Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدون شک فعالیت در عرصه های اقتصادی جدای از نیاز به امکانات اولیه از قبیل سرمایه و تخصص، تعهد و پایبندی را نیز می طلبد. نگاهی گذرا بر تحولات اقتصادی کشور در سال های اخیر نشان می دهد نیروهای مستعد و جوان کشور که با انگیزه در فعالیتهای اقتصادی حضور پیدا می کنند تاثیر زیادی بر توسعه اقتصادی کشور دارند.

تامین نیازهای جامعه همراه با استفاده بهینه از امکانات،‌ صرفه جویی اقتصادی و اشتغال زایی خود، نشان از تعهد مثال زدنی این گونه افراد دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس امیر سعیدی مدیر عامل شرکت دکومد از جمله مدیران جوان، متعهد و خلاق کشور است که با حضور خود در عرصه تولید پارتیشن اداری، گام موثری در ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تولید محصول با کیفیت داخلی جهت رفع نیاز سازمانها و ادارات برداشته است. تولیدات این شرکت در افزایش بهره وری و عملکرد منابع انسانی و چیدمان نیروی کار در سازمانها، ادارات و شرکتهای دولتی و خصوصی بسیار کارآمد است.

این مدیر جوان، عدم حمایت از تولید کنندگان و کمبود نقدینگی را مهمترین معضل کاری خود عنوان می‌کند و معتقد است توسعه اقتصادی کشورمستلزم حمایت از تولید کنندگان داخلی است.

برای آشنایی بیشتر با معضلات یک کارآفرین و چگونگی عملکرد شرکت دکومد با مهندس امیر سعیدی مدیر عامل این مجموعه پویا، متخصص و جوان گفتگویی را انجام دادیم که چکیده آن را در ادامه می خوانید.

مهندس امیر سعیدی آغاز فعالیت خود در حوزه تولید پارتیشن اداری را سال 1388 عنوان کرد و گفت: با توجه به مطالعات به عمل آمده و در نظر گرفتن نیاز کشور وارد حوزه تولید پارتیشن اداری که با نام پارتیشن اداری دوجداره شناخته می شود شدیم. نام شرکت دکومد DECOMOD برگرفته از لغت دکوراسیون مدرن MODERN DECORATION است. با ورود به این حوزه یعنی دکوراسیون اداری تا کنون توانسته ایم گام های موثری در زمینه تولید و فروش پارتیشن های اداری با قابلیت جابجایی برداریم، البته در آغاز فعالیت مشکلات فراوانی در زمینه تامین سرمایه و ایجاد کارگاه وجود داشت که به اجبار با توافقی که با سایر کارگاه ها داشتیم به صورت مشارکتی کار خود را آغاز کردیم.این همکاری از این رو شکل گرفت که آنها به صورت تخصصی با این صنعت آشنا نبودند اما ایده های تخصصی ما به آنها در تولید با کیفیت و به روز یاری می رساند.

وی درباره شروع فعالیت رسمی شرکت دکومد افزود: بعد از مدتی با سرمایه گذاری و پس اندازی که انجام شد نسبت به اجاره کارگاه و خرید دستگاه های مورد نیاز اقدام کردیم تا در نهایت سال 90 کارگاه اختصاصی خود را در خرم دشت کرج افتتاح کردیم .​

مهندس سعیدی نوآوری در صنعت تولید پارتیشن را بزرگترین ویژگی شرکت خود می داند و آن را عامل تبدیل شرکت به یک برند عنوان می کند که در سراسر کشور خصوصا در استان تهران شناخته شده و معرف حضور مصرف کنندگان میباشد .

مدیر عامل شرکت دکومد عنوان کرد: قبل از فعالیت شرکت دکومد، تنها پارتیشن های یک جداره در داخل کشور تولید می شد که ما توانستیم با در نظر گرفتن نیازهای موجود و نگاهی اقتصادی در جهت کاهش هزینه های اقتصادی سازمان ها وشرکت های داخلی با افزایش زمینه های فعالیت تخصصی خود در این صنعت حرکتی نو را در این حوزه آغاز و با گذشت زمان آن را گسترش دهیم تا جایی که امروز نام شرکت دکومد در این صنعت نشان از کیفیت همراه با صرفه جویی اقتصادی دارد.

همچنین بارزترین ویژگی این شرکت شناخت نیاز مشتریان است که با توجه به آن سعی کرده ایم کیفیت محصولات خود را افزایش داده و در این راستا گامی بلند در جهت کسب رضایت آنها برداریم.

وی معتقد است که برای توسعه نام خود تنها نمی توان به تولید پارتیشن اداری بسنده کرد، به همین منظور تولیدهای دیگری را نیز در دستور کار قرار داده است که یکی از آنها تولید مبلمان اداری از قبیل انواع میز اداری مانند میز کارشناسی و کارمندی یا میز مدیریت و کنفرانس و کمد و فایلینگ اداری و .. است، برای تولید این نوع محصولات هم با توجه به نیاز بازار، آینده درخشانی پیش بینی شده است که در این مورد منتظر پیشنهادات و همکاری سرمایه گذاران علاقه مند برای تولید و اشتغال میباشیم .

مهندس سعیدی درباره حمایت مسئولان از این صنعت گفت: متاسفانه در این صنعت هیچ سازمان ویا ارگان مشخصی وجود ندارد که بتوان در زیر چتر حمایت آنها به طور استوار در راستای توسعه و گسترش محصولات گام برداشت.

در حال حاضر تنها فعالیتی که در این حوزه انجام می گیرد برپایی نمایشگاه هاست و این تنها زمینه ای است که ما می توانیم محصولات خود را در معرض دید عموم و مسئولان بازدید کننده قرار دهیم.

اگر این قبیل فعالیت ها و حمایت ها به طور مستمر برای تحت پوشش قرار دادن تولید کنندگان داخلی انجام بشود، ما شاهد تولید محصولات با کیفیت و مقرون به صرفه توسط تولید کنندگان داخلی خواهیم بود.

محصولاتی که ما تولید می کنیم موجب بهره وری بسیار بالا درادارات و سازمان ها می شود، این پارتیشن ها جهت تفکیک فضاها استفاده می شود و با توجه به این که به راحتی قابل جابه جایی و حمل ونقل می باشند می توان برای صرفه جویی در هزینه ها از آن استفاده کرد.

مهم ترین دغدغه از نظر مهندس سعیدی توسعه کار و اشتغال زایی برای جوانان است او در این خصوص افزود:چون می دانیم که بازار این پتانسیل را دارد و می توان با توسعه کار در بحث اشتغال زایی به عنوان بازوی اجرایی مسئولان عمل کنیم، خصوصا که کارگاه ما در منطقه خرمدشت کرج بنا شده است و این منطقه اغلب دارای جوانان جویای کاراست و در ضمن اکثر موارد فروش و نصب محصولات نیز در شهر و استان تهران می باشد , اگر ما بتوانیم با توسعه پایدار این نیازرا برطرف کنیم اشتغال مستقیم و غیر مستقیم تعدادی از جوانان را میسر خواهیم کرد.

بزرگترین مشکلی که در سال های اخیر گریبان گیر صنعت گران و تولید کنندگان شده است کمبود نقدینگی در کشور است .

بزرگترین درخواست ایشان از مسئولان اهمیت دادن مسئولان محترم به اشتغال زایی و کیفیت محصولاتی است که به بازار عرضه می شود است زیرا این کار باعث رشد اقتصادی کشور می شود و بهترین راه برای این رشد حمایت از تولیدکنندگان داخلی است .

وی ادامه داد: دولت می تواند این حمایت را با اعطای وام های بلند مدت ونرخ سود مناسب انجام دهد، ضمن اینکه تولید کننده هم باید ضمانت و تعهد شغلی و اخلاقی در تولیدات خود را به درستی رعایت کند.

مدیر عامل شرکت دکومد حمایت از تولید ملی را اصلی لازم و واجب در جهت پیشرفت اقتصادی کشور در تمامی زمینه ها می داند و عنوان کرد: حمایت از تولید ملی نقطه عطف توسعه اقتصادی در کشور است، اما نباید فراموش کنیم که لازمه توسعه اقتصادی و انتظار تولید کالاهای با کیفیت و مقرون به صرفه،‌ حمایت از تولید کنندگان متخصص و متعهد را می طلبد.

این مدیر جوان و با تجربه تاکید می کند: در واقع حمایت از تولید ملی بدون در نظر گرفتن نیازها و حمایت همه جانبه از تولید کننده داخلی راه به جایی نمی برد و در حد شعار باقی می ماند، یک شعار زیبا اما بدون نتیجه ای مثبت!

سخن پایانی

مهندس سعیدی در قالب سخن پایانی گفت: در آخر وظیفه خود می دانم، از اعضای سخت کوش و محترم شرکت دکومد که با تلاش و جدیت ما را در دستیابی به اهداف شرکت یاری کرده اند، تشکر و قدر دانی نمایم و لازم به ذکر است که بگویم ما به عنوان یک مجموعه جوان و متخصص با تلاش و همت افراد متخصص خود و عنایت پروردگار کار خود را آغاز کرده ایم و اهداف والایی نظیر بهره وری مناسب، صرفه جویی اقتصادی، اشتغالزایی نیروهای متخصص و تحصیلکرده را برای خود مشخص نموده ایم .

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبراییلی که از وی به عنوان یکی از طراحان برنامه‌های اقتصادی سید ابراهیم رییسی یاد شده است، در نوشتاری در شبکه فیلتر شده ایکس نوشت: ‏خبرگزاری دولت در گزارشی با استناد به گزارش جدید صندوق بین‌المللی پول، اظهار شادمانی و افتخار کرده است که دولت ایران کم خرج‌ترین دولت در میان کشورهای در حال توسعه است. ‏البته گزارش را ناقص داده‌اند. دولت ایران از حیث مخارج ناچیزش نسبت به تولید ناخالص داخلی، فقط میان کشورهای درحال توسعه رتبه اول را کسب نکرده است. دولت ایران پس از هائیتی، لبنان، ونزوئلا و یمن، کم‌خرج‌ترین دولت جهان است.

او از زاویه‌ای کارشناسی مساله را مورد بررسی قرار داده و تاکید کرده است: ‏لکن نسبت اندک مخارج دولت به GDP یک دستاورد و مایه افتخار نیست، یک فاجعه تمام عیار است. عدد ۱۳.۵ درصد برای نسبت مخارج دولت به GDP یعنی از کیک بزرگ اقتصاد ایران، تنها ۱۳.۵ درصد توسط دولت صرف هزینه‌های آموزش و پرورش، سلامت، امنیت، زیرساخت و... در یک کلمه «رفاه عمومی» می‌شود.

در ادامه این رشته توییت امده است: سهم بسیار اندک سلامت و آموزش و پروش در تولید ناخالص داخلی ایران در مقایسه با میانگین جهانی، از تبعات این پروژه کوچک‌سازی دولت است‌ که سال‌هاست در دستور کار دولت‌های مختلف ماست. حقوق ناچیز و نامکفی کارمندان دولت، یکی دیگر از نتایج‏ این سیاست است؛ به نحوی که مکرر می‌شنویم نخبگان نه تنها تمایلی به خدمت در دولت ندارند، بلکه در حال ترک دولت نیز هستند. ‏هرچه نسبت مخارج دولت به GDP کمتر باشد، رفاه عمومی در آن کشور کمتر است. و این رتبه که خبرگزاری دولت به آن می‌بالد، رتبه داشتن کمترین رفاه عمومی است!

وی سپس نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی در برخی کشورها به شرح ذیل است:

نام کشور

نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی

فرانسه

۵۸

ایتالیا

۵۶

اتریش

۵۲

آلمان

۴۹

سوئد

۴۷

برزیل

۴۶

پرتغال

۴۴

انگلیس

۴۴

ژاپن

۴۴

کویت

۴۱

کانادا

۴۱

آمریکا

۳۶

چین

۳۳

ایران

۱۳.۵

وی در ابتدای این نوشتار حکایتی از مولانا را نیز مورد اشاره قرار داده و تاکید کرده است: مولانا در مثنوی روایت می‌کند که یک صوفی مسافر در راه به خانقاهی رسید و شب آنجا ماند. خرش را آب و علف داد و در طویله بست و به جمع صوفیان رفت. صوفیان که فقیر و گرسنه بودند، پنهانی خر مسافر را فروختند و غذا و خوردنی خریدند و آن شب جشن مفّصلی بر پا کردند. مسافر خسته را نیز به این میهمانی دعوت کردند. پس از صرف غذا، رقص و سماع آغاز کردند. مُطرب آهنگِ سنگینی آغاز کرد و این‌گونه خواند: «خر برفت و خر برفت و خر برفت». ‏مسافر که نمی‌دانست منظور از خر در ترانه، همان خر اوست، تصور می کرد که ترانه صوفیان زیباست؛ لذا او نیز همراه دیگران شروع به خواندن شعر خر برفت کرد: «از ره تقلید، آن صوفی همین/ خر برفت، آغاز کرد، اندر حنین» ‏صبح که مسافر داستان عزم سفر کرد، تازه فهمید که خر خودش بود که برفت.

لازم به توضیح است جبراییلی در سال گذشته به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص منصوب شد.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903064

دیگر خبرها

  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است