Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان در اظهاراتی اعلام کرد که هیچ گونه تعاملی بین مسکو و واشنگتن در مورد افغانستان وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسیا، «ضمیر کابلوف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان طی اظهاراتی دیدگاه‌های خود در خصوص مذاکرات با طالبان و همکاری بین مسکو و واشنگتن در مورد افغانستان را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کابلوف با اشاره به تعاملات نزدیک مسکو و واشنگتن در اوایل سال ۲۰۰۰ در رابطه با افغانستان گفت: امروز هیچ نوع تعاملی بین روسیه و آمریکا در رابطه با دولت کابل وجود ندارد.

وی در خصوص احتمال از سرگیری همکاری‌های بین مسکو و واشنگتن افزود: در این رابطه باید ابتدا آمریکایی‌ها اقدام کنند زیرا آنان به صورت یک جانبه قطع همکاری کردند.

نماینده ویژه پوتین همچنین گفت: روسیه به درخواست آمریکا و با هزینه این کشور ۶۳ فروند هلی‌کوپتر به افغانستان تحویل داده و بدون دخالت واشنگتن نیز به دولت کابل سلاح و مهمات عرضه کرده است.

وی تأکید کرد: روسیه همچنین کادر نظامی و غیر نظامی افغانستان را آموزش داده و در آینده نیز آموزش خواهد داد.

کابلوف در خصوص موضع دولت فعلی کابل در قبال واشنگتن، گفت: به نظر من رئیس جمهور فعلی افغانستان هنوز از آمریکایی‌ها خسته نشده و خواستار ادامه روابط با این کشور است.

وی در رابطه با گسترش روابط کابل و مسکو، تصریح کرد: متاسفانه هیچ گونه پیشرفتی در روابط ۲ کشور وجود ندارد.

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان ادامه داد: هرچند «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان از توسعه همکاری‌ها با روسیه صحبت می‌کند ولی فعلا به مرحله عمل نرسیده است.

وی با اشاره به اقدام تروریستی اخیر در «مزار شریف» که مسئولیت آن را طالبان بر عهده گرفتند، گفت: با توجه به این اقدام تروریستی، مذاکرات با طالبان لزوم بیشتری پیدا کرده که در بیانیه وزارت خارجه روسیه نیز به وضوح روی این نکته تأکید شده است.

نماینده ویژه پوتین در پایان اظهار داشت: متاسفانه تعداد این اقدامات تروریستی زیاد است و برای اینکه چنین اتفاقاتی نیفتد باید پشت میز مذاکرات نشست و روسیه آماده است از چنین مذاکراتی میزبانی کند تا به جای جنگ در مورد صلح توافق حاصل شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری

نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های عضو گروه بریکس امروز (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه در مسکو آغاز به کار کرد.

تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله مباحث مورد بررسی در این نشست است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت کرده و قرار است مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره اوضاع جاری در غرب آسیا از جمله وضعیت غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبیین کند.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین امروز با میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

روسیه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ریاست گروه بریکس را برعهده دارد.

جمهوری اسلامی ایران از اول ژانویه سالجاری میلادی به عضویت گروه بریکس درآمد. سازوکار بریکس (BRICS) شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و دوم شهریور سال گذشته و در پانزدهمین نشست سران در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی اعلام شد که چند عضو جدید از جمله ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ به عضویت بریکس درخواهند آمد. در حال حاضر برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین، ایران، امارات عربی متحده، مصر و اتیوپی از جمله اعضای این گروه هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • افغانستان ظرفیت توافقات با همسایگان را دارد
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • حضور هیأت بلندپایه کوالالامپور در کابل
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد