Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر آنلاین ، خلیلی اردکانی در مقدمه خود با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران در 39 سال پیش با شعار استقلال ازادی و جمهوری اسلامی گفت : ارکان استقلال احزاب ، بالهای فرشته آزادی به دست رسانه های تقویت شده و جمهوری اسلامی و استمرار جمهوریت و استواری ستون های آن با مطبوعات هستند و مطبوعات باید به گونه ای عمل کنند که مردمی بوده و حافظ منافع عموم جامعه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : رسانه های مستقل و مردم نهاد مهمترین ابزار توسعه کشورند و نظارتی که میتوانند بر مجموعه شوراها داشته باشند و عملکرد آنها را بررسی و مورد ارزیابی قرار دهند می تواند از هر حرکتی خارج از قانون و قاعده جلوگیری کند و این نشان میدهد که در کنار رسانه های پاسخگو نیازمند مردمی هستیم که حس مطالبه گری داشته باشند.
خلیلی اردکانی با تاکید بر اینکه احزاب و مطبوعات نباید وامدار هیچ فرد ، شخص و یا نهادی باشند و وابستگی انها به مراکز دولتی و یا نهادهای قدرت نباید رسالت خبر رسانی و آگاهی بخشی به جامعه را از انها بگیرد عنوان کرد : حاکمیت نباید باعث شود که مطبوعات خود سانسور باشند در غیر اینصورت از جامعه مدنی فاصله گرفته ایم. یکی از درد های امروز ما فساد های سازمان یافته ای است که به شکل فردی و گروهی به بخش های زیادی از افکار عمومی اسیب می رساند که رسانه در چنین شرایطی به عنوان یک نهاد مدنی موظف است حوزه آگاهی بخشی به جامعه را مدیریت کرده و با بیدار کردن حس مطالبه گری عمومی فضا و زمینه های بروز فساد را کنترل کند.
وی گفت : حتی احزاب دولتی نیز باید توجه داشته باشند که خواسته های مردم بر خواسته های حزبی و گروهی ارجحیت داشته باشد. ریاست محترم جمهور نیز بارها اعلام کرده اند که حتی با منتقدین خود هم در فضایی باز و با گفتمان سازنده روبرو می شوند و بهترین روز خود را زمانی می داند که بتواند در کنار اهالی رسانه و مطبوعات و در جمع دانشجویان و ذهن های پرسشگرانه آنها به بحث و گفتگو بپردازد و این نشان می دهد که مشی این جریان، ترویج گفتمان آزاد اندیشی در جامعه است.
نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از گام های جریان اصلاحات در 2 سال اخیر فعال شدن 18 حزب در استان البرز بوده است که گام بزرگی در راستای مدنیت عنوان می شود گفت : این موضوع در جهت پاسخگویی و رسیدگی بهتر به مشکلات و مطالبه گری های مردم و نظارت بر ارکان دولت در استان البرز بوده است.البته آغاز چنین اقداماتی خالی از مشکل نیست و تا زمانی که بتوانیم در بدنه جامعه و طیف شهروندان معرفی شویم اشکالاتی نیز به چشم خواهد خورد. هر حزب و جناحی تا زمانی که برنامه مشخص نداشته و بر پایه های سرمایه های مردمی خود تقویت نشود کار مشکل و فعالیت مضاعف می طلبد و در آستانه این انتخابات برای رشد گفتمان در سطح جامعه و برای به صحنه کشاندن مردم در انتخابات پیش رو باید از تمام ظرفیت های خود استفاده کنیم.
تعیین اصالت نامزدهای اصلاح طلب با بررسی سوابق و خرد جمعی
محمد علی پور کریمی در این نشست ضمن تایکد بر اینکه اصلاح طلبان لیست واحد ارائه خواهند داد افزود : همواره بر این امر تاکید داشته ایم که اخبار شورای عالی اصلاح طلبان استان البرز باید از مرجعی رسمی و قابل پیگیری ارائه گردد و موکداً اصلاح طلبان در یک ساز و کار مشخص و با نگاهی تخصص محور بر روند تعیین نامزدهای موردنظر جهت قرار گیری در لیست اظراف خواهند داشت و در تلاش هستیم تا در اواسط هفته آینده لیست نهایی شورا اصلاح طلبان را در شورای شهر ارائه کنیم.
وی همچنین ادامه داد : فراخوانی که از بین لیست هجده گانه احزای اصلاح طلب در شهر کرج و همچنین افرادی که به شکل مستقل اما با تفکرات اصلاح طلبانه وارد جریان رقابت شدند صورت گرفت که در کمیته سیاسی شورا مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به سبقه علمی ، تجربی و مدیریتی مرتبط و در نهایت در مصاحبه ای که از سوی نمایندگان 18 حزاب اصلاح طلب و ده چهره شناخته شده اصلاح طلب صورت می گیرد و لیست سیزده نفره نهایی اعلام خواهد شد.
هوشیار کردن مردم در تشخیص اصلاح طلبان واقعی اجتناب ناپذیر است
خلیلی اردکانی نیز در ادامه با تاکید بر این موضوع که آمارها وارقام حاکی از تفکر غالب اصلاح طلبی در جامعه است گفت : خرد جمعی بدور از سلایق شخصی برجسته ترین و موثرترین شیوه ای است که در تعیین نامزهای لیست در نظر گرفته ایم و در مقابل نیز افرادی که در لیست قرار نمیگیرند نیز باید تابع رای و نظر جمع باشند در غیر اینصورت می تواند به آرای که سمت و سوی اصلاح طلبان را نشانه گرفته دچار آسیب خواهد شد.
وی تاکید کرد : هوشیاری مردم در تشخیص سره از ناسره در خصوص اصلاح طلبان حقیقی کار سختی است که باید انجام شود و این هوشیاری می تواند از بی اخلاقی هایی که ممکن است با آن مواجه شویم جلوگیری کرده و رویکردی عقلانی با تکیه بر تخصص و تعهد بوجود آورد.
نمیانده دوره ششم مجلس شورای اسلامی تشریح کرد : نامزدهای مورد بررسی، پیمان نامه ای را امضا کرده اند و بر اساس اخلاقیات باید به ان پایبند باشند. در این ساز و کار بررسی ، در نظر داریم تا سه برابر لیست افراد انتخاب شده و سوابق آنان بررسی شود و سپس در مرحله مصاحبه از بین آنها لیست سیزده نفره نهایی اعلام شود. در ادامه نیز نامزدهایی که خارج از لیست قرار می گیرند متعهد خواهند بود به نفع جریان اصلاح طلب کناره گیری کنند.
افزایش مشارکت مردم راه حل نهایی اصلاحات مدیریت شهری
رییس ستاد اصلاح طلبان استان البرز در انتخبات شورای شهر عنوان کرد : تمرین دموکراسی باید به گونه ای باشد که مردم قدرت تشخیص و تصمیم گیری پیدا کنند و از انجا که ایم امر را به خود مردم واگذار کرده ایم امیدواریم با افزایش مشارکت مردم خلاها و کاستی هایی که در دوره قبل شاهد بودیم بر طرف شده و ارکان مدیریت شهری به گونه تعیین و انتخاب شوند که به اصلاح امور بیانجامد.
وی با ابراز امیدواری از اینکه برای تایید صلاحیت نامزدها نباید برخورد سیاسی داشت افزود : این مسئله تا جایی حساسیت دارد که ممکن است اعتماد مردم را خدشه دار کند.
پورکریمی نیز در ادامه اظهار داشت : تجربه در دیگر کشورها نشان داده که زمانی که مشارکت مرم حداکثری باشد دغدغه های اینچنینی از بین خواهد رفت و با افزایش تعاملات احزاب با اصحاب رسانه میتوان این میزان مشارکت را افزایش داد.
میزان توفیق احزاب اصلاح طلب در لیست نهایی یکسان است
پور کریمی ، رییس حزب اعتماد ملی در استان البرز در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص سهم حزب اعتدال و توسعه در لیست نهایی اظهار داشت : این حزب نیز همانند دیگر احزاب اصلاح طلب به شورای عالی اصلاح طلبان پیوسته است و نامزد های آنها در شرایط مساوی با دیگر احزاب مورد سنجش قرار می گیرند لذا سهم خواهی احزاب در تهیه لیست نهایی وجود ندارد
خلیلی اردکانی نیز در خصوص برنامه های شورای اصلاح طلبان اینگونه عنوان کرد : بیش از آنکه حزبی بودن افراد ملاک باشد میزان تخصص و علمی بودن آنها و سوابق مد نظر است. اصلاح طلبان برای شورا برنامه داشته و حل مشکلات شهر در تمامی حوزه دغدغه ای است که به آن توجه داریم. نباید شورای شهر را یک نهاد سیاسی تصور کرد اما اگر همین نهاد از دل احزاب بیرون بیایند می توان با نظارت عالیه از سوی حزب نمایندگان مردم را در پارلمان شهری مورد نظارت و ارزیابی قرار داد و آنها را موظف به پاسخگویی کرد.
وی افزود: در تجربه شورای پیشین مشاهده شد که عدم وحدت رویه در بین اعضا زمان بسیاری صرف حل اختلاف و مناقشه بین اعضا شد که نتایج بدی نیز به دنبال داشت اما در صدد هستیم تا با وحدت رویه و با مشارکت موثر و سازنده با دانشگاهیان و رسانه ها، شرایط متفاوت تر از گذشته شاهد باشیم.
رییس ستاد اصلاح طلبان استان البرز گفت : در سال های گذشته هزینه های و زمان بسیاری صرف عمران شهری شده و بخش های بسیار دیگری مغفول مانده است ازین رو تلاش خواهیم کرد در صورتی که ترکیب شورا در دوره پنجه با رویکرد اصلاح طلبانه باشد دیگر تخصص ها و حوزه های شهری را نیز فعال کرده و کاستی های هر یک را برطرف کنیم که میتوان حوزه اجتماعی ، محیط زیست ، فرهنگی و ... را از آن جمله بر شمرد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد ارتباط با مردم جامعه در سطوح مختلف فرهنگی و اجتماعی باید از استراتژی های مختلفی پیروی کرد ، ادامه داد : در این خصوص در شهر کرج در جلسات متعددی با نمایندگان و معتمدین محلان و نواحی مختلف شهر داشته ایم در جهت شناساندن تفکر اصلاح طلبانه اقدامات خوبی صورت گرفته است. امیدواریم در این دوره که توانسته ایم شرایط را به نسبت دوره های قبل بهبود ببخشیم ، نایج قابل قبولی را شاهد باشیم. برای نهادینه کردن اصلاحات ، باید نهاد های سیاسی و احزاب گسترش یافته و تشکل های مرتبط شکل بگیرند.رسانه ها و فعالان فضای مجازی به ما کمک بسیاری کرده اند باید ازین فرصت بهره مند شد
رای بالا به نامزدها زمینه بروز رانت و فساد را کاهش می دهد
خلیلی اردکانی در این نشست در پاسخ به خبرنگار شبکه خبری البرز در خصوص تجمیع اصلاح طلبان در گروه های مختلف اجتماعی تصریح کرد : هر گاه به این مهم دست یافتیم توانسته ایم وحدت رویه و تفکر غالب اصلاح طلبان را به جامعه تزریق کنیم.
وی گفت : مردم باید اهمیت داده و موضوع را بیش از پیش مهم و حاتی بدانند چرا کهدر یک جامعه شهری که 500 هزار نفر از حق رای برخودارند اشخاصی با آرای پایین به شورا راه پیدا کنند قطعا کل ظرفیت های در اختیار برای جبران حمایت های همان جامعه رای دهنده هزینه خواهد شد و به بیانی دیگر رقابت های قومی و طایفه ای به ضرر توسعه شهر تمام خواهد شد لذا برای کلانشهری چون کرج نیازمند شورایی فرا استانی و قابل اتکا در سطح ملی هستیم
پورکریمی نیز در خصوص موضوع مطرح شده اینگونه اظهار داشت : مردم کرج باید بدانند به میزان بی تفاوتی و عدم مشارکت ، رانت خواران ازین فرصت بهره برداری کرده و به اهداف شوم خود خواهند رسید.
وی با بیان اینکه متاسفانه نامتناجنس بودن برنامه های شهری با اهداف مندرج در قانون شوراها شرایط نامطلوبی را بوجود آورده است گفت : نبود انضباط مالی ، استخدام های فامیلی و بی رویه در نهاد های مرتبط با مدیریت شهری ، عدم نظارت و برنامه ریزی در بخش عمران شهری و حل مشکل ترافیک و حمل و نقل عمومی همه از نتایج این رویکرد ناسالم است.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده

چگونه است که روزنامه شرق در ۱۵ دی ۱۴۰۲ «گفت‌وگویی تاریخی با مهدی نصیری روزنامه‌نگار، نویسنده و فعال سیاسی» انجام می‌دهد و او را تبلیغ و مانند یک قهرمان معرفی می‌کند، اما حالا شده است افراطی نامتعادل؟! - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستمیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند. 

دیروز غلامحسین کرباسچی گفته: «من اصلاً ایشان [نصیری]را آدم متعادلی نمی‌دانم که بخواهد طرح و رویکردی بدهد. ایشان یک زمانی شاگرد آقای شریعتمداری در کیهان بود، آنقدر فحاشی و ناسزا به همه اصلاح‌طلبان و شخصیت‌های محترم از جمله مرحوم آقای هاشمی، آقای خاتمی و همین آقای تاج‌زاده و امثال آقای تاج‌زاده کرد و حالا آدم باید چه روحیه و رویی داشته باشد که حالا با این حد از افراط یک‌مرتبه این طرف صفحه بیاید. آقای نصیری یک آدم افراطی است که نه آن طرف حرف‌هایش درست بود و نه این طرف حرف صحیحی زده که بخواهد نمایندگی کسی از اصلاح‌طلبان را برعهده داشته باشد. در آن طرف هم، اگر مخالفان نظام سوابق ایشان را بررسی کنند، می‌فهمند که ایشان آدم متعادلی نیست.»

صرف‌نظر از اشتباهی که کرباسچی درباره نسبت نصیری با مدیرمسئول فعلی کیهان داشته است، و نشان از عادت توسل به مزخرفات در مواقع لزوم است، این همه واهمه از ثبت نصیری در جایگاه یک اصلاح‌طلب جای تأمل دارد. محمدعلی ابطحی، رئیس‌دفتر وقت خاتمی نیز دو روز قبل عین همین عبارات را برای نصیری به‌کار برده و نوشته بود: «آقای مهدی نصیری سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز حق دارد نظراتش تغییر کند و سوپر اپوزوسیون امروز شود. اما هم برای دیروزش و هم برای امروزش توهم مضر است. نه بولتن‌نویسی و اظهارنظر‌های تند حزب‌اللهی‌اش در گذشته توانست ریشه اصلاح‌طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزیسیونی‌اش مورد قبول اپوزیسیونی قرار می‌گیرد که چهل سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند. گفته‌اند شکاف تاجزاده و شاهزاده باید برداشته شود. خودش می‌داند نه شاهزاده می‌تواند به تاجزاده نزدیک شود و نه تاجزاده علاقه‌مند به همکاری با شاهزاده است.»

اکنون پرسش‌های مهمی پیش روی ماست. چطور 29 شهریور 1401 یعنی درست در ابتدای ماجرای مهسا، روزنامه اعتماد با «مهدی نصیری، روزنامه‌نگار، نواندیش دینی و فعال سیاسی» درباره حجاب مصاحبه می‌کند و او را شخصیت و فرصت مناسبی برای ریختن بنزین روی آتش آن ماجرا تشخیص می‌دهد، اما الان اصلاح‌طلبان تجمیع شده‌اند که بگویند «نصیری خل‌و‌چل است و افراطی و نامتعادل»؟!

چگونه است که روزنامه شرق در 15 دی 1402 «گفت‌وگویی تاریخی با مهدی نصیری روزنامه‌نگار، نویسنده و فعال سیاسی» انجام می‌دهد و او را تبلیغ و مانند یک قهرمان معرفی می‌کند، اما حالا شده است افراطی نامتعادل؟!

چرا شبکه رسانه‌ای «هم‌میهن» متعلق به همین آقای کرباسچی تریبون سخنان نصیری با رسانه‌های مختلف شده بود و حتی هرچیزی را که نصیری در کانال تلگرامی خودش منتشر می‌کرد، بازتاب می‌داد، آن‌هم در مذمت اصولگرایان (مهدی نصیری: آقایان اصولگرا تحویل بگیرید! زلنسکی، قهرمان بود نه «دلقک» / تیتر‌های آماده‌تان برای پیروزی پوتین، خاک می‌خورد/ دیپلماسی ما هم به دام افتاد)، اما حالا شده نامتعادل ناسزاگو به خاتمی و هاشمی؟!

مگر عباس عبدی سرمقاله‌نویس و مشاور هم‌میهن و اعتماد از مواضع مثبت و حمایتی این دو روزنامه از نصیری بی‌خبر بوده است که حالا تقصیر نصیری را به گردن اصولگرایان می‌اندازد و می‌گوید: «مشکل نصیری این است که احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام‌شده ایشان همدلی کنند.»! یعنی تا پیش از این که شما تریبون او بودید، با ایشان همدلی وجود داشت؟!

اینکه روزنامه سازندگی از قول محمد عطریانفر در مهر 99 بنویسد: «مطالبی که اخیراً از زبان استاد مهدی نصیری چهره سنتگرای نواندیش مطرح شده این است که...» ولی روز گذشته بعد از سخنان کانادا تیتر و عکس تمام‌صفحه خود را به نصیری اختصاص و «توهم اتحاد» را به او نسبت بدهد، عجیب و غیرمعمول نیست؟!

اگر نصیری اکنون از کانادا شعار اتحاد «تاج‌زاده با شاهزاده» را می‌دهد آیا به این علت نیست که تاج‌زاده در مرخصی به اصلاح‌طلبان گفته بود «باید مواضع نصیری و امثال او را به شکل وسیع بازتاب بدهیم»؟! و اگر ندای براندازی می‌دهد آیا مانند بهزاد نبوی که چندی پیش در گفت‌وگویی با اشاره به آشوب پاییزی گفته بود «استنباط من این است که برخی اصلاح‌طلبان در یک سال گذشته نتیجه گرفتند که کار نظام تمام است و می‌خواستند سرشان بی‌کلاه نماند»، براندازی را از باطن اصلاح‌طلبان نیاموخته است؟! اشتباه نصیری آنجاست که نبوی در گفتگو با «آگاهی‌نو» «برخی مجموعه‌های اصلاح‌طلب» را متهم به داشتن «مرض‌بچگانه» و «لوچ‌بودن» کرد تا ضمیر براندازانه اصلاح‌طلبان را نشان دهد، اما نصیری به‌جای درس‌گرفتن از این سخن، همان لوچی و مرض بچگانه را سرلوحه قرار داده است!

این همه ریاکاری و فریب البته از اردوگاه اصلاح‌طلبان عجیب نیست، اما ظاهرسازی جواب نمی‌دهد. نصیری عین اصلاح‌طلبان است، بلکه خود اصلاح‌طلبان است. باطن ظهوریافته شماست. همان حرف‌های پشت‌صحنه را که از او می‌پسندیدید، به تریبون کانادا آورده است. تنها درسی را که از شما نیاموخته همین است که نباید این قدر صریح بود. این را هم آرام آرام می‌آموزد و نیازی نبود که یک مهره سفارش‌شده تاج‌زاده را به این زودی بسوزانید! شما اکنون ترسیده‌اید و یک به‌یک به صحنه می‌آیید و نصیری را تکفیر می‌کنید. اما مگر می‌شود سابقه خود را در «استاد نواندیش و متفکر دینی و روزنامه‌نگار برجسته» خواندن او به این آسانی پاک کنید؟! پس اگر تکفیر می‌کنید خودتان را تکفیر می‌کنید که نصیری باطن ظهوریافته شماست.

سرنوشت نصیری عبرتی است برای کسانی که به امیدی و طمعی از سابقه خود می‌برند و به اردوگاه اصلاح‌طلبی می‌زنند. نمی‌دانند که آنجا اگر خبری از عهد و وفا بود، سرنوشتی چنین مغموم پیدا نمی‌کردند که از آن دولت و حمایت‌ها به جایی برسند که اکنون حرف مشترک‌شان نداشتن پایگاه اجتماعی باشد! و یک نصیری به‌تعبیر آنان نامتعادل و متوهم چنین آبی در خوابگه مورچگان اصلاحات بریزد!

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!