Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ سید هدایت الله موسوی رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک اظهار داشت: شهرستان اندیمشک در بخش تولید و تأمین نیازهای بازار مصرف در حوزه تولید محصولات کشاورزی دارای ظرفیت و استعداد خاص و منحصر به فردی است.

وی افزود: در صورت توجه به مناسب به ظرفیت کشاورزی این شهرستان، علاوه بر کار آفرینی و تأمین نیازهای بخش‌های مختلف اقتصادی و توسعه تولید داخلی و توان ملی زمینه برای گسترش خدمات حوزه کشاورزی در شهرستان فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جهادکشاورزی شهرستان اندیمشک عنوان کرد: به همین جهت طرح‌های مختلفی برای گسترش تولید انواع محصولات کشاورزی در شهرستان اجرا و به زودی با اجرای این طرح‌ها زمینه برای افزایش خدمات این حوزه بیش از گذشته فراهم می‌شود.

وی گفت: یکی از این طرح‌ها، کشت آفتابگردان در اراضی شهری و روستایی اندیمشک بود که برای نخستین بار و با هدف تأمین نیاز بازار مصرف در این شهرستان اجرا و به زودی محصول تولید شده اراضی آفتابگردان اندیمشک در بازار مصرف توزیع می‌شود.

موسوی بیان کرد: با اجرای این طرح، بیش از 64 هکتار از اراضی شهرستان اندیمشک در بخش‌های شهری و روستایی به کشت آفتاب گردان اختصاص و پیش بینی می‌شود بیش از 190 تن ذرت از اراضی اندیمشک برداشت شود.

رئیس جهادکشاورزی شهرستان اندیمشک عنوان داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته و به صورت میانگین از هر هکتار کشت شده بیش از 3 تن محصول آفتابگردان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود و با ورود محصول تولید شده شهرستان در زمینه آفتابگردان، نیاز بازار مصرف منطقه، تا میزان قابل توجهی تأمین می‌شود.

وی افزود: این کشت در فصل بهار انجام شده و پیش بینی می‌شود در خرداد ماه امسال عملیات برداشت آفتابگردان در اندیمشک به اتمام رسیده و پس از آن، محصول آفتابگردان تولید شده در اراضی کشاورزی اندیمشک به بخش‌های مختلف تولیدی شهرهای مختلف کشور منتقل و توزیع شود.

موسوی بیان کرد: کشت آفتابگردان، علاوه بر افزایش عملکرد سایر محصولات و تناوب زراعی، سبب کاهش وابستگی به خارج برای تهیه مواد اولیه کارخانه‌های روغن کشی کشور شده و زمینه تقویت تولید محصولات کشاورزی را در کشور را فراهم می‌کند و به همین جهت، امسال طرح‌های مختلفی در شهرستان برای گسترش کشت این محصول اجرا می‌شود.

وی گفت: خرید محصول کشاورزان آفتابگردان به صورت تضمینی و با قیمت هر کیلوگرم بیش از 24 هزار و 510 ریال توسط دولت انجام می‌شود به همین جهت، کشاورزان شهرستان برای دریافت دستورالعمل کشت و نظرات کارشناسی به جهاد کشاورزی اندیمشک مراجعه کنند.

رئیس جهادکشاورزی اندیمشک ادامه داد: با توجه به اقلیم خاص شهرستان اندیمشک و وجود زمین‌های حاصل خیر در این شهرستان، شرایط برای توسعه کشت و تولید آفتابگردان فراهم بوده و در صورت توجه به ظرفیت اندیمشک در تولید آفتابگردان، علاوه بر امکان افزایش تولید، شرایط برای صادرات این محصول به شهرها و استان‌های دیگر و تأمین نیاز بخش‌های مختلف مصرف، وجود دارد.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۹۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد