Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه روسیه تأکید کرد، «واشنگتن که برنامه هسته‌ای ایران را بهانه‌ای برای استقرار سامانه‌های موشکی خود در شرق اروپا عنوان می‌کرد، حالا با وجود برجام و پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای حاضر به برداشتن سامانه‌های موشکی خود از منطقه نیست.»

به گزارش «قدس آنلاین»، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، استقرار سامانه‌های ضدموشکی آمریکا در شرق اروپا نقض آشکار تعهدات واشنگتن ذیل پیمان نیروهای هسته‌ای میان‌برد (INF) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، وزارت خارجه روسیه این بیانیه را در واکنش به گزارش اخیر وزارت خارجه آمریکا در خصوص نظارت بر تعهدات کشورها در حوزه کنترل تسلیحات و عدم اشاعه منتشر کرده است.

وزارت خارجه روسیه در این بیانیه تأکید کرد: «آمریکا سامانه‌های ضدموشکی موسوم به «ساحل اژه» را در پایگاه خود در رومانی مستقر کرده است و در نظر دارد تا یک سامانه مشابه دیگر را نیز در لهستان مستقر کند.»

این بیانیه می‌افزاید: «این اقدام نقض صریح و آشکار تعهدات آمریکا ذیل پیمان INF است».

طبق اعلام وزارت خارجه روسیه، این تنها بخش از این پیمان نیست که آمریکا موفق نشده به تعهدات خود عمل کند. بیش از دو دهه است که آمریکا به آزمایش‌های موشکی خود با استفاده از اهدافی با مشخصه‌هایی نظیر موشک‌های بالستیک زمین به هوای میان‌برد و کوتاه برد مشغول است. علاوه براین، واشنگتن تولید و استفاده از هواپیماهای بدون سرنشینی را که تحت تعریف پیمان INF از موشک‌های کروز قرار می‌گیرند، را نیز ادامه داده است.

وزارت خارجه روسیه می‌افزاید: «به طور مشخص، ما به دو مورد آخر نقض پیمان INF به مدت ۱۵ سال است که اشاره کرده‌ایم اما هیچ واکنش سازنده‌ای در این خصوص دریافت نکرده‌ایم».

وزارت خارجه روسیه همچنین به آمریکا در خصوص غیرقابل قبول بودن تقویت امنیت خود به قیمت از بین بردن امنیت دیگر کشورها نیز هشدار داده است.

این بیانیه می‌افزاید:‌ «آمریا در سال ۲۰۰۱ میلادی از پیمان موشک‌های ضدبالستیک ۱۹۷۲ خارج شد تا مسیر تقویت سامانه‌های پدافند ضدموشکی خود در سراسر جهان را به صورت کاملا یکجانبه و بدون محدودیت ادامه دهد. این شیوه عملکرد آمریکا، ستون‌های نظام ثبات استراتژیک جهانی را از بین برده است».

وزارت خارجه روسیه تصریح کرد: «توافق هسته‌ای ایران نیز اوضاع را تغییر نخواهد داد. اثباتی بر این قضیه در واقع، عدم تمایل آمریکا به تعدیل طرح‌های دفاع موشکی‌اش علیرغم اجرای موفقیت‌آمیز توافقات ۲۰۱۵ برنامه هسته‌ای ایران است. و این در حالی است که تا آنجایی که ما به یاد داریم در حقیقت این تنها استدلال مهمی بود که واشنگتن برای توجیه استقرار سامانه‌های ضدموشکی خود در اروپا استفاده می‌کرد».

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «تجهیزات ضدموشکی که در حال استقرار در سراسر جهان هستند، بخشی از یک پروژه بسیار خطرناک جهانی است که هدف آن تضمین برتری قاطع آمریکا در لطمه زدن به منافع امنیتی کشورهای دیگر است. معماری دفاع موشکی آمریکا در حال واژگونی توازن راهبردی نیروها در منطقه تسلیحات تهاجمی است و خطرات بی‌ثباتی جهانی ایجاد می‌کند».

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • همکاری ایران و آژانس تحت تأثیر رویکرد و رفتار بی‌ثبات و متناقض آمریکا قرار نگیرد
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • زاخارووا: ناتو برای درگیری با روسیه آماده می‌شود
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی