Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در حالي فغان هواداران دولت از مظلوميت رسانه اي رئيس جمهور و تيم همراه وي، گوش آسمان را کر کرده که رسانه هاي رسمي کشور در بست در اختيار آن ها قرار دارد.

خبرگزاري مهر- گروه سياست، حسام رضايي: دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در حالي 21 روز ديگر در سراسر کشور برگزار مي شود که بازار تبليغات نامزدها داغ داغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزدها سعي دارند از فضايي تبليغاتي موجود، نهايت استفاده لازم را براي تبيين انديشه ها و منويات دولت متبوعشان به اذهان عمومي ارائه کنند.
با رصد اجمالي در فضاي تبليغات رسمي کشور، بعضا شاهد نامتوازن بودن امکانات تبليغي براي نامزدها هستيم. در اين گزارش سعي مي شود به طور اجمالي اين مساله را روشن نماييم.
رسانه ملي؛ تريبون دار دولت
اگر بگوييم سازمان صدا وسيما در اين مدت براي دولت سنگ تمام گذاشته، مبالغه نکرده ايم. صدا و سيما برخلاف رسالت ملي اش مبني بر قرار دادن فضاي مساوي براي تبليغ نامزدها، از ابتداي سال جاري و حتي در ايام تعطيلات نوروزي خيلي خوب هواي مديران دولتي را داشته است.
منتقدان، عملکرد سکانداران ساختمان شيشه اي خيابان ولي عصر را کاملا «بو دار» و «يک جانبه» مي دانند. آنها معتقدند که کفه تبليغات رسانه ملي، بيشتر به سمت پاستورنشينان سنگيني کرده است.
پوشش زنده سفرهاي پرشمار تبليغاتي روحاني به استان هاي مختلف، انعکاس مستقيم سخنراني رئيس جمهور در مراسم روز فناوري هسته اي و همچنين پرده برداري از دستاوردهاي دولت در اين حوزه و پوشش کامل اظهارات رئيس جمهور و وزير نفت در مراسم رونمايي از فازهاي پروژه پارس جنوبي در کنار پخش چندين و چند باره اين تبليغات در بخش هاي متعدد خبري از جمله اين انتقادات به روند کار رسانه ملي محسوب مي شود. تا آنجا که در فضاي مجازي اقدامات يکسويه صداوسيما با کليد واژه «ستادوسيما» مورد انتقاد کاربران قرار گرفت.
نماز جمعه هم براي دولت
اما روز گذشته و در کنار فعاليت هاي جانب دارانه صدا و سيما که برخي وابستگي هاي مالي اين سازمان به دولت را دليل آن مي دانند، تريبون نماز جمعه تهران نيز به تصرف دولتي ها درآمد تا از طريق آن به ارائه گزارش از فعاليت هاي تدبير و اميد بپردازند.
ديروز در جريان برگزاري نماز جمعه تهران، علي ربيعي وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي بعنوان سخنران پيش از خطبه ها، در گزارشي مفصل و طولاني به بيان رپرتاژگونه عملکرد وزارتخانه و دولت متبوعش در حوزه پر حرف و حديث اشتغال پرداخت.
به نظر مي رسد شعار بي طرفي سازمان صدا و سيما در پوشش عادلانه برنامه نامزدهاي رياست جمهوري تا حد زيادي مخدوش شده است. تغيير محور نخستين مناظره از اقتصادي به اجتماعي آنهم ساعاتي قبل آغاز برنامه و همچنين تغيير ساعت آن از 16 به 16:30، که گفته مي شود به درخواست روحاني بوده، نيز گواه ديگري بر اثبات اين مدعاست.
ترديدي نيست که تصميم گيرنده نهايي مردم هستند و اينگونه اقدامات يک سويه در منظر ديد افکار عمومي معلوم نيست که نتيجه مطلوب بدهد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد

        به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی روز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از محل برگزاری مناظرات انتخاباتی در محل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: برگزاری مناظرات انتخاباتی در دور نخست، نقش مهمی در شناخت نامزدها داشت و این رویکرد برای دور دوم نیز انجام خواهد گرفت.   محمدکمال سروری‌ها افزود:برگزاری این مناظرات فرصتی مناسب برای نامزدها است تا با هزینه کمتر، برنامه ها و افکار خود را بهتر بیان کنند و از سوی دیگر برای مردم نیز فرصتی مغتنم است تا با صرف زمان اندک، با نامزدها آشنایی بیشتری پیدا کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی با بیان اینکه نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را ارائه کنند گفت: مناظرات انتخاباتی در رسانه های رسمی استان در حال ضبط است و در موعد مقرر انتشار خواهد یافت. وی عنوان کرد: مردم ایران، لیاقت قوی ترین و شایسته ترین منتخبان برای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند، از این رو باید انسانی کارآمد و کاربلند راهی مجلس شورای اسلامی شود.   سروری ها افزود: نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را با تلاش پیگیری کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی گفت: در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی هزار و ۲۰۰ شعبه اخذ رای برای حوزه مشهد و کلات پیش بینی شده است که نسبت به انتخابات مرحله نخست ۶۱۲ شعبه کاهش یافته است.   در دور نخست انتخابات مجلس، تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی معلوم شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد شامل "کاظم معتمدی فر و حسنعلی اخلاقی" برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دور دوم انتخابات برگزیده شود.   نفر نخست این فهرست ۲ نفره به ترتیب بیشترین آرا، کاظم معتمدی فر، مدیر عامل سابق شرکت پدیده شاندیز است. وی دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران است و ۴۰ سال تجربه مدیریتی، آموزشی و پژوهشی در بخش های دولتی و خصوصی را در کارنامه دارد. معتمدی فر در مرحله نخست این انتخابات ۱۴۴ هزار و ۵۲۳ رای به دست آورد.   نفر دوم این فهرست حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی است که ۵۵ سال دارد و دارای مدرک دکترای رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی است، وی عضو شورای شهر مشهد در دوره چهارم بود و مورد حمایت ائتلاف "شانا" است. اخلاقی در مرحله اول انتخابات ۱۳۰ هزار و ۲۰۲ رای کسب کرد.

دیگر خبرها

  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • رسانه‌ها تبلیغات دشمن پس از حمله به اسرائیل را خنثی کردند
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید
  • حرف دل مردم در تریبون نماز جمعه زده شود
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس در مشهد کلید خورد
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید