Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@16:28:02 GMT

عامل اصلی جدایی و طلاق زن و شوهرها در آلمان

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۹۸۰۶۸

عامل اصلی جدایی و طلاق زن و شوهرها در آلمان

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا، عوامل زیادی در گسترش جدایی و طلاق در جوامع موثرند. آمار بالای طلاق این روزها نشان میدهد که ما نیاز به بررسی بیشتری در این حوزه داریم . به همین دلیل در این مطلب درباره عوامل جدایی و طلاق در کشور آلمان بحث میکنیم.

دلایل بسیاری همچون دعواهای دائمی زناشویی، سردمزاجی یا خیانت می تواند منجر به جدایی یک زوج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نظرسنجی جالبی که توسط سایت Statista صورت گرفته نکات قابل تاملی را در بین زوج های آلمانی روشن ساخته است. نقش عوامل جدایی در بین زنان و مردان در تصمیم نهایی آنها برای جدا شدن از یکدیگر، کاملا متفاوت است.

سایت دولتی دویچه وله نوشت:از میان زنان آلمانی، 6 / 77 درصد رابطه طولانی مدت مردشان با یک زن دیگر و خیانت زناشویی را دلیلی برای جدایی و طلاق خوانده اند. 8 / 65 درصد مردان آلمانی هم گفته اند این عامل دلیلی برای تصمیم به جدایی است.

6 /75 درصد زنان آلمانی عدم صداقت و دروغگویی را در رابطه زناشویی دلیلی برای جدایی و طلاق خوانده اند. در بین مردان آلمانی، 5 / 65 درصد عدم صداقت و دروغ گویی را دلیلی برای تصمیم به جدا شدن و طلاق اعلام کرده اند.

در مورد دعوا های روزمره زناشویی مردان و زنان تقریبا هم نظر هستند. 1 / 50 درصد زنان طلاق و جدایی را نقطه پایانی برای این دعواها می دانند. در بین مردان 7 / 49 درصد بروز دعواهای روزمره زناشویی را عاملی برای تصمیم گیری نهایی برای جدایی می دانند.

تبدیل شدن رابطه زناشویی به عادت و کمبود احساس در رابطه دلیل دیگری برای جدایی است. این دلیل 5 /52 درصد زنان و 8 /48 درصد مردان آلمانی را به سوی تصمیم گیری برای جدایی می کشاند.

وقتی فهم و درک متقابل و حمایت در رابطه زناشویی وجود نداشته باشد 55 درصد زنان تصمیم به جدایی می گیرند. همین عامل 43 درصد مردان آلمانی را به سوی جدایی سوق می دهد.

تنها یک بار لغزش و خیانت در روابط زناشویی برای 2 /52 درصد زنان عاملی برای جدایی است. این عامل 4 / 40 درصد مردان را به سوی جدایی از همسرشان می کشاند.

اعمال محدودیت در زندگی مشترک برای 9 / 44 درصد زنان در آلمان دلیلی برای جدایی است. این عامل 5 / 38 درصد مردان را به فکر جدایی از همسرشان می اندازد.

تفاوت در علائق و برنامه ریزی برای آینده همچون کار و پیشرفت شغلی و یا زمان مناسب برای بچه دار شدن باعث می شود تا 6 / 38 درصد زنان از همسر خود جدا شوند. این عامل 26 درصد مردان را وادار به جدایی می کند.

8 / 30 درصد زنان آلمانی گفته اند، در صورتی که از سوی مرد زندگی شان مورد عشق ورزی قرار نگیرند و نشان داده نشود که دوستشان دارند، این موضوع می تواند دلیلی برای جدایی شود. در مقابل 8 /233 درصد مردان نبود این عامل را دلیل برای جدایی خوانده اند.

سرد مزاجی زنان و عدم رضایت جنسی 2 /22 درصد مردان را به جدایی می کشاند. این عامل اما تنها برای 3 / 17 درصد زنان دلیلی برای جدایی است.

مشکل ارتباطی و احساس اینکه از سوی طرف مقابل فهمیده و درک نمی شوی برای 9 /27 درصد زنان دلیلی برای جدایی است. همین عامل برای 7 /20 درصد مردان آلمانی دلیلی است که منجر به پایان رابطه مشترک می شود.

تغییرات ظاهری، همچون چاق شدن برای1 /18 درصد مردان دلیلی برای جدایی است. جالب اینکه این عامل تنها 9 /10 درصد زنان را به جدایی از مرد زندگی شان می کشاند.

دخالت بی اندازه خانواده مرد برای 5 /20 درصد زنان آلمانی دلیلی برای جدایی است. از سوی دیگر برای 9 /17 درصد مردان دخالت بی اندازه خانواده زن دلیلی برای جدایی است.

یکی از نکات جالب نظرسنجی سایت Statista میزان درصد زنان آلمانی است که عدم اطمینان تامین مادی از سوی شریک زندگی برایشان در تصمیم برای جدایی نقش ایفا می کند. تنها 3 / 9 درصد زنان از این عامل به عنوان دلیلی برای جدایی نام برده اند.

جالب اینکه تنها 5 /2 درصد مردان آلمانی عدم اطمینان تامین مادی از سوی شریک زندگی برایشان در تصمیم برای جدایی نقش ایفا می کند.

دعواهای زناشویی، خیانت و عوامل بسیار دیگری می توانند به جدایی منجر شوند. اما نظرسنجی ها نکته قابل تاملی را در آلمان روشن ساخته اند و آن اینکه نقش این عوامل در بین زنان و مردان در تصمیم به جدایی تفاوت قابل توجهی دارد.

منبع : جام نیوز


منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

حسن خجسته باقرزاده، مدیر اسبق رادیو و برادر همسر رهبر انقلاب، در گفتگو با نسیم آنلاین، با اشاره تلویحی به بحث قانون حجاب و تصمیم گیری برای زنان پرداخته است. بخشی از گفتگوی او را در ادامه می خوانید.

* در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند. یک مثال ساده بزنم. مثلا در آن زمان که مدرسه راهنمایی بود و دبیرستان، دخترها باید روسری‌شان را برنمی‌داشتند. خوب در مدرسه همه خانم بودند. چرا برندارند؟ این یک تصمیم مردانه است.

* اگر خانم‌ها هم در تصمیم‌گیری‌ها باشند حرف‌های دیگری دارند. پیشنهادم این است که هر قانونی در حوزه فرهنگ می‌خواهیم بنویسیم، از داخل خانواده به قانون نگاه کنیم. از خانواده نگاه کنیم.

* خوب شما جامعه شناسی خواندید دیگر. ما چند تا نهاد داریم؟ حکومت است. دولت است. آموزش است. اقتصاد است. این چهار نهادهای اولیه است. درست است؟ حالا دین هم گاهی می‌گویم صریحا. یعنی به هر حال یک اعتقادی است. نهادهای بعدی نهادهای ثانویه هستند. نهادهای ثانویه. نهادهایی که برای رفع نیاز پیش می‌آیند. پس نهاد خانواده، نهاد اولیه است.

* خدا رحمت کند یکی از اساتید ما در دانشگاه تهران می‌فرمودند که همان کومون‌های اولیه جامعه اولیه بشری که پیدا شد، دو تا قانون به ناچار پیدا شد. یک قانون تقسیم شکار بود. که بالاخره جگرش را که بخورد. حالا به تعبیر ما. قانون دوم رابطه با زنان بود. بعد ایشان می‌فرمودند که قانون دوم را زن‌ها وضع کردند. حالا ایشان ادله داشت. پس معلوم می‌شود موضوع مهمی است. یعنی موضوعی که در فطرت زن خدا گذاشته که می‌گوید در این مسایل تسلیم هر چیزی نباش. این مال چه زمانی است؟ مال کومون‌های اولیه. پس معلوم می‌شود یک هستی دارد.

* خدا آیت الله جوادی آملی را حفظ کند. کتاب زن در آینه جمال و جلال را بخوانید و ببینید مثلا ایشان به استناد آیات قرآن درباره زن چه چیزهایی آورده است. کراماتی که زن دارد. توصیه‌هایی که به مردان درباره زنان شده است. من فکر کنم مثلا ما اگر زن را با آن هستی که اینجا است تفسیر کنیم یک معنای دیگر دارد. قوانین هم یک شکل دیگر می‌شود. نوع رابطه اجتماعی با زن هم همینطور. ما بعضی از حوزه‌ها را «فرآوری» نکردیم و یکی از حوزه‌های خیلی خیلی مهم، حوزه زنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امام جمعه یزد : دانشگاه و مدارس برای مقابله با بی‌حجابی پای کار بیایند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود ایراد شورای نگهبان به سامانه چهره نگاری در لایحه عفاف و حجاب از زبان عضو کمیسیون ویژه

دیگر خبرها

  • انتقاد عباس عبدی از ممنوعیت دوباره ورود زنان به ورزشگاه ها/اگر جرات دارید مردان را محروم کنید/ آنها فحاشی می‌کنند، زنان‌ محروم می‌شوند؟!
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • پنجمین قهرمانی متوالی بارسلونا در لیگ زنان اسپانیا؛ شکست ناپذیران جور تیم مردان را می‌کشند
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • چهره اولین سرمربی زن در فوتبال مردان آلمان
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟