Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مردم سميرم در مجلس شوراي اسلامي گفت: در مناظره اول چيزي که آشکار بود اين بود که کانديداها بيشتر پراکنده‌گويي کردند و در قامت يک رييس جمهور ظاهر نشدند.

اصغر سليمي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خصوص مناظره اول کانديداهاي رياست جمهوري، اظهار کرد: توقع داشتيم کانديداهاي رياست جمهوري برنامه‌هاي خودشان را ارائه کنند، اما بيشتر به مسائلي پرداختند که عوام پسند باشد، مانند بحث يارانه‌ها و مسکن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين کانديداها بايد بيشتر به مسائلي بپردازند که چگونگي حل مشکلات کشور را بيان مي‌کند. انتظار مردم و نخبگان کشور از يک کانديداي رياست جمهوري اين است که سخنانش در قامت يک رييس جمهور بيان شود.

وي افزود: نحوه تبليغات کانديداهاي رياست جمهوري بايد تغيير کند چراکه هم‌اکنون زمان مناسب براي تبليغات در اختيار کانديداهاي رياست جمهوري نيست. بايد در قوانين انتخاباتي اين موضوع را بگنجانيم که حداقل از 6 ماه قبل از انتخابات رياست جمهوري کانديداها مشخص بشوند تا بتوانند با مطالعه وارد عرصه رقابت شوند.

نماينده مردم سميرم در مجلس شوراي اسلامي گفت: در مناظره اول چيزي که آشکار بود اين بود که کانديداها بيشتر پراکنده‌گويي کردند و در لباس يک رييس جمهور ايراد سخن نکردند. در بخشي از مناظره هم که برخي کانديداها با يکديگرِ به مجادله پرداختند که زيبنده نبود. نبايد فضاي کشور را آن‌قدر سياه نمايي کنيم و بگوييم فساد تمام کشور را گرفته است.

سليمي بابيان اينکه زيبنده يک کانديداي رياست جمهوري نيست که براي آوردن رأي بخواهد کشور را ناکارآمد توصيف کند، ادامه داد: افرادي که هم‌اکنون کانديداي رياست جمهوري هستند به هر حال خودشان کارگزار نظام بوده‌اند، بنابراين براي نقد يکديگر نبايد به کشور ضربه بزنند.

اين عضو کميسيون شوراهاي داخلي در مجلس شوراي اسلامي افزود: اين کانديداها بايد طبق اصول علمي و کارشناسي در مورد اهداف عاليه نظام صحبت کنند. نبايد شعار دهند و در اين مناظره راهکار و پيشنهاد از کانديداها کمتر شنيديم.

وي گفت: اميدواريم در مناظره دوم اين فضاي تهاجمي کانديداها نسبت به يکديگر کمتر شود. در مناظره اول کانديداها کمتر در خصوص موضوع مناظره که اجتماعي- فرهنگي بود صحبت کردند.

نماينده مردم سميرم در مجلس شوراي اسلامي گفت: همان طور که بيان شد بايد فرصت تبليغات کانديداهاي رياست جمهوري حداقل 5 يا 6 ماه باشد تا بتوانند خود را بهتر در معرض ديد مردم قرار دهند. به هر حال فضاي مناظره اول و صحبت‌هايي که مطرح شد کمتر در حد يک رييس جمهور بود. بنابراين مناظره اول آگاهي چنداني به مردم نداد چراکه کانديداها بيشتر سعي کردند خودشان را نشان دهند. در مجموع آن چيزي که انتظار داشتيم از سوي کانديداها شنيده شود شنيده نشد.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟ (اینفوگرافی)