Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته احزاب و تعاملات جبهه مردمی نیروهای انقلاب استان مرکزی از ‌‌بیکاری‌ بسیاری از کارکنان مجامع تولیدی و صنعتی استان خبر داد و گفت: برجام هیچ تاثیری در معیشت مردم نداشت.

به گزارشخبرگزاری تسنیمازاراک، رضا عزیزآبادی از چهره‌های فعالی سیاسی استان مرکزی است که درحال حاضر مسئولیت دبیرکلی مجمع وحدت و اندیشه اسلامی استان مرکزی وریاست کمیته سیاسی و تعاملات جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان مرکزی را برعهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت واکاوی اقدامات چند ساله در استان،کشور و بررسی وضعیت موجود موضوعی شد تا خبرنگاران تسنیم در استان مرکزی موضوعات مختلف در بخش استانی و کشوری را با این عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در مصاحبه‌ای تفصیلی به گفت‌و‌گو بنشینند.

مشروح گفت‌و‌گوی خبرنگاران تسنیم با عزیزآبادیعضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب استان مرکزی در زیر می‌آید:

تسنیم: قدری درباره فعالیت کمیته سیاسی و احزاب جبهه مردمی نیروهای انقلاب توضیح دهید؟

عزیزآبادی: بحث جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پس از اینکه در کل کشور چند دوره احزاب، گروه‌ها و تشکلات فعالیت داشتند در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شوراها نتایجی از فعالیت آنها حاصل شد اما به سبب اینکه در کشور ما متاسفانه احزاب نقش عمده‌ای ندارند این نتایج دیده نمی‌شود و تنها در استان تهران لیست از طرف احزاب تشکیل می‌شود و در بعضی مواقع انتخابات مجلس و شوراها به‌صورت قومی و قبیله‌ای اداره می‌شود که این سبب انتخاب ضعیف و حداقلی و اصلح نبودن منتخبان است که نتایج این‌گونه انتخابات را شاید در مجلس شورای اسلامی از بدو ورود نیروهای ضعیف به این مجموعه دیده باشیم.

افراد ضعیفی که به مجلس راه یافته‌اند نتوانستند رسالت محوله خود و شرح وظایف مجلس به همراه اصول نمایندگی را به درستی انجام دهند و سبب ایجاد همین مباحث قومی و قبیله‌ای و تضعیف قوانین و نظارت بر سطح کشور شدند.

معتقدیم که به سبب ضعف در زمینه جمع‌بندی و دسته‌بندی نتوانسته‌ایم نمایندگان متخصص و کارآمد را به مجلس بفرستیم و به این سبب با مشکلاتی در زمینه مصوبات و تصمیم‌گیری‌های کشور مواجه هستیم.

اگر به سال‌های قبل از 84 بازگردیم درمی‌یابیم که شورای هماهنگی نیروهای انقلاب بهترین حالت در اردوگاه جریان‌های انقلابی و اصولگرا محسوب می‌شد که با نگاهی دولتی فعالیت می‌کردند نه با نگاهی برای انتخاب ریاست جمهور و پس از این آسیب‌شناسی‌ها سردمداران نیروهای انقلابی به خود آمدند که باید شکل شورای هماهنگی نیروهای انقلاب را با نام جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مجدد حفظ کنند.

خوشبختانه اکنون اکثریت احزاب، گروه‌ها و نیروهای انقلابی موثر از هر دو جناح متعادل‌ترین و اعتدال‌گرترین میان دو جناح را انتخاب کرده‌اند و در بحث شورای مرکزی جبهه نیروهای انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل هیئت رئیسه کرده‌اند که در استان‌ها هم این زویه استمرار یافت و جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تشکیل شد که نواقصی هم در این زمینه وجود دارد.

کمیته‌هایی در این جبهه و در سطح کشور تشکیل شد که در استان مرکزی مسئولیت مدیریت کمیته سیاسی و تعاملات بر عهده بنده است و با نگاهی که تمامی گروه‌ها، تشکلات، احزاب و نیروهای انقلابی و فعالان سیاسی و هر فردی که توان و پایگاهی دارد در این کمیته جای گرفته و در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم انجام شده تا علاقه‌مندان از این مشارکت باز نمانند.

تسنیم: در بحث شوراهای شهر چه اقداماتی به انجام رسیده است؟

عزیزآبادی: باتوجه به مصوبه‌ای مبنی بر دخالت نداشتن جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در مسئله شوراها این حوزه از جبهه مردمی نیروهای انقلاب مستقل شده و در قالب تشکلات و احزاب به این حوزه رسیدگی می‌شود و تا الان هم انتخاباتی برگزار شده که براساس رای‌گیری انجام شده تعداد 11 نفر به عنوان احزاب و تشکلات و نیروهای انقلابی منتخب شدند و در تصمیم‌گیری هیئت رئیسه به بنده به عنوان رئیس هماهنگی احزاب، تشکلات و نیروهای انقلابی رای دادند.

پس از شکل گیری هیئت رئیسه نشست‌هایی برگزار شد و تصمیم گرفتیم هیئتی اندیشه‌ورز تشکیل دهیم تا به مباحث شوراها رسیدگی کند که این هیئت مبنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری اتاق فکر نام گرفت و 24 حزب و تشکل و 11 نفر از افراد تاثیر گذار، فعالان، نخبگان و شاخص استان مرکزی در آن حضور دارند.

ظرفیت نیروهای انقلابی برای فعالیت در این عرصه بسیار بود و به این سبب تصمیم گرفتیم که شورای مرکزی 110 نفره هم به تبع این هئیت اندیشه ورز تشکیل شود و در حال حاضر با تعداد 110 نفر از افراد تاثیرگذار، مدیران سابق و یا بازنشسته، نیروهای بازنشسیته انتظامی و نظامی در سطح ارشد، بازنشستگان فرهنگی، اساتید دانشگاهی، دانشجویان، فعالان کانون بانوان و غیره درحال فعالیت است و امیدواریم با همفکری و بکارگیری تمامی ظرفیت‌ها در این عرصه منویات اما راحل را مبنی بر اینکه ما مامور به تکلیف هستیم و نه مامور به نتیجه محقق کنیم و نتیجه این فعالیت‌ها را به خداوند متعال می‌سپاریم.

تسنیم: وضعیت امروز فضای سیاسی استان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

عزیزآبادی: فضای سیاسی امروز استان مرکزی باتوجه به شفاف‌سازی شورای نظارت شورای نگهان و تائید صلاحیت افراد از نظر انسجام نیروهای ارزشی وضعیت خوبی دارد و تمامی نیروهای ارزشی جمع شده‌اند و به نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت علاقه بسیاری دارند و همین علاقه سبب ایجاد اتحادی مقبول و مطلوب شده که نتیجه آن بسیار امیدوارکننده است و حداقل نتیجه این اتحاد را می‌توانیم حسن این فضای سیاسی و انسجام و وحدت سیاسی دانست.

در فضای سیاسی استان مرکزی با نگاه به انتخاب کاندیداها به‌طور قطع باتوجه به نظرسنجی‌ها و عملکرد دولت فضای جریان سیاسی و انقلابی نمره بالاتری را می‌گیرد زیرا به هر صورت عملکرد دولت قبل با در نظر داشتن شعارها و صحبت‌های بیان شده در روزمره این چهار سال گذشته در حد ایده‌آل و انتظارات مردم نبوده است زیرا قرار بر این بود که سفره‌های مردم پر شود اما کنون خالی‌تر شده و مردم از عملکرد دولت ناامید هستند.

این نا امیدی مردم سبب شده که مردم دلسرد شوند و همین دلسردی تاثیر مستقیمی بر حضور مردم در انتخابات دارد و امیدواریم که مردم متدین و پایبند به نظام ما دلخوری خود نسبت به دولت را ندیده بگیرند و برای اثبات دلسوزی و پایبندی به نظام در پای صندوق‌های رای حاضر شوند و همانند دوره قبل شاهد حضور حداکثری مردم بر پای صندوق‌های رای باشیم.

فضای سیاسی در استان مرکزی و در راس استان مرکزی در مدت این چهار سال سپری شده دچار مشکلاتی اعم از نداشتن عملکرد از سمت مسئولان ارشد استانی و ضعف کارها و عملکرد مسئولان حتی در امور زیربنایی است به‌گونه‌ای که تاکنون شاهد برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی جامع از سمت مدیریت ارشد استان مرکزی نبوده‌ایم.

باتوجه به ادعای دولت مبنی بر اعتدالی بودن ارتباطی از طرف مسئولان ارشد استانی با گروه‌های سیاسی وجود ندارد و این درحالی است که هر دو جناح باید جایگاه ویژه خود را داشته باشند که متاسفانه هیچ جایگاهی برای جریانات ارزشی و اصولگرا در کابینه مسئولیت ارشد استان مرکزی دیده نمی‌شود و با نیروهای کاذب جریانات ارزشی چنگ به صورت جریانات اصولگرا می‌زنند که ما تامل کرده‌ایم که این قضیه پرتنش کنترل شود و با موضعات سختی روبه رو نشویم تا فضای سیاسی سالم‌تری را به جلو ببریم.

امیدواریم هر دولتی برای کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران منتخب می‌شود در راس استان‌ها هم نیروهای لایق، توانمند، شایسته و جوانی را انتخاب کند، باتوجه به اینکه استان مرکزی با دارا بودن بیش از سه هزار صنایع دستی و بالادستی استانی صنعتی محسوب می‌شود شرایط می‌طلبد که یک نیروی اقتصادی و مدیری اقتصاددان به‌جای مدیری سیاسی در این استان گمارده شود.

اشکال دولت به‌کار‌گیری نیروی سیاسی و نیروی کهنسال در راس مدیریت استان‌هاست که توان حضور در جلسات را ندارند و یا توان پیگیری فعالیت صنعت و صنعتگران را ندارند و همین سبب ایجاد بحران‌های کارگری در سطح استان می‌شود که برای فضای سیاسی ما مطلوب نیست و هیچ تدبیری برای بحران سیاسی و کارگری استان مرکزی اندیشیده نشده است.

تحسن جامعه کارگری که در استان مرکزی شکل گرفت بسیار نگران کننده است که متاسفانه از نگاه دولت و مسئولان ارشد استان مرکزی پنهان مانده و هنوز هم تصمیم قطعی برای این جامعه گرفته نشده و ما شاهد بیکاری و عقب‌ماندگی حقوق بسیاری از کارکنان مجامع تولیدی و صنعتی استان اعم از مجموعه هپکو بوده‌ایم.

این نگاه کلی نداشتن رضایتمندی کارگران و مردم بسیار مهم است حتی در نظرسنجی که از کسبه بازار، فضای کارگری و حتی ساخت‌وساز انجام شد همه از وضعیت عملکرد دولت در فضای استان مرکزی ناراضی هستند و این از ناکارآمدی دولت در استان نشات گرفته که امیدوارمی در این فرصت باقی‌مانده مردم تصمیم بگیرند و در پای صندوق‌های رای حاضر شوند و با دیدگاهی که نیروهای ارزشی دارند پیش بروند.

نگاه نیروهای جبهه مردمی به‌گونه‌ای نیست که بخواهند رئیس جمهور تعیین کنند بلکه می‌خواهند دولت تعیین کنند و در این زمینه باید از همه ظرفیت‌های نیروهای ارزشی در کابینه استفاده شود و رئیس جمهور آینده با کابینه قوی، پرتجربه، جوان و کارآمد به میدان ‌آید که دولتی مقتدر و شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران همراه با رهنمودهای مقام معظم رهبری تشکیل دهد که بتواند به حداقل مشکلات فائق آید.

تسنیم: وضعیت امروز معیشت و اقتصاد کشور و به تبع آن استان مرکزی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

عزیزآبادی: شاید یکی از ضعف‌هایی که دولت نهم و دهم داشت در همه عرصه‌ها قابل دفاع است به‌ویژه تا 6 ساله نخست در بحث معیشتی اما در زمینه اقتصاد دولت نهم و دهم دین‌محور عمل نکردند و اگر مقوله بانک‌ها و بورس را تعدیل می‌کرد به طور قطع در این زمینه هم موفق می‌شد اما با شعاری که دولت یازدهم در اوایل فعالیت مبنی بر رفع معضلات معشیتی مردم در صد روز داد باید گفت که دولت نهم و دهم بود که تنها هفت برنامه اقتصادی ارائه داد حتی به اشتباه و با همه نقاط ضعف به آن روش اداره شد حال دولتی که پس از این دو دولت آمده و هیچگونه برنامه اقتصادی و غیراقتصادی ندارد و بدون برنامه وارد عرصه مدیریت کشور شده بطور قطع چنین نتیجه‌ای دارد.

دولت یازدهم در زمینه معیشت تمام برنامه و تمرکز خود را بر روی برجام متمرکز کرد و معیشت مردم را به نتیجه برجام متصل کرد و برجام بازی‌ بود که برد و باخت آن مشخص نبود و نگاه صد روزه آن با هدف بازگشت بدهی‌های کشور به دو سال صرف وقت طلایی و بی‌ثمر ماندن آن مبدل شد و هیچ تاثیری در معیشت و بازگشت بدهی‌های کشور نداشت.

نگاه دولت به بازگشت بدهی‌های کشور بود که وضعیت اقتصاد، معیشت، تجارت و سایر بحث‌های کلان اقتصادی کشور بهبود یابد و اگر شکل می‌گرفت بدون شک بر معیشت مردم تاثیرگذار بود اما مقام معظم رهبری در این زمینه فرمودند که من به برجام خوشبین نیستم و در نهایت با همیاری‌هایی که رهبر فرزانه انقلاب در این زمینه به دولت ارائه دادند تا هماهمگی دولت را حفظ کنند منجر به ثمر نشد و در نتیجه رکود پیش آمده و تورمی که افتخار می‌کنند تک نرخی شده برجا ماند.

مسکن در بحث رکود بسیار تاثیرگذار است و اگر نرخ مسکن بالا برود تورم نیز بالا می‌رود و اگر مسکن افت داشته باشد تورم هم کاهش می‌یابد و این مسئله رکود مسکن نیز سال‌های متوالی است که در حال نوسان است و تاثیر مستقیمی در مقوله تورم دارد.

معتقدیم که باید بگذاریم نوسان مسکن به اوج خود برسد تا ببینیم تورم در کجا متوقف می‌شود اما می‌بینیم که قیمت اقلام مایحتاج مردم روزانه درحال افزایش است و حتی اگر قیمت کالایی مثل گوشت به 100 هزار تومان هم برسد بر تورم هیچ تاثیری ندارد زیرا سطح قیمتی این کالا کلان نیست اما مسکن در حد کلان مطرح می‌شود.

در دولت نهم و دهم قیمت نفت از 140 دلار به 50 تا 60 دلار کاهش داشت و این کاهش به سبب موضع‌های اشتباه و نگاه سازشکارانه دولت بود، اکنون فضای اقتصادی دولت آمریکا تعریفی ندارد و در مرز ورشکستگی است اما با زور و با تهدید درحال پیشبرد اقتصاد کشورشان هستند و راه تسکین اقتصاد جامعه خود را در این زمینه می‌بینند.

ما می‌توانیم حتی با حرف زدن هم به وضعیت اقتصادیمان بهبود ببخشیم اگر موضع‌های سازشکارانه داشته باشیم و ما نباید در این زمینه از پای بنشینیم زیرا مقام معظم رهبری در این زمینه فرموده‌اند که کوتاهی در برابر دشمنان ضعف ما است و زمینه سوء‌استفاده دشمنان را در همه زمینه‌ها فراهم می‌سازد، دشمنان در این زمینه می‌توانند با فشار نگاه‌های استکباری خود را در کشور بگنجانند که متاسفانه تاکنون در این زمینه موفق شده‌اند، نه اینکه بگوییم این مسئله در دولت‌های قبلی وجود نداشته اما در این دولت ما بیشتر شاهد نفوذ استکبار بوده‌ایم و دشمنان برنامه‌های استکباری و خبیثانه خود را در کشور پیاده می‌کنند و متاسفانه دولت مردان هم به این مسئله دامن می‌زنند.

وضعیت معیشتی کشور در هر قشری به‌گونه‌ای است که همگان از عملکرد دولت و عملکرد اقتصادی ناراضی هستند به‌طوری که حقوق یک کارمند تا اواسط ماه پاسخگوی معیشت زندگی آن فرد است و این درحالی است که وام‌های متعددی نیز دریافت کرده و موعد بازپرداخت آنها هم فرارسیده و به این سبب باید به کارگران آزاد، ساختمانی، شهرداری و کارگران مناطق محروم که حتی از شرایط کارمندی نیز برخوردا نمی‌شوند حق داد.

برخی از افراد جامعه تنها با صرف مبالغ یارانه معیشت خود را می‌گذرانند و بسیاری از این افراد اذعان دارند که اگر این مبالغ یارانه هم واریز نمی‌شد حتی نان هم برای خوردن نداشتیم و این وضعیت معیشتی مردم را می‌رساند و با این وضعیت قادر نیستند درخواست فرزندانشان اعم از تفریحات روحی و امکانات رفاهی آنها را فراهم آورند.

تنها قشر خاصی در جامعه از تمامی مرفعات و امکانات رفاهی برخوردارند و این افراد اقشاری هستند که چه دولت اصولگرا باشد و چه اصلاح‌طلب برای آنها تفاوتی ندارد زیرا در منابع اقتصادی درحال فعالیت هستند.

استان مرکزی که یک قطب صنعتی محسوب می‌شود تمامی کارخانجات و شرکت‌های مستقر در آن با بحران کارگری مواجه شده‌اند و رو به تعطیلی و تعدیل رفته‌اند واین مباحث نشات از بی‌برنامگی و ناامید شدن مردم از بحث اقتصادی دولت دارد و همه این مسائل مانع از ادامه فعالیت مجامع تولیدی می‌شود.

باید بسنجیم که تک نرخی شدن تورم چه برآوردی برای مردم داشته و آیا مایحتاج مردم کاهش قیمت داشته است و یا خیر از طرفی هم مشاهده می‌کنیم که کیفیت و مرقوبیت کالاها نیز کاهش یافته و در عوض قیمت آنها افزایش داشته و هیچ کسی هم اعتراضی ندارد.

تولیدکنندگان به سبب نبود حمایت دولتی نقدینگی لازم خود را با افزایش قیمت کالای تولیدی و کاهش کیفیت محصولات از جیب مردم دریافت می‌کنند و مردم ما متوجه این روند شده‌اند اما دولت‌مردان توجهی به این مسئله ندارند.

استان مرکزی علی‌رغم صنعتی بودن جزئی از فقیرترین استان‌های سطح کشور از ابعاد معیشتی، اقتصادی، کارگری، آلودگی، ساخت جاده‌ها، محیط شهری و غیره محسوب می‌شود به ویژه مرکز استان که از این مایحتاج بی‌بهره مانده و تنها در پایان دولت‌ها مورد توجه رفتارهای انتخاباتی قرار می‌گیرد که در این زمینه از مردم درخواست داریم که نهایت هوشیاری خودشان را به کار بگیرند و با دید باز پای صندوق‌های رای برود.

معتقدیم که فردی باید برگزیده شود که دلسوز قشر مردمی باشد و برای این مردم وقت بگذارد، فردی برگزیده شود که کابینه‌ای ساده‌زیست انتخاب کند نه اینکه از بزرگ‌ترین سرمایه‌داران کشوری کابینه تشکیل دهد و باید گفت کسی که با این شرایط امرارمعاش می‌کند چگونه می‌خواهد درد قشر مردمی را بفهمد و درک کند زیرا وزیری که روی پول خوابیده هیچگاه نمی‌تواند دست کارگر و کشاورزی از سطح پایین کشور را لمس کند.

شهید رجایی نمونه بارزی از یک رئیس جمهور مردمی بود زیرا از دوره‌گردی به ریاست جمهوری رسید و این فرد توانایی درک درد مردم را داشت و عمق درد مردم را لمس کرده بود و به این سبب دولت موفقی داشت اما متاسفانه این دولت‌ها درد مردم را لمس نکرده‌اند و وضعیت مردم برای آنها اهمیت چندانی ندارد و نمی‌دانند که همین مسائل سبب به وجود آمدن دزدی، فحشا، تضعیف فرهنگی، ضعف معیشت و غیره در راستای تامین معیشت می‌شوند و زمانی که این ارزش‌ها از دست برود ایمانمان را هم از دست می‌دهیم و اعتقاداتمان را ندیده می‌گیریم.

این دولت و دولت‌های قبلی و تمامی افراد فعال در عرصه اقتصاد باید برنامه‌های کاربردی خود را ارائه دهند واین جمله که بگوییم چون در کابینه دولت حضور ندارند و یا با دولت در ارتباط نیستند نباید ارائه طرح کنند بلکه وظیفه شرعی و قانونی ما این است که افرادی که توانایی ارائه برنامه‌های اقتصادی را دارند با اتحاد به جامعه کمک کنند که در این زمینه از اقتصاددانان کشور درخواست داریم که بیکار ننشینند و در این زمینه از جریانات جناحی و حزبی استفاده نکنند.

ما باید بکوشیم در راستای رونق و بهبود کشور و به‌خاطر مردم مظلوم کشور که بر روی آرمان‌های خود تعصب دارند و همیشه در عرصه‌های سیاسی پای میدان هستند یک بار مردم را امیدوار کنیم و به دغدغه‌های مقام معظم رهبری جامع عمل بپوشانیم.

دولت مسئله اقتصاد مقاومتی را به مدت چهار سال رها کرده و اکنون که زمان انتخابات فرا رسیده به کرات کمیسیون‌های اقتصادی در دولت و استان‌های کشور تشکیل می‌دهد اما باید گفت که اکنون تنها کمتر از دو ماه فرصت باقی مانده و در این فرصت اندک کاری پیش نمی‌رود.

مسئولان بدانند که مردم کبک نیستند که سر بر زیر برف داشته باشند بلکه مردم جامعه ما بسیار هوشیار هستند و همانند 40 سال گذشته از رسانه و مطبوعات به دور نیستند و اکنون دسترسی کاملی به شبکه‌های مجازی، مطبوعات و سایر رسانه‌های دیداری و نوشتاری دارند و دولت مردان باید به این وضعیت توجه داشته باشند.

فضای اقتصادی استان مرکزی متاسفانه همانند سایر استان‌ها و حتی بدتر و مظلوم‌تر از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و امیدواریم که دولت بعد و هر دولتی که منتخب می‌شود یک برنامه اقتصادی مدون برای کشور و معیشت مردم داشته باشد.

مردم باید به وضعیت کشور توجه داشته باشند و آن را تحلیل کنند زیرا همه چیز کشور تنها به دولت وابسته نیست بلکه باید نگاه وِیژه‌ای داشته باشیم زیرا این مردم هستند که می‌توانند دولت خوبی انتخاب کنند و با دید باز از بین کاندیدا یک فرد را برگزینند و کسی که یک بار امتحانش را پس داده کنار بگذارند زیرا آن فرد توان خود را در این زمینه به کار گرفته و بهتر آن است چهره‌های نو که ارزیابی خود را در سبقه کاریشان نشان داده‌اند برگزینیم.

اگر دولتی انتخاب کنیم که نگاهی همانند شهید رجایی داشته باشد به طور قطع برای مملکت نظام اسلامی دلسوزی می‌کند و درد طبقه سوم جامعه را می‌فهمد و برای مردم دولتش وقت می‌گذارد و تنها به دنبال مباحث کاذبی که برای دولت تنها یاس و ناامیدی به همراه دارند نمی‌روند که نمونه‌ای از آن را در این دولت دیدیم و برجام آسیب بزرگی به مردم وارد کرد.

ما نمی‌گوییم برجام هیچ خروجی نداشت اما ارزش صرف دو سال وقت طلایی کشور را هم نداشت و تنها وقت مردم و کشور گرفته شد و به این سبب از مردم درخواست داریم که معیارها و نگاه‌های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را الگو قرار دهند تا انتخابی صحیح داشته باشند.

ما در دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا افراد ارزشی داریم و باید گفت ما با کاسبان و منافع‌طلبان این جناح‌ها که در دولت جای گرفته‌اند مشکل داریم و ما باید دولتی را برگزینیم که دستش از منافع‌طلبان و مافیای زر، زور و تزویر چه وزیران، استانداران، نمایندگان، افراد کابینه و تمامی افرادی که به طور مستقیم با مردم در ارتباطند به دور باشد.

افرادی که مقام ارشد استان مرکزی به عنوان کابینه خود برگزیده منافع‌طلبانی هستند که در اوج اصلاحات و در این استان جایگاهی نداشته‌اند که اکنون در راس تصمیم‌گیری استان جای گرفته‌اند و نگاه منافع طلبی دارند که خود جریانات اصلاحاتی و افراد اصلاح‌طلب مومن از این وضعیت و به‌کار‌گیری

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار

به گزارش خبرگزاری مهر، به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد، رهبر انقلاب چندین سال است که شعار سال را در رابطه با این موضوع و حمایت از تولید، اشتغال و مهار تورم اختصاص داده‌اند.

مقام معظم رهبری سال گذشته در پیام نوروزی، بر روی مسئله حمایت از تولید تاکید کردند و این سال را «مهار تورم و رشد تولید» نام گذاری کردند.

سال ۱۴۰۳ نیز از سوی رهبر انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگداری شده است که نشان می‌دهد ایشان همچنان بر روی مساله تولید و کار تاکید دارند.

رئیس قوه قضاییه در پیامی که به مناسبت سال ۱۴۰۳ منتشر کرد، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و فعالان و سرمایه‌گذاران اقتصادی، با قوت و قدرت هر چه تمام‌تر اجرایی سازیم و موانع مشارکت فعالانه اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا، مرتفع کنیم.

بدون تردید باید در سال جاری، با همدلی و همکاری همه‌جانبه، عقب‌ماندگی‌های حوزه تولید را جبران کنیم؛ در این مسیر خطیر، علاوه بر فعالان و سرمایه‌گذاران کلان و خرد اقتصادی و تولیدی، عموم مردم نیز می‌توانند یاریگر باشند؛ ما نیز در عدلیه تضمین می‌دهیم که از سرمایه‌های مردم که وارد عرصه تولید و اشتغال می‌شود، نهایت حفاظت و صیانت را داشته باشیم.

وی همچین گفت: در سال گذشته که از جانب رهبر حکیم انقلاب با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده بود، دستگاه قضایی در چهارچوب مسئولیت‌ها و اختیاراتش، اقداماتی را در مسیر نیل به هدف مزبور انجام داد و برای تحقق امر مُعنونه، به دولت و مجلس، مساعدت‌هایی را داشت؛ علی‌رغم اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در هر سه قوه، معترف و مُقر هستیم که آنطور که مطمح‌نظر رهبر معظم انقلاب و شایسته مردم شریف ایران اسلامی بود، در تحقق شعار سال گذشته، توفیق حاصل نشد.

قدر مسلم، این نقیصه باید در سال جدید با مساعی مضاعف، جبران شود؛ لهذا در سال پیش‌رو نیز قوه قضاییه حداکثر توان خود را در چهارچوب اختیاراتش برای کمک به رشد تولید و شقوق این امر خطیر، نظیرِ حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاستن از موانع تولید، به کار خواهد بست.

قوه قضاییه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رستگاه دستگاه قضایی در سال ۱۴۰۲ اقدامات زیادی در راستای حکایت از تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی انجام داده است.

ستادهای حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها به صورت متناوب با تشکیل جلسه و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی، اقدامات موثری در جلوگیری از تعطیلی این واحدها و رفع مسائل پیش روی آن‌ها انجام داده‌اند.

با اقدامات دستگاه قضایی در جهت حمایت از تولید و رفع مشکلات حقوقی و قضایی کارخانه‌ها در سال گذشته، ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی احیا و یا از تعطیلی آن‌ها جلوگیری شد که این امر در مجموع از بیکاری ۱۹۱ هزار و ۲۶۸ نیروی کار در سراسر کشور نیز جلوگیری کرده است.

در همین زمینه استان آذربایجان شرقی با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۷۰ واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و ۹۵۰ نیروی کار جلوگیری کرد.

در استان آذربایجان غربی از تعطیلی ۸۱ واحد تولیدی و بیکاری حدود ۸ هزار کارگر جلوگیری شد. حل مشکلات صنایع آلومرول نوین اراک، ائل سون فولاد سلماس، مطالبات بانک صنعت و معدن از شرکت آجر ماشینی ارومیه، شرکت معدن کاوان گنجینه ظفر چالدران و مجتمع غذایی برادران فتحی میاندوآب نمونه از اقدامات دادگستری این استان است.

همچنین در استان اردبیل از تعطیلی ۲۶ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۱۵۹ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان اصفهان مشکلات ۲۴ واحد تولیدی را رفع و به تداوم اشتغال ۴ هزار و ۴۴۹ نیروی کار کمک کرد و در استان البرز به ادامه فعالیت ۴۳ واحد تولیدی و اشتغال ۹ هزار و ۳۶۹ کارگر کمک شد.

در استان ایلام از تعطیلی ۱۹ واحد تولید و بیکاری ۱۲۶ کارگر جلوگیری شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان بوشهر به تداوم فعالیت ۱۲ واحد تولیدی و اشتغال یک هزار و ۱۲۰ کارگر کمک کرد.

استان تهران نیز با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان از تعطیلی ۵۲ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۵۸۵ کارگر جلوگیری کرد و استان چهارمحال و بختیاری با جلوگیری از تعطیلی ۴ واحد تولیدی مانع بیکاری ۳۰۰ کارگر شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان جنوبی در سال گذشته مشکلات ۱۹ واحد تولیدی را حل و به تداوم اشتغال ۳۵۰ نیروی کار کمک کرد.

حل مشکلات تأمین زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب شهرک تخصصی غیردولتی در مجاورت شهرک صنعتی بیرجند به مساحت ۱۰ هکتار و واحد تولیدی واشر در منطقه عشایری شهرستان سرایان با سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومان و اشتغال ۴۲ نفری از جمله اقدامات این استان در حمایت از تولید است.

در استان خراسان رضوی از تعطیلی ۶۷۰ واحد تولیدی و بیکاری ۵۱ هزار و ۹۰۰ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان شمالی با ادامه فعالیت ۲۱ واحد تولیدی و اشتغال ۱۲۰ نیرو کار کمک کرد.

در استان خوزستان از تعطیلی ۲۷ واحد تولیدی با ۲۶ هزار و ۳۴۲ نیروی کار جلوگیری شد و حل مشکلات حقوقی شهرک تخصصی خودرویی کاریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی ۳ هزار نفر و شرکت تخته فشرده آریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی ۳۰۰ نفر از اقدامات از استان در حمایت از تولید است.

در استان زنجان از تعطیلی ۱۱ واحد تولیدی و بیکاری هزار و ۵۷۰ نیروی کار جلوگیری شد و در استان سمنان با جلوگیری از تعطیلی ۴۶۱ واحد تولیدی از بیکاری ۴ هزار و ۷۷۵ کارگر جلوگیری شد.

در استان سیستان و بلوچستان به ادامه فعالیت ۳۴ واحد تولیدی و اشتغال ۳۷۷ کارگر کمک شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان فارس به احیای ۲۰ واحد تولیدی با ۳ هزار و ۳۶۹ کارگر کمک کرد.

در ادامه فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان قزوین نیز از تعطیلی ۲۲ واحد تولیدی و بیکاری ۲۵۳ کارگر جلوگیری شد و در استان قم از تعطیلی ۳۱ واحد تولیدی و بیکاری ۲ هزار و ۷۰۰ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان کردستان از تعطیلی ۲۱ واحد تولیدی و بیکاری ۸۳۷ کارگر جلوگیری کرد و در استان کرمان از تعطیلی ۵۶ واحد تولیدی و بیکاری ۹ هزار و ۲۱۹ کارگر جلوگیری شد.

در استان کرمانشاه از تعطیلی ۲۱ واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و ۵۰۰ کارگر جلوگیری شد که حل مشکلات اتوترانس غرب، بتن آماده فرامان غرب، شرکت سرکش خودرو، مجتمع خدمات رفاهی همت زاده، شرکت لبن گستر و شرکت گلمهر غرب از جمله این اقدامات است.

در استان کهگیلویه و بویراحمد از بیکاری ۳ واحد تولیدی و بیکاری ۶۵ نیروی کار جلوگیری شد.

با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان گلستان به احیای ۱۰۰ واحد تولیدی و جلوگیری از بیکاری۲ هزار و ۴۹۱ کارگر کمک شد و در استان گیلان نیز با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۲۶ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۲۰۳ نفر جلوگیری شد.

در استان لرستان از تعطیلی ۳۲ واحد تولیدی و بیکاری ۶۳۴ کارگر جلوگیری شد و در استان مازندران به احیای ۱۴ واحد تولیدی با ۲ هزار و ۹ نیروی کار کمک شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان مرکزی از تعطیلی ۸۱ واحد تولیدی و بیکاری ۸ هزار و ۵۳۰ کارگر جلوگیری کرد و با فعالیت این ستاد در استان هرمزگان از تعطیلی ۱۴ واحد تولیدی با ۱۰۵ کارگر جلوگیری شد.

همچنین در استان همدان ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۱۱۴ واحد تولیدی باهزار و ۲۸۸ کارگر جلوگیری کرد و در استان یزد نیز از تعطیلی ۲۲ واحد تولیدی و بیکاری ۲۸ هزار و ۵۷۳ کارگر جلوگیری شد.

کد خبر 6092685

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار