Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، داوود شهرکی صبح امروز در همایش اقتصاد مقاومتی، مدیریت تحول در فکر و رفتار اظهار داشت:دولت یازدهم اهتمام ویژه‌ای در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی داشته است.

وی با بیان اینکه سال گذشته پروژه‌هایی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تعریف شد، تصریح کرد: امسال سیاست‌گذاری بر تولید و اشتغال است و امید است اقدامات امسال ادامه دهنده مسیر سال گذشته باشد و نتایج آن را در سال‌های آینده مشاهده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی یادآور شد: در حوزه معدن با راه‌اندازی سامانه کاداستر و ثبت محدوده‌های معدنی ابهاماتی که در حوزه وجود داشته را رفع کرده است.

شهرکی ادامه داد: با راه‌اندازی این سامانه و واگذاری محدوده‌های معدنی به بخش خصوصی توانسته‌ایم اعتماد مردم را به دولت افزایش و زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در این بخش را به وجود آوریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته 900 محدوده معدنی در استان از طریق سامانه کاداستر آزاد و موانع سرمایه‌گذاری در این بخش برطرف شده است، افزود: همچنین 200 محدوده معدنی در استان از طریق این سامانه آزاد و در مرحله اکتشاف قرار گرفته است.

شهرکی به سامانه بهینه‌یاب در حوزه صنعت اشاره کرد و گفت: با راه‌اندازی این سامانه در رصد اطلاعات واحدهای تولیدی شفاف‌سازی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: با سامانه بهینه‌یاب مشکلات واحدها ثبت و بعد از بررسی موارد برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی و به آنها کمک شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی نیز برای کمک به واحدهای تولیدی مشکل‌دار استان بانک‌های دولتی پیشتازتر بودند ولی بانک‌های خصوصی در این زمینه همکاری خوبی نداشته‌اند.

شهرکی با بیان اینکه در حوزه تجارت به صورت گسترده‌تری ارائه اطلاعات به مردم انجام شده است، یادآور شد: سامانه ثبت سفارش واردات و صادرات، سامانه مرزنشینان، سامانه کارت بازرگانی و سامانه مربوط به انبار و ورود و خروج کالا از جمله سامانه‌هایی است که در این حوزه راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به سامانه انبار و ورود و خروج افزود: راه اندازی این سامانه اقدامی خوب در راستای جلوگیری از قاچاق بوده و در حال گسترش است.

شهرکی با بیان اینکه با ایجاد سامانه ستاد برای خرید ملزومات اداری گامی موثر برداشته شده است، یادآور شد: این سامانه یکی از شفاف‌ترین سامانه‌ها است که با نگاه به خرید کالاهای ایرانی و داخلی راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه اصناف درخواست صدور پروانه از طریق سامانه انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این سامانه محدودیت‌هایی که در این حوزه وجود داشته برطرف شده است.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن