Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-30@11:29:04 GMT

مسئولان خون مرزبانان را فراموش نکنند!

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۹۸۰۴۷

به گزارش خبرگزاری بسیج،این اولین باری نیست که اشرار و تروریست های خون ریز، بر دل و جان ایران و ایرانی داغ می گذارند، جنایت چهارشنبه گذشته این آدم کشان در مرز میرجاوه که به شهادت ۹ یا ۱۰ نفر (براساس اخبار منتشر شده) از مرزبانان عزیز و غیور کشورمان منجر شد بار دیگر نشان داد دشمنان این ملک و ملت هیچ گاه از دشمنی دست برنمی دارند و همواره مترصد کوچک ترین فرصت و یا کمترین غفلتی هستند تا از هر جا که می توانند به این ملت و مملکت ضربه بزنند بنابراین هیچ یک از آحاد مردم و خصوصا مسئولان نباید لحظه ای گمان برند که دشمنان ایران به خواب رفته اند یا دست از دشمنی و دسیسه هایشان برداشته اند، حادثه جانگداز شهادت چند تن از دلاور مرزبانان ایران دیگر بار، این حقیر نگارنده را بر آن داشت که نکاتی چند را متذکر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




۱ – براساس خبرهای رسمی منتشر شده، تروریست های جنایتکار با سلاح های دوربرد و از داخل خاک پاکستان در مرز میرجاوه، مرزبانان کشور ما را با گرینف به رگبار بسته اند و پس از ارتکاب این جنایت به پوشش جنگلی منطقه در خاک پاکستان گریخته اند، از آن جا که این اولین باری نیست که چنین اقداماتی علیه کشورمان از داخل خاک پاکستان انجام می شود، اولا باید دولت مردان و سیاستمداران و مرزبانی و نیروهای نظامی پاکستان هرچه سریع تر هم تعهد بدهند که اقدامات جدی، عملی و موثر برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی انجام می دهند و هم به طور رسمی اعلام کنند نیروهای ایران حق دارند برای تعقیب و یا جلوگیری از نفوذ و ضربه زدن تروریست ها اقدامات لازم را در خاک پاکستان انجام دهند.


۲ – دستگاه دیپلماسی کشورمان هر چه سریع تر باید اقدامات دیپلماتیک جدی تر و موثری را برای پایان دادن به چنین عملیات تروریستی از داخل خاک پاکستان علیه کشورمان انجام دهند و گزارش این اقدامات را به مردم ارائه کنند.


۳ – دولتمردان و سیاستمداران پاکستان علاوه بر عذرخواهی رسمی از کشورمان و تلاش موثر برای جلوگیری از تکرار چنین فجایعی باید عزم خود را جزم کنند تا حداقل مناطق مرزی مشترکشان با ایران را از لوث وجود تروریست ها پاک کنند و بیش از این اجازه ندهند پاکستان مامن و پناهگاهی برای تروریست های جنایتکار باشد.


۴ – مرزبانی ها و نیروهای نظامی ایران و پاکستان باید آمادگی و هماهنگی های موثری برای جلوگیری از تکرار چنین حوادث تلخی داشته باشند.


۵ – برخی خبرها از غافلگیر شدن و کمین خوردن مرزبانان کشورمان در مرز میرجاوه بین میل مرزی ۹۹ و میل ۱۰۰ به هنگام تعویض پست حکایت می کند، اگر این خبر صحت داشته باشد که بعید هم نیست این واقعیت روشن تر می شود که اولا برای حفظ امنیت هر چه بیشتر مرزهای کشورمان علاوه بر نیروهای بیشتر و کارآزموده و با تجربه، همچنان نیازمند تجهیزات و امکانات مدرن و پیشرفته هستیم که باید دولت و مجلس تامین تجهیزات پیشرفته مرزبانی را در اولویت قرار دهند و ثانیا فرماندهی نیروهای مرزبانی نیز باید به هوش تر، دقیق تر و موثرتر عمل کند تا خون جوانان غیور مرزبان کشورمان به این راحتی به دست تروریست های تکفیری جنایتکار و اشرار بر زمین ریخته نشود خصوصا در این مقطع حساس که زمزمه ها و بلکه نشانه هایی از همدستی و همکاری منافقین با اشرار حس می شود.


۶ – ساعتی پس از ریخته شدن خون تعدادی از مرزبانان کشورمان، گروه تروریستی تکفیری جیش الظلم، این جنایت را برعهده گرفت، با این وصف آیا هنوز وقت آن نرسیده که نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی با هماهنگی بیشتر ته مانده ها و پس مانده های این گروه و شجره خبیثه ملعونه را بخشکانند و بسوزانند.


۷ – شاید بد نباشد و اساسا لازم باشد که تنی چند از اقوام و خویشان و فرزندان مسئولان هم به عنوان نیروهای کادر یا وظیفه در نقاط صفر مرزی مثل فرزندان مردم عادی بی رانت و پارتی، مدتی خدمت کنند آن وقت شاید توجه مسئولان به مرزنشینان بیشتر شود و حساسیت مسئله بسیار مهم و حیاتی مرز و مرزبانی و مرزبانان در تصمیم سازی و برنامه ریزی ها و تخصیص بودجه هایشان نمود اساسی پیدا کند.

آخر مگر می توان نابرخورداری برخی پاسگاه ها و برج های مراقبت مرزی را حتی از برخی امکانات اولیه بهداشتی نادیده گرفت؟! مسئولان و آحاد مردم باید باور کنند که اگر امنیت نباشد هیچ نخواهیم داشت نه عزت، نه استقلال، نه عافیت و سلامت و نه پیشرفت، پس باید قدر امنیت کم نظیر و قدر تامین کنندگان و حافظان امنیت کشورمان را بدانیم و هر چه موثرتر یاری شان کنیم.


۸ – از برخی رسانه ها باید گله کرد که چرا آن گونه که لازم است نه انتشار خبر این حادثه جانگداز را جزو اولویت های خود قرار دادند و نه به تحلیل این حادثه پرداختند، برخی رسانه هایی که اگر بر یک فوتبالیست یا بازیگر یا سیاستمدار و یا ... کسالتی عارض شود خبر پشت خبر می زنند و تیتر پشت تیتر و عکس پشت عکس در صورتی که رکن اساسی پابرجایی و استقلال و عزت هر کشوری و بودن و حیات و فعالیت هر مهندس و دکتر و استاد دانشگاه و طلبه و نویسنده و شاعر و وزیر و وکیل و هنرمند و بازیگر و آحاد مردم، امنیت است همان امنیتی که چند روز پیش خون آن مرزبان دلاور با سه فرزند منتظر در خانه به خاطرش بر زمین ریخته شد، همان امنیتی که خون آن دلاور مرزبانی که تازه چند ماه از ازدواجش گذشته بود ریخته شد همان امنیتی که خون سربازان وظیفه ای که پدران و مادرانشان چشم به راهشان بودند، درخت تناور امنیت این مملکت را آبیاری کرد.


پس مبادا که مسئولان به هر دلیلی از جمله درگیر شدن با انتخابات و تبلیغات از خون های ریخته شده به پای استقلال و عزت و امنیت کشور فراموش کنند، مبادا!!منبع: خراسان

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است

امیر آشتیانی در پیامی به مناسبت روز خلیج فارس تاکید کرد: راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیرمحمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت 10 اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • رئیس جدید سازمان قضائی نیروهای مسلح استان یزد معرفی شد