Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@21:08:48 GMT

افزایش ۶ درصدی هزینه خانوار روستایی+نمودار

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۲۶۳۶۷

افزایش ۶ درصدی هزینه خانوار روستایی+نمودار

براساس آمار بانک مرکزی در سال ۹۴ خانوار روستایی فارس درآمد ۱۸ و هزینه ۱۶ میلیون تومانی داشته‌اند.

به گزارش مشرق، براساس اطلاعات مرکز آمار ایران متوسط هزینه‌های خالص سالانه یک خانوار روستایی ۱۴ میلیون و ۶۹۸ هزار تومان بوده که نسبت به سال ۹۳ حدود ۶.۱ درصد افزایش داشته است.

۳۹.۳ درصد هزینه خانوار صرف مصارف خوراکی و دخانی و ۶۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصد صرف هزینه‌های غیرخوراکی شدهکه هزینه‌های خوراکی و دخانی خانوار نسبت به سال ۹۳ معادل ۱.۳ درصد و هزینه‌های غیرخوراکی معادل ۹.۵ درصد افزایش داشته است.

«آرد، رشته، نان، غلات و فرآورده‌های آن» با ۲۶ درصد، «گوشت» با ۱۹.۸ درصد و «میوه و سبزی‌ها» با ۱۵.۴ درصد بیشترین سهم را در بین هزینه‌های خوراکی و دخانی خانوار روستایی داشته‌اند.

«خشکبار و حبوب» با ۸.۶ درصد، «آرد، رشته، نان، غلات و فرآورده‌های آن» با ۵.۱ درصد، «ادویه، چاشنی‌ها و سایر ترکیب‌های خوراکی» با ۴.۶ درصد با بیشترین افزایش نسبت به هزینه مشابه سال ۹۳ روبه‌رو بوده‌اند.

«مسکن» نیز با سهمی معادل ۲۹.۶ درصد، «حمل و نقل و ارتباطات» با ۱۹.۳ درصد و «بهداشت و درمان» با ۱۶ درصد بیش‌ترین سهم را در هزینه‌های غیرخوراکی خانوار روستایی داشته‌اند.

در بین هزینه‌های غیرخوراکی «بهداشت و درمان» با ۲۱.۷ درصد، «مسکن» با ۱۱.۸ درصد و «کالا و خدمات متفرقه» با ۱۱.۵ درصد بیشترین میزان افزایش را نسبت به سال ۹۳ داشته‌اند.

بررسی متوسط هزینه کل سالانه یک خانوار روستایی نشان می‌دهد که استان چهارمحال و بختیاری با ۲۱ میلیون و ۱۷۵ هزار تومان بیش‌ترین و استان کرمان با ۷ میلیون و ۶۰۹ هزار تومان کم‌ترین هزینه را در سال ۹۴ داشته‌اند.

استان فارس با هزینه ۱۵ میلیون و ۵۸۵ هزار تومان پانزدهمیناستان پرهزینه کشور بوده است که ۹ میلیون و ۶۷۸ هزار تومان از این هزینه برای موارد غیرخوراکی (۶۲.۱ درصد) و ۵ میلیون و ۹۰۷ هزار تومان برای موارد خوراکی و دخانی (۳۷.۹ درصد) هزینه شده است.

«مسکن» با ۲۶.۱ درصد بیشترین سهم را در بین هزینه‌های غیرخوراکی و ««آرد، رشته، نان، غلات و فرآورده‌های آن» با ۲۹.۳ درصد بیشترین سهم را در بین هزینه‌های خوراکی و دخانی خانوار روستایی استان فارس داشته است.

استان البرز با ۱۴ میلیون و ۶۱۶ هزار تومان و استان سیستان و بلوچستان با ۴ میلیون و ۲۵ هزار تومان بیشترین و کم‌ترین هزینه‌های غیرخوراکی سالانه یک خانوار روستایی را به خود اختصاص داده‌اند.

استان چهارمحال و بختیاری با ۷ میلیون و ۹۶۸ هزار تومان بیش‌ترین و استان کرمان با ۲ میلیون و ۹۶۷ هزار تومان کمترین هزینه خوراکی و دخانی را به خود اختصاص داده‌اند.

درآمد

متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی در سال ۹۴ برابر ۱۶ میلیون و ۱۰۳ هزار تومان بوده که نسبت به سال ۹۳ معادل ۱۵.۸ درصد افزایش داشته است که ۳۸.۹ درصد این درآمد از محل «درآمدهای متفرقه»، ۳۰.۹ درصد از مشاغل «آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی» و ۳۰.۲ درصد از مشاغل «مزد و حقوق بگیری» تامین شده است.

خانوارهایی که درآمد اصلی محل کار سرپرست آنها «بهداشت و مددکاری اجتماعی» است با درآمد اظهار شده سالانه ۲۹ میلیون و ۶۹۹ هزار تومان و خانوارهایی که فعالیت اصلی محل کار سر پرست آنها بخش «ساختمان» است با درآمد اظهار شده ۱۴ میلیون و ۸۰۹ هزار ریال کم‌ترین میزان درآمد را در سال ۹۴ داشته‌اند.

استان آذربایجان شرقی با ۲۳ میلیون و ۶۸۴ هزار تومان بیش‌ترین و استان سیستان و بلوچستان با ۸ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان کمترین متوسط درآمد سالانه خانوار روستایی را به خود اختصاص داده‌اند.

استان فارس با متوسط درآمد سالانه خانوار روستایی ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان هشتمیناستان پردرآمد کشور بوده است که ۳۸.۷ درصد این درآمد از محل «درآمدهای متفرقه»، ۳۲.۵ درصد از محل مشاغل «آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی» و ۲۸.۸ درصد از مشاغل «مزد و حقوق بگیری» تامین شده است.

براساس این آمار خانوار روستایی کشور در سال ۹۴ دخل‌شان از خرج‌شان پیشی گرفته و هر خانوار یک میلیون و ۴۰۵ هزار تومان پس‌انداز داشته‌ است. روستاییان فارس خوش‌شانس‌تر بوده و موفق به پس‌انداز ۲ میلیون و ۳۱۵ هزار تومان از درآمد خود شده‌اند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۶۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟