Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- 9 اردیبهشت 1396، با اتفاقات، حواشی و اخبار گوناگونی در عرصه فرهنگ و هنر روبه‌رو بود که مهم‌ترین آن را می‌توان مشخص شدن زمان و ساعت فعالیت نمایشگاه قرآن کریم دانست. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، وضعیت نامشخص برنامه "هفت"، همکاری آقاخانی و غفارمنش برای سریال ماه رمضان و اعلام زمان و ساعت فعالیت نمایشگاه قرآن کریم مهم‌ترین اخبار روز 9 اردیبهشت را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


** زمان و ساعت فعالیت نمایشگاه قرآن کریم/ استقبال از بخش ویژه عفاف و حجاب در نمایشگاه بیست وپنجم
نمایشگاه قرآن کریم در حالی فعالیت خود را در نخستین روز ماه مبارک رمضان آغاز می‌کند که بخش ویژه عفاف و حجاب از بخش‌های پربازدید در این نمایشگاه است.

بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در نخستین روز از ماه مبارک رمضان فعالیت خود را آغاز می‌کند.
این نمایشگاه با شعار "اخلاق در پرتو فهم قرآن" به مدت 14 روز در زمینه‌های مختلف ارائه مفاهیم قرآنی، فروش کتاب‌های دینی و همچنین فروش قرآن کریم فعالیت می‌کند.
همچنین در سال‌های گذشته بخش مربوط به عفاف و حجاب، از جمله بخش‌های پرطرفدار در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بود که همه روزه با استقبال خوبی از سوی بازدیدکنندگان رو به رو می‌شد و افراد می‌توانستند در این بخش، کالاهای مورد نیاز خود را تهیه کنند.
برای مطالعه ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.
** همکاری آقاخانی و غفارمنش برای جشنواره فیلم سی و ششم/دو هنرمند در تدارک سریالی برای ماه مبارک رمضان
امیر غفارمنش با اشاره به بی‌کیفیتی برخی اثار به عنوان دلیل اصلی خود برای حضور نداشتن در آن‌ها، از تدارک ویژه خود و سعید آقاخانی برای تولید سریالی در ماه مبارک رمضان سخن گفت.

امیر غفارمنش بازیگر عرصه تلویزیون و سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: به تازگی یکسری پیشنهاد‌‌هایی در عرصه کارهای تصویری داشتم که به دلیل بی‌کیفیت بودن آن‌ها، میل و رغبتی به حضور در آن آثار پیدا نکردم.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه برای حضور در آن آثار تمایلی نداشتم، قیمت‌های بالایی مطرح می‌کردم که یا این همکاری صورت نگیرد و یا اگر هم صورت گرفت، به خودم بگویم که با یک مبلغ بالا حاضر به ایفای نقش در این کار شده‌ام.
وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: با توجه به اینکه در کنار فعالیت بازیگری ، آب باریکه‌ای داشتم و کار تبلیغاتی و کارگردانی می‌کردم، تصمیم گرفتم فیلم بد بازی نکنم.
بازیگر سریال تلویزیونی " مرز خوشبختی" همچنین گفت: پیشنهاد‌های نه چندان مناسب را در حالی نمی‌پذیرفتم که ممکن بود در آن شرایط به لحاظ مالی، کمی به سختی و مشقت دچار شوم اما با این حال ایستادم تا کار خوب بازی کنم و امیدوارم در سال جدید اتفاق‌های خوبی رقم بخورد.
برای مطالعه ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.
** سرانجام نامشخص برنامه پربیننده شبکه سه/آیا هفت دوباره پخش می‌شود؟
سرانجام برنامه تلویزیونی "هفت" که از جمله برنامه‌های پربیننده شبکه سه محسوب می‌شود، همچنان نامشخص است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با وجود گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی از اتمام برنامه تلویزیونی سینمایی "هفت" با اجرای بهروز افخمی، هنوز هیچ خبری از سری جدید این برنامه به گوش نمی‌رسد.
با توجه به پایان همکاری افخمی با برنامه "هفت"، به احتمال زیاد تهیه‌کننده و سایر عوامل این برنامه نیز تغییر می‌کنند اما گویا این تغییرات هنوز به مرحله نهایی نرسیده است.
این روزها همچنین نام‌های مختلفی در فضای مجازی برای اجرای برنامه "هفت" منتشر می‌شود که با وجود اضافه شدن به تعداد این اسامی، شبکه سه سیما از انتشار هر گونه خبر رسمی و یا تأیید و تکذیب درباره اسامی منتشر شده، خودداری می‌کند.
برای مطالعه ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.
** توجه ویژه به استان‌ها در نمایشگاه کتاب امسال/استقبال از بن‌های دانش‌آموزی
نشست خبری سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا دقایقی دیگر با حضور سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان٬ نشست خبری سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور رئیس نمایشگاه برگزار می‌شود.این نشست با حضور سید عباس صالحی؛ معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه با تاخیر آغاز شد.
طباطبایی مسئول بخش رسانه نمایشگاه کتاب در ابتدای این نشست با عذرخواهی نسبت به تاخیر صورت گرفته از هماهنگی برای رسیدن تمامی خبرنگاران به این نشست به علت باران و شرایط ترافیکی خبر داد.
ناصری رئیس نمایشگاه کتاب با تبریک به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب در ابتدا نگاهی به گذشته داریم و سعی کردیم با تجربه کسب کردن از گذشته دوره سی ام را هر چه بهتر برگزار کنیم. در نخستین گام بخش‌های اجرایی نمایشگاه را به طور کامل به بخش خصوصی واگذار کرده و مدیریت اجرایی دوره سی ام را تشکل‌های خصوصی نشر بر عهده دارند.
برای مطالعه ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.
** کارگردان انزوا در مرحله نگارش فیلمنامه فیلمی جدید/عباس‌میرزایی: سینمای حال حاضر کشورم را دوست ندارم
کارگردان فیلم انزوا گفت: در حال نگارش فیلمنامه فیلم جدیدم هستم. این فیلم هم همچنان بر پایه قهرمان محوری پیش خواهد رفت. در این فیلم هم جنس کارگردانی و نویسندگی من به وضوح و حتی کمی پررنگ‌تر دیده خواهد شد.

مرتضی‌علی عباس‌میرزایی کارگردان فیلم "انزوا" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص زمان اکران این فیلم گفت: صحبت‌هایی در رسانه‌ها مبنی بر اکران عید فطر فیلم انزوا شده اما به نظرم جدول اکران عید فطر بسته شده و فیلم ما به این زمان نخواهد رسید. به احتمال زیاد این فیلم مرداد ماه اکران خواهد شد.وی درباره ساخت فیلم جدید خود اضافه کرد: در حال نگارش فیلمنامه فیلم جدیدم هستم. این فیلم هم همچنان بر پایه قهرمان محوری پیش خواهد رفت. در این فیلم هم جنس کارگردانی و نویسندگی من به وضوح و حتی کمی پررنگ‌تر دیده خواهد شد.کارگردان فیلم انزوا درباره جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: من در جایگاهی نیستم که راجع به حق و یا اینکه چه کسی حق بیشتر یا کمتری داشته حرفی بزنم. من از جایزه گرفتن اشباع شده‌ام و کلاً به جایزه گرفتن فکر نمی‌کنم.
برای مطالعه ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.
** از اجرای شهرام ناظری تا محمد معتمدی/ بابک جهانبخش و محمدرضا گلزار روی صحنه می‌روند
در گزارش زیر به تمامی هنرمندان عرصه موسیقی که در روزهای آینده با مخاطبانشان دیدار می‌کنند، می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بسیاری از هنرمندان عرصه موسیقی در عرصه‌های مختلف موسیقی ایرانی،‌ موسیقی پاپ و موسیقی تلفیقی در هفته پیش رو با طرفدارانشان دیدار می‌کنند.
برخی از این هنرمندان در قالب گروه‌های موسیقی و برخی دیگر به صورت انفرادی در سالن‌های مختلف به اجرای برنامه می‌پردازند.
** گروه لهستانی پارتیزانت
گروه پاپ را که لهستانی پارتیزانت 9 اردیبهشت ساعت 18 در تالار وحدت روی صجنه می‌رود .
برای مطالعه ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگشت‌های اتهامی که به سمت سعید آقاخانی، جواد عزتی و محسن تنابنده گرفته شد

ماهرخ عباسپور: این روزها چند خبر درباره این ماجرا شنیده‌ایم که مردم کرمان نسبت به ساخت «نون.خ ۵» اعتراض کردند و بخشی از این سریال را توهین به خود دانستند و رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان درباره این مسئله واکنش نشان داد و گفت: «افکار عمومی مردم شهر کرمان با تاریخ چندین هزار ساله و به عنوان پایتخت مقاومت از آنچه که تحت عنوان سریال طنز در صداوسیما پخش شده جریحه‌دار است.»
محمد امینی‌زاده ادامه داد: «مردم بسیار دلگیر هستند از اینکه صداوسیما به جای اینکه نمایشگر همۀ فرهنگ‌ها باشد متاسفانه خلاف این موضوع را رقم زده است. کمترین انتظار مردم استان از صدواسیما و مدیران انقلابی آن این است که نسبت به این موضوع واکنشی بجا نشان دهند و از تصویرسازی نابجایی که در رسانه ملی اتفاق افتاده و باعث ناراحتی مردم کرمان شده عذرخواهی شود و جبران مافات کنند.»

کرمان شهر مفاخر است

نایب رئیس شورای شهر کرمان نیز در همین زمینه گفت: ما به عنوان خدمتگزاران مردم از اقدامات هنری استقبال و تشویق می‌کنیم ولی شادی به چه قیمت؟

محمدرضا کمساری بیان کرد: «تذکر جدی به دکتر جبلی رئیس رسانه ملی، مسئولان شبکه یک و تهیه‌کننده این مجموعه تلویزیونی دارم. به نمایندگی از مردم کرمان از این تریبون اعلام می‌کنم بهتر است کرمان در مرحلۀ اول به شما عزیزان معرفی شود.»

وی ادامه داد: «جناب آقای جبلی، شاید شما شناخت دقیقی از کرمان نداشته باشید، شاید هم به این دلیل است که بعد از چند سال مسئولیت در رسانه ملی به این استان سفر نکرده‌اید. کرمان شهر مفاخری مثل هوشنگ مرادی‌کرمانی، طاهره صفارزاده، ایرج بسطامی و ... است. از همه مهم‌تر کرمان شهر علمدار انقلاب، سپهبد شهید سلیمانی است و درست نیست با وجود این همه مفاخر استانی با ۱۰ اثر ثبت جهانی این‌گونه معرفی شود. از مسئولان می‌خواهم برای جبران این اتفاق در مرحله اول از مردم کرمان عذرخواهی کنند و در مرحله دوم در راستای جبران این اتفاق، سریالی در همین سطح به ظرفیت‌های کرمان بپردازد.»

کار رسانه ملی ایجاد فرهنگ متعالی است

رئیس شورای شهر کرمان نیز گفت: «کار تمامی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی ایجاد فرهنگ متعالی در سطح جامعه است نه اینکه آسیب‌های اجتماعی را عادی‌انگاری کند.»

علیرضا نادری ادامه داد: «نظری که اعضای شورا درباره سریال «نون خ» بیان کردند، نظر قطعی تمامی اعضای شورا و کل مردم این استان است.»

طی روزهای اخیر برخی کارشناسان استان کرمان نیز در فضای مجازی نسبت به برخی سکانس‌های این سریال اعتراض کرده بودند.

مهدی فرجی در این یادداشت با ادای احترام به مردم شریف و نجیب کرمان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر استان کرمان به ویژه شهید والا مقام حاج قاسم سلیمانی نوشته است: «همه قصد ما از ساختن سریال«نون خ» این است که بتوانیم ظرفیت‌های فرهنگ غنی و متعالی اقوام را به تصویر بکشیم و یک هم‌دلی بین اقوام و قومیت‌های ایران نشان بدهیم و به واسطه این ظرفیت بتوانیم ضمن ارتقای فرهنگی، لحظات بسیار خوب و نشاط‌آور و سرگرم کننده‌ای را برای مردم عزیزمان ایجاد کنیم و در عین حال مخاطبان را با این ظرفیت‌های غنی قومیت‌های عزیز آشنا کنیم و محبت و هم‌دلی و صمیمیت را بین آحاد مردم ایران ایجاد کنیم.»

در این چهار فصل گذشته همه تلاش سریال «نون خ» این بوده و خوشبختانه پاسخ مناسب هم دریافت کرده است.

ما در سریال «نون خ» همه اقوام را نشان دادیم که در کناریکدیگر در صلح و صفا و آرامش زندگی مسالمت‌آمیزی دارند. پس آن چه که در یکی از قسمت‌های فصل پنجم سریال «نون خ» باعث بروز بعضی سوءتفاهم‌ها شده است صرفا ناشی از یک برداشت نادرست است.

در یکی از سکانس‌های سریال «نون خ» فرد به ظاهر دامپزشکی نشان داده می‌شود که هیچ تخصصی ندارد و فقط به حیوانات علاقه‌مند است و متاسفانه گرفتار مصرف مواد مخدر است و گفته شده که این فرد کرمانی است و به همین دلیل اهانت به مردم شریف کرمان صورت گرفته است.

البته آن‌چه که باعث به وجودآمدن این اشکال شده است نمایش فلشی در مسیر حرکتی شخصیت‌های سریال به سمت کرمان است در حالی که زمان رودررویی بازیگران این سریال با نقش به ظاهر دامپزشک حداقل ۹۰۰ کیلومتر قبل از کرمان است و اگر دقت کنیم همان چند ساعت اولی که شخصیت‌های سریال از کردستان خارج می‌شوند با این فرد روبه‌رو می‌شوند. بنابراین محل وقوع داستان هیچ ربطی به کرمان ندارد از طرفی آن فرد و همچنین همسر و پسرش هم نیز لهجه کرمانی ندارند.

شخصیت‌های سریال زمانی برای اولین‌بار به کرمان می‌رسند که در نزدیکی کرمان نیمه‌های شب ماشین آن‌ها خراب شده تا اینکه یک فرد اهل کرمان با تراکتور خود از راه می‌رسد و به آن‌ها کمک کرده و آن‌ها را به هتل می‌رساند و هیچ کرایه‌ای هم دریافت نمی‌کند.

در زمان ورود بازیگران به هتل نیز از برخورد کارکنان هتل در کرمان تا حضور در نمایشگاه صنایع دستی استان کرمان تمامی تصاویر و دیالوگ‌ها نشان از هم‌دلی، برخورد محترمانه و نشاط و شادمانی است و کرمان به عنوان یک استان فرهنگی با مردمی خون‌گرم و پایتخت صنایع دستی معرفی شده است. کما اینکه تمامی اقوام در سایه پرچم جمهوری اسلامی یک‌دل و صمیمی در حال شادی نشان داده می‌شوند که همین امر استقبال مخاطبان را به دنبال داشته است.

از طرف دیگر رفتار و منش کیوان (سیروس میمنت) به نوع کاراکتر وی ارتباط دارد و به هیچ عنوان ارتباطی به رفتار افراد دیگر و شهرهای مختلف ندارد و از فصل اول هم این رفتارهای ناپسند از وی دیده می‌شود که اتفاقا همواره تقبیح هم می‌شود؛ هر چند در پایان این فصل از سریال این شخصیت متحول می‌شود.»

مهدی فرجی در بخش پایانی یادداشت خود از سوءتفاهم‌های ایجادشده ابراز تاسف کرد و ضمن ادای احترام به مردم شریف کرمان تاکید کرد: سازندگان سریال«نون خ» هرگز و به هیچ عنوان قصد جسارت به ارزش‌های فرهنگی و ملی هیچ استانی از جمله مردم عزیز استان کرمان را ندارند، بلکه تلاش ما ادای احترام به قومیت‌های مختلف بوده است و اساسا هدف اصلی این سریال ایجاد وحدت و هم‌دلی بین قومیت‌ها و تکریم و تجلیل آن‌ها است.»

«سرزمین مادری» و یک اعتراض ده ساله

این ماجرا اما اولین‌باری نیست که رخ می‌دهد، به ده سال قبل بازگردیم، روزی که چند قسمت از یک سریال ۶۶ قسمتی، در سوم آبان سال ۹۲ روی آنتن تلویزیون رفت. مجموعه ای که در ابتدا بسیار قابل قبول بود و گمان می‌رفت که قرار است اثر تاریخی خوبی را برجای بگذرد اما با پخش ۴ قسمت از این مجموعه، اعتراضاتی علیه این سریال در خوزستان آغاز شد.

این اعتراضات با اظهار نظر نمایندگان اسلامی خوزستان در مجلس شورای اسلامی همراه بود. در این اعتراضات ۷۰ نفر از نمایندگان تمام اقوام ایرانی (ترک و لر و کرد و بلوچ و عرب و..) مجلس شورای اسلامی، با بیانیه‌ای خواستار توقف توهین‌های مکرر صداوسیما به مردم بختیاری شدند. گرچه سازندگان سریال و همچنین عباس سلیمی نمین، مشاور تاریخی، از این مجموعه دفاع و اعلام کردند که از دیدگاه آن‌ها توهینی به ایل بختیاری نشده است، اما این تلاش‌ها راه به جایی نبرد. ضرغامی رئیس وقت سازمان صداوسیما به خوزستان سفر کرد و ضمن دلجویی و عذرخواهی از مردم این استان و ایل بختیاری، حذف قسمت‌هایی را داد که باعث اعتراض آن شد.

پس از این اعتراضات، این مجموعه با استدلال‌هایی مانند بازنگری در پوشش بازیگران زن و همچنین آنچه که نارضایتی از صدا و سیما از کم‌رنگ بودن نقش جریانات اسلامی در پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ را می‌خواند، پخش می‌کند، با تأخیر روبرو می‌شود تا برخی از صحنه‌های آن دوباره فیلمبرداری می‌شود. پس از فیلم برداری، تیزر این سریال از شبکه سه سیما پخش شد و قرار بود از مهر ۱۳۹۶ مجدد پخش شود اما باز هم پخش نشد تا امروز که خبر رسیده است که؛ پخش آنلاین رایگان مجموعه «سرزمین مادری» به کارگردانی کمال تبریزی، نویسندگی علیرضا طالب‌زاده و تهیه‌کنندگی محمد مسعود و از چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲، به صورت دو قسمت در هفته از سایت و اپلیکیشن تلوبیون آغاز شد و بعدش هم در تلویزیون به نمایش درآمد.

اعتراض به «پایتخت ۳»

سری‌های اول سریال «پایتخت» درست پیش از اینکه تا این اندازه محبوب شود در فصل سوم، ۵۰ نفر از مردم مازندران در انتقاد به پخش سریال «پایتخت ۳» مقابل استانداری مازندران تجمع و تحصن کردند و خواستار توقف پخش سریال شدند.

این عده نسبت به ادبیات بکار گرفته شده در این سریال، تمسخر و هجو موجود، انعکاس نادرست سنت ها و آداب و رسوم مازندران و ناآشنایی تولیدکنندگان با فرهنگ استان اعتراض داشته و خواهان توقف پخش آن شدند.

سید هادی حسینی نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در پیگیری خبرنگار مهر درباره سریال «پایتخت ۳» با بیان اینکه این سریال هدف و پیام ندارد، گفت: «هزینه‌هایی که برای این سریال شده است در واقع صرف سرمایه‌های نظام است بدون اینکه فایده آموزنده ای داشته باشد. این سریال هیچ پیامی را دنبال نمی کند و اصالت ندارد و وقتی موضوعی اصالت ندارد، نمی توان به جزییات آن پرداخت. او با اشاره به اینکه در این سریال موارد مثبتی از جمله احترام به خانواده و بزرگترها وجود دارد، گفت: این نکات مثبت به برخی زوائدی آمیخته شده که آسیب‌زا است.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895882

دیگر خبرها

  • ارتباط خوبی هم بین هیئت‌ها، قاریان و مجامع قرآنی برقرار شده است
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون/ از «محفل» تا «زیرخاکی»
  • نانوای حافظ قرآن کریم مورد تقدیر قرار گرفت
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • سرمربی رم در فصل آینده مشخص شد؛ سردار آزمون دوباره شاگرد این مربی می‌شود؟
  • سرمربی رم در فصل آینده مشخص شد
  • انگشت‌های اتهامی که به سمت سعید آقاخانی، جواد عزتی و محسن تنابنده گرفته شد
  • تقدیر مدیرکل تبلیغات البرز از مشارکت مردم در برنامه های ماه رمضان
  • زمان پخش فصل جدید زخم کاری مشخص شد
  • کرسی ثابت تلاوت و تدبر در قرآن کریم در یاسوج