Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعدالله زارعی٬ کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به مطالبه‌گری دولت به جای پاسخگویی گفت: دولت روحانی دارای دیپلماسی معین و مشخصی نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سعدالله زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسیتهران نیوزدر ارتباط با میزان اتحاد نیروهای انقلابی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: عدم اتحاد اصولگرایان در انتخابات ۹۲۲ به دیدگاه‌های متفاوت آن‌ها برمی‌گردد اما در این دوره فکر می‌کنم که به اجماع برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از طرفی هم نبود یک هدایت‌گردر راس امور اصولگریان سببحضور چند لیستی اصولگرایان در انتخابات می‌شود. وحدت در جریان اصولگرا گاهی خدشه‌دار می‌شود و در بسیاری از مواقع وحدت این حزب از جریان اصلاحات کمتر است.

کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر این‌که انتخابات به چهره‌های جدید نیاز دارد، عنوان کرد: مهم‌تر از وحدت، بروز و ظهور چهره‌ای مردمی در عرصه انتخابات ضرورت دارد. اگر چنین شخصی روی کار بیاید، می‌تواند به بدنه طیف انقلابیون استحکام بیشتری ببخشد.

زارعدر ارتباط با دیپلماسی انقلابی و اعتدالی اظهار داشت: دولت روحانی دارای دیپلماسی معین و مشخصی نیست. دیپلماسی ایران در دوره روحانی در واقع ادامه همان دیپلماسی دولت موسوی است.

وی در ادامه اظهاراتش ادامه داد: دیپلماسی انقلابی بر مبنای کاهش تنش در خصوص ایران و افزایش همکاری با قدرت های جهانی استوار است. دیپلماسی انقلابی بر مبنای توسعه نفوذ مطرح می‌شود و هدفش این است که منطقه را از شر قدرت‌های سلطه‌گر نجات دهد.

دولت یازدهم در ارتباط با حقوق شهروندی ضعیف عمل کرده است

این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگری از گفت‌وگو با خبرنگارتهران نیوزبه انتقاد از مطالبه‌گری دولت به جای پاسخگویی پرداخت و تصریح کرد: دولت به جای پاسخگویی به شعارهایی که در انتخابات ۹۲۲ داد، تلاش می‌کند تا در جایگاه مطالبه‌گر و پرسش کننده ظاهر شود.

دولت در ارتباط با حقوق شهروندی نیز ضعیف عمل کرده است. این جمله را زارعمطرح کرد و افزود: مطرح کردن حقوق شهروندی آن هم تنها چند ماه مانده به انتخابات از اقدامات سیاسی دولت بود که جای سوال دارد.

برجام حتماً برای کشور آثار مهمی بر جای گذاشته است که عمده ‌آن‌ها منفی است

وی به برجام اشاره کرد و گفت: ما باید به گونه‌ای عمل می‌کردیم که بهانه را از آمریکایی‌ها برای تحریم بگیریم. دولت فعلی با اتکاء بر این‌که «می‌توان به آمریکا اعتماد کرد و نیاز به بازی‌های پیچیده نیست» وارد میدان شد و در نهایت نیز شکست خورد.

این کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به این‌که برجام چه فوایدی داشته است ، عنوان کرد: برجام حتما برای کشور آثار مهمی بر جای گذاشته است که عمده ‌آن‌ها منفی است. قرار بود با امضای برجام از فشار خارج شویم اما به این مهم دست پیدا نکردیم. از حیث مثبت هم برجام اثراتی را داشته که آن هم توانایی برقراری رابطه اقتصادی سایر کشورها با بازار ایران با استناد بر برجام است.

سیایت خارجی دولت روحانی هسته‌ای محور بود / شالوده سیاست خارجی دولت یازدهم بر توهم تنش‌زدایی بود

وی در بخش پایانی گفت‌وگو با خبرنگارتهران نیوزبیان داشت: سیاست خارجی دولت روحانی نوعی سیاست خارجی هسته‌ای محور بود. نمره دولت در بحث هسته‌ای همان نمره دولت در سیاست خارجی هم هست.

زارع تصریح کرد: شالوده این سیاست خارجی بر توهم این‌که ما می‌توانیم تنش‌زدایی کنیم بنا شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد از بی توجهی دولت برای اجرای سد آبریز ابراز نگرانی کرد و گفت: بی توجهی به مطالبه مردم پذیرفتنی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌نصیر حسینی در اجلاسیه سرداران و 422 شهید شهرستان کهگیلویه با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: واقعیت امر دولت‌های مختلف نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن 10 درصد آب‌های سطحی کشور بی‌مهری می‌کنند که انتظار می‌رود دولت سیزدهم نسبت به این مهم نگاه ویژه و خاصی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه  ما یکی از استان‌هایی هستیم که منابع آب فراوانی داریم، اما متاسفانه به درستی از این منابع برای استان استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: برخی سدهای احداث شده در محدوده جغرافیایی استان آورده‌ای برای مردم استان ندارند.

حسینی خاطرنشان کرد: موضوع اجرای سد آبریز را بارها در حضور مسئولان کشوری طرح کردیم ولی طرح این مطالبه مردم بعد از دوساعت به کلی به فراموش سپرده شد، ولی واقعیت امر در صورت بی‌توجهی دولت سیزدهم این مطالبه مردم را به اطلاع دفتر مقام معظم رهبری خواهیم رساند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت: 500 هزار بشکه نفت روزانه در این استان برداشت می‌شود، ولی هنوز از محرومیت رنج می‌برد و واقعیت امر ما ثروتمند هستیم اما اجازه نمی‌دهند از جیب خودمان پول برداریم.

سید‌علی احمدزاده تاکید کرد: اجرای سد آبریز به عنوان به یک آرزوی بر دل مانده و پتروشیمی چرام دو مطالبه مردم استان از رییس جمهوری و اعضای هیئت دولت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است