Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-27@06:59:52 GMT

ناامنی رسانه‌های اجتماعی برای کودکان اروپایی

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۰۶۶۲۸

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

این تحقیق توسط ان اس پی سی سی (NSPCC) و او2 (O2) منتشر شد و 1696 کودک و فرد جوان را مورد مطالعه علمی قرار داد. این تحقیق نشان داد که کودکان پایگاه هایی اینترنتی شامل ASKfm, Omegle and IMVU و همچنین Facebook را پر مخاطره می دانند؛ بنابراین به والدین کودکان توصیه شد که به پایگاه های اینترنتی و اپلیکیشن های کمتر شناخته شده مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دختری 16 ساله در این تحقیق درباره ASKfm گفت: هیچ کنترلی در مورد پیام های آزار دهنده وجود ندارد و در نتیجه سبب انتشار آزادانه آنها درباره مردم می شود؛ این پیام ها سبب می شوند تا مردم احساسی خوبی نسبت به خودشان نداشته باشند یا حتی روی به خودآزاری بیاورند.

دختر 15 ساله دیگری که از پایگاه اینترنتی IMVU استفاده کرده بود، گفت: افراد بی ثبات و حساسی بر روی این سایت هستند که از آنها سوء استفاده می شود.

ان اس پی سی سی از پایگاه اینترنتی جدید خود به نام نِت اِوِر (Net Aware) به معنای هوشیاری اینترنتی رونمایی کرد. این پایگاه اینترنتی قادر است تا 39 مورد از مشهورترین اپلیکیشن ها و رسانه های اجتماعی را توسط والدین کنترل کند.

اگرچه حدود 87 درصد از کودکان (1470 نفر) در این مطالعه گفتند که می دانند چگونه از خودشان در برابر خطرها محافظت کنند، ان اس پی سی سی والدین این کودکان را تشویق کرد تا به پایگاه اینترنتی نِت اِوِر مراجعه کنند که توسط آن می توانند میزان خطرات اپلیکیشن ها و رسانه های اجتماعی را مشاهده کرده و از کودکانشان مراقبت کنند.

پیتر وانلِس مدیر عامل ان اس پی سی سی گفت: یافته های تحقیقات نشان می دهد که نظارت والدین بر فعالیت های اینترنتی کودکانشان حیاتی است. والدین باید فعالیت های آنلاین کودکان خود را تحت نظارت داشته باشند و به طور مرتب با آنها صحبت کنند.

وی افزود: رسانه های اجتماعی راهی فوق العاده برای کودکان است که به وسیله آن با دوستان خود در تماس هستند، اما یافته های تحقیق ما نشان می دهد که کودکان در برابر محتوای خطرناک و تبلیغات برای بزرگسالان ایمن نیستند.

العالم

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۶۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد

رامین نارویی مدیرعامل انجمن سرای امید و همدلی حامی کودکان سیستان و بلوچستان گفت: شخصیت دوران کودکی همانند پی یک ساختمان بوده، بنابراین زمانی می‌توانیم روی یک پی ساختمانی بنا کنیم که مستحکم باشد، در واقع تربیت یک فرآیند است که باید حتما از دوران کودکی شکل بگیرد.

وی اظهارداشت: نقش پدر و مادر در شکل گیری شخصیت، رفتار و احساسات کودکان بسیار موثری و تعیین کننده است.

لیلا سایگانی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: انجام کار‌های فرهنگی و آموزشی، سبب ارتقای شاخص‌های آگاه سازی، شناسایی و پرورش استعداد‌ها و در نتیجه کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

در پایان ضمن تجلیل از کودکان نمونه خاش، از مسوولان و حامیان حقوق کودکان و خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در این شهرستان تقدیر به عمل آمد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟