Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی، این دفتر با بهره‌مندی از ظرفیت‌ های کارشناسی و آرا صاحبنظران، توانسته است ضمن تسهیل و تسریع در روند امور و ارتقا ثمربخشی واحدهای مرتبط، ضمن افزایش صدور مجوز تک آهنگ ها، نماهنگ ها، کتاب گویا و آلبوم‌های موسیقایی؛ نظارت موثر و هدایت کیفی خود را در جریان تولید و عرضه‌ آثار موسیقایی اعمال بدارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مهم در سایه‌ تدوین شیوه‌نامه‌های راهگشای صدور مجوزهای مربوطه، صیانت از حقوق هنرمندان و موسسات ذینفع و حمایت از تشکل‌های صنفی و مشارکت دهی بخش خصوصی و به ویژه نظارت دقیق کارشناسی در بررسی آثار ـ بالاخص در حوزه‌ کلام و محتوای تولیدات ـ در عین رشد کمی مجوزهای صادره، از اهم رویکردهای این دفتر به منظور ارتقا کیفی آثار ارائه شده و رشد سلیقه و ذوق موسیقایی مخاطبان بوده است.
آنچه در پی می‌آید، بازتاب آماری این اهتمام و گزارش کمی رویکردهای مسوولیتی این دفتر، در بازه‌ زمانی سال‌های 1388 تا 1395 است.
در دو حوزه اجرای صحنه ای و دفعات اجراها به دلیل روند تکمیل گزارشات استانی، آمار دقیق متعاقبا اعلام خواهد شد.
سال 88؛ آلبوم موسیقی (294)، تک آهنگ(صفر)، نماهنگ (صفر)، کتاب گویا (صفر)، جشنواره ها (9)
سال 89؛ آلبوم موسیقی (452)، تک آهنگ (صفر)، نماهنگ (صفر)، کتاب گویا (صفر)، جشنواره ها (6)
سال 90؛ آلبوم موسیقی (478)، تک آهنگ (صفر)، نماهنگ (24)، کتاب گویا (صفر)، جشنواره ها (4)
سال 91؛ آلبوم موسیقی (418)، تک آهنگ (صفر)، نماهنگ (34)، کتاب گویا (34)، جشنواره ها (3)
سال 92؛ آلبوم موسیقی (431)، تک آهنگ (صفر)، نماهنگ (39)، کتاب گویا (61)، جشنواره ها (4)
سال 93؛ آلبوم موسیقی (427)، تک آهنگ (9)، نماهنگ (57)، کتاب گویا (53)، جشنواره ها (5)
سال 94؛ آلبوم موسیقی (537)، تک آهنگ (99)، نماهنگ (111)، کتاب گویا (81)، جشنواره ها (9)
سال 95؛ آلبوم موسیقی (485)، تک آهنگ (371)، نماهنگ (133)، کتاب گویا (117)، جشنواره ها (11)

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»