Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:06:45 GMT

شبکه‌های سد مخزنی «ایوشان» ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۰۱۱۹۷

شبکه‌های سد مخزنی «ایوشان» ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارند

خرم آباد - مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان از پیشرفت فیزیکی ۲۴ درصدی شبکه های سد مخزنی ایوشان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا میرزایی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سد مخزنی ایوشان یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی است که ساختمان آن تاکنون ۹۹ درصد و شبکه یک و دو این سد حدود ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و شبکه سه و چهار آن توسط سازمان جهاد کشاورزی در دست اجراء است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد : عملیات اجرایی سد ایوشان در سال ۸۳ آغاز شد و این سد از نوع خاکی سنگریزه ای با هسته رسی است.

مدیر عامل شرکت آب منطق ای لرستان افزود: ارتفاع این سد از پی ۷۰ متر، طول تاج ۶۴۷ متر و عرض تاج آن در بالا ۸ متر است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود

مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک گفت: هوش مصنوعی ایجاد شده تا جایگزین انسان‌ها در پست‌های سطح پایین باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا ماهیار؛ مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک در مراسم رونمایی از آکادمی شرکت ملی انفورماتیک (آکادینو) گفت: بر اساس آماری که استخراج کرده‌‎ایم، حدود 1.5 میلیون نفر در حوزه فناوری‌های مالی کار می‌کنند که این تعداد نیرو با توجه به ظرفیت سیستم، شکاف قابل توجهی دارد.

وی افزود: هوش مصنوعی ایجاد شده تا جایگزین انسان‌ها در پست‌های سطح پایین‌ باشد و انفورماتیک نیز به این سمت حرکت کرده به نوعی انفورماتیک با حدود 3400 متخصص خود به عنوان یک فروشنده عمل کرده است و همچنین با توجه با خروج نخبگان این آکادمی می‌تواند به آموزش و جذب نیرو اقدام کند.

مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک تاکید کرد: در سایر دانشگاه ها نیز همکاری‌هایی صورت گرفته است و بر اساس همکاری که با دانشگاه‌های مختلف داریم بیش از هزار متخصص شناسایی شده که این موضوع به ما نوید می‌دهد که آینده روشنی در بکارگیری نخبگان در سیستم بانکی کشور مانند فناوری پرداخت، امنیت، هوش دیجیتال و... خواهیم داشت و فرایند جذب و به کار گیری این نیرو‌ها را باقدرت پیش خواهیم برد.در شرایطی که متخصصان به فکر مهاجرت هستند، آکادمی گروه ملی انفورماتیک امکان شناسایی، جذب و اشتغال را فراهم می‌کند.

دستاوردهای خوب نظام بانکی در بخش مشتریان و خدمات

علی دیواندری؛ مدیر عامل سابق بانک‌های ملت و پارسیان گفت: جای افتخار دارد که نطام بانکی در شرایط بسیار سخت به موفقیت‌های بزرگ در زمینه‌های مختلف رسیده که مطمئنا در این راه زحمات بسیاری کشیده شده است. بخشی از محدودیت‌های ما بین المللی است که از گذشته وجود داشته و تا امروز هم ادامه داشته؛ با این وجود نظام بانکی دستاورد‌های زیادی به خصوص در بخش مشتریان و خدمات که جزو کشور‌های پیشرو هستیم، داشته‌ است.

مدیر عامل سابق بانک ملت بیان کرد: به عنوان مثال بسیاری از مردم می‌توانند با موبایل امور بانکی را انجام دهند که در این بخش به کمک متخصصین اتفاقات بزرگی رقم خورده و پیشرو هستیم. با وجود تمام محدودیت‌ها، رشد و پیشرفت و موفقیت‌های بزرگی ایجاد شده و در واقع، تکنولوژی‌های نو و نوظهور باید جایگزین نسل قبلی شوند.

دیواندری تاکید کرد: همچنین به مهارت، تخصص و توانبخشی بیشتری نیاز داریم تا نسل جدید مسئولیت‌های بزرگ را به دست بگیرند که این کار از عهده شرکت ملی انفورماتیک بر خواهد آمد.

وی با اشاره به این موضوع که دانشگاه برای انتقال دانش ایجاد شده است، افزود: تفاوت در تمرکز و استعدادیابی موجب تفاوت در آکادمی و دانشگاه می‌شود؛ بنابراین وقتی از آکادمی صحبت می‌‎کنیم باید به تفاوت در تمرکز و استعدادیابی توجه کنیم، به عنوان نمونه آکادمی فوتبال فرانسه جایی است که زیدان از آن بیرون آماده و در این زمینه تاکتیک‌های خاصی را ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ساخت سد باهوش تنگستان ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان