Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قلی ایمانی رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تأثیر عرضه گندم در بورس کالا اظهار داشت: عرضه گندم در بورس کالا تنها درصورتی به نفع تولیدکنندگان است که بلافاصله پس از عرضه، کارخانجات گندم مورد نیاز خود را خریداری و وجه آن را واریز نمایند و مابه التفاوت آن تحت عنوان خرید تضمینی از سوی دولت پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: عرضه گندم در بورس کالا سال گذشته ناموفق بود چرا که ماه‌ها طول کشید تا پول کشاورزان پس از فروش پرداخت شود از این رو لازم است مکانیزمی طراحی شود که درجهت حمایت از کشاورزان کارساز باشد.
قلی ایمانی در خصوص آخرین وضعیت پیش بینی تولید بیان کرد: در حال حاضر شرایط تولید گندم مناسب است به طوریکه اگر حوادث غیر متقربه‌ای نظیر سیل، باد، بیماری و آلودگی رخ ندهد همانند سال گذشته تولید خواهیم داشت.
رئیس بنیاد توامند سازی گندمکاران در پاسخ به این سؤال که برخی کارشناسان معتقدند گندم مازاد دردسر ساز است، تصریح کرد: نرخ گندم‌ جهانی در مقایسه با گندم داخلی به سبب پرداخت یارانه و سوبسید به کشاورزان پایین‌تر است از این رو خرید گندم با نرخ هزار و ۳۰۰ تومان و فروش آن به نرخ ۸۰۰ تومان در بازارهای جهانی برای دولت توجیهی ندارد. بنابراین مازاد گندم، دولت را با ضرر و زیان مواجه می‌نماید که طی یک برنامه مشخص تنها به اندازه نیاز داخل باید تولید شود.
به گفته وی با وجود مشکلات و کمبود منابع آبی صادرات گندم منفعتی برای کشور ندارد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۱۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیر تعاون روستایی لرستان گفت: ۲۶ مرکز خرید تضمینی گندم و ۹ مرکز خرید کلزا در سطح استان تا پایان فصل برداشت فعال هستند و با توجه به نزول رحمت الهی و کیفیت مناسب مزارع، پیش بینی می‌شود سال زراعی خوبی برای کشاورزان این خطه باشد.

غلامعلی فتحی با بیان اینکه استان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور است افزود: امید می‌رود با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، مشکلی از لحاظ خرید محصولات کشاورزان از جمله گندم و دانه روغنی کلزا نداشته باشیم.

فتحی گفت: با بازدید از مراکز خرید گندم وتشکیل تیم‌های نظارتی مختلف تلاش می‌کنیم تا مشکل کمیسیون‌های خرید به کمترین میزان برسد.

به گفته وی طی سال زراعی جاری ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان برای سه محصول گندم، جو و کلزا در سامانه کشت قراردادی ثبت شده است که علاوه بر خرید تضمینی هزینه‌های حمل و بیمه محصول نیز در قرارداد‌ها مشخص و به کشاورزان کمک می‌شود.

بیش از ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان وجود دارد، سطح زیر کشت کلزا در استان بیش از سه هزار و۵۰۰ هکتار است و و تولید گندم طی سال گذشته در حدود ۲۳۵ هزار هکتار اراضی استان از ۱۲۳ هزار تن به ۵۳۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • تکرار در تأخیر پرداخت مطالبات گندم‌کاران
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • در سفر استاندار به شهرستان بیجار چه گذشت؟
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • خرید گندم از کشاورزان
  • کمک شرکت نیشکر به گندم کاران در مقابل سیلاب
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود