Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-29@12:49:52 GMT

علل ابتلا به سیاتیک و روش های درمان آن کدامند؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۱۱۶۹

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

افراد زیادی هستند که به اختلالات سیاتیک دچار هستند. سیاتیک از جمله عصب های بلند بدن است. تحریک این عصب و اختلال در عملکرد آن می تواند سبب احساس درد شدید و همچنین گرفتگی شود. در ادامه به علل ابتلا به درد های سیاتیکی و روش های درمان آن اشاره خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردی 32 ساله هستم که مدتی است دچار کمردرد و درد در ساق پا شده‌ام. پزشک می‌گوید سیاتیک دارم و می‌توانم با فیزیوتراپی دردم را کاهش دهم؟ لطفاً مرا راهنمایی کنید که چرا این اتفاق افتاده است؟

عصب سیاتیک یکی از بلندترین و ضخیم‌ترین عصب‌های بدن است که از ناحیه انتهایی ستون مهره‌ها شروع شده و به سمت ساق پا ادامه می‌یابد. هنگامی که عصب سیاتیک تحت فشار قرار می‌گیرد شما احساس درد می‌کنید و با علائمی مانند درد در ناحیه پشت کمر تا انگشت پا و گزگز پا و… مواجه می‌شوید.

 در حقیقت دیسک‌های بین مهره‌ای مانند واشر بین مهره‌های کمر عمل می‌کنند. اگر مهره‌ها تحت فشار قرار بگیرند دیسک‌ها از جای خود خارج می‌شوند اما از آنجایی که در بدن فضای خالی اضافه وجود ندارد، دیسک با خروج از محل خود فضای خروج عصب را تنگ می‌کند و آن را تحت فشار می‌گذارد، در این حالت است که احساس درد به بیمار دست می‌دهد. البته برای درد سیاتیک دلایل دیگری نیز شناخته شده است که به ندرت دیده می‌شود.

برای درمان دردهای سیاتیک از شیوه‌های درمانی متفاوتی استفاده می‌شود که درمان دارویی و فیزیوتراپی نمونه‌هایی از آنها هستند. فیزیوتراپ در ابتدا با بررسی رفتار و سبک زندگی فرد، به او آموزش می‌دهد که چگونه فعالیت‌هایی نظیر ایستادن، نشستن و… را انجام دهد تا فشار روی عصب سیاتیک کمتر شود. ناگفته نگذارم، تحقیقات نشان داده است که فشار وارده به مهره‌های کمر فردی که به پهلو می‌خوابد یک دهم فشار وارده به مهره‌های کمر فردی است که به صورت دمر می‌خوابد. در گام بعدی درمان، با استفاده از شیوه‌هایی نظیر تحریک الکتریکی و… برای کاهش درد و بهبودی اقدام می‌شود.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی به کشور؛ استان‌های بارانی کدامند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • واکاوی بازی ذوب‌آهن و تراکتور/ بازنده سربلند
  • قاتل پرسپولیس غایب در بازی برگشت؛ سپاهان این مهره را ندارد!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • تیم حسینی کابوس تیم های سخت لیگ
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام