Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگ و هنر_ این کتاب به قلم علی مصریان و با دو مقدمه از پرفسور علی اکبر فرهنگی، چهره ماندگار مدیریت و استاد برجسته دانشگاه تهران و مدیر گروه مدیریت رسانه دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران و همچنین دکتر سید وحید عقیلی، رییس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسیده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش افکار نیوز؛ پرفسور علی اکبر فرهنگی در آئین رونمایی از این کتاب گفت: نطفه فکری این کتاب از چندسال پیش شکل گرفت و آقای مصریان، نویسنده کتاب این نظریه را مطرح کردند که با پیدایش فضای مجازی، تعداد قاره ها دیگر پنج نیست و قاره ششمی نیز اضافه شده است.

پرفسور فرهنگی که پیش گفتاری بر کتاب قاره ششم و هنرهای دیجیتال نوشته است، افزود: اگر به آمار و ارقام کاربران شبکه های اجتماعی توجه کنیم، به جرات می توان گفت که قاره ششم از پنج قاره قبلی بزرگتر و پرجمعیت تر نیز هست.

وی در ادامه با طرح این پرسش که فلسفه حاکم بر قاره ششم و دنیای دیجیتال چیست، اظهار کرد: اعتقاد داریم اگر یخواهیم این فلسفه را به شکل سازمانی تشریح کنیم، باید چهار منظر هستی شناسی، معرفت شناسی، هویت و روش شناسی این فلسفه را در نظر بگیریم.

پرفسور فرهنگی در پایان گفت: هستی شناسی در دنیای دیجیتال علمی شده و لازم است روابط عمومی ها این هستی شناسی را براساس قاره ششم و دنیای دیجیتال به روز و هماهنگ کنند.

مصریان در کتاب «قاره ششم و هنرهای دیجیتال» ابتدا به این موضوع پرداخته است که گسترش دنیای مجازی، زمینه ایجاد قاره دیگری را در کنار پنج قاره اصلی فراهم آورده‌است و هر یک از ساکنان پنج قاره اصلی که بخواهند هرگونه فعالیتی در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... داشته باشند، باید قطعه‌ای زمین در قاره ششم برای خویش داشته باشد.

در این کتاب آمده است که جریان‌سازی و حضور قوی در قاره ششم تخصص و هنری نیاز دارد که به آن هنر دیجیتال اطلاق می‌شود.

وی ضمن تبیین مختصات قاره ششم و تاثیرات آن بر جهان ارتباطات، به معرفی هنرهای دیجیتال پرداخته و قابلیت های این هنر را مورد واکاوی قرار داده است.

در این کتاب نگارنده کوشیده است بسیاری از گزاره‌ها، مفاهیم، امکانات و فناوری‌های جدید و نیز بسترهای اجتماعی، فرهنگی و جامعه‌شناختی مربوط به قاره ششم و جهان دیجیتال همراه با مبانی علمی و فنی در این زمینه را ارائه دهد.

این نخستین باری است که مبانی هنرهای دیجیتال در عصر رسانه به طور جامع به زبان فارسی در قالب یک کتاب تشریح شده و در اختیار علاقمندان و فعالان این حوزه قرار می گیرد.

علی مصریان یکی از فعالان حوزه ارتباطات و رسانه و دارای مدرک کارشناسی نرم افزار کامپیوتر، کارشناسی ارشد مدیریت تحول و دانشجوی دکترای مدیریت رسانه است.

کتاب «قاره ششم و هنرهای دیجیتال» در آستانه برگزاری سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در 14 فصل و 222 صفحه توسط انتشارات سیمای شرق وارد بازار نشر خواهد شد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز

شهردار تبریز از راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار عصر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان آذربایجان‌شرقی، ضمن ارزیابی مثبت از حضور اصحاب رسانه در جمع این شورا اظهار کرد: حضور فعالین رسانه‌ای در روابط عمومی دستگاه‌های دولتی اتفاقی ارزشمند است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد روحیه مطالبه‌گری در مردم افزود: مطالبات مردمی اگر بر اساس اولویت‌ها و نیاز جامعه و همچنین در راستای رفاه مردم طرح شود، شاهد توسعه کشور خواهیم بود.

شهردار تبریز با اشاره به نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه واسط مشارکت مردم در مدیریت شهری و استانی و همچنین حضور فعال در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه نباید از مطالبات اصلی غافل باشیم، ادامه داد: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نظام هماهنگی منسجمی برای احصای مطالبات دارد که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن، باید دغدغه‌ها را پیش رو بگذاریم و راه حل پیدا کنیم.

هوشیار با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تبریز به نسبت سایر کلان‌شهرها خاطرنشان کرد: تبریز ظرفیت‌های ویژه‌ای همچون شهر بدون گدا و شهر بدون مهاجر را دارد که در دیگر کلانشهرها دیده نمی‌شود، اما گاهی مقایسه‌هایی صورت می‌گیرد که صحیح نیست.

وی افزود: هماهنگی بین بخشی شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان ظرفیت خوبی است و این شورا باید در بحث امیدآفرینی تلاش بیشتری داشته و اقدامات انجام یافته را پوشش دهند.

هوشیار با اشاره به وظایف متعدد شهرداری‌ها در حوزه خدمات شهری یادآور شد: در کنار این وظایف، موضوعات جدیدی همچون بحث‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در دهه اخیر به وظایف شهرداری اضافه شده است.

شهردار تبریز با اشاره به ورود شهرداری به حوزه مسائل و موضوعات اجتماعی گفت: در حال حاضر در موضوعات اجتماعی جامعه مشکل داریم. باید به سمت انجام کار اجتماعی حرکت کنیم.

وی همچنین از افتتاح مجتمع پردیس فرهنگ و رسانه تبریز در روزهای آینده خبر داد و گفت: یک مجموعه ورزشی اختصاصی برای اهالی رسانه‌ها، یک کافه کتاب، امکاناتی برای رسانه‌ها همچون استودیو، اتاق کنفرانس و آمفی‌تئاتر ۳۰۰ نفری بخش‌های مختلف پردیس فرهنگ و رسانه شهرداری تبریز هستند که این مجموعه در اختیار رسانه‌ها و گروه‌های مرجع قرار می‌گیرد.

کد خبر 750144

دیگر خبرها

  • احضار مدیر روابط عمومی پرسپولیس و مدیر رسانه سپاهان به کمیته انضباطی
  • تداوم جنجال‌های دیدار پرسپولیس و سپاهان؛ احضار ۲ نفر به کمیته انضباطی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • احضار ۲ مدیر پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی
  • بارش باران، نقش رستم را تعطیل کرد
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • فهرست‌های انتخاباتی منتسب به شورای وحدت فاقد اعتبار است