Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه نرخ بهره بانکی در کشور ما نرخ مناسبی برای حوزه صنعت و تولید نیست و فشار مضاعفی را بر تولید وارد می‌کند گفت: ۱۲۳ بنگاه تولیدی در حوزه صنعت در استان کرمان به تولید انبوه رسید.

امین غفاری‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال پایدار برای نیروی جوان و تحصیل‌کرده اظهار‌داشت: اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در سال 95 رشد خوبی در صدور پروانه‌های بهره‌برداری که منجر به ایجاد واحدهای تولیدی شده، داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 123 بنگاه تولیدی در حوزه صنعت استان به تولید انبوه رسیده و تولید خود را به طور رسمی آغاز کرده‌اند تصریح کرد: بیش از دو هزار نفر اشتغال پایدار مستقیم و همین مقدار اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده است.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه این میزان اشتغال با سرمایه‌گذاری هزار و 79 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید گفت: این میزان سرمایه‌گذاری طی چند سال گذشته در استان بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه سرانه اشتغال در صنایع بزرگ به 700 تا 800 میلیون تومان می‌رسد گفت: میانگین سرمایه‌گذاری برای این دو هزار شغل برای هر اشتغال در حوزه صنعت بالغ بر 150 میلیون تومان بوده است.

غفاری‌نژاد با اشاره به اجرای طرح کشوری رونق تولید تصریح کرد: در استای این طرح و در حوزه تامین سرمایه حدود 300 میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته به واحدهای کوچک و متوسط استان اعطا شده است.

وی با تاکید بر اهمیت انجام مطالعات اولیه کامل قبل از تشکیل هر بنگاه اقتصادی اظهار داشت: در صورتی که مطالعات فنی، مطالعات بازار و مطالعات اقتصادی به درستی و کامل انجام شود این بنگاه‌ها بسیاری از مشکلات در حوزه‌های نرخ بازار، بازگشت سرمایه و رقابت با شرکت‌های بزرگ را نخواهند داشت.

بهره بانکی 18 درصد فشار مضاعفی را بر تولید می‌آورد

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه نرخ بهره بانکی در کشور ما نرخ مناسبی برای حوزه صنعت و تولید نیست و فشار مضاعفی را بر تولید وارد می‌کند گفت: نرخ بهره بانکی 18 درصد بوده و متاسفانه زمانی که وارد چرخه می‌شود این نرخ افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت متولی سرمایه‌گذاری در بخش تولید و صنعت نیست گفت: وظیفه دولت فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم و ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذار بخش خصوصی است.

غفاری‌نژاد با اشاره به طرح‌های اولویت‌دار در استان کرمان خاطر‌نشان کرد: در حوزه خودروسازی منطقه ویژه اقتصادی بم به عنوان یک قطب خودروسازی در کشور مطرح است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 100 هزار دستگاه خودروی تولیدی در منطقه بم به کشور وارد شد گفت: امیدواریم این تعداد در آینده به 400 هزار دستگاه خودرو برسد.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به پتانسیل معدنی خوب استان کرمان خاطر‌نشان کرد: در حوزه صنایع معدنی راه‌اندازی طرحهای متعدد کنستانتره آهن، آهن اسفنجی و گندله را در زمینه صنعت فولاد در استان با حضور مقامات ارشد کشوری داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: در نیمه اول امسال فرصت شغلی برای حدود 900 نفر در طرح‌های آهن اسفنجی در سه شهرستان سیرجان، بافت و راور ایجاد می‌شود.

غفاری‌نژاد با اشاره به اینکه صنایع کوچک و خرد 90 درصد صنایع را شامل شده و سرانه اشتغال در این صنایع به نسبت صنایع بزرگ کمتر بوده و بیشترین ظرفیت اشتغال را شامل می‌شود اظهار‌داشت: سیاست سازمان صنعت، معدن و تجارت تسریع در صدور مجوز و حمایت از سرمایه‌گذاران در این حوزه است.

انتهای پیام/

R7860/P1361/S6,67/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله ربانی مهر صبح در اولین نشست هم اندیشی بانوان کارآفرین و کسب و کار پایدار بانوان گفت: بانوان همدان در حوزه خیاطی، قالیبافی، صنایع دستی ومشاغل خانگی جایگاه ویژه ای دارند و استقبال خوب بانوان از کسب و کارها در سال های اخیر در حوزه تولید و کارآفرینی امیدوارکننده است و باید سعی شود بانک اطلاعانی از بانوان کارآفرین همدان تشکیل دهیم تا بهتر بتوانیم در این حوزه فعالیت کنیم.

وی افزود: توسعه کسب و کار بانوان باعث توانمندسازی بانوان و رونق تولید خواهد شد و باید زمینه فعالیت بیشتر بانوان در حوزه کسب و کارها را فراهم کنیم.

ربانی مهر گفت: در اکثر روستاهای همدان شاهد فعالیت بانوان کارآفرین هستیم که هم پای مردان در حوزه اقتصادی فعال هستند و این فرصت بزرگی برای استفاده از ظرفیت بانوان است.

وی اضافه کرد: از امامزاده محسن تا انصارالامام و ابرو و قهاوند شاهد فعالیت بانوان در حوزه تولید هستیم و انتظار است رسانه ها در معرفی بانوان کمک کنند تا برای همه بانوان جامعه فرهنگ سازی شود و در حوزه اقتصادی ورود فعالی داشته باشند.

ربانی‌مهر افزود: تلاش جهت راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی و مشاغل خانگی بایددر اولویت برنامه ها قرارگیرد

کد خبر 6092294

دیگر خبرها

  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود