Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@03:28:31 GMT

انسان دوستی و مشارکت اجتماعی در جامعه زنجان نهادینه شده است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۳۴۹۶۰

انسان دوستی و مشارکت اجتماعی در جامعه زنجان نهادینه شده است

زنجان-استاندار زنجان با بیان اینکه استان زنجان دارای شاخص های مهم درز مینه توسعه است، گفت: انسان دوستی و مشارکت اجتماعی در جامعه زنجان نهادینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش امیری ظهر دوشنبه در افتتاحیه نشست اعضای هیئت امنای دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۶ آمایش کشور در استان زنجان، با بیان اینکه استان زنجان با توجه به ظرفیت های بالای خود توانسته به دستاوردهای خوبی در حوزه های مختلف برسد، افزود: سرمایه گذاری و توسعه صنعتی استان در سال های اخیر قابل توجه است و با اقدامات صورت گرفته نرخ بیکاری استان تک رقمی شده و جزو چهار استان موفق در کاهش نرخ بیکاری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان زنجان بعد از مرکزی، سمنان و همدان رتبه چهارم از حیث کم ترین نرخ بیکاری را دارد. نرخ بیکاری استان مطابق آخرین برآورد مرکز آمار ۹.۷ درصد بوده است. استان مرکزی با ۷.۳، سمنان با ۸.۶ و همدان با ۹.۵ در رتبه های اول تا سوم هستند.

استاندار زنجان افزود: متاسفانه برخی این اقدامات را مورد سرزنش و ملامت قرار می دهند و بعضا برخی افراد جاعل و نادان این اقدام را انجام می دهند. این روزها با نزدیک شدن به انتخابات و فضای انتخاباتی جامعه به جای اینکه امید به مردم داده شود در جامعه یاس و ناامیدی ایجاد می کنند.

درویش امیری با تاکید بر اینکه رهبر انقلاب حضور حداکثری مردم در انتخابات را موجب تقویت و اقتدار نظام اسلامی در عرصه بین المللی برشرمده اند، گفت: باید برای تحقق منویات رهبری تلاش کرد. ایا با مایوس کردن مردم این مشارکت حداکثری صورت می گیرد. برخی نیش به اقدامات و کارنامه دولت می زنند. کارنامه نظام در استان سراسر افتخار است هرچند کمبودها، ضعف ها و نواقصاتی وجود دارد.

استاندار زنجان با بیان اینکه استان زنجان دارای شاخص های مهم در زمینه توسعه است، گفت: انسان دوستی و مشارکت اجتماعی در جامعه زنجان نهادینه شده است و مردم استان زنجان اهل تعامل سلوک هستند و سلوک و حسن سلوک به همراه تعامل امروز در جامعه زنجان نهادینه شده است.

درویش امیری با بیان اینکه استان زنجان از امن‌ترین و پاک‌ترین استان های کشور است، افزود: در جامعه زنجان انسان دوستی و مشارکت اجتماعی نهاینه شده است. مطابق با شاخص های تعریف شده در حوزه امنیتی کشور، استان زنجان از آرام ترین استان های کشور بوده و کم ترین آسیب اجتماعی را در استان زنجان شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه استان زنجان می تواند در نداشتن تکدی گری در سال ۹۶ گام بلندی بردارد، افزود: زنجان ۳۶ متکدی دارد که همه این افراد غیربومی بوده و از استان های همجوار به زنجان آمده اند. با برخی اقدامات در سال ۹۶ می توان زنجان را عاری از هرگونه تکدی گری کرد.

استاندار زنجان مشارکت جویی و حضور در نهادهای مردم نهاد در بخش های مختلف را از ویژگی های مردم استان عنوان کرد و گفت: در جامعه زنجان بیش از ۳۰۰ تشکل مردم نهاد در بخش های مختلف وجود دارد که ۷۰ درصد آن ها در دولت تدبیر و امید ایجاد شده است.

درویش امیری با بیان اینکه مردم استان زنجان اهل تعامل سلوک هستند و سلوک و حسن سلوک به همراه تعامل امروز در جامعه زنجان نهادینه شده است، گفت: تقویت تشکل های مردم نهاد و دفاع از نهادهای مدنی از اهداف و باورهای دولت محسوب می شود و از اینرو شاهد رشد قابل توجه نهادهای مدنی و تشکل های مردم نهاد در جامعه هستیم.

درویش امیری با بیان اینکه مردم زنجان در حوزه سلامت مشارکت های خیریه زیادی دارند، افزود: مجموعه مهرانه و روزبه دو افتخار مهم در حوزه سلامت استان هستند که با مشارکت اجتماعی مردم به بالندگی رسیدند. مجموعه مهرانه امروز تجهیزات به روز دنیا برای درمان سرطان را دارد و ریالی از اعتبارات دولتی استفاده نکرده است. مجموعه روزبه نیز آبروی مردم زنجان برای حمایت از زنان سرپرست خانوار مسحوب می شود.

استاندار زنجان استفاده از ظرفیت های مردم استان زنجان را مورد تاکید قرار داد و گفت: حس انسان دوستی و مشاکت اجتماعی مردم زنجان یک ظرفیت مهم برای مدیران دولتی بوده و باید استفاده حداکثری از آن برده شود. خوشبتخانه نگاه و رویکرد مناسبی در استان وجود دارد.

درویش امیری گفت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی برای استان وجود دانشگاه علوم پزشکی با هفت دانشکده فعال است. امروز بیش از ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در این دانشگاه برای تعلیم و تربیت دانشجویان پزشکی این استان هزینه شده و مورد استفاده قرار دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌ الاسلام عابدین رستمی در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع مومنان و نمازگزاران با دعوت آنان به تقوای دینی و خداترسی و پرهیزکاری و مسیر حق و توحید اظهار داشت: به گفته پیامبر عظیم الشان اسلام صلی الله علیه و آله وسلم ملاک برتری انسانها تقواست و آنچه که انسانها را ارزش می دهد فقط و فقط تقواست.

وی گفت: به فرموده پیامبر اکرم صلی الله هیچ کس بر کس دیگری ارجحیت و برتری ندارد نه عرب بر عجم و نه عجم بر عرب نه سفید پوست بر سیاه پوست و تنها ملاک برتری انسانها تقوای آنان است و آنچه انسان را به خدا نزدیک می کند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی بیان کرد: کسی کرامت و برتری دارد که با تقوا باشد مهاجرت دو گونه است هجرت نخست هجرتی است گه از گناهان دوری کند و از سیئات و گناهان و چیزهایی که ارزش‌های انسان را کم کند هجرت کند و مهاجرت دوم دور شدن از گناه و حرکت به سمت پروردگار و دوری از وسوسه های شیاطین است.

وی افزود: کسی که ایمان داشته باشد خیر و شر و آبروی و ثروت و سلامت و اقتصاد او در دستان پروردگار متعال است و فکر این فرد شکست ناپذیر و خلل ناپذیر است .

خطیب نماز جمعه شهرستان قروه در ادامه خطبه های این هفته با تبریک هفته کار و کارگر گفت: نیروی کار و کارگر موتور محرکه اصلی اقتصاد هر جامعه ای است جامعه ای که بخواهد مایحتاج خود را تامین کند و بحران‌های اقتصادی خود را پشت سر بگذارد و متکی به درون خود باشد باید به کار و کارگر بها دهد هم در حوزه وضع قوانین و هم در حوزه حمایت‌ها و پشتیبانی ها و هم در حوزه هویت بخشی جامعه کارگران باید کوشا باشد.

حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: کارگری که در اسلام یک هویت ذاتی و اصیل دارد یک ابزار تولیدی نیست بلکه بر خلاف دیدگاه غرب و تمدن غیر اسلامی، کارگر یک ابزار تولید نیست و چرخ دنده نیست که بچرخد و خروجی آن برای دیگران باشد کارگر اصالت ذاتی و ارزش و بنای ذاتی دارد  بطوری که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم آنقدر به کارگر بها و ارزش می دادند خم می شدند و  دست کارگر را می بوسیدند و این پیام را در تمام دنیا منتشر کردند که این ارزش و عزت واقعی کارگر است و جامعه کارگری وابسته به ما نیست بلکه ما وابسته به آنان هستیم اگر این اصل خودش را در قانون و اجرا نشان دهد این جامعه جامعه ی بالنده ای می شود.

وی خاطر نشان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید نواقص مربوط به جامعه کارگری را جبران کنیم چه در حوزه سیاستگذاری و چه حوزه اجرایی و چه در حوزه حمایت و پشتیبانی باید حقوق جامعه کارگری حفظ شود.

حجت الاسلام  رستمی در پایان افزود: مطالبات جامعه کارگری که مشکلات بیشتر جامعه کارگران است بیمه و امنیت شغلی کارگران است که باید حفظ شود .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است