Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@09:28:45 GMT

بیماری بانوی اسفراینی که اقتصاد مقاومتی را رقم زد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۱۴۰۵۸

بیماری بانوی اسفراینی که اقتصاد مقاومتی را رقم زد

بانویی از خراسان شمالی توانسته است با بهره گیری و مطالعه درباره ی خواص عرقیجات گیاهی در راستای اقتصاد مقاومتی اقدام به تولید و اشتغال کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه ساجده، مسئله اقتصاد مقاومتی تدبیری هوشمندانه است که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد و مفهومی است که برای مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود در اقتصاد مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد مقاومتی به دنبال آن است که با کاهش وابستگی ها و تأکید بر مزیت های تولید داخلی و تلاش برای خودکفایی زمینه توسعه و پیشرفت را مهیا سازد.

در این بین خانواده در جامعه به عنوان اولین و مهم ترین نهاد اجتماعی در تربیت و پرورش منابع انسانی باید تقویت شود تا زمینه توسعه اقتصادی در کشور فراهم شود. زنان در خانواده به عنوان عاملان پرورش و رشد نیروی کار می توانند در جریان بهره وری و تولید ملی سهم بسزایی داشته باشند.

امروز به سراغ بانویی از تبار روستای گردشگری رویین در شهرستان اسفراین، خراسان شمالی آمده ایم که با کمترین هزینه فعالیتی را آغاز کرده است که توانسته در راستای پیام مقام معظم رهبری قدمی بردارد.


سهیلا علی پور 46 ساله، متولد رویین اسفراین که مدتی است در حوزه تولید عرقیجات گیاهی، خشک کردن میوه فعالیت موفقی را آغاز کرده است.

سهیلا از چگونگی آغاز این کار گفت: مدتی بود که شدیدا بیمار شدم و سرفه می کردم و به سفارش یکی از دوستان از عرقیجات گیاهی استفاده کردم، بعد از مطالعه در مورد خواص و طرز تهیه، بعد از بهبودی کامل و علاقه ی خاصی که به این عرقیجات پیدا کردم، تصمیم به تولید این محصولات گرفتم.

او اعتقاد دارد که خیلی از بیماری ها را می توان با عرقیجات گیاهی درمان کرد و گفت: دوره درمان با این محصولات ممکن است طولانی تر باشد ولی اثر بخشی مداومی دارد و مهم این است که به بدن هیچ آسیبی نمی رساند.

سهیلا با تحقیق و مطالعه توانسته محصولات زیادی را تولید کند و منبع درآمدی برای خود داشته باشد که تعدادی از آنها در زیر آمده است: عرق یونجه با خواص اشتها آور، عرق خار شتر، بهار نارنج آرامش بخش و تقویت کننده اعصاب، کاکوتی ضد نفخ تقویت معده و خلط آور، عرق کاسنی تب بر، تقویت پوست، تصفیه خون، دارای ویتامین ث، عرق پونه اشتها آور، ضد نفخ، مسکن، سکسه، ضد سرفه .

هم چنین در کنار تولید عرقیجات میوه خشک می کند و با نگه داری مرغ تخم مرغ محلی هم تولید می کند، که بیشتر گیاهانی که استفاده می کند در حیاط و باغشان می رویند.

او می گوید:با کمک خدا و پشتکار خودم توانستم کاری را آغاز کنم، ولی مکان مناسبی برای توسعه کارم ندارم و اگر محیطی فراهم شود، می توانم با آموزش به افراد، برای تعداد افراد بیشتری کار ایجاد کنم.

سهیلا علی پور گفت:توصیه ای که به جوان هایی که دنبال کار هستند دارم این است که در شروع هر کاری خدا را در نظر داشته باشند و بدانند اگر قدمی بردارند، خدا کمک خواهد کرد و می توانند با ایجاد کاری در منزل منبع درآمدی خوبی برای خود و خانواده ایجاد کنند.

این کارآفرین در پایان گفت:من با توجه و پشتوانه شعار سال که اقتصاد مقاومتی، تولید،اشتغال است بتوانم با حمایت دستگاه های مربوطه قدمی موثر در رفع مشکلات اقتصادی خود و افراد جامعه بردارم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش و تکنولوژی است و باید این ذهنیت را در مسئولان ایجاد کنیم.

سیدمهدی طبیب زاده امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در نشست خبری دومین همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان(کرمان آیدکس ۲۰۲۴) اظهار کرد: برگزاری همایش کرمان آیدکس ۲۰۲۴ فرصت مغتنمی است.

وی بیان کرد: برخی سهم جنوب استان را در شاخص‌های توسعه پایدار موثر می‌دانند در حالی که در شمال و مرکز استان کرمان نیز این شاخص‌ها پایین است و بایستی رویکرد استان به سمت ارتقاء شاخص‌های توسعه پایدار و زندگی مردم پیش برود.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه موضوعی که نگران آن هستیم، آینده استان است، گفت: به دلیل اینکه اقتصاد استان کاملاً مبتنی بر منابع است و منابع، تجدیدپذیر(معدن و آب) نیستند و زمانی این منابع پایان می‌یابد و باید از همین حالا برنامه‌ریزان فکر کنند روزی که معادن نبود، باید چه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۵ درصد درآمد مالیاتی استان کرمان از ۱۰ شرکت صنعتی معدنی است، تصریح کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند از محل منابع، توسعه یابد مگر منابع را صرف تکنولوژی و صنایع جدید بکند و باید سرمایه‌گذاری‌ها را به این سمت سوق بدهیم و رویداد کرمان آیدکس می‌گوید به سمت چه صنایع، خدمات و گردشگری پیش برویم که آینده نسل‌ها تامین شود.

طبیب زاده با بیان اینکه باید زنجیره ارزش نوآورانه و فناورانه در فولاد و مس داشته باشیم، افزود: رویداد کرمان آیدکس باب گفت و گو را باز می‌کند و می‌خواهد تحولی در نگرش‌ها ایجاد کند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش و تکنولوژی است و باید این ذهنیت را در مسئولان ایجاد کنیم و افکار عمومی این مطالبه را از مسئولانی که منابع سرشار کشور و استان در اختیارشان است، چگونه می‌خواهند با این منابع آینده استان را بسازند؟

وی اظهار کرد: وقتی کارها مبتنی بر دانش باشد، تکنولوژی، خلق ثروت و اشتغال فارغ التحصیلان به دنبال آن خواهد بود. ضمن اینکه پتانسیل استان کرمان در نیروی متخصص فراوان است و بسیاری از افراد موفق کشور و دنیا از این استان هستند.

طبیب زاده تصریح کرد: باید محیطی فراهم کنیم که پیش برنده کسب و کار باشد و نگرش را تغییر بدهد. بایستی برای عملکرد مسئولان معیار بگذاریم تا بدانیم مصرف منابع چه میزان منفعت برای استان داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید