Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکمتیار روز یکشنبه در سخنانی در شهر «جلال آباد» مرکز استان ننگرهار که با حضور «محمد سرور دانش» معاون رئیس جمهوری و «محمدحنیف اتمر»، مشاور رئیس جمهوری افغانستان برگزار شد، گفت که «حکومت، شرکت سهامی نیست.» و مدیریت دوگانه در رأس قدرت، فساد و ناکامی، می آورد.
رهبر حزب اسلامی گفت که این توصیه برادرانه به دور از هرگونه اغراض است و نباید از گفته های وی برداشت نادرست شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس حزب اسلامی افغانستان، به دنبال امضای توافق نامه صلح با دولت، پس از نزدیک به دو دهه زندگی غیرعلنی، روز شنبه در استان «لغمان» حضور یافت و حدود 45 دقیقه برای حاضران سخنرانی کرد و امروز مواضع و دیدگاه های خود را ننگرهار تشریح کرد.
توافق نامه صلح میان دولت و حزب اسلامی افغانستان مهر ماه سال گذشته در کاخ ریاست جمهوری به امضای نهائی «محمد اشرف غنی» رئیس جمهوری و حکمتیار رسید.
حکمتیار، نظرات و دیدگاه های خود را در باره مسائل مختلف افغانستان تشریح کرد و خطاب به گروه طالبان گفت که دست از جنگ بردارند
وی، جنگ طالبان با حکومت را «بی معنی»، «غیرمشروع» و «نامقدس» دانست و گفت که این گروه، عامل حضور و باقی ماندن آمریکا در افغانستان است.
وی، خواستار ایجاد 2 یا 3 حزب قدرتمند سیاسی در افغانستان با عضویت از اقوام مختلف شد و تاکید کرد که احزاب قومی و کوچک برای آینده افغانستان زیانبار و خطرآفرین است و کشور را به سوی نفاق می کشاند.
حکمتیار از منتقدان خود که به گفته وی نه صلح وی را می پذیرند و نه جهاد وی را قبول داشتند، خواست که او را راهنمائی کنند که چه راهی را انتخاب کند.
وی گفت که توافق نامه صلح را برای سهیم شدن در قدرت، امضاء نکرده و هدف حزب اسلامی، تنها برقراری امنیت و تامین صلح در کشور بوده است.
حکمتیار افزود که در دولت وحدت ملی، شریک قدرت نخواهد شد، اما در صورت نیاز در سنگر دفاع از کشور در کنار مردم افغانستان خواهد ایستاد.
رهبر حزب اسلامی، از شمار رسانه ها در افغانستان انتقاد کرد و گفت که برخی از آنان برای ایجاد نفاق تلاش می کنند و باید دهن آنان برای تامین وحدت ملی مسدود شود.
وی، داعش در افغانستان را گروهی کوچک منشعب از طالبان دانست و گفت که اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا اعلام کرد که طالبان دشمن واشنگتن نیست، در این صورت صادقانه به مردم بگویند که اگر طالبان دشمن آنان نیست، اینک با چه هدفی در افغانستان حضور دارند؟
حکمتیار دیدگاه خود در باره زنان را درچارچوب تعالیم اسلام دانست و افزود که حزب اسلامی در چارچوب اسلام، مدافع حقوق زنان این کشور است و در این چارچوب، مخالفتی با نقش زنان در جامعه نخواهد داشت.
«محمد سرور دانش» معاون رئیس جمهوری افغانستان نیز با حضور در شهر «جلال آباد» مرکز استان ننگرهار از گلبدین حکمتیار، استقبال کرد و با تقدیر از مواضع وی، گفت که حزب اسلامی یکی از احزاب شناخته شده افغانستان است که به انتخابات باور دارد.
دانش در مراسم استقبال از گلبدین حکمتیار حضور را وی را خوشامدید گفته افزود که نتیجه تلاش های سخت دو طرف در گفت وگوهای صلح امروز به ثمر نشسته است.
وی گفت که شخص «محمد اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان از حامیان صادق گفت وگوی صلح هیأت حزب اسلامی و شورای عالی صلح بود.
معاون رئیس جمهوری افغانستان، در سخنان خود یک بار دیگر از طالبان خواست که مانند حزب اسلامی به روند گفت وگوهای صلح بپیوندند و تاکید کرد که آنان از راه جنگ به خواسته ها و اهداف خود نخواهد رسید.
آساق*291*1610

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان

وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد طی سال گذشته بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «خلیل‌الرحمان حقانی» وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان با اشاره به اقدامات اخیر پاکستان اظهار داشت بیش از 600 هزار پناهجو در ماههای اخیر به افغانستان اخراج شده‌اند.

وی افزود از ایران و برخی کشورها نیز هزاران مهاجر افغان به کشورشان بازگشته‌اند.

حقانی گفت برای بازگشت کنندگان به کشور، مراکز موقت فراهم شده است تا از آنجا به ولایت‌های مورد نظر انتقال یابند.

این در حالی است که شماری از پناهجویان تازه بازگشته به افغانستان از حکومت طالبان خواستار کمک و سرپناه دائمی و همچنین فرصت‌های کار شده‌اند.

آمادگی پاکستان برای اخراج پناهجویان «با مدرک» افغاناتریش خواستار اخراج پناهجویان پذیرش نشده افغان از اروپا شدپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان پیش از این در دیدار با «شوکو شیموزاوا» رئیس پشتیبانی و امنیت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در بهمن‌ماه سال گذشته گفته بود بیش از یک میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند.

این بازگشت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس آمار سازمان ملل، بیش از 29 میلیون افغان (بیشتر از نیمی از جمعیت این کشور) به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • عیادت سرکنسول ایران در فرانکفورت از رئیس اسبق فدراسیون کشتی
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • ایران قوی مدیون خون شهدا
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان