Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@07:55:15 GMT

تفاهم‌نامه توسعه خوشه صنعتی استان آذربایجان شرقی امضا شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۱۵۲۵۳

تفاهم‌نامه توسعه خوشه صنعتی استان آذربایجان شرقی امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ و استانداری آذربایجان شرقی با هدف انسجام‌بخشی به فعالان صنایع نفت و گاز و توسعه خوشه صنعتی استان آذربایجان شرقی منعقد شد.

به گزارش ایسنا، جعفر توفیقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوریدر مراسم امضای این تفاهم‌نامه همکاری گفت: این صنعت علی‌رغم قدمت 100 ساله در کشور، در حوزه توانمندی‌های فناورانه به جایگاه شایسته جهانی خود نرسیده است و ما باید با حمایت و اتکا بر توانمندی‌ها و خلاقیت نیروهای انسانی داخلی تلاش بیشتری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تجربه دنیا نشان می‌دهد که بخش اصلی ارزش‌افزوده نفت و گاز دست کسانی است که مجهز به علم و فناوری هستند.

دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ با تاکید بر وجود زیرساخت‌های لازم ازجمله شرکت‌های توانمند بخش خصوصی و افراد خلاق و نوآور در دانشگاه‌ها و صنعت، راهکار تبدیل صنعت نفت به یک صنعت دانش‌بنیان و فناور محور را انسجام و یکپارچگی این ظرفیت‌ها ارزیابی کرد.

وی توسعه فناوری را گام مهمی در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: صنعت برای استفاده از کالاها و تجهیزات داخلی، انتظار دارد در تولید آن‌ها از فناوری‌ها و تجهیزات روز و با استانداردهای جهانی استفاده شود که این کار نیاز به دانش و تکنولوژی دارد.

توفیقی با بیان اینکه خوشبختانه گام اول در توسعه ظرفیت‌های استان برداشته‌شده است، گفت: گام‌های نخستین با مطالعه خوشه نفت و گاز برداشته‌شده است و شناخت خوبی از ظرفیت‌های استان به‌دست‌آمده است.

وی با تاکید بر نقش حمایتی ستاد، ویژگی‌های خاص و انگیزه و توان آذربایجان شرقی در تجهیز منابع را از مزیت‌های استان برشمرد و اظهار امیدواری کرد که این استان نقش موثری در توسعه فناوری‌های موردنیاز صنعت نفت و گاز کشور ایفا کند.

در این نشست جبارزاده ، استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: با مطالعه انجام‌شده با حمایت ستاد، مراحل ابتدایی کار انجام‌شده و ما علاقه‌مندیم وارد مرحله دوم کار شویم.

وی با اشاره به بازار 20 میلیارد دلاری تعمیر و نگهداری تجهیزات موجود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در کشور، اظهار امیدواری کرد استان بتواند سهمی از این بازار داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فعال بودن بیش از یکصد شرکت در حوزه گاز در استان، کنار هم قرار گرفتن این شرکت‌ها و تشکیل مجموعه‌های بزرگ‌تر را لازمه ورود به صنعت نفت برشمرد.

جباری بر نقش دانشگاه‌ها و نهادهای حمایتی در توسعه فناوری تاکید کرد و تعامل با مراکز و دانشگاه‌های دارای فناوری‌های روز را از نیازهای استان برای ارتقای دانشگاه‌ها و رفع نیازهای فناورانه خواند.

وی ضمن اعلام آمادگی بخش خصوصی استان برای سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز، تصریح کرد: پیش‌بینی افق صنعت نفت و نیازهای چند سال آینده امکان سرمایه‌گذاری و توسعه بخش خصوصی را در استان فراهم می‌کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، تقویت تشکل‌های بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای محوریت قرار گرفتن فعالیت‌های این حوزه، همگرا کردن سازمان‌ها و نهادهای مرتبط استان به‌منظور بهبود فضای کسب‌وکار و ارائه حمایت‌های لازم، کمک به توسعه خوشه صنعتی تجهیزات صنایع نفت و گاز و تکمیل زنجیره تامین (درون استانی) کالا و خدمات صنایع نفت و گاز استان آذربایجان شرقی از مهم‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۵۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب گرایلو عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی در چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی گفت: امید است انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های ترانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

گرایلو اظهار کرد: با اتخاذ تمهیدات مناسب به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در مجتمع بزرگ بندر امام، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که بیش از ۲ برابر رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

کد خبر 6088182

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف