Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: نحوه مدیریت اعم ازتفکیک، جمع‌آوری و بسته‌بندیپسماندهای تولیدی بیمارستانی اردبیل مورد پایش و بررسی قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن قاسم‌پور پیش از ظهر امروزدر بازدید از مرکز خصوصی بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی شهر اردبیل اظهار کرد: ظرفیت روزانه این مرکز 550 کیلوگرم است و تاکنون توانسته است 95 درصد پسماندهای عفونی و تیز و برنده درمانگاهها، آزمایشگاههای تشخیص طبی، مطبها، دندانپزشکیها و سایر مراکز درمانی و بیمارستانی را به صورت روزانه جمع‌آوری و اقدام به بی‌خطرسازی به روش هیدروکلاو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سایت بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی با پیگیری‌های به عمل آمده در کارگروه مدیریت پسماند استان و کمیته دانشگاهی پسماندهای پزشکی از ابتدای سال 95 در شهر اردبیل راه‌اندازی شده است و شاهد اقدامات مناسب و مطلوب در این مرکز در اردبیل هستیم.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیلبیان کرد: این مرکزیکی از معدود مراکز خصوصی بی‌خطرسازی پسماند پزشکی در سطح کشور است و توانسته با فعالیت مناسب خود در زمینه بی‌خطرسازی پسماندهای پزشکی اقدامام مهمی انجام دهد.

قاسم‌پور تصریح کرد: این مرکز پسماندهای عفونی و تیز و برنده تمامی مراکز بهداشتی، درمانی و تشخیصی شهرهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین را جمع‌آوری و مراحل بی‌خطرسازی زیر نظر کارشناسان محیط‌ زیست و آزمایشگاه معتمد سازمان اجرا می‌‌شود.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در بازدید از تعدادی از آزمایشگاه‌های تشخیص طبی شهر اردبیل گفت: اینآزمایشگاهها به لحاظ نحوه مدیریت اعم ازتفکیک، جمع‌آوری و بسته‌بندیپسماندهای تولیدی مورد پایش و بررسی قرار می‌گیرند و نکات لازم در زمینه نحوه مدیریت صحیح پسماندهای پزشکی به آنها ارائه داده می‌شود تا مشکلی در این زمینه به وجود نیاید.

انتهای پیام/

R41374/P1336/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۶۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • زایمان در منزل با کمک نیرو‌های عملیاتی اورژانس دامغان