Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با حمایت قاطع از رئیسی و قالیباف اعلام کرد: این دو نفر منتخب جمنا هستند و ما هم از روند جمنا حمایت کردیم. البته ترجیح می دهیم که یک عضو خودمان را مورد حمایت قرار دهیم.

وی در عین حال از احتمال رسیدن اصولگرایان به کاندیدای واحد تا پیش از برگزاری انتخابات خبر داد.

آنچه در ادامه می آید متن گفت و گوی خبرنگار جماران با حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم است:

از بین شش نفری که توسط شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری حائز صلاحیت شدند، چند نفر را اصولگرا می دانید؟

البته سه نفر یعنی آقایان رئیسی، قالیباف و میرسلیم روشن است که اصولگرا هستند و سه نفر هم امروز در حوزه اصلاح طلبی تعریف می شوند و اگر اعلام نکرده باشند هم رویکردهای آنها این را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات به دور دوم کشیده می شود

از میان این افراد کاندیدای شما کیست؟

طبعا گزینه ما بین آقایان رئیسی و قالیباف مطرح می شود. تصور می کنم این دو نفر تا رأی گیری در رقابت باقی خواهند ماند. چون به نظر می رسد که انتخابات یک دوره ای نخواهد بود بلکه به دور دوم کشیده می شود؛ علائم، تحلیل اوضاع رأی و نظرسنجی ها تقریبا این را نشان می دهد.

کدام نظرسنجی ها؟

من با نظرسنجی های متعددی برخورد کرده ام.

نظر برخی افراد این است که آقای روحانی در دور اول پیروز انتخابات خواهد بود.

نظرسنجی ها این را نشان نمی دهد. نظرسنجی ها آراء آقایان روحانی، رئیسی و قالیباف را تقریبا نزدیک به هم نشان می دهد و معنای این موضوع این است که هیچکدام در دور اول 50 به علاوه یک درصد آراء را نخواهند داشت. وقتی که این طور بود پس بسیار محتمل است که انتخابات به دور دوم کشیده شود و آنجا بهتر می توان اظهار نظر کرد.

ترجیح می دهیم که یک عضو خودمان را مورد حمایت قرار دهیم

آقای روحانی عضو جامعه روحانیت مبارز است. با چه مکانیزمی شما آقای روحانی را کنار گذاشتید و آقایان رئیسی و قالیباف را به عنوان کاندیدای مورد حمایت خود برگزیدید؟

البته ما انتخاب نکردیم و این دو نفر منتحب جمنا هستند و ما هم از روند جمنا حمایت کردیم. جبهه مردمی به دو نفر رسیده و این دو نفر را برای رقابت به میدان فرستاده است. باید مقداری پیش برویم و ببینیم که شرایط چگونه اقتضا می کند. ولی تا به حال بر اساس تحلیل ها، اگر ما بنا را بر این بگذاریم که از یک نفر از این دو نفر حمایت کنیم، معنا و مفهومش این است که اگر نفر دیگر در میدان نماند و منصرف شود، احتمالا بخشی از آراء او از جریان اصولگرایی به سمت آقای روحانی انحراف پیدا می کند. برای اینکه این اتفاق نیفتدترجیح می دهیم که فعلا موضع خاصی را رسما اعلام نکنیم تا ببینیم شرایط چگونه است. اگر قبل از روز رأی گیری به جمع بندی رسیدیم اعلام می کنیم و اگر به جمع بندی نرسیدیم صبر می کنیم تا ببینیم نتایج انتخابات چه می شود. البته ترجیح می دهیم که یک عضو خودمان را مورد حمایت قرار دهیم.

سال 84 علی رغم اینکه آیت الله هاشمی عضو جامعه روحانیت بود، از آقای احمدی نژاد حمایت کردید.

نه این طور نبود. انتخابات دو دور بود؛ در دور اول از آقای هاشمی حمایت و رسما اعلام کردیم و در دور دوم از هیچ کس حمایت نکردیم.

دلیل اینکه از کسی حمایت نکردید چه بود؟

در دور اول که حمایت کردیم دلیلش روشن بود که آقای هاشمی را ترجیح می دادیم. اما اتفاقاتی که در تبلیغات دور اول افتاد روی رأی و تصمیم دور دوم تأثیرگذار بود. در تبلیغات انتخاباتی آقای هاشمی و حامیان ایشان صحنه هایی پیش آمد که آن صحنه ها آراء بخشی از اعضای جامعه روحانیت را عوض کرد. صحنه های متفاوتی را در مصاحبه ایشان با دختران و پسران جوان و ستادهای انتخاباتی ایشان شاهد بودیم. اینها در آراء قشر متدین جامعه ما هم مأثر واقع شد و مقدار قابل توجهی از کسانی که دور اول به آقای هاشمی رأی داده بودند، دور دوم به ایشان رأی ندادند.

جامعه روحانیت مبارز هیچ گاه از کاندیداتوری احمدی نژاد حمایت نکرد

ولی شما نمی توانید این را کتمان کنید که تا حدود سال 90 آقای احمدی نژاد مورد حمایت شما بود.

ما هیچ گاه رسما به عنوان جامعه روحانیت از کاندیداتوری آقای احمدی نژاد حمایت نکردیم. بعد از اینکه ایشان روی کار آمد شعارهای امام را داد و مجددا شعارهای امام را مطرح و زنده کرد و حرکت های مثبتی که ابتدای کار در اداره کشور نشان داد از جمله سفرهای استانی که با مردم به صورت مستقیم ارتباط برقرار کرد و سعی کرد مناطق محروم را بیشتر مورد حمایت قرار دهد، خواستنی و در جهت اهداف انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام خمینی (س) و رهبر معظم انقلاب بود. طبعا ما هم از اینها حمایت می کردیم و اگر شخصی اینها را مطرح می کند، به دلیل رفتارها و جهتگیری ها مورد حمایت قرار می گیرد. وقتی هم که رفتار انحرافی نشان داد ما از او فاصله گرفتیم. با هیچ کس خویشاوندی نداریم و با اصول و مبانی سیاسی و دینی خودمان همراهی می کنیم.

رئیسی به جلسه جامعه روحانیت دعوت نشده بود

آقای رئیسی به جلسه جامعه روحانیت دعوت و برنامه های ایشان گرفته شد. ولی هیچ دعوتی از آقای روحانی که عضو قدیمی تری بود، انجام نشد.

از آقای رئیسی دعوت نشده بود و ایشان خودشان ابراز تمایل کرده بودند که شرکت کنند و چون عضو جامعه روحانیت هستند در جلسات شرکت کردند و گفت و گوهایی هم صورت گرفت. آقای روحانی هم می توانستند ابراز تمایل کنند و صحبت های خودشان را مطرح کنند. بنابر این چنین نبوده که اقدام ویژه ای در این مورد صورت گرفته باشد.

هیچ علامت و نشانه ای از انشعاب در جامعه روحانیت دیده نمی شود

سال 67 اختلاف نظرهایی بین اعضای جامعه روحانیت مبارز افتاد که منجر به منشعب شدن مجمع روحانیون مبارز از آنها شد. با توجه به عدم حمایت شما از اعضای قدیمی خود در سال 84 و امسال، آیا مجددا انشعابی در جامعه روحانیت مبارز در حال شکل گیری است؟

انشعاب وقتی معنا پیدا می کند که تعداد قابل توجهی از اعضاء مسیر جداگانه ای را طی کنند و این اتفاق سال 67 رخ داد؛ الآن هیچ علامت و نشانه ای از چنین حرکتی در جامعه روحانیت دیده نمی شود. این که از آقای روحانی حمایت نمی کنیم شاید دلایل متفاوتی داشته باشد یکی از این دلایل این است که ایشان در طول این مدت هیچ گونه ارتباطی با جامعه روحانیت نداشتند و با اینکه مرتبا از ایشان دعوت شد و مکررا خصوصی هم به ایشان گفته شد، تشریف نیاوردند. در مورد کاندیداتوری دور بعد هم با جامعه روحانیت مشورت نکردند.

مسأله دوم این است که رویکردهای ایشان در طول دوره چهار ساله مدیریتشان با گذشته متفاوت شد. رویکرد سیاسی، ترکیب وزراء، و عملکردهای ایشان متفاوت از چیزی بود که ما انتظار داشتیم.

علاوه بر این ما برای انتخابات ریاست جمهوری انتظار کارآمدی داریم و این کارآمدی را در طول دوره چهار ساله از ایشان مشاهده نکردیم. یعنی فرض می کنیم آقایان رئیسی و روحانی در یک شرایط برابر در جامعه روحانیت مبارز مطرح شوند، آقای روحانی چهار سال سابقه مدیریت اجرایی کشور با کارآمدی اندک دارد. پیش بینی ما این است که آقای رئیسی با کارآمدی بیشتری می تواند مدیریت اجرایی کشور را در دست بگیرد.

انتظاراتی که مردم انقلابی ما دارند هم انقلابی عمل کردن و رفتار بر اساس رویکردهای انقلابی و هم جهادی عمل کردن است. تحرکاتی که آقای روحانی در ماه های اخیر داشته اند و مرتب از این استان به آن استان سفر کردند، ای بسا اگر در طول دوره چهار ساله اتفاق می افتاد ما شاهد اوضاع بهتری می بودیم.

از دولت قبل کمتر بود ولی اتفاق افتاد.

انصاف این است، تحرکی که رئیس جمهور باید داشته باشد در طول دوره چهار ساله دیده نشد؛ مگر در دو سه ماه اخیر.

در شرایط مساوی بین این سه نفر، آقای روحانی با آمارهایی که می دهد از عملکرد خود دفاع می کند. آقای رئیسی چندین سال سابقه کار در عالی ترین رده دستگاه قضائی را دارد، با توجه به وظیفه قوه قضائیه در مبارزه با مفاسد بروز مفاسد کلان در کشور، نمی تواند سابقه منفی برای ایشان باشد؟ از طرف دیگر اگر سابقه کار اجرایی آقای قالیباف به شهرداری برگردد، بدهی های شهرداری نمی تواند برای ایشان کارنامه منفی باشد؟

آقای روحانی در این دوره مرتب عملکرد خود و آمارهای مربوط به تورم، رشد اقتصادی، رشد اشتغال و آمارهای متعدد دیگر را توضیح داده است؛ ولی مردم قانع نشدند. یعنی ما نمی گوییم عملکرد روحانی منفی بوده ولی متناسب با شأن و انتظارات ملت ایران نبوده است. ما می گوییم فعالیت های دولت فعلی جهادی نبوده و کند بوده است. این انتقاد واردی است.

در مورد آقای رئیسی و معاون اولی و دادستانی و امثال آن، اولا قوه قضائیه کلا در دست ایشان نبوده و جایگاه ایشان ریاست قوه قضائیه نیست.

ولی جایگاه های معاون اول و دادستان کل کشور هم جایگاه های کمی نیست.

انتظاری که از یک رئیس جمهور داریم غیر از انتظاری است که از یک وزیر یا معاون و حتی معاون اول داریم. همین طور انتظاری که از رئیس قوه قضائیه هست را نباید بر روی دوش معاون اول یا دادستان بار کرد.

نکته دوم این است که در دستگاه اجرایی تولید فساد و در قوه قضائیه رسیدگی به مفاسد شده است. مبارزه با مفاسد در قوه قضائیه به معنای رسیدگی قضائی است.

این رسیدگی ها چه نتیجه ای داشته است؟

اتفاقا وقتی پرونده مه آفرید خسروی را نگاه می کنیم، قوه قضائیه بسیار عالی و قاطع عمل کرد. وقتی پرونده بابک زنجانی را نگاه می کنیم ...

هنوز به سرانجام نرسیده است.

هنوز به سرانجام نرسیده به خاطر اینکه خود دولت هم نتوانسته اطلاعات لازم این پرونده را تهیه کند و به قوه قضائیه دهد. کار قضائی معمولا زمان بر است ولی تصمیم قاطع قوه قضائیه مبنی بر رسیدگی به پرونده آن، هیچ جای تردید و تشکیک ندارد. هر فساد دیگری که رخ داده قوه قضائیه با قاطعیت به میدان آمده و کار خودش را با متانت و قوت انجام داده است.

آقای رئیسی 10 سال رئیس سازمان بازرسی کل کشور بوده و از این جهت با همه بدنه اجرایی کشور و مشکلات و تنگناهای آنها آشنا است. ایشان یکی دو بار هم نمایشگاهی برگزار کرد و اطلاعاتش را در اختیار مسئولان کشور قرار داد. این اطلاعات و گزارش ها از کلیه دستگاه ها تهیه شده و ضعف ها و قوت ها را به نمایش گذاشته بود. این حکایت از تسلط و اشراف ایشان بر مسائل قوه مجریه می کند و از این جهت اینکه ایشان در دستگاه اجرایی کشور حضور نداشته را جبران می کند. به علاوه اینکه سازمان بازرسی کشور یک شبکه اجرایی است و مدیریت این شبکه نمی تواند یک مدیریت قوی نباشد.

در مقام دفاع از قالیباف نیستم

من الآن در مقام دفاع از آقای قالیباف و شهرداری نیستم چون رویکرد من نمایندگی ایشان در تبلیغات انتخاباتی نیست. ولی اتفاقا هرکس از خارج کشور به تهران می آید شگفت زده می شود. یعنی ایرانیانی که سال ها خارج از کشور زندگی کردند وقتی به تهران می آیند و اوضاع این شهر را می بینند از تحولات و تغییرات شگفت زده می شوند. آنها این خدمات را در کشورهای اروپایی مشاهده نمی کنند. مقصود من سرعت تحولات است. یعنی اگر شما ایتالیا، فرانسه و انگلیس بروید این سرعت پیشرفت و تحولات را در شهرهای بزرگ اروپایی مشاهده نمی کنید. این حاصل مدیریت قوی آقای قالیباف است.

علاوه بر این در مقابل بدهی های شهرداری مطالباتش از دولت را هم بگویید و طلب هایی را هم که شهرداری از دستگاه های دولتی دارد با بدهی های شهرداری تهاطر کنید و ببینید که چقدر از بدهی ها باقی می ماند.

به نظر من اگر ما خدمات کسی را ارزیابی می کنیم هم جهات مثبت و هم ضعف های او را بررسی کنیم. از این جهت در مورد آقای روحانی هم، خدماتی که داشته باید ارزیابی شود و مشکلاتی هم که داشته را باید در نظر بگیریم. مهم برآیند است و اینکه حاصل جمع این خدمات نمره مثبت یا منفی است.

وعده های قالیباف و رئیسی مقتضای برنامه ششم توسعه است

آقای قالیباف در تبلیغات خود وعده هایی دادند. به نظر شما چقدر این وعده ها تحقق پذیر است؟ بار مالی تحقق این وعده ها چه تأثیری بر اقتصاد کشور خواهد داشت؟

پنج میلیون شغل و تأمین منابع معیشتی برای جوانان جویای کار را که آقای قالیباف اعلام کرده مقتضای برنامه ششم توسعه است و این برنامه ششم را مجلس تصویب کرده است. معلوم می شود که وعده ایشان وعده بی راهی نیست. ایجاد پنج میلیون و دویست هزار شغل در طول برنامه ششم دور از انتظار نیست. نمایندگان اصولگرا و اصلاح طلب مجلس که به این مصوبه رأی دادند آدم های عاقلی بوده اند و مسائل اقتصادی را کاملا می فهمیدند و منابع مالی ما را هم می دانستند.

پرداخت ماهانه دویست و پنجاه هزار تومان به آدم های بیکار را هم در مصوبات مجالس قبلی داشتیم که باید ماهانه نیمی از حقوق افراد در اولین پرداخت هایشان به افراد بیکار داده شود؛ البته این رقم بالاتر است. منبع این مسأله همین یارانه است؛ نه اینکه علاوه بر یارانه موجود باید یارانه دیگری را به این بیکاران پرداخت.

اتفاقا خود من که مجلس و رئیس کمیسیون بودجه بودم از این سخن حمایت کردم و گفتم به جای اینکه ما 42 هزار میلیارد تومان به 75 میلیون نفر یارانه دهیم، یارانه خانواده های متوسط به بالا را حذف کنیم و این مبالغ را به کسانی که از نظر معیشت حداقل های آنها تأمین نشده و جوانان جویای کار بدهیم. این موضوع در پیشنهاد آقای رئیسی هم آمده است.

من دیدم که در بعضی از مطبوعات این را مورد انتقاد قرار داده اند و گفته اند اگر بنا باشد چنین اتفاقی بیوفتد هشت میلیون نفر متقاضی خواهند بود. معلوم می شود کسانی که این سخنان را می گویند اطلاعات درستی ندارند و گز نکرده پاره می کنند. تمام جوانان جویای کار در اداره کار ثبت نام کرده اند و تعداد آنها و یا کسانی که بیکار می شوند مشخص است. آنچه که آمارها نشان می دهد تعداد بیکاران حدود سه و نیم میلیون نفر است. ما فرض را بر این می گذاریم سه و نیم میلیون نفر حداقل معیشتی داشته باشند که آبرومندانه زندگی کنند که این هم کافی نیست اما منابع مالی لازم برای بیشتر کردن آن وجود ندارد.

به نظر من این وعده هایی که آقایان قالیباف و رئیسی داده اند از منبع یارانه ها قابل تحقق است؛ البته نباید بنا را بر این بگذاریم که همچنان یارانه به ثروتمند و فقیر با هم داده شود.

از مجموع حرف های شما این برداشت می شود که هدف شما همان هدف مشترک آقایان رئیسی و قالیباف، یعنی تغییر دولت فعلی است.

در تغییر دولت فعلی نگاه ما خیلی سیاسی و جناحی نیست؛ بلکه نگاه ما کارآمدی است. ملت ایران 38 سال است که حمایت خودشان از انقلاب اسلامی را ادامه داده اند و با این حمایت قوی، دائمی و مستمر انتظاراتی دارند. انتظارات آنها این است که مدیران اجرایی کشور کارآمد عمل کنند. بعد از 38 سال ما هنوز کسانی داریم که زیر خط فقر هستند. هیچ شایسته نظام اسلامی نیست. متعلق به این دولت و آن دولت هم نیست. مهم کارآمدی و معقول برخورد کردن دولت ها است. یعنی واقعا ظرفیت مدیریت اجرایی کشور ما همین است؟

من خیال می کنم اگر چهار سال دیگر به همین منوال بگذرد ما باید نگران زیرساخت های نظام و حفظ و نگهداری از اصل نظام باشیم. چون این نگرانی وجود دارد که مردم از نظام فاصله بگیرند؛ نظامی که نتوانسته مشکلات آنها را برطرف کند و کارآمدی خود را نشان نداده است. سه و نیم میلیون نفر که بخش اعظم آنها شامل جوانان تحصیل کرده می شود، بیکار هستند. این کدام کارآمدی است؟

این سه و نیم میلیون نفر مختص دولت یازدهم نیست.

نگاهتان را این دولت و آن دولت نکنید. برای ما فرقی ندارد که متعلق به زمان آقای احمدی نژاد، آقای روحانی یا دولت های دیگر باشد. مهم اصل ناکارآمدی مدیریت اجرایی کشور در طول این مدت قابل توجه است.

به عنوان حمایت از مواضع دولت قبلی وارد انتخابات نشده ایم

بنابر این به عنوان حمایت از مواضع دولت قبلی وارد انتخابات نشده ایم. در تبلیغات آقای روحانی مطرح می شود که رأی شما می تواند ارتباط با جهان یا قطع ارتباط با جهان باشد، رأی شما می تواند به ثبات اقتصادی یا عدم ثبات اقتصادی باشد، رأی شما می تواند به کاهش و یا افزایش فساد باشد. این تقابل و دوگانگی اصلا وجود ندارد و توهم است؛ آنچه وجود دارد بحث کارآمدی و ناکارآمدی است. آنچه که ما طی چهار ساله گذشته و قبل از آن مشاهده می کنیم ناکارآمدی ها در عرصه اجرایی و ضعف ها است؛ و اینکه منابع عموم

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است

شهردار خوی گفت: تمامی افتخارات شهرداری خوی درسطح استانی و کشوری مرهون تلاش‌های تک تک اعضای شورای شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه شورای اسلامی شهر خوی با بیان اینکه تجلی اراده مردم در مدیریت شهری در شوراهای شهر تبلور می‌یابد، اظهار کرد: امروز در جایگاهی قرار گرفته‌ایم که در بیشتر حوزه‌های شهری گام‌های خوب و موثری جهت رفاه حال مردم برداشته‌ایم.

وی با اشاره به مسیر گشایی‌ها، نهضت آسفالت معابر و نیز کمربندی شهید سلیمانی افزود: در طول تاریخ شهرداری این حجم از مسیرگشایی‌ها بی‌بدیل بوده و مسیرگشایی خیابان شیخ نوایی تا جاده قطور نمود اقدامات زیرساختی شهرداری است.

شهردار خوی در ادامه با اشاره به معدود سیاه‌نمایی‌های رسانه‌ای در مورد عملکرد شورا و شهرداری گفت: امروزه شهرداری در جایگاهی قرار دارد که مدیران شهری و شوراهای شهر با فراغ بال پاسخگوی مطالبات مردمی هستند و در میز خدمت اخیر مدیریت شهری این امر بر همگان ثابت شد و تمامی اقدامات مجموعه شهرداری با اراده و حمایت قاطعانه اعضای شورای شهر محقق شده است و نمود ادعای ما کسب عناوین مختلف استانی و ملی برای شهر ما خوی است.

نصرالله‌پور در خاتمه با مخاطب قرار دادن اصحاب رسانه و خبرنگاران حاضر در جلسه شورا تصریح کرد: عملکرد شهرداری خوی در اکثر حوزه‌ها و به خصوص عمرانی و فرهنگی با کلانشهرهایی نظیر تبریز، اصفهان و ارومیه قابل مقایسه است، چرا که معتقدم همکارانم در شهرداری و شورای شهر با تمام توان در مسیر موفقیت و سربلندی شهر خوی قدم برمی‌دارند.

کد خبر 749189

دیگر خبرها

  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • فوری /بودجه نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳ اعلام شد /تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • هم‌افزایی با ادارات استان و شهرستان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • وزیر کشور : عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد
  • وزیر کشور: عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد