Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

متخصصان علوم پزشکي جان هاپکينز در يک مطالعه جديد تاکيد کردند استرس درون نوجواني خطر ابتلا به اختلالات رواني جدي در سنين بالاتر را تشديد مي‌کند.
اين متخصصان با آزمايش روي موش‌ها دريافته‌اند که بين افزايش سطح هورمون استرس در دوران نوجواني و بروز تغييرات ژنتيکي که منجر به افزايش خطر ابتلا به اختلالات شديد رواني مي‌شوند، ارتباط وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته کارشناسان مغز و اعصاب، سن نوجواني مرحله حياتي و مهمي به لحاظ رشد مغزي است و افزايش ترشح هورمون استرس مي‌تواند تاثير سوء روي روند رشد مغزي داشته باشد.
متخصصان مي‌گويند شناخت اين رابطه مي‌تواند در آينده کاربردهاي بسياري در امر پيشگيري و درمان بيماري‌هاي جدي رواني نظير شيزوفرني، افسردگي و ساير اختلالات رواني داشته باشد.
دکتر آکرا ساوا، استاد روانپزشکي و علوم رفتاري در دانشکده پزشکي دانشگاه جان هاپکينز که سرپرستي اين مطالعه را عهده‌دار بوده خاطرنشان ساخت: در آزمايشات اخير مکانيزمي را شناسايي کرده‌ايم که نشان مي‌دهد عوامل محيطي مانند هورمونهاي استرس چطور مي‌توانند روي فيزيولوژي مغز تاثير بگذارند و احتمال بروز بيماري رواني را تشديد کنند.
جزئيات بيشتر اين يافته در مجله ساينس منتشر شده است.
منبع: ايسنا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها

جلال علمدار مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به بارندگی شدید چند روز گذشته و بروز سیلاب در سطح استان یزد گفت: ساعت ۲۰ سه شنبه هفته جاری دبی تصفیه خانه فاضلاب استان یزد به یک هزار لیتر در ثانیه و تا ساعت ۲۳ به هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه رسید در حالی که ظرفیت عادی تصفیه خانه ۳۵۰ لیتر در ثانیه است. 
 
او با تاکید براینکه در مواقع بارندگی و آبگرفتگی از هدایت آب به داخل منهول‌های شبکه فاضلاب شهری باید جدا خوداری شود، افزود: هدایت روان آب‌ها به شبکه فاضلاب، افزایش دبی این شبکه را به دنبال خواهد داشت و این کار قطعا به پس زدگی روان آب‌ها در منازل شهروندان منجر می‌شود.
 
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب یزد با بیان اینکه این روند همچنان تا پایان بارندگی‌ها برقرار است، ادامه داد: تاکنون گزارشی از قطعی آب اعلام نشده است، اما به طور قطع زیرساخت‌ها با خسارت مواجه شده که بعد از بارش‌ها قابل شناسایی و ارزیابی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان