Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی گفت: بزرگترین گام دولت یازدهم این بود که فاصله مردم تا احساس امنیت را کم کرد و امروز شاهد هستیم که مردم با حس امنیت بهتری زندگی می‌کنند

کوروش محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اولین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری که پیرامون مسائل اجتماعی برگزار شد اظهار کرد: نقدهایی در این خصوص وارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوه برخورد با مسائل اجتماعی در این مناظره به هیچ عنوان اقناع کننده نبود.

وی افزود: واقعیت این است که در حال حاضر با حجم وسیعی از آسیب‌های اجتماعی روبرو هستیم که حتی مقام معظم رهبری هم به این مسئله ورود کرده است و دولت به شدت درگیر حل این آسیب‌های اجتماعی است اما متاسفانه در این مناظره به مقوله آسیب‌های اجتماعی ورود نشد و جای آن به شدت خالی بود.

رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی با بیان اینکه شیوه پرسش از نامزدها و مدت زمان کوتاه در نظر گرفته شده برای طرح برنامه و پرسش نیز نامناسب بود و باعث می‌شد حق مطلب ادا نشود گفت: آسیب‌های اجتماعی حلقه مفقوده مناظره دیروز بود و درباره مباحث مهمی چون طلاق، نقاط بحران شهری، فحشا و اعتیاد برنامه‌ای مطرح نشد. قرار است نامزدهای انتخابات با کدام برنامه مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را حل کنند؟. ای کاش دو یا سه مبحث مطرح می‌شد و کاندیداها برنامه‌های اصلی خود را در این خصوص ارائه می‌کردند.

محمدی افزود: جنبه تخریب و اتهام مسائل اصلی را به حاشیه برد و به لحاظ منطقی و کارشناسی چیزی عاید نشد.

وی در پاسخ به اینکه کاهش فاصله طبقاتی و عدالت اجتماعی در چهار سال اخیر تا چه اندازه محقق شده است؟ گفت: اقداماتی در این خصوص در چهار سال اخیر انجام شده است که از جمله آنها می‌توان به ترمیم حقوق کارگران اشاره کرد، اما همچنان تا برقراری عدالت اجتماعی در جامعه فاصله داریم و علت آن این است که اقتصاد ما به طور سیستماتیک طبقه اجتماعی ایجاد می‌کند و با اقتصاد رانتی که مدیریت واحد ندارد مواجهیم، البته این موضوع ربطی به دولت فعلی ندارد بلکه در طول ادوار این سیستم ایجاد شده و دفاعیات امروز نامزدها در حوزه اقتصادی که به قصد جلب آراء و تخریب دولت فعلی صورت می‌گیرد چندان منطقی نیست زیرا این سیستم در دولت‌ها و ادوار قبلی نیز حاکم بوده است و بیشتر انتقادات افراد در فضای انتخاباتی جنبه هیجانی پیدا می‌کند.

رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی با اشاره به تحت الشعاع قرار گرفتن احساس امنیت روانی در جامعه طی چند سال گذشته به علت فشارهای جدی اقتصادی، تورم و ... گفت: بزرگترین گام دولت این بود که فاصله مردم را تا احساس امنیت کم کرد و امروز شاهد هستیم که مردم با حس امنیت بهتری زندگی می‌کنند و رتبه ما به لحاظ شادی بیش از چهار سال گذشته شده و مشارکت زنان افزایش یافته که نشان می‌دهد احساس اعتماد زنان به توانمندی خودشان افزایش یافته است.

محمدی افزود: اما همچنان فاصله طبقاتی وجود دارد و نیازمند برنامه ریزی صحیح در ارتباط با توزیع متعادل و عادلانه امکانات میان همه بخش‌های جامعه هستیم. زمانی عدالت اجتماعی محقق می‌شود که بتوانیم حقوق شهروندی را پیاده سازی کنیم و همه مردم در جامعه از مزایای شهروندی به صورت مساوی بهره مند شوند.

وی در پایان بار دیگر با بیان اینکه این شیوه مناظره نامزدهای ریاست جمهوری حال مردم را خوب نمی‌کند گفت: استفاده از آرمان گرایی در بیان مواضع کاندیداها فضای هیجانی جامعه را هدف گرفته که نمی‌تواند چندان کمکی به پیشبرد اصل برنامه‌ها کند. به هر حال افرادی که در حال حاضر نامزد انتخابات هستند یا در گذشته سمت‌های اجرایی سنگین داشتند یا در حال حاضر مسئول هستند و نباید اینها را تخریب کنیم. این شیوه تخریب یکدیگر خود یک آسیب است و باعث می‌شود مردم و کارشناسان نتوانند به درستی از برآیند صحبت‌ها نتیجه گیری کرده و تصمیم بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۳۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد