ اولین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری امروز 8 اردیبهشت ماه با موضوع مسائل اجتماعی - فرهنگی برگزار شد.

مصطفی میرسلیم به عنوان اولین سخنران نخستین مناظره انتخاباتی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طرح و برنامه 4ساله شما برای مدیریت و سازمان‌دهی حاشیه نشینی و جلوگیری از رشد این پدیده چیست اظهار داشت: مهم‌ترین سرمایه‌ای که در هر کشوری وجود دارد، نیروی انسانی آن است و این نیروی انسانی باید متناسب با ظرفیت‌های زیستی در کشور توزیع شود و بر مبنای استعداد‌هایی که نیروهای انسانی دارد در پیشرفت کشور باید مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرسلیم با بیان اینکه در کشور ما استان‌های مختلف هر کدام از استعداد‌های خود به طور ویژه برخوردار هستند، ادامه داد: نیروی انسانی ما هم با این استعداد‌های مختلف باید به شکوفایی برسند.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری گفت: عدم توجه به سیاست‌های آمایش سرزمین متاسفانه موجب شده است که بسیاری از افراد از نقاط روستایی به شهرها و از شهرها به کلان‌‌شهرها رو بیاورند.

وی ادامه داد: این مسئله‌ای که پدیدار شده است به مشکلات متعدد اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی منجر شده است و ما چاره‌ای که برای حاشیه‌نشینی در نظر گرفته‌ایم بازگشت به سیاست‌های آمایش سرزمین، توزیع صحیح جمعیت و به ویژه به کارگیری صحیح منابع آب در کشور است.

میرسلیم با بیان اینکه به دلیل عدم استفاده صحیح از منابع آب بسیاری از روستاهای ما با بیابان‌زایی مواجه شده‌اند، تصریح کرد: بر این اساس روستا‌نشینان نتوانسته‌اند دوام بیاورند و به شهر‌ها روی آورده‌اند.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری اظهار داشت: یکی از دلایل بی‌توجهی به منابع آب، استفاده از چاه‌های عمیق غیرمجاز و از بین رفتن شبکه‌های قنات در کشور است که نزولات آسمانی خداوند را به اندازه‌ای که قابلیت استفاده داشت، در اختیار مردم قرار می‌داد و امکان بهر‌ه‌گیری مناسب از آن را به روستاییانی که نتوانستند از امکانات آبی استفاده کنند، ناگزیر به حاشیه شهرها پناه‌ آورده‌اند.

وی گفت: روستانشینان پس از مهاجرت به شهرها با امکانات لازمی که برای زندگی انسانی است، برخوردارند و تن به کارهایی دادند که شخصیت انسانی آن‌ها محترم شمرده نشده است و مسائل مختلفی را از لحاظ اجتماعی ایجاد کرده‌اند.

میرسلیم افزود: آنها نتوانستند از بهداشت و درمان درست برخوردار شوند، نتوانستند از آموزش و پرورش صحیح برخوردار شوند و در مواجه با مشکلات با یأس و افسردگی، به مواد مخدر پناه بردند و مشکلات اعتیاد را در جامعه پدیدار ساختند.

**مشکل اصلی حاشیه‌نشینی به عدم توجه به سیاست‌های آمایش سرزمین باز‌ می‌گردد

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری تاکید کرد: مشکل اصلی حاشیه‌نشینی به عدم توجه به سیاست‌های آمایش سرزمین باز‌ می‌گردد.

وی بیان داشت: ظرفیت‌های زیستی ما در مناطق مختلف کشور یکسان نیست و باید توضیح داده شود که به چه علت در استان سیستا‌ن‌وبلوچستان و برخی قسمت‌ها به ویژه اطراف زابل، با مهاجرت گسترده مواجه شده‌ایم به طوری که در آنجا جمعیت شهری و روستایی مناطق را ترک کرده‌اند و آن‌ها هستند که باید پشتیان اصلی مرزها و تربیت‌کننده نیروی انتظامی ما باشند و این انجام نگرفته و معلوم نیست که چه کسی و چگونه باید پاسخگوی این مشکلی که برای کشور ایجاد شده است باشد.

**سرزمین ما دچار بحران شدید زیست محیطی است

هاشمی‌طبا در نقد اظهارات میرسلیم در رابطه با نحوه مدیریت و سازمان‌دهی حاشیه‌نشینی اظهار داشت: بحث آمایش سرزمین، بحث روستاییان، بحث منابع آب و بحث‌های دیگر زیست محیطی که مستقیما به زیستگاه انسان برمی‌گردد، میراثی از گذشتگان و خداوند است که به بشر عطا شده است.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری ادامه داد: وقتی ما بحث‌های مختلف را در کنار هم قرار می‌دهیم، اگر برای آنان اولویت قائل نباشیم موجب می‌شود که بعضی از مسائل که بیشتر در چشم می‌خورد، بیشتر مورد توجه قرار گیرد و مسائل مهمی که کمتر به چشم می‌خورد و در معرض دید ما کمتر است، به آن عنایت نشود.

وی تصریح کرد: سرزمین ما دچار بحران شدید زیست محیطی است و زیستگاه انسان در این مجموعه کاملا در حال از بین رفتن است که مثال‌های متعددی در این باره وجود دارد.

هاشمی‌طبا با تاکید بر اینکه اولویت اولی که برای کشورمان باید مورد توجه قرار گیرد، توجه به زیستگاه‌ ما و حفظ ایران است، خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد همه مسائل را بدون توجه به اولویت‌ها بررسی کنیم، این نظر میرسلیم مورد عنایت قرار نخواهد گرفت.

**حاشیه‌نشینی یکی از معضلات مهم اجتماعی امروز نه تنها ایران بلکه اکثر کشورها است

روحانی در نقد اظهارات میر‌سلیم در رابطه با نحوه مدیریت و سازمان‌دهی حاشیه‌ نشینی اظهار داشت: حاشیه‌نشینی یکی از معضلات مهم اجتماعی امروز نه تنها ایران بلکه اکثر کشورها و شاید همه کشورها است و بنده سراغ ندارم کشوری را که در آن حاشیه‌نشینی وجود نداشته باشد.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری با اشاره به اینکه معمولا حاشیه‌نشینی دور کلان‌شهرها دیده‌ می‌شود، گفت: ریشه‌ حاشیه‌نشینی به عوامل مختلفی باز‌می‌گردد که یک عامل مهم آن مسئله بیکاری و عدم درآمد کافی است.

وی ادامه داد: فردی که در یک شهر دور یا روستایی زندگی می‌کند و منابع درآمدی وی کافی نیست و یا اینکه نمی‌تواند شغلی داشته باشد، برای اشتغال خودش ناچار است مهاجرت کند.

روحانی با بیان اینکه معمولا در شهرهای بزرگ و مرکز کشور شرایط اشتغال بهتر است و این افراد به این مکان‌ها پناه می‌برند، تصریح کرد: برای اینکه این افراد شب بتوانند استراحت کنند، یک جایی را اطراف شهر پیدا می‌کنند و به تدریج‌ هم خانواده‌اش را به آنجا می‌‌آورد و اگر زندگی‌اش خوب باشد، دوستان و اقوامش را به آنجام می‌آورد.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری داشت: اگر کسی می‌خواست در موطن خودش زندگی کند، شغل و در‌آمد مناسب نداشته باشد نمی‌تواند بماند.

قالیباف در نقد اظهارات میرسلیم در رابطه با نحوه مدیریت و سازمان‌دهی حاشیه ‌نشینی اظهار داشت: حاشیه‌نشینی یک نکته مهم و کلیدی است و ما امروز حدود 11 میلیون نفر حاشیه‌نشین داریم.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری با بیان اینکه حاشیه‌نشینی بر اساس فرصت‌های نابرابر اجتماعی و بحران‌های اقتصادی به وجود می‌آید، گفت: یک روش این است که در دراز مدت چاره‌اندیشی کنیم و طبیعتا برای کوتاه‌مدت هم باید برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه معمولا در همه دنیا از این افراد دولت‌ها حمایت می‌کنند، تصریح کرد: بخشی از این محرومان و کم‌درآمدها، حاشیه‌نشین‌ها هستند که دولت در گذشته تدبیر کرده و در قالب یارانه‌‌ها به این افراد کمک کرد و در 7 سال گذشته‌ هم کمک شده است.

قالیباف افزود: گله‌مندی محرومان این است که در 7 سال گذشته باتوجه به افزایش قیمت‌ها و تورمی که اتفاق افتاده است، ارزش آن 45هزار و 500 تومان به کمتر از 15 هزار تومان رسیده است و گله‌ اول آنان این است که چرا هم‌پای تورم کشور این مبلغ افزایش نمی‌یابد و گله‌ دیگرشان این است که چرا یارانه‌ها بین همه اقشار یکسان تقسیم می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری گفت: از سوی دیگر مردم نگرانی دارند که افزایش یارانه‌ها باعث گرانی در کشور نشود.

وی خطاب به میرسلیم اظهار داشت: بنده می‌خواهم بدانم که شما برای یک اقدام کوتاه مدت برای این محرومان چه اقداماتی انجام می‌دهید و برای دراز مدت که موضوع به طور ریشه‌ای حل شود چه برنامه‌ای دارید؟

**لزوم توجه جدی به حاشیه‌نشین‌ها

جهانگیری در نقد سخنان میرسلیم و با اشاره به مشکلات حاشیه نشینی گفت: حاشیه نشینی یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی است که کشور ما در مقطع فعلی در اکثر شهرها از تهران تا اصفهان، مشهد، زاهدان، چابهار و تمام کشور با این پدیده روبرو هستند.

وی ادامه داد : باید به مردم حاشیه نشین به صورت جدی توجه شود نباید به آنها به عنوان افراد اضافی نگاه کرد. این افراد ایرانی هستند و به دلایل مختلفی به حاشیه شهرها پناه آورده اند و باید مسائل آنها مورد توجه قرار بگیرد.

جهانگیری با بیان اینکهحاشیه نشین ها باید در همه جا دیده شوند و به آنها توجه شود، تصریح کرد: خوشبختانه در دولت یازدهم این پدیده با برخورد بسیار علمی و کار دقیق کارشناسی سازماندهی شده است. شورایی به عنوان باز‌آفرینی مناطق سکونتی مردم ایجاد شد که بافت‌های فرسوده ، بافت‌های میانی و حاشیه نشینی را در بر می‌گیرد و برای مردم ساکن این مناطق برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است.

**همه حاشیه‌نشین‌ها بیمه شده‌اند

وی خاطر نشان کرد: تقریبا تمامی حاشیه نشین‌ها در این دولت بیمه شده اند و برای مسئله سلامت آنها مراکز بهداشت و درمان در مناطق حاشیه نشین ایجاد شد.

جهانگیری گفت: در این دولت تمامی جوانانی که به سن تحصیل رسیده اما محروم از آن هستند شناسایی شده و برای آنها برنامه های آموزشی دیده شد. متاسفانه برخی از این جوانان به علت معلولیت از تحصیل محروم بودند، اما ما برای این افراد نیز راهکارهای مناسب ایجاد کردیم.

**16 میلیون حاشیه‌نشین داریم نه 11 میلیون

رئیسی در نقد سخنان میرسلیم و با اشاره به مسئله حاشیه نشینی گفت: آمار 11 میلیون حاشیه نشین مربوط به سال 91 است و هم اکنون آمار شاید تا 16 میلیون نفر هم برسد.

وی با اشاره به اینکهحاشیه نشینی عللی مانند کم آبی دارد که سبب مهاجرت مردم شده است، ادامه داد: سخن مهم این است که برای افراد حاشیه نشین باید چه اقداماتی انجام داد که اولین گام برای این افراد مسئله نوسازی و دومین گام، مسئله بهسازی مسکن این افراد است.

رئیسی تصریح کرد: نظام شهری باید ماموریت پیدا کند و این مناطق را ساماندهی کند. این افراد عزیزان ما هستند که با مشکلاتی مواجه شده اند و به اجبار این زندگی را انتخاب کرده اند.

وی تاکید کرد: مسئله آموزش، بهداشت و مشکلاتی که این افراد با آن مواجه هستند باید به صورت جدی رسیدگی شود و تثبیت مالکیت یکی از مسائل بسیار مهمی است که باید صورت بگیرد.

رئیسی اظهار داشت: ما در حاشیه شهر مشهد اقدامات مناسبی را انجام دادیم خیلی از این افراد می گفتند که ما نمی دانیم این خانه ها به ما تعلق دارد یا خیر؟

وی با بیان اینکه باید به این افراد خدمات رسانی شود، افزود: باید از سرمایه گذاران و صنایع دعوت شود تا در این مناطق سرمایه گذاری صنعتی کنند و این مناطق سامان جدی پیدا کند.

میرسلیم در پاسخ به سوال سایر نامزدها گفت: اقدامات تکمیلی باید برای ساماندهی افراد حاشیه نشین صورت بگیرد، قطعا دولت با بودجه های هنگفتی که در اختیار داشته در طول 4 سال گذشته اقداماتی را انجام داده اما این اقدامات کفایت نمی کند و ضرورت دارد که به طور جدی قبل از اینکه ما با فجایع اجتماعی روبرو شویم، این مشکل حل شود.

وی ادامه داد: برای بازگشت افرادی که امکان بازگشت به روستا برای آنها وجود دارد، قطعا آماده سازی لازم باید صورت بگیرد یعنی ما قائل به اعمال مدیریت صحیح در مناطق آبی کشور شویم.

میرسلیم تصریح کرد: 350 هزار چاه غیرمجاز یعنی از بین بردن منابع زیرزمینی آبی کشور، نشست زمین‌ها و متاسفانه ضایع کردن امکاناتی که می‌توانست به صورت پایدار برای تولید کشاورزی صرف شود.

وی خاطر نشان کرد: امکانات اولیه رفاهی باید در روستاها فراهم شود تا روستاییان احساس کنند برای تامین نیازهای خود مجبور نیستند به شهرها مهاجرت کنند که در این زمینه اقداماتی انجام شده اما کافی نبوده است.

میرسلیم با تاکید بر اینکه ما باید از بی عدالتی پرهیز کنیم، اظهار داشت: در بسیاری از شهرهای ما جاذبه های کاذبی وجود دارد که موجب شده روستاییان به شهرها مهاجرت کنند تا خود را از این جاذبه ها بهره مند کنند.

وی تصریح کرد: برای افرادی که فعلا در حاشیه شهرها ساکن هستند باید دقت کرد که این افراد انسان‌های شریفی هستند که به دلایل خاص اقتصادی و اجتماعی به حاشیه شهرها پناه برده اند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برای اینکه شرافت انسانی این افراد حفظ شود، از لحاظ آموزش و پرورش باید بسیار اهتمام بورزیم و نقصی در کار آموزش و پرورش جوانان ایجاد نشود.

**وجود 10.2 میلیون نفر بی‌سواد برازنده ما نیست

وی تصریح کرد: متاسفانه امروز 10.2میلیون نفر داریم که کاملا بی سواد هستند که برازنده جمهوری اسلامی نیست که از 80 میلیون آن بیش از 10 میلیون بی سواد کامل باشند که نشان می دهد ما باید برای آموزش و پرورش اقدامات لازم انجام دهیم.

میرسلیم خاطر نشان کرد: برای بهداشت و درمان اقداماتی که باید صورت بگیرد کافی نبوده و موجب اشاعه بیماری ها در شهرها دلیل همین عدم اقدامات بهداشتی بوده است که باید تکمیل شود و سلامت جسمی و روانی این افراد و همچنین سلامت اجتماعی و اعتقادی آنها باید فراهم شود تا آنها ابزاری نشوند در دست کسانی که می خواهند کشور را از نظر امنیتی و فرهنگی به مخاطره بیاندازند.

وی تصریح کرد: امکانات اسکان آنها باید به شکل مناسب فراهم شود هم اسکان اولیه که وسایل زیست سالم و مناسب برایشان فراهم شود تا تشدید مهاجرت به سمت شهرها فراهم نشود منظورم مساکن ارزانی است که باید به صورت مهندسی آماده شوند تا فعلا برای کسانی که در حاشیه شهرها سکونت می کنند ایجاد شود.

میرسلیم گفت: همه این اقدامات موجب می شود ما به سمت توجه بیشتر از امکانات محیط زیستی کشورمان برویم و با توجه به ظرفیتهایی که وجود دارد امکان جابجایی جمعیت را در جاهایی که میسر است با استفاده از امکانات خدادادی برای اشتغال و سرافرازی کشور گام برداریم.

وی ادامه داد : متاسفانه کشور ما با مهاجرت هایی مواجه شده که باعث بیکاری شهرها و جوانان این مناطق شده و مشکلات ثانویه ای را مانند عدم تشکیل خانواده، ناپایداری وضعیت جوانان و مسائل امنیتی ایجاد کرده است.

قالیباف در نقد سخنان رئیسی بیان داشت: همانگونه که اشاره شد قضاوت اجتماعی از موضوعات مهم و اهداف اصلی نظام و انقلاب اسلامی است اما همه شاهدیم که وقتی مشکلات اقتصادی و بحران‌های اقتصادی وجود دارد تحقق عدالت اجتماعی سخت خواهد بود.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: روزی که ما کار را در شهرداری تهران به عهده گرفتیم اولین نکته‌ای که به آن پرداختیم بحث کم کردن فاصله شمال و جنوب شهر بود که یکی از اهداف انقلاب اسلامی است که امروز هم در سطح شهر چه در سطح کالبدی و چه در حوزه انسانی و توجه به محرومین در بخش‌های مختلف مانند بافت‌های فرسوده این اتفاق رخ داد.

قالیباف گفت: همه ما می‌دانیم که در این ناعدالتی اقتصادی و نابرابری‌های فرصت‌های اجتماعی مانند بحث بیکاری و شغل که حق شهروندان است که هم در برنامه شما (رئیسی) و هم در برنامه ما وجود دارد، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد این است که درست است که در ابتدا ما باید یک اشتغال حمایتی داشته باشیم و بعد به سمت اشتغال پایدار خواهیم رفت.

**فرصت‌های اجتماعی امروز نابرابرند

قالیباف تصریح کرد: سوال بنده این است که شکاف طبقاتی در جامعه ما بیشتر شده و فرصت‌های اجتماعی امروز نابرابرند یعنی بهره‌ای که 4 درصد از جامعه می‌برند هیچوقت آن 96 درصد دیگر از مردم نخواهند برد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: ما در برنامه پنجم هم چنین هدفی را داشتیم و سوال من از آقای رئیسی این است که ارزیابی شما از برنامه پنجم که امسال تمام شده و برنامه ششم که آغاز شده چگونه است.

جهانگیری در نقد صحبت‌های رئیسی گفت: عدالت یکی از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و همه نظام‌های سیاسی در دنیا است و محدود کردن عدالت فقط در مسائل اقتصادی ظلم به عدالت است.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: عدالت آموزشی به معنی این است که هر فرزندی در هر نقطه از کشور بتواند درجات علمی را طی کند و یا عدالت سیاسی بدان معنا است که هر فرد نه صرفا به خاطر وابسته بودن به یک تفکر و جریان سیاسی در یک جا بماند، در بین نیروهای سیاسی باید عدالت برقرار شود.
**احساس عدم عدالت در کشور بالا رفته است

وی تصریح کرد: عدالت قضایی بدان معنا است که تمام دستگاه‌ها و مردم که به دستگاه‌های قضایی مراجعه می‌کنند، احساس عدالت قضایی کنند اما متأسفانه احساس عدم عدالت در کشور بالا رفته است.

جهانگیری افزود: مهمترین کار در کشور این است که ما باید اقداماتی انجام دهیم که همه جامعه احساس کنند که مسئولین آن ها در سطوح مختلف بر مبنای عدالت تصمیم‌گیری می‌کنند و عدالت اقتصادی یکی از نماد‌های مهم عدالت است که یک بخش آن عدالت جغرافیایی و منطقه‌ای است و برخی از مناطق مرزی کشور از محرومیت ویژه‌ای برخوردار هستند که باید با امتیاز آن‌ها را رشد داد.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به لزوم توجه به عدالت توزیعی گفت: متاسفانه برخی از افراد به ثروت‌های باد آورده دست پیدا کرده‌‌اند.

وی ادامه داد: کسی که موفق می‌شود در اثر ارتباط با برخی از مسئولین به سرمایه‌های بزرگ دست پیدا کند، موجب می‌شود که در جامعه بی‌عدالتی به وجود آید. اینکه کسی موفق می‌شود بیش از 3.8 میلیارد دلار از اموال ملت ایران را به جیب بزند هر کس این خبر را بشنود می‌داند که جامعه به سمت بی‌عدالتی رفته است و متاسفانه تعداد کسانی که با زد و بند ثروت‌های باد آورده به دست ‌آورده‌اند، بالا رفته است.

وی افزود: در زمینه یارانه‌ها نیز مطالبی که دوستان درباره ضریب جینی گفته‌اند، یارانه‌ها در سال اول این ضریب را تغییر داد به دلیل اینکه مبلغ 45 هزار و 500 تومان میان همه تقسیم شد و بر زندگی طبقات ضعیف تأثیر بیشتری گذاشت اما اینکه برخی از دوستان می‌گویند به سه دهک افزایش بیشتری می‌دهیم نتیجه‌اش آن می‌شود که دهک‌های 4 و 5 به دلیل کم بودن فاصله دهک‌ها، ضعیف‌تر خواهند شد.

رئیسی در پاسخ به این نقد‌ها اظهار داشت: نسبت به عدالت اجتماعی در این جا ما نمی‌خواهیم ابعاد مختلف آن را باز کنیم چرا که هیچ مفهومی در مفاهیم دینی بعد از توحید مانند عدالت فراگیر نیست.

نامزد دوازدهمین <

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر رضایی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، با اعلام اینکه از اواخر هفته گذشته ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابیه در صدا و سیمای آذربایجان شرقی کلید خورده است، پیش بینی کرد: حدود یکهزار دقیقه برنامه از نامزدها در این مرحله تولید و در شبکه استانی سهند پخش شود.

وی با اشاره به اینکه در دور دوم انتخابات به هر نامزد یک فرصت ۲۰ دقیقه‌ای برای ارائه برنامه و دیدگاه‌ها داده خواهد شد، گفت: علاوه بر تولید سه مناظره ۱۲۰ دقیقه‌ای برای حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، سه برنامه ۶۰ دقیقه‌ای برای حوزه انتخابیه میانه و سه برنامه ۶۰ دقیقه‌ای برای حوزه انتخابیه شبستر بین نامزدها تولید و پخش می‌شود.

وی اظهار کرد: در دور اول انتخابات از ۲۰۰ کانال انتخاباتی کشور، ۱۳ کانال سهم آذربایجان شرقی بود که در ۱۳ حوزه انتخابیه در مجموع ۶۵۸ برنامه در هفت محور با حضور تعداد ۹۴ نامزد از مجموع ۱۶۸ کاندیدای ثبت نام شده، برنامه ضبط شد.

رضایی با اشاره به موفقیت صدا و سیمای مرکز در تولید و پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها در دور نخست انتخابات مجلس، یادآور شد: در حالی که آذربایجان شرقی از نظر کثرت نامزدها در دور اول انتخابات، بعد از اصفهان رتبه دوم را داشت، اما با ضبط و پخش ۹۸ مناظره تلویزیونی رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داد.

کد خبر 6090977

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • آغاز ضبط مناظره های نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در خراسان جنوبی
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا