Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه حوزه فرهنگ مورد غفلت قرار گرفته، اظهار کرد: به غیر از تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مسائل فرهنگی کسی از مسؤولان نظام را ندیدم که نسبت به حوزه فرهنگ نگاه تازه‌ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در جلسات متعددی که خدمت مقام معظم رهبری حضور پیدا می‌کنیم، ایشان نگرانی‌های خود در حوزه مسائل فرهنگی را به شکل‌های مختلف مطرح کردند که در جلسه‌ای ایشان فرمودند مسائل اقتصادی بسیار مهم است و باید تلاش شود حل و فصل شود اما آنچه من نگرانی دارم مسائل فرهنگی است.

وی با اشاره به اینکه امروز بخشی از مسائل فرهنگی در کشور بلاصاحب است و متولی مشخصی ندارد گفت: برای حوزه فرهنگ و مسائل فرهنگی چشم‌انداز روشنی وجود ندارد.

پژمان‌فر با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگ با یک روزمرگی مواجه هستیم، گفت: در مظاهر زندگی، گفت‌وگو و زندگی‌ها شاهد تغییر و تحول در ابعاد مختلف سبک زندگی هستیم و متولی مشخصی برای این موضوع در سطح کشور وجود ندارد.

وی با اشاره به مهندسی فرهنگی گفت: باید به سمتی برویم که مسائل فرهنگی را متولی‌ و دارای صاحب کنیم تا به تمام مسائل فرهنگی رسیدگی شود، چراکه در حوزه مسائل فرهنگی دچار ضعف هستیم که باید توجه ویژه‌ای شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون‌گذاری و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها دو موضوع مورد توجه مجلس است که ما در همین خصوص موضوع تنقیح قانون را شروع کردیم که یکی از مسائل جدی مورد توجه است چرا که با یک خلا قانونی مواجه هستیم و بخشی از مجموعه‌ها به صورت آیین نامه‌ها و دستور العمل‌ها اداره می‌شود که ما قانون قدیمی را حذف کنیم و سایر قوانین در حوزه ورزش و گردشگری و ... را اصلاح می‌کنیم.

وی با اشاره به نظام جامع رسانه‌ای گفت: غیر از نظام جامع رسانه و حمایت از رسانه‌ها موضوع تبلیغات در رسانه‌ها پیش‌بینی شده که بتوانیم با همکاری دولت این کار را انجام دهیم چرا که بخشی از مصوبات مجلس اگر بار مالی داشته باشند نمی‌توانیم به صورت طرح آنها را جلو ببریم و باید به صورت لایحه باشد.

پژمان‌فر تصریح کرد: در جامعه ما بخشی که بسیار تاثیرگذار و کارآمد است بخش فرهنگی است که بخشی از تهدیدهای پیش‌رو بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را با عناصر فرهنگ توانستیم به فرصت تبدیل کنیم و دفاع مقدس یکی از مصداق است که با توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و از خودگذشتگی و حضور مردم در این عرصه از همه ظرفیت‌های مردمی استفاده کردیم هر چند هزینه زیادی در این خصوص دادیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی کنونی تنها موضوعی که برون‌رفت از مشکلات را برای جامعه آسان می‌کند عناصر فرهنگی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج تکیه بر نیروی انسانی و داشتن اعتماد به نفس موجب پیشرفت جامعه می‌شود، ضمن اینکه گردشگری یکی از ظرفیت‌های این استان برای توسعه حوزه فرهنگی است.

وی با بیان اینکه بالاتر از زیرساخت‌های اعتباری، اعتبارات فرهنگی لازم است، گفت: کار فرهنگی سخت و پیچیده است و باید به آن پرداخته شد و ما در مجلس برای افزایش اعتبارات بخش فرهنگی تلاش می‌کنیم.

پژمان‌فر با اشاره به مطرح شدن روز یاسوج در نشست شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: در صورتی که شورای فرهنگ عمومی استاناین موضوع را مصوب کنددر شورای فرهنگ عمومی و شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور مطرح و برای ثبت روز یاسوج به عنوان پایتخت طبیعت ایران تلاش می‌کنیم.

وی تصریح کرد: با سازمان برنامه و بودجه جلساتی گذاشتیم که مسائل قرآنی با توجه به اسناد بالا دستی و فرمایشات رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی مبلغ 20 هزار میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شود و سالی 2 هزار میلیارد تومان در اعتبارات پیش‌بینی شود که این کار کارشناسی به 200 میلیارد در لایحه بودجه رسید.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه صندوق توسعه فعالیت‌های قرآنی تشکیل شد، افزود: متاسفانه دولت در امسال و سال گذشته از مجموع 200 میلیارد تومان 50 میلیارد تخصیص داد که 25 میلیارد تامین اعتبار شد اما پرداخت صفر بود که متاسفانه این بی‌احترامی به حوزه فعالیت‌های قرآنی بود که دولت در کل کشور ریالی را به حوزه قرآنی پرداخت نکرده است.

وی تصریح کرد: امسال با پیگیری‌های انجام شده مبلغ 10 میلیارد تومان برای حوزه قرآنی در نظر گرفته شد که عدد قابل توجهی نیست، برای مساجد هم اعتباراتی اختصاص داده می‌شد اما دولت‌ها مخصوصا دولت یازدهم اعتبارات به مساجد اختصاص نداد که انگیزه دولتیان در مسائل فرهنگی کم است و کم اعتباراتی دادند که با چالشی در حوزه برنامه‌های فرهنگی مواجه شدیم اما پیگیر هستیم که بتوانیم که کاری که وظیفه است در لایحه بودجه پیش‌بینی کنیم.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ و بخش دوم آن که به جداول بودجه مربوط است، در دستور کار قرار گرفت و پیوست شماره (۱) و پیوست شماره (۳) جدول شماره ۱۱ لایحه بودجه به تصویب نمایندگان رسید و کمیسیون تلفیق و نماینده دولت با این پیوست‌ها موافقت کردند.

در ادامه محمدباقرقالیباف با قدردانی از مجلس و دولت در بررسی و اتمام بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در توضیحاتی گفت: در جداول تلاش شده بود که تراز رعایت شود. البته در داخل جداول اگر ناترازی‌هایی وجود داشته باشد این اجازه را باید هیات رییسه کمیسیون تلفیق بودجه داشته باشد تا در رفت و برگشت‌هایی که بخش دوم لایحه بودجه با شورای نگهبان دارد، کار به نتیجه برسد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر رفت و برگشتی که در لایحه بودجه بین مجلس با شورای نگهبان و شورای عالی نظارت انجام شود که ماهیت جداول را تغییر دهد، حتما به صحن مجلس خواهد آمد تا توسط نمایندگان این موضوع بررسی شود.

قالیباف خاطرنشان کرد: طبق نظر دولت و کمیسیون تلفیق مقرر شد از بودجه وزارت بهداشت و درمان برای پرستاران و کادر درمان، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای فوق العاده شغل آنها اختصاص داده شود و در تراز جداول باید این مبلغ لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری