Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد پایتخت فرهنگی ایران و مهمترین زیارتگاه شیعیان که توانایی پذیرایی روزانه بیش از ٥٠٠ هزار نفر مسافر را دارد این روزها وضعیت خوبی ندارد، رکود و کاهش مسافران سبب شده که دیگر این شهر رونق گذشته را نداشته باشد.

هر ساله در ایام نوروز تمام هتل های شهر مشهد از ٢٦ اسفند تا ٦ فروردین رزرو بود اما امسال این اتفاق رخ نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میدان بیت المقدس که در نزدیکی حرم قرار دارد و هتل های ٤ و ٣ ستاره در آنجا قرار دارند در ایام نوروز ٢٠ درصد ظرفیت خالی داشتند.

رئیس اتحادیه هتل داران مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص این رکود گفت: هتل‌های مشهد در تمام کلاس‌ها نسبت به سایر هتل‌های کشور ٣٠درصد ارزان‌تر است و حتی برای جذب مسافر خدمات رایگان بیشتری علاوه بر تخفیف‌های خاص ارائه می‌دهند.

قانعی ادامه داد: تا پیش از حمله به سفارت عربستان ما سالانه پذیرای بیش از یک و نیم میلیون مسافر عربی بودیم به طوری‌که شرکت‌های توریستی کشور عربستان و بحرین اقدام به اجاره سالیانه هتل‌های ٥ ستاره می‌کردند و بیش از ١٠ هتل در مشهد توسط تاجران عرب اجاره شده بود.

وی تصریح کرد: با وجود اتفاقات پیش آمده امروز این هتل‌ها خالی از مسافر هستند و بیشتر مسافران ایرانی توانایی اقامت در این هتل‌های لوکس را ندارند در نتیجه سرمایه زیادی امروز راکد مانده است.

با توجه به رکود حاکم بر اقتصاد که از یادگارهای به جا مانده از دولت قبل است مردم مشهد چشم امید زیادی به توریست و مسافران خارجی داشتند هتل داران نیز با توجه به استقبال هر ساله مسافران عرب که ناشی از اختلاف بین ریال و واحد پول کشورهای حاشیه خلیج فارس بود اقدام به ساخت هتل‌های لوکس کردند اما بعد از به آتش کشیده شدن سفارت عربستان امروز این پروژه‌ها نیمه کاره رها شده و به جای اضافه شدن هتل به این شهر کمپ‌های اقامتی که برای چادر زدن مسافران است از یک عدد در سال ٩٤ به سه کمپ افزایش پیدا کرده است.

یکی دیگر از فعالین هتلداری در شهر مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص وضعیت هتلداری و مسافران گفت: وضعیت امسال ما اصلا جالب نیست و شب عید خوبی نداشتیم که این امر یکی به دلیل رکود حاکم در اقتصاد کشور و دیگری حذف مسافران عرب از چرخه توریستی این شهر است.

مقیمیان ادامه داد: ٣٠ درصد گردش نقدینگی در صنعت توریست مشهد توسط مسافران عرب تامین می شد و با توجه به مشکلات سفارت عربستان و اتفاقات پس از آن دیگر این نقدینگی وجود خارجی ندارد.

مقیمیان تصریح کرد: بعد از به آتش کشیده شدن سفارت عربستان علاوه بر شهروندان این کشور، دیگر اعضای اتحادیه عرب نیز ما را تحت تحریم قرار دادند و اگر مسافرانی از این کشورها به ایران سفر کنند در برگشت مورد بازخواست قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: پس از به آتش کشیده شدن سفارت علاوه بر شیعیان عربستان ، شیعیان کشورهای کویت، بحرین و امارات نیز از سفر به مشهد خودداری می‌کنند.

مقیمیان تصریح کرد: مسافران عرب خوب هزینه می‌کنند و مهمترین جنبه توریست که ارزآوری است را تا حدود زیادی تامین می‌کردند از طرف دیگر به دلیل بعد مسافت این مسافران حداقل ١٠ روز در مشهد ماندگار بودند و اقامت آنها در هتل‌های ٤ ستاره و ٥ ستاره بود.

وی ادامه داد: اصلی ترین مسافران هتل‌ها در ماه رمضان شهروندان حاشیه خلیج فارس بودند زیرا به دلیل حلول این ماه مبارک هموطنان ما سفرهای خود را به حداقل می‌رسانند اما عرب‌ها مدت زمان اقامت خود را به بیش از ١٠ روز و بعضا به ٢٥ روز می‌رسانند.

مقیمیان ادامه داد: به طور کلی مسافران عرب برای همه چیز خوب خرج می‌کنند و بهترین سرویس را انتخاب می‌کنند. به طور تقریبی یک خانواده ٤ نفره عرب در مدت یک هفته اقامت فقط برای هزینه اقامت و خورد و خوراک ٥ هزار دلار هزینه می‌کنند.

مقیمیان ادامه داد: ‌تا پیش از این ما روزانه ١٠ پرواز خارجی از کشورهای عربی داشتیم که امروز این پروازها با حداقل نفرات انجام می‌شود.

در حالیکه این روزها مناطق مختلف کشور شاهد افزایش توریست های خارجی است سهم مشهد که بیشترین هتل‌ها را درکشور دارد به حداقل رسیده و کسانی که باعث این رکود و ضربه اقتصادی بودند همانگونه که جهانگیری در نخستین مناظره انتخاباتی به آن اشاره کرد در ستادهای یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری فعالیت می‌کردند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزیر امور خارجه کشورمان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه که در جریان حمله موشکی - تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق به شدت مجروح و برای تکمیل روند درمان به تهران منتقل شده است، عیادت کرد.

امیرعبداللهیان در این عیادت که با حضور کادر پزشکی مسئول درمان ایشان انجام شد، ضمن احوال‌پرسی از دیپلمات سوری، در جریان آخرین پیشرفت‌ها در وضعیت پزشکی و درمانی او قرار گرفت و برای ایشان از درگاه خدای سبحان شفای عاجل مسئلت کرد.

پیش از این، رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان پس از حمله موشکی رژیم صهیونیستی اسراییل به سفارت ایران در دمشق ضمن سفر به سوریه، در حاشیه برنامه ها، با حضور در بیمارستان مرکزی دمشق، به همراه فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه از این دیپلمات عیادت کرد.

به گزارش ایرنا، عصر دوشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ هواپیماهای رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید، ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را هدف حمله موشکی قرار دادند که بر اثر این جنایت، سرداران رشید مدافع حرم سرتیپ پاسدار «محمدرضا زاهدی» و سرتیپ پاسدار «محمدهادی حاجی رحیمی» از فرماندهان، پیشکسوتان و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و مستشاران نظامی ارشد ایران در سوریه و پنج نفر از افسران همراه آنان به فیض شهادت نائل آمدند.

در پاسخ به این اقدام صهیونیست‌ها، ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک کشورمان که در روز ۱ آوریل ۲۰۲۴ در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکوم نمودن و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین های اشغالی را انجام داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به منظور تنبیه متجاوز، با استفاده از توانمندی‌های راهبردی اطلاعاتی، موشکی و پهپادی خود به اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی حمله و آنها را با موفقیت مورد اصابت قرار داد و منهدم کرد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

کد خبر 848919 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل حسین امیرعبدالهیان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • اختلافات مالی در یک خانواده مشهدی منجر به قتل شد
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • ایران حمله تروریستی هرات را محکوم کرد