Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@05:21:36 GMT

ویژگی‌های مهم یک کفش استاندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۰۷۵۷

فوق تخصص ارتوپدی ضمن انتقاد نسبت به تبعیضات تعرفه ای در طرح تحول نظام سلامت گفت: این مسئله باعث آسیب های به جامعه ارتوپدی و بیماران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: دکتر محسن موحدی یگانه در ارتباط با شایع ترین دردهای پا گفت: عمدتا دردهای پا تقسیم بندی متفاوتی بر اساس منشأ بروز دارند، به طور مثال مشکلات عروقی، مشکلات اعصاب پا و آسیب های ورزشی می تواند سبب بروز درد در پا و مچ پا بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مشکلات اعصاب پا می تواند ناشی از اختلال در کارکرد کمر یا زانو باشد و درد ارجاعی آن در پا بروز کند.

فوق تخصص ارتوپدی تصریح کرد: پیاده روی ممتد، تغییر شکل انگشتان پا یا کف پا و ایستادگی های طولانی مدت نیز می تواند سبب بروز درد در مچ پا شود که رفع این مشکلات با اقدامات پیشگیرانه امکان پذیر است.

موحدی یگانه در ارتباط با ویژگی های کفش استاندارد گفت: یک کفش استاندارد باید حتما دارای 2.5 سانتی متر پاشنه باشد همچنین عرض پاشنه 5 تا 7 سانتی متر بوده و قوس کف سفت باشد این ویژگی ها هم برای مردان و هم زنان یکسان بوده و برای پیاده روی و سرپا ایستادن مناسب است.

وی به درمان های درد مچ پا اشاره کرد و گفت: افرادی که دچار درد در پا و مچ پا بوده باید حتما به پزشک متخصص ارتوپدی مربوطه مراجعه کنند که بر اساس منشا بیماری درمان خاص برای آن در نظر گرفته می شود.

فوق تخصص ارتوپدی عنوان کرد: گرفتگی های عروقی در زانو، لگن، شکم و مچ پا می تواند سبب کاهش خون رسانی به کف پا و بروز درد در این ناحیه حتی در حالت خواب و استراحت شود بنابراین بسته به منشا بیماری پزشک درمان مناسب را تجویز می کند.

موحدی یگانه در ادامه به برگزاری کنگره جامعه جراحان ایران در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: متأسفانه جراحی پا و مچ پا در کشور ما نوین و نوپا بود همچنین جراحی ارتوپدی استخوان و مفاصل پا از مباحثی است که به تازگی در کشور به آن پرداخته می شود و در این کنگره به این موضوعات و ارائه آن توجه شده است.

وی ادامه داد: جراحی پا و مچ پا در ایران حدود 4 تا 5 سال است که شکل گرفته و روز به روز به جراحان این حوزه افزوده می شود. پیشرفت های چشمگیری در این حوزه داشتیم که می توان به ابداع تکنیک جراحی جدیدی برای درمان فلج و افتادگی مچ پا توسط جراحان ایرانی اشاره کرد. در همین زمان کوتاه مقالات متعددی از ایران در مجلات علمی دنیا چاپ و ارائه شده است و همچنین ایران اولین کشور خاورمیانه است که تعویض مفصل مچ پا در آن انجام شده است.

فوق تخصص ارتوپدی در خصوص بی عدالتی در تعرفه ها با اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: طرح تحول سلامت بیشترین ضربه را به جامعه ارتوپدی به ویژه در حوزه پا و مچ پا وارد کرده است.

موحدی یگانه ادامه داد: تبعیض تعرفه گذاری به نوعی است که برای تعویض مفصل مچ پا که حداقل 4ساعت زمان می برد تعرفه ای نصف عمل جراحی که 5 تا 10 دقیقه زمان می برد در نظر گرفته شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه تبعیض در تعرفه گذاری موجب شده تا جراحان سوق به عمل جراحی ساده و معمول آورده و از انجام جراحی های پیچیده اکراه داشته باشند و این طرح باعث آسیب به جامعه ارتوپدی و به خصوص بیماران دارای مشکلات ارتوپدی شده است.

گفتنی است؛ کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران همزمان با کنگره جامعه جراحان ایران 18 تا 22 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش رازی تهران با حضور صاحبنظران و اساتید برجسته برگزار می شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، گروه پزشکی بیمارستان کوثر سنندج با هدایت دکتر داوود تاسا فوق تخصص پیوند کبد، عمل تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی را با موفقیت برای بیمار نیازمند به انجام رساندند.

دکتر تاسا در پایان این عمل جراحی با اعلام رضایت از نتیجه جراحی و رضایت از حال عمومی بیمار، گفت: این عمل جراحی معمولا به صورت باز انجام می شود که انجام آن به روش لاپاراسکوپی عوارض و پیامدهای کمتری برای بیماران دارد.

شایان ذکر است در دیالیز صفاقی، لوله‌ای تحت عنوان کاتتر در جدار شکم برای دسترسی دائم به حفره صفاق کار گذاشته می‌شود که از طریق آن محلول دیالیز وارد حفره صفاق می‌شود تا این محلول سموم و آب اضافی بدن بیمار را گرفته و سپس از همان طریق محلول اشباع شده از سموم و آب بدن تخلیه شده و محلول جدید جایگزین شود و انجام این عمل پس از آموزش‌های لازم توسط خود بیمار در منزل به راحتی امکان‌پذیر است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901543

دیگر خبرها

  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند