Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@05:30:22 GMT

کارآفرینی جوانان سیلوانایی با پرورش زنبود عسل

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۰۶۵۹۲

کارآفرینی جوانان سیلوانایی با پرورش زنبود عسل

با همت جمعی از جوانان در طبیعت سرسبز و بکر نوار مرزی سیلوانا و صومای برادوست ارومیه با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه پرورش زنبور عسل در راستای کار آفرینی، اشتغال و تولید گام های خوبی برداشته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سیلوانا نیوز،با همت جمعی از جوانان در طبیعت سرسبز و بکر نوار مرزی سیلوانا و صومای برادوست ارومیه با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه پرورش زنبور عسل در راستای کار آفرینی، اشتغال و تولید گام های خوبی برداشته شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعت بکر و دست نخورده ی سیلوانا و صومای برادوست ارومیه این روزها با همت و پشتکار عده ای از جوانان در نقاط صفر مرزی زمینه اشتغال و سود آوری اقتصاد خانواده ی جمعی از اهالی را فراهم نموده است .

بخش های صومای برادوست و سیلوانا درست در نقاط صفر مرزی کشور عزیزمان ایران با کشورهای همسایه ی ترکیه و عراق واقع گردیده است .

متاسفانه با عملکرد ضعیف نمایندگان مجلس شورای اسلامی شهر ارومیه در طول سال های گذشته هنوز نتوانسته ایم شاهد ایجاد بازارچه های مرزی مشترک ، حضور سرمایه گذاران بزرگ و یا استفاده از ظرفیت های مرزی در این مناطق بکر مرزی باشیم.

امنیت نوار مرزی شهر ارومیه در سایه ی تلاش های شبانه روزی نیروهای نظامی و امنیتی امروزه حتی الگویی برای کشورهای همسایه ی نظیر ترکیه و عراق می باشد.

عده ای از جوانان در سیلوانای ارومیه با استفاده از طبیعت بی نظیر خدادای و ایده ی خلاقانه ی خود توانسته اند با سرمایه ی اندک پرورش زنبور عسل در خانه یا باغات خود را برنامه ریزی نمایند و برای خود و دیگران شغل ایجاد کنیم.

در مصاحبه ی اختصاصی سیلوانانیوز با یکی از این جوانان در این زمینه گفت : برای پرورش زنبورعسل سرمایه زیادی لازم نیست این کار علاقه و پشتکار فراوانی لازم دارد.

برای پرورش زنبور عسل با خرید چند کندو با قیمت مناسب از مکانهای مطمئن باید کار را شروع کرد.

کسانی که همت و علاقه ی کار دارند باید زیر نظر جهاد کشاورزی بعد از یکسال صبر و پشتکار و علاقه به یک تولید کننده محلی با برند خاص عسل خود و یا تکثیر کننده حرفه ای زنبور عسل تبدیل شوند.

همین جوانان نوار مرزی ارومیه کسانی هستند که با دو یا چند بچه کندو شروع کرده اند و هم اکنون از صادر کننده های عسل سیلوانا در کشور هستند.

در روستاها و طبیعت دست نخورده ی نوار مرزی ارومیه پر از ظرفیت ها ، پتانسیل ها و فرصتهای شغلی گوناگون، جوانان ما برای کارهای فصلی به شهر مهاجرت میکنند .

همان طور که مطلع هستید برای اشتغال فقط استخدامهای دولتی یا ادارات نیستند در کنار آنها کارافرینانی هستند که با کمی همت، همکاری، تلاش وسرمایه نه تنها برای خود بلکه برای چندین نفر شغل ایجاد کرده اند.

در زمان حال برخی از مردم شهر نشین نیز به روستا و طبیعت روی آورده اند جای بسی امید هست که ما می توانیم با کمک و همکاری یکدیگر از نیروی جوان و با استعداد استفاده کنیم و با ایجاد شغل و تولید به چرخه اقتصادی کشور کمک کنیم.

در سال اقتصاد مقاومتی، تولید اشتغال ما نباید منتظر دولت های محترم باشیم بلکه باید در این مسیر کنار دولت باشیم و در آبادانی و پیشرفت خود ، خانه ،خانواده و کشور نقش اصلی را ایفا کنیم.

جوانان ایران عزیز اسلامی همیشه روحیه ، ایمان و پشتکار عالی دارند اما در کنار این روحیه و ایمان باید مسئولین عزیز هم یار و پشتیبان باشند . سرمایه داران و سرمایه گزاران نیز در کنار جوانان باشند با حمایت و یاریست که فرصتهای شغلی ایجاد می شود و زمینه ی اشتغال مولد شکوفا فراهم می گردد .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • کشف ۳۰ کیلوگرم موادمخدر شیشه در مرز ارومیه
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی