Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در روز جمعه 29 اردیبهشت برگزار می‌شود. حجت‌الاسلام حسن روحانی، سیدمصطفی میرسلیم، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف، اسحاق جهانگیری و مصطفی هاشمی‌طباء پس از تأیید صلاحیت توسط شورای نگهبان به عنوان کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در حال رقابت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به مهمترین اخبار انتخاباتی امروز مرتبط با فعالیت مقامات، شخصیت ها، احزاب و جریان های گوناگون سیاسی اشاره شده است.

قول کناره‌گیری به آیت‌الله موحدی کرمانی ندادم
سید مصطفی آقامیرسلیم در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی شکوهیه قم در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا درست است که شما به آیت الله موحدی کرمانی قول داده اید که به نفع جمنا کناره گیری کنید؟ افزود: من چنین قولی نداده و مردم را هم مسخره نکرده ام و تا آخر ایستاده ام. زیارت حضرت معصومه (س) و حضور بر سر مزار شهید مطهری به مناسبت روز معلم از دیگر برنامه های انتخاباتی این سفر یک روزه وی خواهد بود.

رسانه ملی برای دور دوم انتخابات برنامه ریزی کند!
رئیس اسبق رسانه ملی درباره نحوه آمادگی سازمان صدا و سیما برای دور دوم انتخابات مطلبی را در فضای مجازی منتشر کرد. ضرغامی در این مطلب آورده است: «رسانه ملی برای دور دوم انتخابات برنامه ریزی کند! ۳ مناظره رو در رو! انتخابات با حضور رئیس جمهور مستقر تا به حال به دور دوم نرفته است. ولی ظاهرا این بار متفاوت است!»

وجود هرگونه محدودیت در انجام سفرهای خارجی «رئیسی» تکذیب می شود
ستاد انتخاباتی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری وجود هرگونه محدودیت در انجام سفرهای خارجی وی را به شدت تکذیب کرد. این اطلاعیه می‌افزاید: «ایشان طی دو سال گذشته در راستای مسئولیت های خود چندین سفر به کشورهای اروپایی و آسیایی داشته اند.»

محور دومین مناظره نامزدها
سخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری گفت: دومین مناظره شش نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری روز جمعه این هفته درباره مباحث سیاست داخلی و خارجی و موضوعات فرهنگی برگزار می شود. سیداحسان قاضی‌زاده‌هاشمی گفت: جلسه کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری پایان یافت.

پیام معنادار قالیباف به مناسبت روز معلم
محمد باقر قالیباف در پیامی به مناسبت روز معلم از فرصت این روز برای انتقاد از عملکرد دولت یازدهم استفاده کرد و به بیان نقطه نظرات خود پرداخت. در این پیام آمده است: چگونه باید معلم در نقطه صفر مرزی صادقانه خدمت کند، دانش آموز خلاق تربیت کند، ایثار گری هم بکند، مطالعه هم بکند و در کنار اینها با فشار اقتصادی هم مواجه باشد و در اخبار و رسانه ها ببیند که در وزارتخانه متبوعش دوازده هزار میلیارد تومان به تاراج رفته است، دوازده هزار میلیارد تومان را شاید بتوان جبران کرد اما اعتماد عمومی از دست رفته غیر قابل جبران است.

جهانگیری هیچ قصدی برای تشکیل ستاد انتخاباتی نداشته و ندارد
در پی انتشار خبری مبنی بر تعیین رییس ستاد انتخاباتی اسحاق جهانگیری، دفتر این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اطلاعیه ای اعلام کرد که هدف از این اقدام، انجام امور اداری و مکاتبات لازم توسط رییس ستاد انتخاباتی بوده است چرا که کلیه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تایید شده از سوی شورای محترم نگهبان موظفند برای انجام اینگونه امور، فردی را بعنوان رییس ستاد انتخاباتی خود معرفی کنند.

آغاز پخش مستندهای نامزدهای ریاست جمهوری
پخش مستند نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از فردا آغاز می‌شود. مستند کاندیداها در دو بخش به روی آنتن خواهد رفت که بخش اول از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ساعت ۱۸:۳۰ و بخش دوم این مستندها از ۱۹ تا ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۲ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

بخش اول مستندها ساعت ۱۸:۳۰ دوازدهم اردیبهشت با پخش فیلم مستند سیدمصطفی هاشمی‌طبا آغاز خواهد شد. به گفته ستاد تبلیغاتی هاشمی‌طبا، فیلم مستند او را فرزین رضائیان ساخته است.

چهارشنبه، 13 اردیبهشت فیلم مستند سیدابراهیم رئیسی پخش می‌شود؛ مستندی که توسط محمدعلی فارسی ساخته شده است. پیش از این ستاد تبلیغاتی رئیسی، رنگ تبلیغاتی او را نیز انتخاب کرده بود؛ پرچم سه رنگ ایران که پیش‌بینی می‌شود در مستند او نیز به نوعی به کار گرفته شود.

سیدمصطفی میرسلیم سومین نامزد انتخابات است که فیلم مستند او در روز 14 اردیبهشت پخش خواهد شد؛ به گفته ستاد تبلیغاتی میرسلیم، این فیلم مستند توسط روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی ساخته می‌شود و هنرمندان جوان و متخصص در ساخت آن مشارکت دارند. به گفته ستاد تبلیغاتی مصطفی میرسلیم، در ساخت این فیلم مستند از مشورت تعدادی از هنرمندان همراه و حامی میرسلیم استفاده شده است. رنگ تبلیغاتی میرسلیم نیز زرشکی اعلام شده است.

فیلم مستند بعدی، در تاریخ 16 اردیبهشت متعلق به حسن روحانی است. به‌رغم اینکه گفته می‌شود محمدحسین مهدویان کارگردان جوان سینما، فیلم روحانی را می‌سازد اما او با رد این موضوع گفته است که در ساخت فیلم تبلیغاتی هیچیک از کاندیداهای ریاست‌جمهوری مشارکتی نداشته است. از قرار معلوم و طبق گفته‌های ستاد تبلیغاتی روحانی، این مستند توسط ستاد او و فیلم‌ساز غیرشناخته شده‌ای تهیه و آماده شده است. همچون دوره گذشته، در این دوره نیز روحانی از رنگ بنفش و سبز برای تبلیغات خود استفاده کرده است.

مجید توکلی نیز فیلم مستند اسحاق جهانگیری را ساخته است؛ بخش اول این مستند روز 17 رادیبهشت از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

محمدباقر قالیباف آخرین نامزدی است که بخش اول فیلم مستند او از سیما پخش خواهد شد؛ فیلمی که به گفته ستاد تبلیغاتی قالیباف با مسئولیت و سرپرستی سیدمحمود رضوی ساخته شده و در روز 18 اردیبهشت پخش خواهد شد.ستاد محمدباقر قالیباف امسال هیچ رنگی را برای تبلیغات این نامزد انتخاباتی انتخاب نکرده و تصمیمی هم برای به کارگیری رنگ خاصی در ادامه تبلیغات نخواهد داشت.

درگیر بازی‌های تخریبی رقبا نمی‌شویم
رییس فراکسیون امید گفت: نگاه‌مان به آینده است و امید و اخلاق را سرلوحه کار خودمان قرار دادیم باید به حد ضرورت و به شکل کوتاه به رفتارهای تخریبی پاسخ داده شود. محمدرضا عارف تاکید کرد: البته نباید در این دام گرفتار شد و در بازی‌ها شرکت‌ کرد ما باید از آن عبور کنیم.

اصول‌گرایان دوست دارند انتخابات به دور دوم برود
سخنگوی حزب کارگزاران گفت: من احساس نمی‌کنم که انتخابات به دور دوم کشیده شود و به نظر من تکلیف انتخابات در همان مرحله اول مشخص خواهد شد.

حسین مرعشی، سخنگو و عضو حزب کارگزاران اسلامی گفت: من اقای میرسلیم را از همه اصولگرا تر می بینم. در رابطه با آقای رئیسی نیز باید بگویم که ایشان رای آقای روحانی را در هیچ حوزه‌ای تهدید نمی کند آنها رای خودشان را دارند و همان رای بینشان تقسیم می شود دکتر روحانی هم رای خودش را دارد. البته رای اقای روحانی هم یک رای از پیش مشخص شده، نیست و به هر حال تعدای از آرا در جامعه ما نه اصولگرایی است و نه اصلاح طلبی به عبارتی خود مردم تصمیم می گیرند به چه کسی رای دهند. اما کاملا مشخص است که هیچ رای اصولگرایی به سمت اقای روحانی نخواهد رفت و هیچ رای اصلاح طلبی هم به سمت هیچکدام از آن سه نفر نخواهد رفت. بنابراین تکلیف رای بخشی از جامعه که غیر سیاسی و اجتماعی هستند را مناظرات پیش رو مشخص می کند. من احساس نمی کنم که انتخابات به دور دوم کشیده شود و به نظر من تکلیف انتخابات در همان مرحله اول مشخص خواهد شد. البته اصولگرایان دلشان می خواهد این اتفاق بیفتد اما تا کنون هر چه آنها خواسته اند نشده است.

گزینه های پیش روی دو طیف سیاسی در مشاجرات انتخاباتی
عباس سلیمی نمین در یادداشتی نوشت: بروز و ظهور عدم اشراف رئیس جمهور مستقر بر امور جاری و قوی تر ظاهر شدن معاون او در این عرصه، احتمال هدایت آرا به واسطه تمهید جدید (نامزد پوششی) را بسیار دشوار می ‌سازد. زیرا در صورتی که تصویر نامزد محوری بر اساس مشاهدات و تجربه عینی در ذهن پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان جابجا شود، انتقال رای از سبد رای فرد قوی تر به ضعیف تر به سهولت ممکن نخواهد بود یا دست کم موجب یأس سیاسی و کاهش انگیزه برای مشارکت می‌ شود. در صورت ادامه همین وضعیت در مناظره دوم تصمیم سازان این طیف سیاسی دو گزینه در پیش روی خواهند داشت؛ اول: رهاسازی خود از لکوموتیوی که در توان آن تردید جدی ایجاد شده است. دوم: مطالبه امتیازات فوق العاده از رئیس جمهور مستقر در دولت احتمالی آینده وی که چندان قابل اتکا نیست. آزمون انتخاباتی می ‌تواند عبور از رئیس جمهور مستقر را به نوعی رقم زند که نه بتوان به آن اطلاق خائنانه کرد و نه عهدشکنانه بلکه، بر اساس رای مردم در نظرسنجی ها به مصالح عمومی تاکید خواهد شد.

ناگفته هایی خواندنی از خانواده کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری
*میرسلیم در سال 49 ازدواج کرده ماحصل ازدواجش دو فرزند دختر به نامهای مریم و مرضیه و یک پسر بنام مهدی است. پسر میرسلیم در مورد نحوه ازدواج پدر و مادرش به خبرنگار ما گفت پدرم در فرانسه تحصیل میکرد به مادر بزرگم گفته بود برایش همسری مناسب پیدا کند مادر بزرگم بنا بر خصوصیات اخلاقی پدرم، مادر من را برایش انتخاب کرد مراسم ازدواجشان هم زود سر گرفت و باهم به فرانسه برگشتند. مهدی میرسلیم لیسانس کتابداری دارد، در سازمان صداوسیما کار میکند و ازدواج کرده که ماحصل این ازدواج یک پسر و یک دختر است. مریم میرسلیم دکتری حقوق جزا دارد در یک دفتر قضایی کار میکند، متاهل است و هنوز فرزندی ندارد. مرضیه میرسلیم فوق لیسانس شیمی دریایی دارد و سردبیر یک مجله تخصصی است، متاهل است و یک پسر دارد.

* جهانگیری چهار فرزند دارد دو دختر و دو پسر، دخترانش ازدواج کرده اند. پسر بزرگش دکتری دارد و پسر کوچکش هم دانش آموز است یک دخترش فوق لیسانس و دیگری لیسانس دارد. جهانگیری پدر بزرگ هم شده یک نوه پسر 5 ساله دارد. ازدواج دخترانش فامیلی و یا سیاسی نبوده بلکه ازدواجشان از طریق محیط دانشگاهی صورت گرفته است. همسر جهانگیری فوق لیسانس دارد در عرصه سیاسی هم فعالیت چندانی از وی شاهد نبودیم فقط به ما گفتند که وی در بنیاد خیریه و NGO فعال است.

*در مصاحبه با روزنامه ای گفته شده که روحانی با دختر خاله اش در سال 48 ازدواج کرده است. در مورد ازدواجش خانواده اصرار بر ازدواج داشتند پدرم اصرار کرد مادرم هم همینطور، من هم خیلی بی میل نبودم و آمد و قبول کردم. نام همسرش صاحبه عربی و خانه دار است و گفته شده تحصیلات متوسطه دارد. 3 دختر و 2 پسر دارد البته یک پسرش در سال 76 فوت کرده است یکی از دخترانش به همراه خانواده مقیم اتریش است یکی از سفرهای روحانی به اتریش که هم زمان با مذاکرات استانبول بود با حاشیه هایی همراه بود به گونه ای که دفتر مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام که آن زمان ریاستش بر عهده روحانی بود طی اطلاعیه ای اعلام کرد، سفر روحانی به اتریش خانوادگی بوده است.

*رئیسی با دختر آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد ازدواج کرده است همسرش دکتری فلسفه و تعلیم و تربیت دارد دانشیار و رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی است، دو دختر و دو نوه دارد.

*در سایتها آمده که قالیباف در سال 61 و در سن 21 سالگی ازدواج کرد همسرش زهرا سادات مشیر، زنی از محله طرقبه مشهد است صیغه عقدشان را امام (ره) خوانده که حاصل این ازدواج الیاس، اسحاق و مریم است. همسر قالیباف دکتری جامعه شناسی دارد گفته شده شعر می گوید و نقاشی می کند. الیاس قالیباف فرزند ارشد خانواده و دانشجوی مدیریت فرهنگی است می گوید در یک مجتمع آموزشی کار میکنم و گفته شده با دختر یکی از فرماندهان سپاه ازدواج کرده که 2 فرزند دارد. می گویند مریم قالیباف با پسر یکی از همرزمان پدرش ازدواج کرده و در دانشگاه تهران درس خوانده.

*هاشمی طبا در مورد ازدواجش گفته که به صورت سنتی ازدواج کردم همسرم را یکی از دوستانم معرفی کرده است. مهریه همسرم یک سکه است سه فرزند دارم و دو دختر و یک پسر. دختر بزرگم خانه دار و دختر کوچکم مهندس معمار است و تقریبا بیکار است پسرم فوق لیسانس دارد و در یک موسسه بین المللی کار میکند. دو فرزندم متاهل اند و مراسم ازدواجشان هم ساده برگزار شده است.

شخصیت شگفت آور انتخابات ایران
خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی به اولین مناظره انتخاباتی ایران پرداخت و اسحاق جهانگیری را شخصیت شگفت آور این انتخابات برشمرد.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ایران در صحبت های خود اعلام کرد که برای حمایت از دولت اعتدال به میدان آمده است و گفتنی است در این زمینه نیز توانست قدرتمند ظاهر شود. این خبرگزاری در ادامه به شکننده شدن آرای آقای روحانی توسط جهانگیری اشاره کرد و نوشت: برخی از تحلیل گران بر این باورند که جهانگیری اکنون به عنوان نماینده اصلاح طلبان شناخته می شود و او نباید از این رقابت به نفع روحانی کناره گیری کند. برخی نیز بر این باورند که ادامه حضور وی می تواند رای های روحانی را بشکند و راه برای اصولگرایان هموارتر شود.

«آریانا طباطبایی» تحلیلگر دانشگاه «جورج تاون» در واشنگتن آمریکا از قالیباف به عنوان رقیب جدی روحانی نام برد. بلومبرگ در ادامه با تحلیل از عملکرد حسن روحانی در مناظره تلویزیونی روز جمعه نوشت: در قیاس با مناظره‌های چهار سال قبل وی نتوانست زمان را به خوبی مدیریت کند و پاسخ‌هایش هوشیارانه نبود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۳۸۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست

رئیس کنونی مجلس، باید از میان دو گزینه «ریاست مجدد مجلس» یا حضور به عنوان «یک نماینده ساده» در پارلمان، یکی را انتخاب کند.

به گزارش آرمان امروز، اگر بخواهیم به تجریبات «محمدباقر قالیباف» پیش از اینکه به صندلی ریاست مجلس برسد نگاهی بیندازیم می‌بینیم که هیچ خطری جایگاهش را تهدید نمی‌کرد و حتی در طول ۱۲ سال شهرداری تهران هم حاشیه‌های به‌وجود آمده نتوانست او را کنار بزند ولی حال در آستانه آغاز به کار مجلس دوازدهم می‌بینیم که بر سر یک دوراهی قرار دارد چون برای تکرار ریاست خود یا باید بار دیگر با تندروهای پایداری، شریان و … ائتلاف کند و سهم‌خواهی آن‌ها را بپذیرد و یا به امید آرای نمانیده‌های اصلاح‌طلب، اعتدالی و مستقل وارد انتخابات ریاست مجلس شود.

در سوی دیگر برخی از تحلیلگران سیاسی معتقدند قالیباف حتی به قیمت سهم دادن‌های سنگین با تندروها برسر میز مذاکره خواهد نشست ولی این در حالی است که اصولگراهای افراطی حالا خودشان چند مدعی برای ریاست مجلس دارند که در ادامه این گزارش به آن اشاره خواهیم کرد. در نهایت او باید از میان دو گزینه «ریاست مجلس» یا «یک نمانیده ساده» یکی را انتخاب کند.

نامزدهای احتمالی ریاست مجلس دوازدهم

قالیباف البته برای تصدی کرسی ریاست مجلس رقبایی دارد و در حال حاضر اسامی متعددی برای ریاست مجلس شنیده می‌شوند، در کنار او و از میان نمایندگان کنونی «مجتبی ذوالنوری»، نایب رییس دوم فعلی مجلس در حال رایزنی برای ایجاد شانس و رقابت بر سر کرسی ریاست است و از سوی دیگر اسامی نمایندگانی مانند «علی نیکزاد»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمیدرضا حاجی بابایی» و «سید شمس‌الدین حسینی» شنیده می‌شود.

همچنین از میان نمایندگان جدیدالورود اسم «منوچهر متکی» و «حمید رسایی» بیش از سایر دیگران مطرح شده که این آخری به نوعی پرچمدار انتقاد و مخالفت با قالیباف در سال‌های اخیر بوده است.

ائتلاف با پایداری در ازای واگذاری کرسی‌های هیات رییسه

هر چند پیش از انتخابات بسیاری از جدایی قالیباف و پایداری حرف می‌زدند ولی در نهایت برای ۱۱ اسفند لیست مشترکی دادند ولی حالا بحث بر سر سهم‌خواهی از هیات رییسه است. «مهدی باقری»، نماینده زنجان در مجلس و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌وگو با ایلنا درخصوص انتخابات هیات رییسه مجلس گفت: «به نظر من رییس مجلس قوی بوده اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می‌کرد.

به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می‌گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کارها بهتر پیش می‌رفت. به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم. نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن‌ها را در برنامه دستور قرار نداد.»

در واقع از این سخنان اینطور به‌نظر می‌رسد که احتمال دیگری که برای انتخابات هیات رییسه آتی وجود دارد این است که جبهه پایداری در ائتلاف با قالیباف به‌ازای واگذاری کرسی ریاست به وی بیشترین سهم را از هیات رییسه مجلس کسب کند تا به قول این نماینده عضو پایداری هیات رییسه با کار بدون تعارف و با جدیت روند کار هیات رییسه مجلس را آنگونه که مطلوب این گروه سیاسی است، هدایت کند و قالیباف عملاً به ریاستی فرمایشی و نمایشی دست پیدا کند و مجری نظرات هیات رییسه یکپارچه پایداریچی خود خواهد شد.

با این حال رایزنی‌ها درخصوص شکل‌گیری فراکسیون‌های مجلس آتی و انتخابات هیات رییسه و تبادل امتیازات همچنان در جریان است و باید منتظر ماند تا مشخص شود کدام فرد یا گروه موفق خواهد در این رقابت سهم بیشتری کسب کند.

اعتدالی‌ها و اصلاح‌طلبان تعیین کننده هستند

«مجید نصیرپور»، نماینده شهروندان سراب در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که به‌عنوان یکی از منتخبین مجلس دوازدهم، آیا اظهارات تند برخی منتخبین در انتخاب شما برای ریاست مجلس موثر خواهد بود؟ به «خبرآنلاین» می‌گوید: «مذکرات صورت می‌گیرد و پیشنهادات افراد مختلف با دیدگاه‌های مختلف مطرح می‌شود.

لذا به‌نظر می‌رسد یک ۳ قطبی در جریان انتخاب رییس مجلس شکل خواهد گرفت، در این میان افراد مستقل که درگیر منازعات ۲ جریان اصولگرای مجلس نخواهند بود، می‌توانند نقش‌آفرین باشند و فردی که بتواند این فضا را مدیریت کند و آرای دوستان مستقل را به سبد آرای خود اضافه کند، می‌تواند برای آینده مجلس برنامه‌های بهتری داشته باشد.

البته فردی می‌تواند این اقدام را انجام دهد که از مشی میانه‌روی برخوردار باشد.» او در همین مورد و در پاسخ به این شوال که در حال حاضر زمزمه‌هایی درباره رایزنی قالیباف با سایر منتخبین در مورد ریاست مجلس مطرح است، آیا شما از جزئیات این رایزنی‌ها مطلع هستید؟ ادامه می‌دهد: «بنده باتوجه به شناختی که از ساز و کار مجلس دارم، رایزنی افراد برای ریاست مجلس امری مرسوم است.

در حقیقت همه افرادی که برنامه‌ای برای ریاست مجلس دارند، در فضای بین انتخابات و جابجایی مجلس این فعالیت را آغاز می‌کنند و حتی بعضاً قبل از انتخابات این درگیری‌ها برای ریاست مجلس اتفاق می‌افتد، بنابراین رایج و مرسوم است و نه تنها هیچ اشکالی وجود ندارد بلکه ضرورت است که تا زمان باقی مانده برای افتتاح مجلس آینده، کارها به نحوی ساماندهی شود که بعد از آغاز مجلس با چالش کمتر و صرف زمان کمتری این اقدامات را انجام دهیم و مجلس بلافاصله به محتوای اصلی خود ورود پیدا کند.»

دیگر خبرها

  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه
  • اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران اعلام شد
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در میانه و شبستر
  • پیام مهم و معنادار شاخه نظامی حماس به خانواده‌های اسرای اسرائیلی + عکس
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی