Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین درّ دبیرکل اتحادیه صنایع پایین‌دست پتروشیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ارزیابی سخنان محمدباقر قالیباف، کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در اولین سری مناظره‌های انتخاباتی مبنی بر ایجاد ۲۰۰ هزار شغل جدید در ازای یک‌میلیون تن پلیمری، اظهار داشت: شرکت ملی پتروشیمی این موضوع را بر اساس مطالعاتی که از پیش انجام داده بود تائید کرده و بنده نیز آن را تائید می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی افزود: همان‌گونه که مقام معظم رهبری در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ در دیدار با مسئولان نظام فرمودند همان‌طور که تاکنون به صنایع بالادست توجه شده باید مسئولین از این پس به صنایع پائین‌دست توجه کنند،دولت باید نسبت به این مسئله توجه و اهتمام لازم را داشته باشد.


حسین دُر بابیان اینکه دولت‌ها تاکنون نسبت به این موضوع اغفال داشته‌اند، تصریح کرد: الحمدالله یکی از کاندیداها این بحث را مجدداً زنده کرده است هرچند که شاهد هجمه‌های دولت نسبت به آن هستیم.


دبیرکل اتحادیه صنایع پایین‌دست پتروشیمی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ میلیون تن در حوزه پلیمری پروانه صادره از وزارت صنعت داریم اما آنچه نهایتاً تولید می‌کنیم ۳ میلیون تن است.
وی با اشاره به اشتباهات صورت گرفته در صنایع پایین‌دست پتروشیمی یادآور شد: در نامه آقای خسروتاج قائم‌مقام وقت وزیر صنعت و معدن در تاریخ ۱۳۹۳/۰۴/۱۳، فرمول قیمت‌گذاری مواد پلمیری، یک شبه تغییر کرد به‌نحوی‌که با تبدیل نرخ ارز و مبادله‌ای مواد پلیمری به نرخ ارز آزاد ۲۰ درصد قیمت‌ها افزایش یافت. این قبیل موارد اشتباهاتی است که از سوی دولت انجام‌شده و باید در صدد اصلاح آن برآییم. دولت باید در این موارد کمک کند چراکه ظرفیت‌های لازم برای این امر موجود است. به‌نحوی‌که امروز ۱۳۴ میلیارد دلار بازار تولیدکننده پتروشیمی در منطقه و کشورهای اطراف وجود دارد.


حسین دُر تأکید کرد: سخن قالیباف درباره صنایع پتروشیمی در مناظره جمعه‌شب کارشناسی شده بود و از آنجایی که بعد از این سخن هجمه‌هایی به وی وارد شد ما در نامه‌ای صحت گفته‌های وی را بر روی سایت petronn.com که متعلق به اتحادیه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی است، منتشر کردیم. این نامه که در تاریخ۱۳۹۵/۰۴ توسط شرکت ملی پتروشیمی دولت آقای روحانی خطاب به دفتر آقای جهانگیری با موضوع اشتغال‌زایی در صنایع پایین‌دست پتروشیمی مطرح‌شده است. در این نامه آمده هر یک میلیون پلیمری، ۲۰۰ هزار شغل ایجاد می‌کند. بنابراین این سخن اولین بار از سوی دولت آقای روحانی مطرح‌شده است.


وی افزود: سؤال اینجاست اگر این گفته را آقای ظریف مطرح می‌کرد آیا دوستان همین حرف را می‌زدند، یا به‌به و چه‌چه می‌کردند؟ امروز نباید به دلیل مطامع سیاسی تکرار حرف کارشناسی شده دولت از سوی فردی در جناح مقابل را مورد هجمه قرار دهیم.


دبیرکل اتحادیه صنایع پایین‌دست پتروشیمی در پایان خاطرنشان کرد: معتقدیم برخوردهای سیاسی با صنعت و صنعت‌گر اشتباه است و این رفتاری است که دقیقاً امروز با آقای قالیباف انجام می‌شود. البته ما امیدواریم وی یا هر شخص دیگری سبب خیر شود تا مسئولان به این بخش توجه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۲۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود

وزیر نفت گفت: با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده می شود.

به گزارش مشرق، جواد اوجی وزیر نفت امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد، گفت: با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وزیر نفت خاطر نشان کرد: این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش ۴۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت

وزیر نفت خاطر نشان کرد: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی ادامه داد: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

بهره بردای از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام تا پایان سال

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

وزیر نفت اضافه کرد: ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار تا پایان سال به بهره برداری می رسد و ۵۰ پروژه بزرگ جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

افزایش ۸ درصدی تحویل گاز به صنایع پتروشیمی

وی همچنین گفت: سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم. نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی به خوبی پیش رود و امسال انتظار است که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.

دیگر خبرها

  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود