Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد جمعهف هشتم اردیبهشت‌ماه در جمع کارکنان و پرسنل لشگر 84 خرم‌آباد در تفسیر آیات 78، 79 و 80 سوره مبارکه انبیاء(ص) و گفت: همان‌طور که از نام این سوره برمی‎آید این سوره مربوط به پیامبران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این‌که در این سوره داستان به زندگی بسیاری از پیامبران مانند ابراهیم، نوح، موسی، عیسی و حضرت داوود و سلیمان پرداخته شده است، ادامه داد: در این آیات به داستان زندگی حضرت داوود پرداخته شده است.
آیت‌الله میرعمادی با اشاره به این‌که نام حضرت داوود 16 بار در قرآن‌کریم آمده است، عنوان کرد: یکی‌از جنگ‌هایی که نام آن در قرآن آمده جنگ تالوت و جالوت است که حضرت داوود در این جنگ به‌عنوان یک سرباز جوان و شجاع حضور داشت و با زیرکی و شجاعت توانست فرمانده سپاه دشمن، جالوت که از سلاطین ظالم و جبا ر بود، را بکشد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان تاکید کرد: بعد از این جنگ نام داوود بر سر زبان‌ها افتاد و بعد از مرگ تالوت به قدرت رسید.
این مفسر قرآن‌کریم اضافه کرد: در آیه‌های مختلف قرآن‌کریم از ویژگی‌های حضرت داوود سخن به میان آمده است که ازجمله این آیات می‌توان به آیات 78 تا 80 سوره مبارکه انبیا اشاره کرد، در این آیات می‌توان 10 ویژگی اخلاقی برای حضرت داوود برداشت کرد.
آیت‌الله میرعمادی ادامه داد: داوری به حق و قضاوت عادلانه، داشتن صوت نیکو، شجاعت و شهامت، برخورداری از علم و حکمت، داشتن کلام و سخن نیکو و داشتن کتاب ازجمله ویژگی‌های حضرت داوود است که کتاب او به‌نام «زبور» دارای 150 فصل مشتمل بر احکام، حلال و حرام خدا، پند و اندرز و مناجات های حضرت داوود است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که طبق این آیات برخورداری از قدرت معنوی به‌طوری که کوه‌ها و پرندگان را تسخیر می‌کرد، ازجمله ویژگی‌های حضرت داوود است، تصریح کرد: طبق آیه 80 سوره مبارکه انبیا که می‌فرماید: «وَعَلَّمْنَاهُ صَنْعَةَ لَبُوسٍ لَّكُمْ لِتُحْصِنَكُم مِّن بَأْسِكُمْ فَهَلْ أَنتُمْ شَاكِرُونَ»، داشتن مهارت زره‌سازی و تجهیزات نظامی از ویژگی‌های دیگر داوود است.
وی با اشاره به این‌که تجهیزات نظامی به دو قسمت دفاعی و تهاجمی تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: در این آیه نیز کلمه « لَبُوسٍ» به‌معنای تجهیزات دفاعی و تهاجمی است و در برخی از روایات داریم که حضرت داوود بر زره‌سازی تاکید فراوان داشت که جز تجهیزات دفاعی محسوب می‌شود.
آیت‌الله میرعمادی داشتن حکومت مقتدر و استوار را ازجمله ویژگی‌های حکومت حضرت داوود عنوان کرد و افزود: حکومت حضرت داوود هم امنیت قوی و گسترده داشت و مقتدر بود، بهترین حکومت حکومتی است که از امنیت و اقتدار برخوردار باشد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان ادامه داد: بهترین لشگر لشگری است که تامین‌کننده امنیت و مقتدر باشد، با قدرت امنیت را برخوردار کند نه با ضعف و سازش و تعامل بلکه با قدرت امنیت را تامین کند.
وی با اشاره به این‌که ارتش‌های دنیا دو نوع هستند، اظهارکرد: بعضی از ارتش‌ها سازش‌کار هستند با سازش و تعامل و امتیاز دادن امنیت را برقرار می‌کنند اما برخی‌از ارتش‌ها مقتدرانه امنیت را برقرار می‌کنند، حضرت داوود از حاکمانی بود که حکومتش هم امنیت کامل را برقرار می‌کرد و هم مقتدر بود.
آیت‌الله میرعمادی داشتن مقام عبودیت و بندگی خدای متعال را از دیگر ویژگی‌های حضرت داوود دانست و افزود: خداوند متعال در قرآن‌کریم در وصف حضرت داوود می‌فرماید:《نعم العبد» و در روایت آمده است که داوود وقتش را به چهار بخش تقسیم می‌کرد یک بخش را به عبادت می‌پرداخت، یک بخش برای قضاوت بود، یک بخش برای امرار معاش و بخشی دیگر را برای استراحت می‌گذاشت.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان تاکید کرد: وظیفه ما در برابر خداوند شکرگذاری به‌خاطر امنیت، حکومت اسلامی و ولایت است که در کشور داریم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۷۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: به فضل الهی آموزش‌وپرورش ما سربلند است و از ثمره این آموزش‌وپرورش است که امروز کشور مقتدر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، پنج‌شنبه شب آیین نکوداشت ادیب دزفول دکتر محمدرضا سنگری با حضور جمعی از مسئولان و انبوه علاقمندان در محل حسینیه ثارالله این شهرستان برگزار شد.

وزیر آموزش‌وپرورش در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدا، معلمان و دانش‌آموزان شهید به‌ویژه معلمان شهید مطهری، رجایی و باهنر و همچنین ابلاغ سلام مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به حاضران و دکتر سنگری اظهار داشت: خوشحالم که در جمع مردم شریف، اصیل، مومن، انقلابی، مجاهد و مقاوم دزفول هستم.

رضامراد صحرایی با بیان اینکه معلم در فرهنگ اسلامی ما جایگاهی وزین و گران دارد؛ گفت: دلیل حضور بنده در اینجا تکریم مقام معلم است.

وی افزود: در حدیث داریم که «صلوات خدا و ملائکه و حتی مورچه‌ای که در آشیانه‌اش است برای معلمانی است که نیکی را به دیگران می‌آموزند.» این جایگاه وزین و رفیع برای کسی که نیکی‌ها را به دیگران می‌آموزد غیرقابل مقایسه با هر حرفه و پیشه و شغل دیگری است.

صحرایی با بیان اینکه چرا چنین جایگاهی برای معلم در نظر گرفته شده است؟؛ ادامه داد: دلیل آن است که معلم نور و روشنایی می‌بخشد. جهل بدترین دردِ بی‌درمان است و معلم کسی است که با جهل می‌جنگد.

وی تصریح کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم سازنده زیرساخت سرافرازی کشور و معمار هویت و آینده کشور است. معلم گوهر وجود فرزندان این سرزمین را می‌سازد و آینده کشور در دست اوست.

صحرایی با بیان اینکه گرامیداشت مقام معلم یک وظیفه همگانی است؛ افزود: امروز برای گرامیداشت معلمی خدمت شما آمده‌ام که نسل‌هایی از این کشور مقاومت را از قلم او آموختند.

وی ادامه داد: کتاب‌های زبان و ادبیات فارسی و کتاب‌های دوره ابتدایی ما نسل‌هایی را پرورانده که مقاوم بودن، عاشق اهل بیت علیه‌السلام بودن، با شعور عشق ورزیدن را یاد گرفتند و قلم قدبلند دکتر سنگری در این کتاب‌ها نقش‌آفرینی کرده است.

مرادصحرایی اظهار کرد: به فضل الهی آموزش‌وپرورش ما سربلند است و از ثمره این آموزش‌وپرورش است که امروز کشور مقتدر است. شاید شاخه‌ای شکسته یا جدا شده و برگی پژمرده باشد، ولی درخت، تنومند و تناور و شکوهمند است و از دل این درخت و از شیره ذهن و جوشش خلاقیت معلمانی همچون استاد سنگری، کودکان این سرزمین رشد کردند و بالنده شدند.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این مجلس، مجلس قدرنهادن به شان و منزلت معلم است؛ افزود: جامعه‌ای که معلمانش را گرامی می‌دارد، به اندازه گرامیداشت آن معلمان رشد می‌کند. قد هیچ جامعه‌ای بلندتر از قد معلمانش نیست. دزفول امروز در جایی ایستاده که به‌خاطر این سلسله معلمان گران‌سنگ، یکی از قدبلندترین شهرهای ایران و جهان است.

وی خاطرنشان کرد: دزفول در درون و بطن وجود خود معلمانی پرورانده که قد کل این منطقه و مملکت را برافراشته‌اند. گرامیداشت مقام معلم، گرامیداشت این سرافرازی است.

صحرایی گفت: این آیین برای گرامیداشت معلم عزیزی است که بسیاری از کودکان ما بعد از شور عاشورایی، شعور و عشق را از او آموختند. بسیاری از معلمان ما ادبیات پایداری را از دکتر سنگری آموختند و بعد آن را به دیگران آموزش دادند. این استاد عزیز و صاحب سبک، در ادبیات مقاومت و پایداری نقش تحسین‌برانگیزی در تربیت نسل‌های آینده داشته و برگزاری این آیین نکوداشت کمترین کاری است که ما درباره او می‌توانستیم انجام دهیم.

وی ادامه داد: ویژگی ممتاز دکتر سنگری این است که هم عالم و هم معلم است. چه بسا عالمانی که معلم نیستند. مقام معلم به مراتب گرانتر از مقام عالم است. عالم می‌داند و معلم کسی است که آنچه می‌داند را می‌آموزاند.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ویژگی ممتاز دکتر سنگری کسب جایگاه رفیع معلمی پس از دریافت عمیق علم و عالم شدن است؛ تصریح کرد: این عالم بودن در کنار معلم بودن، او را از همه کسانی که ادبیات می‌دانند متمایز کرده است.

رضامراد صحرایی گفت: خیلی کسان هستند که ادبیات می‌دانند اما ادیب نیستند و کسانی که عالم هستند اما معلم نیستند؛ چون مقام ادیب بودن پس از ادبیات دانستن حاصل می‌شود و مقام معلم بودن نیز پس از عالم شدن بر انسان حادث می‌شود.

وی افزود: وقتی مطلع این مراسم برای ایشان برقرار است با وجود روزهای کاری سختی که داریم، احساس کردم حضور در این محفل رزقی است برای من، و باید در محفل گرامیداشت این مرد الهی حاضر شوم، چون عالم و معلم همزمان در او جمع شده است.

صحرایی در پایان گفت: وظیفه خود می‌دانم از همه کسانی که دست‌اندرکار این کار نیک بودند و این سنت حسنه را جاری کردند تشکر کنم. 

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • علم‌الهدی : اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد، به او ظلم نمی‌شد/ امامت سیاسی دشمن دارد
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • چه افرادی امام صادق(ع) را شهید کردند؟
  • سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • (تصاویر) نخستین نمایشگاه قرآن کریم حکومت طالبان