Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@19:49:48 GMT

وضعیت مطلوب نظام مالیاتی کشور ترسیم شده است

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۰۱۹۴۱

وضعیت مطلوب نظام مالیاتی کشور ترسیم شده است

به گزارش ایرنا، حسن صیاد زمردی روز شنبه در سلسله نشست های ویژه موضوع مالیات در اداره کل امور اقتصادی و دارایی گیلان در رشت خاطرنشان کرد: یکی از عوامل مهم برای ارتقاء فضای کسب و کار توجه به مبحث مالیات است تا به این وسیله بتوان با اتخاذ سیاست های مناسب، شرایطی را برای بهبود فعالیت های اقتصادی مهیا کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ترسیم نظام مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: اجرای موفق این تحول بزرگ، مستلزم تغییرات هم جهت در قانون مالیات هاست که منجر به تصویب اصلاحیه اخیر شد.
زمردی تصویب این اصلاحیه را با رویکرد اصلاح نرخ ها و گسترش پایه های مالیاتی ، اصلاح مشوق های مالیاتی در راستای افزایش شفافیت، ایجاد رقابت و همچنین حمایت از تولید، توسعه سیستم اطلاعات اقتصادی کشور، ساده سازی و تسهیل فرایندها در راستای افزایش مشارکت عمومی و ارتقاء فرهنگ مالیاتی دانست .
وی با بیان اینکه محیط کسب و کار مجموعه ای از عوامل موثر بر عملکرد بنگاه هاست و مدیر نمی تواند آن را به راحتی تغییر دهد، متذکر شد: چنانچه محیط کسب و کار بهبود نیابد ، بهبود عملکرد بنگاه ها و رشد بخش خصوصی و فعالیت های متکی بر کارآفرینی رخ نمی دهد.
زمردی پرداخت مالیات را یکی از نماگرهای مورد توجه بانک جهانی دانست که توسط شاخصی با عنوان سهولت انجام کسب و کار اندازه گیری می شود و کشورها بر اساس آن، رتبه بندی می شوند.
وی تصریح کرد: بانک جهانی برای پرداخت مالیات مولفه هایی نظیر نرخ و پایه مالیات ، تعداد مالیات های پرداختی ، معافیت های مالیاتی ، زمان تشکیل پرونده و پرداخت های مالیاتی را تعریف کرده که هدف آنها تسهیل پرداخت مالیات است .
وی خاطرنشان کرد: بانک جهانی از قانونگذاران می خواهد قوانین و مقررات مالیاتی را در این مسیر اصلاح کنند تا در نتیجه بار اداری مالیاتی بر مودیان کاهش یابد ، درآمد دولت تنظیم و فرار مالیاتی به حداقل برسد و در بهترین حالت از میان برود .
زمردی تاکید کرد : به این منظور قوانین و مقررات باید در جهت ساده کردن نظام مالیاتی و صرفه جویی در وقت و هزینه مودیان و دولت گام بردارند .
وی افزود: با توجه به عزم نظام جمهوری اسلامی ایران بر توسعه اقتصادی و خروج از اقتصاد تک محصولی و اتکاء به منابع درآمدی پایدار ، تمهیدات قانونی اجرای نظام جامع مالیاتی در برنامه سوم توسعه در نظر گرفته شد .
اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان در خاتمه ابراز امیدواری کرد: با تکمیل پروژه ها و اجرای کامل نظام یکپارچه مالیاتی و نیز با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده در قانون مالیات های مستقیم در خصوص خود اظهاری و اتکاء به اطلاعات صحیح مودیان، شاهد بهبود فضای کسب و به تبع ان رشد اقتصادی کشور باشیم.
خبرنگار: گیتی بابایی ** انتشاردهنده: کبیری
6030/2007

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۱۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل

مهدی موحدی سخنگوی سازمان مالیاتی کشور در خصوص معافیت مالیاتی برای درآمدهای کمتر از ۱۸ میلیارد تومان صاحبان مشاغل خرد گفت: این معافیت سقف ۱۸ میلیارد تومان مشمول تمامی صاحبان مشاغل که اطلاعات  خود را در سامانه خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی بارگذاری می کنند، می شود.

وی افزود: صاحبان مشاغل خرد نیازی به تسلیم اظهارنامه  ندارند چراکه تنها بر اساس اطلاعات سیستمی که سازمان امور مالیاتی از این صاحبان مشاغل در اختیار دارد مالیات مقطوعی سال ۱۴۰۲ برای این صاحبان مشاغل  تهیه شده است.

موحدی اظهار کرد: صاحبان مشاغل اگر موافق این اطلاعات بودند آن را تایید می کنند و در چند قسط آن را پرداخت می کنند و اگر موافق نبودند می‌توانند اظهارنامه خود را در اختیار سازمان تسلیم کنند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور  تاکید کرد: صاحبان مشاغلی که میزان فروش سال آنها ۱۸ میلیارد و کمتر از ۱۸ میلیارد تومان باشد  مشمول معافیت می شوند.

موحدی افزود: این افراد مشمول  موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات های مستقیم می شوند بنابراین این صاحبان مشاغل می‌توانند با مراجعه به سامانه آن را انجام دهند.

 او اظهار کرد: از ابتدای خردادماه این اقدام مهم رخ خواهد داد و صاحبان مشاغل می‌توانند با مراجعه به درگاه سازمان امور مالیاتی به میزان فروشی که سازمان امور مالیاتی برای آنها در نظر گرفته است مراجعه کنند و اگر این فروش مورد نظر بود مالیات محاسبه و پرداخت می شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم