Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «هدانا»
2024-04-27@11:11:34 GMT

مشارکت مردم مولفه اقتدار آفرین

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۳۱۱۹۴

مشارکت مردم مولفه اقتدار آفرین

«مشارکت مردم مولفه اقتدار آفرین»، «نبض انتخابات روی خط «صفر و یک»»، «همه نکات یک مناظره»، «زیر عبای «ناطق»، پشت سر روحانی»، «نتایج کلی از نظرسنجی‌ها»، «جناح اصولگرا نسبت خود با قالیباف را مشخص کند»، «سه شکایت و یک اعتراض از سوی کاندیداها»، «این صندلی بزرگ اهلیت می خواهد»، «برنامه گرایی یا عوام فریبی؟»، «داستان انتخابات و دهک‌بندی‌های کاریکاتوری»، «بحران وعده های پوپولیستی»، «مفهموم 4 درصدی چیست؟»، «تاثیر مستقیم مناظره های انتخاباتی بر مخاطبان»، «تناسب برنامه و مطالبات مردم، راز موفقیت نامزدها» و «کدام نامزد شایسته تر است» محورهای اصلی روزنامه های صبح امروز به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**مشارکت مردم مولفه اقتدار آفرین
روزنامه «جام جم» در یادداشتی با عنوان «مشارکت مردم مولفه اقتدار آفرین» که به قلم مصطفی مصلح زاده سفیر پیشین ایران در اردن نگاشته شد، آورد: اقتدار برای دولت‌ها مهم‌ترین مولفه‌ای است که اعمال قدرت از سوی آنها را امکان‌پذیر می‌کند و لازمه اقتدار هر کشور این است که آن حکومت بتواند در عرصه بین‌الملل بازیگری مهم باشد. میزان مقاومت حکومت در برابر سلطه‌گران به میزان پشتوانه مردمی آنها بستگی دارد و این میزان را می‌توان از حضور مردم در انتخابات متوجه شد. مردم باید بدانند کاهش مشارکت آنها در انتخابات در اقتدار سیاسی، حقوقی و نظامی کشور در صحنه بین‌الملل تاثیر‌گذار است. برهمین اساس است که همواره مسئولان از اهمیت مشارکت مردم در انتخابات صحبت می‌کنند و رهبر معظم انقلاب نیز در بیانات دیروز خود بار دیگر بر این مهم تاکید کردند.

**نبض انتخابات روی خط «صفر و یک»
روزنامه «ایران» در گزارشی با عنوان «نبض انتخابات روی خط «صفر و یک»»، نوشت: براساس آمار اعلام شده از سوی شورای عالی فضای مجازی در پاییز سال گذشته، بیش از 40 میلیون گوشی تلفن همراه هوشمند در اختیار کاربران ایرانی قرار دارد و نزدیک به 30 میلیون ایرانی در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های خارجی فعالیت دارند. به گفته ابوالحسن فیروزآبادی، دبیرشورای عالی فضای مجازی، تعداد کاربران ایرانی تلگرام 24 میلیون برآورد می‌شود، واتس‌ اپ هم 14 میلیون عضو ایرانی دارد و کاربران ایرانی اینستاگرام نیز چیزی در حدود 12 تا 14 میلیون هستند. شاید همین میزان استقبال ایرانیان از این شبکه‌ها نیز باعث شده که کاندیداهای دور دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری در تلگرام و اینستاگرام بیشتر از دیگر شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشند. البته از فعالیت برخی از این کاندیداها در شبکه اجتماعی فیلتر شده توئیتر هم نباید غافل شد. در حالی که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان از در اختیار نگذاشتن فرصت عادلانه از سوی صدا و سیما به برخی کاندیداها انتقاد می‌کنند، امکاناتی مانند پخش زنده یا live اینستاگرام یا کانال‌های تلگرام این فرصت را در اختیار کاندیداهای انتخابات دوازدهمین دور ریاست جمهوری گذاشته تا بدون واسطه یا سانسور با مخاطبان خود در ارتباط باشند.

**همه نکات یک مناظره
روزنامه «اعتماد» در یادداشتی با عنوان «همه نکات یک مناظره» که به قلم غلامرضا ظریفیان استاد دانشگاه نگاشته شد، آورد: از آنجایی که مناظره امری رو در رو است، نسبت مستقیم به هوش، حاضرجوابی و تسلط افراد دارد و این موضوع در مناظرات انتخابات ریاست‌جمهوری ابعاد توان اداره یک کشور را در برمی‌گیرد و از قدرت تاثیرگذاری بالایی برخوردار است. در همه جای دنیا مناظرات انتخاباتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و گاه در نظر رای‌دهندگانی که هنوز تصمیم نگرفته‌اند که به چه کسی رای دهند تعیین‌کننده می‌شود. در هر صورت بحث فقیر و غنی جزو موضوعاتی بوده که در کشور ما همواره مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و مناظره روز جمعه نشان داد که آقای قالیباف آمده است که با طرح چنین بحث‌هایی قابلیت‌های خود را مطرح و به رخ بکشد و اینگونه رقیب خود را که دولت مستقر است به چالش بکشد. همین امر سبب شد مناظره از فضای پرتحرک‌تری برخوردار شود و طبیعی بود که آقای روحانی و آقای جهانگیری به عنوان نمایندگان دولت مستقر و با تسلط بر آنچه که در گذشته و امروز رخ داده است وضعیت موجود را تشریح و برنامه‌های آینده را بیان کنند و در واقع سعی کردند میدان بازی تقابل را در یک سطح گسترده‌تری مطرح کنند و منشأ مسائلی که آقای قالیباف مطرح می‌کند را بیان کنند و آقای جهانگیری به خوبی به چندین منشأ اشاره کرد، آنجایی که به زیر پا گذاشته شدن قواعد دیپلماتیک اشاره کرد و پای عامل اصلی حمله به سفارت عربستان را پیش کشید و اینکه این فرد امروز در ستاد کدام کاندیدا حضور دارد و مورد حمایت چه کسی بوده است.

روزنامه «اطلاعات» در یادداشتی با عنوان «مناظره انتخاباتی برای چیست!؟» که به قلم ابوالقاسم قاسم زاده نگاشته شد، آورد: مناظره انتخاباتی روشی رایج است در بسیاری از کشورها که سیستم دولتی آنها متکی به آرای مردم است. هرچند تلاش بسیاری انجام می‌پذیرد که این پدیده (مناظره انتخاباتی) قاعده‌مند و از ضوابط مشخصی برخوردار شود، اما تجربه مناظره‌های انتخاباتی نشان می‌دهد که صحنه رسانه‌ای آن یکی از حساس‌ترین و موثرترین پدیده‌ها در مبارزات انتخاباتی است. در کشورهایی که دارای احزاب و با گرایش‌ها یا برنامه‌های مشخص هستند، رعایت حدود ضوابط عمومی برای انجام مناظره‌ها، چندان مشکلی ندارد. نامزدها اغلب نماینده حزب خود یا برآمده از جایگاه تعریف شده راست تا چپ و راست میانه یا افراطی تا چپ میانه و افراطی هستند. شناسنامه هر یک از نامزدها برای مردم و رأی دهندگان شناخته شده است. لاجرم سقف نقد و بررسی آنها درباره شرایط و پیشنهادهای جدید یا ترمیمی نیز معین است. خطر این است که هدف مناظره‌ها، آگاه‌سازی مردم نباشد و معرفی برنامه‌ها یا راهکارها برای ترمیم؛ هدف آن باشد که امام بارها نسبت به آن هشدار جدی داد: «من باشم، تو نباشی!» اگر بخواهیم از الگوی ترامپ در انتخابات آمریکا کپی‌برداری کنیم، تردید نداشته باشید که نتیجه آن حتی در صورت پیروزی، «فریب جامعه»، «سیاه نمایی» و البته «ویران‌سازی اخلاق» خواهد بود!

روزنامه «اطلاعات» در یادداشتی با عنوان «دستاورد مناظره» که به قلم سیدمسعود رضوی نگاشته شد، آورد: مناظره روز جمعه میان شش کاندیدای پست ریاست جمهوری، به رغم کش و قوس‌ها و ضعف‌هایی که داشت و بخشی از آن ناگزیر و لابدّ است، نشان از پیشرفت و استحکام شرایط در ایران دارد. نامزدها با گرایش‌ها و شخصیت‌های مختلف و گاه متضاد، رو به داوران اصلی، یعنی مردم، نشستند و سخن گفتند تا دانسته شود چه در سر و چه در چَنته دارند. این دستاورد، برای نظام انتخابی یا مردمسالار، بسیار مهم است. در واقع نقطه عطف و لحظه اوج تغییرات همین جاست. مناظره جمعه، نکات بسیار جالبی داشت. شعارهای تجریدی کاهش یافته و به زندگی و معیشت و مشکلات واقعی پرداخته شد. نامزدها نباید در دام مجادلات بیهوده بیفتند. این به سود عوامفریبان است. اگر پاسخ یاوه داده نشود، مردم بیشتر می‌پسندند، تا آن که مجادله و بدگویی و تهمت و زشت پویی اوج گیرد. برای نمونه، در خارج از سخنان هیجان افزای مناظره، مصطفی هاشمی طبا، از بحران محیط زیست و نابودی زمین و سرزمینمان گفت. این مهم‌ترین هشدار به ماست و گمانم مهم‌ترین رسالت یک رئیس جمهور خواهد بود. اگر امروز غفلت شود، فردا تاوان بی‌حد باید بپردازیم.

**زیر عبای «ناطق»، پشت سر روحانی
روزنامه «همدلی» در گزارشی با عنوان «زیر عبای «ناطق»، پشت سر روحانی»، نوشت: اصول‌گرایان معتدل که در چندسال اخیر حساب خود را از تندروهای این جناح جدا کرده‌اند، در چهارسال گذشته نیز با مشاهده نتایج ریاست جمهوری حسن روحانی برای کشور و نظام، به وی متمایل شده بودند و اینک تصمیم دارند که زیر عنوان جبهه اصول‌گرایان معتدل و با محوریت حجت‌الاسلام علی‌اکیر ناطق نوری در انتخابات ریاست جمهوی دوازدهم از حسن روحانی حمایت کنند. حمایتی که بدون تردید آرای بخشی از بدنه مردد جناح اصول‌گرا را به سمت حسن روحانی سرازیر خواهد کرد.

روزنامه «اعتماد» در گزارشی با عنوان «جبهه «ناطق» پشت سر روحانی»، نوشت: «من جناح راست سنتی نیستم و این مارک اشتباهی است که در مورد من به کار گرفته شده است.» سه سال و نیم پس از این جمله معروف اکبر ناطق نوری حالا خبرها حکایت از آن دارد که او با چراغ سبز به برخی اصولگرایان به عرصه سیاست بازگشته است. روز گذشته خبرگزاری‌ها از تشکیل جبهه‌ای جدید به نام «اصولگرایان معتدل» در میان جریان محافظه‌کار خبر دادند که محوریت آن با ناطق نوری است. بر اساس اخبار اولیه، جبهه اصولگرایان معتدل قرار است در انتخابات پیش رو از ریاست‌جمهوری مجدد حسن روحانی حمایت کند و شورای عالی آن متشکل از ناطق نوری، سیدرضا اکرمی و کاظم جلالی است و هیات اجرایی این جبهه نیز شامل مجموعه‌ای از اصولگرایان معتدل از جمله بهروز نعمتی، عباسپور تهرانی، سیدشهاب‌الدین صدر و... است. همچنین گفته شد که بهروز نعمتی، نماینده تهران در مجلس دبیر این تشکل نوظهور است.

روزنامه «آرمان» در گزارشی با عنوان «ردای هاشمی بر قامت ناطق نوری»، نوشت: شیخ نور آمد؛ شیخ نور با اقتدار و در بهت آنانی آمد که تصور کردند صدای اعتدال از لواسان شنیده نخواهد شد. او آمد تا نشان دهد بر عهد خود با آیت‌ا... هاشمی مبنی بر همراهی با میانه‌روها و اعتدالیون باقی مانده است. حجت‌الاسلام ناطق نوری در قالب همراهی با «جبهه اصولگرایان معتدل» به عرصه سیاست بازگشت. ناطق نوری پهلوان است و اخلاق پهلوانی را بارها به رخ بی‌اخلاقان کشیده است. به نظر می‌رسد ناطق نوری سعی دارد نگذارد جای خالی آیت‌ا... هاشمی احساس شود. او از نزدیک‌ترین دوستان رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و دربرهه‌های زیادی حرکات و تصمیمات خود را با دیدگاه آیت‌ا... هاشمی منطبق می‌کرد.

روزنامه «ایران» درگزارشی با عنوان «جبهه جدید انتخاباتی به میدان آمد»، نوشت: دیروز، اصولگرایانی که میان ابراهیم رئیسی و محمدباقر قالیباف، دودل بودند با ظهور جبهه‌ای جدید در این اردوگاه غافلگیر شدند. جبهه اصولگرایان اعتدالی که پیش از این بهروز نعمتی در گفت و گو با ایران خبر تشکیل آن را داده بود. بدنه جبهه جدید محل تأمل بسیار است؛ چه بخش اصلی این گروه نزدیکان فکری و سیاسی علی لاریجانی رئیس اصولگرای مجلس دهم هستند. اصولگرایان ائتلافی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و انتخابات مجلس سال 94، میدان و نتیجه را به این ائتلاف سه گانه واگذار کرده‌اند و هنوز نتیجه 30 به هیچ در تهران، از خاطر آنها نرفته است. بخصوص که حالا چهره های نزدیک به علی لاریجانی در رأس این تشکل قرار دارند. نکته قابل تأمل اینجاست که به اعتقاد ناظران، حمایت اصولگرایان اعتدالی به رهبری رئیس مجلس از روحانی، بیش از آن که «سیاسی» باشد، «ملی» است.

**نتایج کلی از نظرسنجی‌ها
روزنامه «اعتماد» در یادداشتی با عنوان «نتایج کلی از نظرسنجی‌ها» که به قلم عباس عبدی روزنامه‌نگار و تحلیلگر نگاشه شد، آورد: متاسفانه فقدان نهادهای نظرسنجی که مستقل از قدرت باشند و نیز عدم انتشار جزییات نظرسنجی‌ها موجب می‌شود که اعتماد کافی به نتایج بسیاری از این نظرسنجی‌ها یا بخشی از آنها که منتشر می‌شوند به وجود نیاید، اخیرا و پیش از مناظره‌ها نیز نتایج یک نظرسنجی را منتشر کردند که برمبنای آن آقای روحانی نفر اول و رییسی دوم و قالیباف با فاصله قابل توجهی سوم بود. این نظرسنجی منتسب به یک نهاد رسانه‌ای بود. ولی هر کس که اندکی با فضای عمومی و حتی نظرسنجی‌های معمول آشنا باشد می‌داند که این آمار و ارقام ساختگی بود. به عبارت دیگر جای آقای رییسی و قالیباف را عوض کرده بودند، بدون اینکه به رتبه آقای روحانی دست بزنند.

**جناح اصولگرا نسبت خود با قالیباف را مشخص کند
روزنامه «اعتماد» در یادداشتی با عنوان «جناح اصولگرا نسبت خود با قالیباف را مشخص کند» که به قلم محمد کاظمی نماینده ملایر نگاشته شد، آورد: خوشبختانه تاکنون جناح اصلاح‌طلب به بیماری بدخیم و پر عوارضی چون «معجزه هزاره سوم» دچار نشده است و شوربختانه این جناح اصولگرا است که خوب می‌داند چه سان بدان گرفتار است و هنوز راه رهایی مردم‌پسندی از آن نیافته است. به عبارت دیگر با اینکه هنوز تحزب در کشور ما نهادینه نشده است ولی جناح اصولگرا که روزی در حمایت از آن یارسفر کرده سر از پا نمی‌شناخت همچنان مسوول اقدامات او و روش‌های اوست. انتخابات ٩٦ و نخستین مناظره کاندیداهای ریاست‌جمهوری فرصت خوبی است تا روشن شود که این جناح تا چه حد از آن تجربه تلخ درس آموخته است؟ آقای قالیباف اجمالا به جناح اصولگرا منتسب است لذا باید شجاعت و صداقت تعیین موضع نسبت به او در این جناح وجود داشته باشد. اگر روش‌ها و سخنان اورا می‌پسندند صریحا از او حمایت کنند و اگر بیم افتادن به ورطه احمدی‌نژاد وجود دارد که دارد از او یا لااقل برخی از سخنانش تبری بجویند.

**سه شکایت و یک اعتراض از سوی کاندیداها
روزنامه «اعتماد» در گزارشی با عنوان «سه شکایت و یک اعتراض از سوی کاندیداها»، نوشت: یک مناظره و چهار شکایت و اعتراض؛ بعد از نخستین مناظره انتخاباتی میان ٦ کاندیدا در جمعه گذشته تا الان سه شکایت و یک اعتراض روانه کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری شده است. این را احسان قاضی‌زاده‌هاشمی، رییس کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری گفته است. طبق قانون آخرین مهلت کاندیداها برای ارسال شکایت خود از جریان مناظره روز جمعه، شنبه شب بوده است که به گفته قاضی‌زاده سه نامزد انتخاباتی شکایت خودشان را در این مهلت به کمیسیون نظارت فرستاده‌اند و این کمیسیون هم تا قبل از برگزاری مناظره دوم نظر خودش را درباره وارد بودن این شکایت‌ها اعلام خواهد کرد. به گفته قاضی‌زاده هر کاندید انتخاباتی که اعتراضش وارد باشد پاسخ‌هایش به صورت ضبط شده در تلویزیون نمایش داده خواهد شد. آن‌طور که از ستادهای نامزدهای انتخاباتی خبر می‌رسد حسن روحانی، ابراهیم رییسی و محمدباقر قالیباف نامه شکایت خودشان از روند مناظره روز جمعه به کمیسیون نظارت بر تبلیغات فرستاده‌اند.

**برنامه گرایی یا عوام فریبی؟
روزنامه «آرمان» در مطلبی با عنوان «برنامه گرایی یا عوام فریبی؟» در گفت وگو با نبی الله رشنو استاد دانشگاه به بررسی برنامه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 96 پرداخت و به نقل از وی نوشت: آنچه به‌ طور گسترده در رقابت‌های تبلیغاتی مشهود است، بی‌توجهی به بازنمایی و بازتاب عقلانیت و استدلال در اثبات توانمندی خویشتن برای پوشیدن ردای ریاست‌ جمهوری و نیز عدم توجه ملموس به الزامات برنامه‌گرایی در اداره امور کشور است. با تکیه بر سکان اجرایی باید به‌سوی تدوین و اجرای یک استراتژی پایدار و بلند مدت حداقل 15 تا 25 ساله در اداره امور کشور حرکت کنیم. پس حرکت نظام‌مند و با برنامه کاندیداها ضمن تبعیت از قواعد استراتژیک در امور جامعه سبب فراهم کردن زمینه‌های نظارت‌پذیری عمومی بر شعارهای کاندیداهای منتخب و خروج کشور از وضعیت شکننده تدابیر ضربتی و اقدامات تاکتیکی کوتاه مدت خواهد شد. نحوه اداره امور در کشور ما متأسفانه فقط با تکیه بر تاکتیک‌های مقطعی قوه اجرائی و تقنینی است. زیرا هیچ یک از این دو قوه عملا در قالب کارکردها و سیاست‌های ملی حرکت نمی‌کنند. مهم‌ترین توجه آنها بر بازتاب‌های تبلیغاتی و کارکردهای محلی است تا زمینه جلب آرای محلی و منطقه‌ای را در ادوار تبلیعات انتخاباتی برای نمایندگان مجلس و رئیس‌جمهور فراهم کنند.

** داستان انتخابات و دهک‌بندی‌های کاریکاتوری
روزنامه «تعادل» در سرمقاله ای با عنوان «داستان انتخابات و دهک‌بندی‌های کاریکاتوری» که به قلم هوشیار رستمی نگاشته شد، آورد: هر کس چند دهک را انتخاب می‌کند و می‌خواهد کمی بیشتر از آن یکی پول به جیب مردم بریزد اما همان‌ها نمی‌گویند یارانه فعلی که مصیبت عظماست را چگونه می‌خواهند پرداخت کنند چه برسد به اینکه بیشتر هم بدهند. جالب اینجاست حتی یک نفر از دلسوزان به گفته آنها مستضعفان تاکنون نگفته با ثروتمندان چه خواهد کرد. هر کس چند دهک را انتخاب می‌کند و می‌خواهد کمی بیشتر از آن یکی پول به جیب مردم بریزد اما همان‌ها نمی‌گویند یارانه فعلی که مصیبت عظماست را چگونه می‌خواهند پرداخت کنند چه برسد به اینکه بیشتر هم بدهند. جالب اینجاست حتی یک نفر از دلسوزان به گفته آنها مستضعفان تاکنون نگفته با ثروتمندان چه خواهد کرد.

**بحران وعده های پوپولیستی
روزنامه «آرمان» در یادداشتی با عنوان «بحران وعده های پوپولیستی» که به قلم محمود جامساز اقتصاددان نگاشته شد، آورد: بدون شک اسحاق جهانگیری برای پرکردن بیشتر سبد رأی دکتر حسن روحانی وارد عرصه شده است و در این انتخابات در مقابل محمدباقر قالیباف قرار گرفته است. وعده‌های وی نیز همسو با وعده‌های انتخاباتی روحانی است. انتخابات در حالی برگزار می‌شود که کشور دچار وضعیتی بد از لحاظ اقتصادی است. این وضعیت از دو جنبه بین‌المللی و داخلی قابل بررسی است. جنبه داخلی آن به چگونگی همکاری گروه‌های درون‌حاکمیتی با یکدیگر باز می‌گردد. متاسفانه این گروه‌ها در یکپارچه‌سازی اقتصاد ایران هماهنگی کافی ندارند. نظرات آنها نیز در اقتصاد متفاوت است. گروهی از اقتصاد پوپولیستی دم می‌زنند و قصد دارند با وعده افزایش یارانه‌ها آرای بیشتری را به سوی خود جلب کنند و عده‌ای نیز قول دوونیم‌برابر کردن درآمدهای کشور در چهار سال آینده را می‌دهند.

**مفهموم 4 درصدی چیست؟
روزنامه «جوان» در سرمقاله با عنوان «مفهموم 4 درصدی چیست؟» که به قلم عبدالله گنجی نگاشته شد، آورد: محمدباقر قالیباف از کاندیداهای این دوره انتخابات ریاست جمهوری مفهوم و قطب‌بندی جدیدی را طرح کرد و آن تقسیم‌بندی اقتصادی کشور به طبقه 4 درصدی در مقابل طبقه 96 درصدی است. اگرچه قالیباف این تقسیم‌بندی را به صورت موّسع تفسیر نکرد، اما تفسیرهای متفاوتی از آن صورت می‌گیرد که تبیین چیستی آن ضروری است. اولین نقد به قالیباف از سوی اصلاح‌طلبان این است که دوگانه‌سازی مذکور یک کپی‌برداری از جنبش 99 درصدی امریکا در مقابل یک درصد سرمایه‌دار است. برخی دیگر برایشان باورپذیر نیست که ثروت کشور در اختیار 4 درصد باشد. انگاره ذهنی ایرانیان معمولاً این بوده است که حدود 30 درصد مردم از تمکن «خیلی خوب» برخوردارند. قطعاً منظور از 4 درصد این نیست که دولت فقط به 4 درصد مردم خدمات‌ می‌‌دهد. نظام جمهوری اسلامی خدمات گسترده‌ای در سالیان پس از انقلاب داشته است.

روزنامه «آرمان» در یادداشتی با عنوان «چه جریانی 4 درصدی است» که به قلم امان الله قرایی استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی نگاشته شد، آورد: آقای محمدباقر قالیباف در مناظره‌های انتخاباتی در مقابل دوربین به مردم اعلام کرد که 4‌درصد هستند که حق و حقوق 96‌درصد مردم را پایمال کرده‌اند و دولت را متهم به دولت 4‌درصدی کرد. باید از شهردار سوال شود که از کجا و با چه داده‌ای، به چنین آماری دست یافته است؟ این آمار، کلی‌گویی است و مشخص نیست با چه منطقی به آن دست یافته است. این ساختمان‌ها، تراکم‌فروشی‌ها و موارد دیگر، مربوط به 96‌درصد است و آیا دولت در این موارد نقشی داشته است؟ آقای قالیباف کلی‌گویی کرده و همان بحث‌هایی را مطرح می‌کند که محمود احمدی‌نژاد با بحث‌های پوپولیستی مطرح می‌کرد. بحث 4‌درصد یا بحث‌هایی نظیر افزایش یارانه‌ها، تولید چند‌میلیون شغل در کشور و مبارزه با رکود، ریشه در شعارهای احمدی‌نژاد دارد. قالیباف با الگوبرداری از مدل احمدی‌نژاد، تلاش دارد که همان شعارها را به خورد مردم بدهد اما انعکاسی که از جامعه برمی‌آید این است که آقای قالیباف با این شعارها قصد دارد که تنها و تنها به کرسی ریاست‌جمهوری برسد. مواردی که او به آنها اشاره می‌کند، غیرکارشناسی و فاقد ارزش علمی است، در حالی که آقای اسحاق جهانگیری و دکتر حسن روحانی، پاسخ صحیحی به این بحث‌ها دادند. اقداماتی که دولت یازدهم در زمینه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و دیگر حوزه‌ها انجام داده است، نشان می‌دهد که دستگاه اجرایی زیر نظر آقای روحانی به فکر مردم بوده و دغدغه مطالبه مردم را داشته است و آنها به دور از چنین شعارهایی، دستاوردهای مهمی را برای جامعه فراهم کرده‌اند.

**تاثیر مستقیم مناظره های انتخاباتی بر مخاطبان
روزنامه «جام جم» در یادداشتی با عنوان «تاثیر مستقیم مناظره های انتخاباتی بر مخاطبان» که به قلم عباس اسدی استاد دانشگاه علامه طباطبایی نگاشته شد، آورد: دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در حالی برگزار می‌شود که در سپهر رسانه‌ای کشور،هر چند گمانه زنی‌ درباره جایگاه شبکه‌های اجتماعی مورد توجه است، اما برگزاری مناظره‌های زنده تلویزیونی بین نامزدهای انتخاباتی حاکی از آن است که رسانه‌های مجازی تاثیر قابل توجهی بر رای و نظر مردم نخواهند داشت و همچنان تلویزیون و رادیو مرجع اطمینان بخش مردم در اطلاع‌رسانی به حساب می‌آیند. ینندگان مستقیم مناظره‌ها به جز این‌که می‌توانند واقعیت‌ها را ببینند و درک کنند و بخوبی حب ‌و بغض‌ها، واقعیت‌ها و دروغ‌ها را بی‌واسطه ببینند، این شانس را دارند که بدون تاثیرگذاری از هیچ دیدگاه و جریانی، واقعیت مناظره را درک کنند و دیدگاه شخصی و مستقل خودشان را نسبت به مناظره داشته باشند.

**تناسب برنامه و مطالبات مردم، راز موفقیت نامزدها
روزنامه «جوان» در گزارشی با عنوان «تناسب برنامه و مطالبات مردم، راز موفقیت نامزدها»، نوشت: شعار متناسب با مطالبات اجتماعی مردم می‌تواند مهم‌ترین ویژگی شعارهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی باشد و به همین دلیل است که در انتخابات پیش رو نیز نامزدهای انتخاباتی تلاش می‌کنند با تولید ادبیات جدید و گاه گفتمان نو و تأثیرگذار،

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی

ایسنا/گلستان رئیس ستاد انتخابات گلستان از تایید اعتبارنامه ۶ نفر از منتخبین مردم گلستان در مجلس شورای اسلامی در هیأت اجرایی شهرستان با تایید هیأت نظارت خبر داد.

سیدعلی مهاجر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان صبح  پنجشنبه ۶ اردیبهشت در جلسه ستاد پیش‌گیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی ضمن ارائه گزارشی از برگزاری دور اول انتخابات در استان اظهار کرد: هم‌دلی، هماهنگی و هم‌افزایی در خانواده انتخابات از جمله ستاد پیش‌گیری و رسیدگی به جرائم انتخابات که به خوبی نقش‌آفرین بود، باعث شد انتخاباتی در بالاترین سطح کیفی برگزار شود.

وی اضافه کرد: اقدامات پیشگیرانه‌ای که ذیل این ستاد با راهبری مدیرکل دادگستری استان انجام گرفت، کمک بسیاری در برگزاری موفق انتخابات بود که جای تشکر و قدردانی دارد.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: ۶ اعتبار نامه منتخبین مردم استان در مجلس شورای اسلامی که به عهده استان بود در هیأت‌های اجرایی شهرستان‌ها با تایید هیأت نظارت صادر شده است که در مرحله بعد باید به تأیید وزارت کشور و شورای نگهبان نیز برسد.

مهاجر تصریح کرد: دور دوم انتخابات را منحصر به شهرستان گنبد نمی‌دانیم و با تاکید استاندار، کل استان در کنار فرمانداری گنبد برای برگزاری انتخابات، به بهترین شکل هستند.

رئیس ستاد انتخاباتی گلستان ادامه داد: طبق قانون تنها کسانی می‌توانند در این دوره شرکت نمایند که یا در دور اول رای نداده باشند و یا در حوزه انتخابیه گنبد کاووس رای داده باشند و این خصوصیت توسط دستگاه‌های احراز هویت به سادگی قابل تشخیص خواهد بود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی