Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندر عباس- کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: متأسفانه فقرچهره نورانی کشور را به عنوان یک نقطه آسیب نشان می دهد و بسیاری از خانواده‌ها از فقر و عدم تامین معیشت و همچنین بیکاری جوان‌های تحصیل‌کرده‌شان رنج می‌برند.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام والمسملین سیدابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در جمع مردم بندرعباس در سالن فجر با بیان اینکه ‌هرمزگان یکی از استان‌های ثروتمند ایران است، اظهار داشت: بیکاری در این استان معنا ندارد و اگر جوانی بیکار است از بی‌تدبیری مسئولان بوده که باید هر چه سریع‌تر برای آن کاری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فقر چهره نورانی کشور را سیاه می‌کند، افزود: در حال حاضر ۱۱ میلیون جوان ایرانی آماده ازدواج هستند که باید سریعا مقدمات ازدواج آنها را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه با این همه نیروهای کارآمد و مستعد کار فقر زیبنده کشور نیست، تاکید کرد: اما فساد امروز بیش از هر چیزی مردم را نگران کرده است چون هر روز اخبار آن را در روزنامه‌ها و رسانه‌ها می‌بینند و می‌شنوند.

رئیسی با طرح این سئوال که چرا جوان تحصیل‌کرده باید گرفتار فقر باشد، تصریح کرد: بیش از ۱۱ میلیون جوان آماده ازدواج فقط به خاطر فقر و بیکاری به سمت ازدواج نمی‌روند، جوانان ما نه تنها خودشان کار ندارند بلکه پدران‌شان نیز که در کارگاهی مشغول کار بودند، اکنون بیکار شده‌اند.

‌کاندیدای ریاست جمهوری با انتقاد از واردات برخی کالاهای غیر ضروری به کشور گفت: در این دولت متوسط واردات کالای چینی در هر سال ۱۰ میلیارد دلار بوده و دو برابر قبل شده ‌که بسیاری از تولیدات داخلی را نابود کرده است.‌

رئیسی با اشاره به ‌خصوصی‌سازی‌برخی ‌صنایع کشور گفت: چرا باید در سایه خصوصی‌سازی جمعی از کارگران این کشور بیکار شوند؟ ما با خصوصی‌سازی مخالف نیستیم اما با بیکار شدن کارگران مخالفیم و همه این مشکلات قابل حل است.

رئیسی اظهارداشت: ملت ایران ملتی فهیم، بابصیرت، شجاع و همیشه در صحنه هستند و امنیت و اقتدار ایران اسلامی به دلیل حضور مقتدرانه و بابصیرت مردم در صحنه های مختلف است.

وی بیان داشت: آنچه سایه جنگ را از این کشور برداشته است، حضور مردم آگاه ، شجاع و متدین در صحنه است.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: با توجه به برخورداری از ثروت های فراوان و نیروی انسانی متراکم و فرهیخته و اهل کار و نیروهای کارآمد، فقر و بیکاری و میزان بالای فساد زیبنده مردم و کشور ایران اسلامی نیست.

حجت الاسلام رئیسی گفت: آنچه امروز باعث نگرانی مردم شده، این است که هر روز یک تیتر از فسادهای اداری در روزنامه‌هاست، برای نظام اداری این کشور چنین فسادهایی زیبنده نیست.

وی افزود: هرمزگان استان بسیار ثروتمندی است، معضل بیکاری در این استان معنایی ندارد، امروز ۵۰ درصد از درآمد ناخالص بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا که ارتباط کمتری با دریا دارند از اقتصاد دریا به دست می آورند درحالی که در ایران از این نعمت خدادای تنها ۲ درصد است.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: باید با مدیریت صحیح اقتصاد دریا بتوانیم در حوزه صیادی، افزایش بهره‌وری در کشاورزی و صنایع بسیاری کارها در این زمینه انجام دهیم.

حجت الاسلام رئیسی ابراز داشت: متأسفانه فقرچهره نورانی کشور را به عنوان یک نقطه آسیب نشان می دهد و بسیاری از خانواده‌ها از فقر و عدم تامین معیشت و همچنین بیکاری جوان‌های تحصیل‌کرده‌شان رنج می‌برند.

وی در ادامه گفت: ۱۱ میلیون جوان در کشور آماده اردواج هستند اما به دلیل مشکلاتی همچون بیکاری و عدم اشتغال موفق به ازدواج نشده اند.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: فضای کشور به‌گونه‌ای است که هر شخصی با هر سلیقه سیاسی به آن بنگرد مشکلات فضای کشور را می‌فهمد.

حجت الاسلام رئیسی با بیان اینکه مسکن مهر راکد مانده درحالی که بسیاری از مردم چشم امیدشان به آن بود گفت: مردم طلا و زندگی خود را به امید مسکن دار شدن فروخته بودند چهار سال است که انتظار می‌کشد.

وی گفت: ریشه فقر اقتصادی را می توان با مدیریت جهادی و امکانات موجود کشور خشکاند تصریح کرد: سالی با کف یک‌میلیون، اشتغال می توان در کشور ایجاد کرد، به جای آنکه ۷۰۰ هزار میلیارد تومانی که پول نقدینگی در چهار سال گذشته بوده است به‌عنوان تسهیلات در اختیار تعدادی افراد قرار بگیرد، می‌توانست گره‌گشای مشکلات اشتغال جوانان باشد.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس سال ۹۲ با ۷۴ درصد پیشرفت تحویل این دولت داده شد و باید در سال ۹۳ بهره‌برداری می‌شد اما این اتفاق با سه سال تأخیر محقق شد، اگر پالایشگاه را زودتر تحویل می‌دادند و کشور مجبور به واردات بنزین نمی‌شد می‌توانستند ۱۰ هزار میلیارد صرفه‌جویی کنند.

حجت الاسلام رئیسی، صادرات نفت خام کشور که اساس اقتصاد کشور بوده را امری اشتباه خواند و تصریح کرد: با صادرات نفت خام مخالفم باید با احداث پالایشگاه هم اشتغالزایی کنیم و هم ارزش افزوده بیشتری در کشور ایجاد کنیم.

وی همچنین افزود: در این مدت با کاهش ۱۰ درصدی صادرات غیرنفتی روبه رو بودیم و با افزایش واردات و کاهش صادرات افسوس می‌خوریم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکیدکرد: در صورتی که واردات برای خرید تجهیزات کارخانه بود یا برای مواد واسطه‌ای مشکلی وجود نداشت اما واردات کالاهایی که امکان تولیدش در کشور وجود دارد به‌هیچ‌عنوان پذیرفتنی نیست.

حجت الاسلام رئیسی ادامه داد: در انتخابات سال ۹۲ به واردات کالایش چینی خرده گرفته می‌شد و در دولت سابق ۵ میلیارد دلار واردات کالای چینی به کشور داشتیم در دولت یازدهم این رقم به ۱۰ میلیارد دلار رسید که مشخص نیست کسانی که خود به واردات کالای چینی انتقاد داشتند چرا تلاشی برای کاهش آن نکردند.

وی با تاکید بر اینکه قاچاق کالا توشه یک کوله‌بر و ته‌لنجی نیست گفت: بلکه مربوط به قاچاقچیانی حرفه ایی است که میلیاردی قاچاق می کنند، این موضوع حل شدنی است و شفاف‌سازی راهکاری برای مبارزه با تخلفات و فسادها ست.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: راه اندازی یک سامانه جامع اطلاعاتی در کشور با حضور تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط وانجام تمامی دادوستدها در آن راهکار مناسبی برای جلوگیری از فرار مالیاتی است.

حجت الاسلام رئیسی همچنین ادامه داد: چرا نباید کسانی که درآمدهای نجومی کسب می‌کنند یک ریال هم مالیات نپردازند اما کارمندان هنوز حقوقشان را دریافت نکرده‌اند مالیات از آن‌ها کسر می شود.

وی با انتقاد از نحوه واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال، تصریح کرد: اینکه باید صنایع و بنگاه‌ها خصوصی‌سازی شوند، مورد قبول همگی است اما آیا باید به هر شکلی این موضوع محقق شود و با خصوصی‌سازی کارگران بیکار شوند.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکیدکرد: تمامی این موارد بدون نیاز به دست خارجی‌ها قابل‌حل است، برای گشودن گره‌های زندگی مردم هیچ نیازی به خارجی‌ها نبوده و نیست بلکه با اتکای به نیروهای توانمند و کارآمد داخلی محقق می‌شود.

حجت الاسلام رئیسی همچنین تاکیدداشت: در عرصه‌های مختلف از جمله کشاورزی مدرن و نوین، صنایع تبدیلی و بسته‌بندی باید اقدامات جدی صورت بگیرد، در تجارت و ترانزیت کالا در منطقه سهم کشورمان چقدر است در حالی‌ که امروزه امکانات در تمامی عرصه‌ها وجود دارد و تنها مردم ما نیازمند منزلت و کرامت هستند و این کرامت را خداوند به آن‌ها داده است.

وی در پایان گفت: فردی با مراجعه به بانک، تسهیلات میلیاردی را دریافت می‌کند بدون اینکه نظارت شود که آیا این تسهیلات در تولید استفاده شده است یا خیر، اما یک زوج جوان برای دریافت تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی باید در انتظار صف بیش از ۵۰۰ هزار نفری باقی بماند و تنها تسهیلات یک بدهکار بانکی می‌تواند مشکل تمامی ۵۰۰ هزار زوج جوان در نوبت تسهیلات ازدواج را برطرف کند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ

  منبع: تایم
  تاریخ انتشار: 30 آوریل 2024
  گفتگوی اریک کورتسا با دونالد ترامپ
  مترجم: لیلا احمدی
  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
  عصر ایران/ ترجمه: مجله آمریکایی تایم روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در گفت‌و‌گویی اختصاصی با دونالد ترامپ به بررسی برنامه‌های او درصورت انتخاب مجدد پرداخته و جلد خود را به همین‌خاطر به تصویر او اختصاص داده است. بخش دوم این گفت‌و‌گو پیش روی شما است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
  حواسش جای دیگری است. آی‌پدِ روی میز را با انگشت پیش می‌کشد تا پلی‌لیستِ رستوران را تنظیم کند. به‌ترتیب "شینید اوکانر"، "جیمز براون" و "شبح اوپرا" پخش می‌شوند. قطعۀ محبوبش باعنوان"پرچم ستاره‌دار" هم شنیده می‌شود که متعلق به "گروه کری" است. این گروه در زمرۀ متهمانی است که به‌خاطر حمله به ساختمان کنگرۀ ایالات متحده در ششم ژانویه بازداشت شده‌اند. صدای ضبط‌شدۀ او هم روی کار است که سوگند وفاداری یاد می‌کند. این قطعه یکی از اصلی‌ترین نمادهای تجمعات ترامپ است که وحدت ملی را به سلاحی برای جان‌نثاری‌ِ حزبی مبدل می‌کند.
 
  نمایش از جایی آغاز می‌شود که دورۀ نخست ریاست او به پایان می‌رسد. حواث 6 ژانویه که درخلال آن گروهی از طرفداران ترامپ در تلاش برای براندازی و انتقال قدرت به مرکز دموکراسی آمریکا حمله‌ور شدند، لکۀ ننگی بر میراث سیاسی ترامپ است. او در پی آن است که شورش را اقدامی میهن‌پرستانه جلوه دهد. وقتی می‌پرسم که آیا به عفو این افراد فکر کرده؟ می‌گوید: «بله، قطعاً». ازآن‌جایی‌که ترامپ با ده‌ها اتهام جنایی ازجمله مداخله در انتخابات، توطئه برای فریب دولت، اختفای عمدیِ اسرار امنیت ملی و جعل سوابق تجاری برای پنهان‌کردن پرداخت‌های خنثی‌شده روبه‌رو است، می‌کوشد تا از اتهامات قانونی، نشان افتخار بسازد.
 
  در دورۀ دوم، نفوذ ترامپ بر دموکراسی آمریکا بسیار فراتر از قدرت عفو خواهد بود. شرکای سیاسی درحال زمینه‌سازی برای بازسازی ریاست‌جمهوری در راستای دکترینی به نام «تئوری اجرایی واحد» هستند که طبق آن بسیاری از محدودیت‌های تحمیل‌شده بر کاخ سفید از سوی قانون گذاران و دادگاه‌ها باید به نفع فرماندۀ کل قوا از بین برود.
 
  قدرت در هیچ حوزه‌ای مهم‌تر از وزارت دادگستری نیست و از آغاز فاصلۀ محترمانه‌ای بین رؤسای‌جمهور و مقامات اجراییِ تأیید‌شده از سوی سنا وجود داشته تا از سوء‍استفاده برای اهداف شخصی جلوگیری و از توان عظیم این نهادها در محدودکردن آزادی آمریکایی‌ها اجتناب شود؛ اما ترامپ که در اولین دورۀ ریاست‌جمهوری‌اش از تحقیقات متعدد از سوی منصوبان قضایی‌اش آسیب دیده بود، اینک در تحمیل ارادۀ خود بر وزارت دادگستری، بازرسان و دادستان‌ها بیش از پیش مصمم است.
 
  ترامپ در خلال گفتگوی ما در مارالاگو می‌گوید: «ممکن است وکلای آمریکایی را که از دستور او برای محاکمۀ شخصی امتناع می‌کنند، اخراج کند.» او به هوادارانش گفته: «در دورۀ دوم به‌دنبال تلافی علیه دشمنانش خواهد بود.» آیا این تلافی‌جویی شامل "فانی ویلیس" (دادستان منطقۀ آتلانتا) هم می‌شود که او را به دخالت در انتخابات متهم کرد یا "آلوین براگ" (دادستان منهتن در پروندۀ استورمی دنیلز) را هم دربرمی گیرد که ترامپ قبلاً گفته بود باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرد؟ ترامپ تردید دارد و هیچ قولی نمی‌دهد. می‌گوید: «نه، نمی‌خواهم چنین کنم، اما کاری که آن‌ها انجام داده‌اند، وحشتناک است.»


 
  ترامپ همچنین قول داده «دادستان ویژه»‌ای برای پیگرد بایدن منصوب کند. می‌گوید: «نمی‌خواهم به بایدن صدمه بزنم. برای دفتر ریاست احترام زیادی قائلم. بااین‌حال، چند ثانیه بعد می‌گوید: «ممکن است سرنوشت بایدن با حکم آیندۀ دادگاه عالی مرتبط باشد. باید دید که آیا رؤسای‌جمهور می‌توانند به خاطر اعمالی که در زمان تصدی سمت ریاست مرتکب شده‌اند، با پیگرد کیفری مواجه شوند؟ ترامپ می‌گوید: «اگر مقامات بگویند رئیس‌جمهور مصونیت ندارد، بایدن باید به‌خاطر همۀ جرایمش تحت‌تعقیب قرار ‌گیرد.» [با این توضیح که بایدن به هیچ جرمی متهم نشده و تلاش جمهوری‌خواهانِ مجلس نمایندگان برای استیضاح او نتوانسته شواهدی دال بر جرایمش باشد»]
 
 بازرسان و مقامات سابق وزارت دادگستری از هر دو حزب معتقدند چنین اقداماتی به‌طوربالقوه برای مجری قانون آمریکا فاجعه بار است و اعتبارش را خدشه‌دار می‌کند. "مایکل‌مک‌کانل" (قاضی استیناف سابق ایالات متحده که از سوی رئیس‌جمهور جورج دبلیو بوش منصوب شده) می‌گوید: «اگر دستور دادرسی نامناسب صادر کنم، از وکلای محترم ایالات متحده انتظار دارم مخالفت کنند. اگر رئیس‌جمهور دادستان ایالات متحده را برکنار کند، طوفان بزرگی به راه خواهد افتاد.» مک‌کانل، که اکنون استاد حقوق دانشگاه استنفورد است، می‌گوید: «این اخراج می‌تواند تأثیری مشابه کشتار شنبه‌شب داشته باشد، زمانی‌که رئیس‌جمهور ریچارد نیکسون به مقامات ارشد وزارت دادگستری دستور داد بازرس ویژۀ تحقیق واترگیت* را برکنار کنند.»
 
* رسوایی واترگیت، مجموعه رخدادهایی درخلال سال‌های ۱۹۷۲–۱۹۷۵ در هتلی به همین نام در واشینگتن است که منجر به بالاگرفتن احتمال استیضاح و درنتیجه کناره‌گیری نیکسون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده شد.

 رؤسای‌جمهور طبق قانون‌اساسی این حق را دارند که وکلای ایالات متحده را برکنار کنند، اما برکناری یکی از وکلا (به‌طورخاص) به دلیل رد دستور رئیس‌جمهور بی‌سابقه است.
 
طرح‌های رادیکال ترامپ برای افزایش اقتدار ریاست‌جمهوری در سراسر کشور احساس می‌شود. تمرکز اصلی او بر مرز جنوبی است. ترامپ قصد دارد دستوراتی امضا کند که بسیاری از سیاست‌های مشابه را از دورۀ نخست ریاست‌جمهوری خود، دوباره روی کار بیاورد؛ دستوراتی مثل طرح «ماندن در مکزیک» (که مستلزم فرستادن پناهجویان غیرمکزیکی به جنوب مرز تا تاریخ دادگاهشان است)  و «عنوان 42» (که به مقامات مرزی اجازه می‌دهد مهاجران را بدون اجازۀ درخواست پناهندگی اخراج کنند).
 
  مشاوران می‌گویند ترامپ قصد دارد از گذرگاه‌های مرزی و قاچاق فنتانیل (شبه‌مرفین بسیار قوی) و کودکان به‌عنوان توجیهی برای اِعمال مجددِ اقدامات اضطراری استفاده کند. او از بودجۀ فدرال و با تخصیص پول از بودجۀ نظامی بدون تأیید کنگره، احداث دیوار مرزی را از سر خواهد گرفت. مشاوران می‌گویند سنگ‌بنای این برنامه، عملیات اخراج گسترده‌ای خواهد بود که میلیون‌ها نفر را هدف قرار می‌دهد. ترامپ در دورۀ نخست ریاست‌جمهوری خود وعده‌های مشابهی داده بود، اما می‌گوید قصد دارد در دورۀ دوم تهاجمی‌تر عمل کند. "تام هومن" (مشاور ارشد ترامپ و سرپرست سابق ادارۀ مهاجرت و گمرک) می‌گوید: «مهاجران باید اخراج شوند. آن‌ها باید از مرز خارج شوند."
 
  ترامپ برای عملیاتی در این مقیاس، بیشتر به گارد ملی برای گرد‌آوری و خروج مهاجران غیرقانونی از سراسر کشور متکی است. او می‌گوید: «اگر آنها نمی‌توانستند، از [بخش‌های دیگر] ارتش استفاده می‌کردم. وقتی می‌پرسم آیا این بدان معناست که او قانون «پوس‌کامیتاتوس» را نقض می‌کند – قانون مصوب 1878 که به‌کارگیریِ نیروی نظامی علیه غیرنظامیان را ممنوع می‌کند – به‌نظر می‌رسد ترامپ اعتنایی به معنا و بار تاریخی این قانون ندارد. می‌گوید: «خب، اینها غیرنظامی نیستند. افرادی هستند که غیرقانونی در کشور حضور دارند.» او همچنین از پلیس محلی کمک خواهد گرفت و می‌گوید حاضر به تأمین بودجه برای حوزه‌هایی که از اتخاذ سیاست‌های او سرباز می‌زنند، نیست. ترامپ می‌گوید: «این احتمال وجود دارد که برخی نخواهند مشارکت کنند و سهمی از بودجه نخواهند داشت.»
 
  ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور، 3 قاضی به دیوان عالی معرفی کرده که به لغو «رو دربرابر وید»* رأی داده‌اند و مدعیِ پایان‌دادن به حق سقط جنین طبق قانون اساسی است.
 
  *رو دربرابر وید، (Roe versus Wade) حکم تاریخیِ دیوان عالی ایالات متحدۀ آمریکا در سال ۱۹۷۳ درخصوص قانونی‌شدن سقط جنین بود که بنابرآن دیوان عالی حکم داد قانون اساسی ایالات متحده آمریکا از آزادی زن برای سقط جنین بدون محدودیت‌های مفرط دولتی پشتیبانی می‌کند.
 
  در عین‌ حال با تأکید بر این‌که ممنوعیت فدرال را امضا نمی‌کند، به‌دنبال خنثی‌کردن سوژۀ مبارزات انتخاباتیِ دموکرات‌ها بوده است. او متعهد به وتوی هرگونه محدودیت فدرال درصورت روی‌کارآمدن نیست. اکنون بیش از 20 ایالت، ممنوعیت کامل یا جزئیِ سقط جنین دارند و ترامپ می‌گوید سیاست‌های این‌چنینی باید به ایالت‌ها واگذار شود تا آنچه را که می‌خواهند، ازجمله نظارت بر بارداری زنان را انجام دهند. وقتی از او می‌پرسم: «آیا مشکلی ندارد که برخی ایالت‌ها زنان را به‌خاطر سقط جنین (فراتر از حدی که قانون اجازه می‌دهد)، محاکمه می‌کنند؟ می‌گوید: «این‌که من با این قضیه مشکل دارم یا نه، مهم نیست و کاملاً بی‌ربط است. ایالت‌ها این قبیل تصمیمات را خواهند گرفت.» این‌ در حالی‌ است که پرزیدنت بایدن گفته با اقدامات دولتیِ ضد سقط جنین در دادگاه و مقررات مبارزه خواهد کرد.
 
  متحدان ترامپ قصد ندارند در صورت بازگشت او به قدرت، در مورد سقط جنین منفعل باشند. «بنیاد هریتیج» -از اثرگذارترین سازمان‌های تحقیقاتی محافظه‌کار در آمریکا- خواستار اجرای قانون قرن نوزدهمی شده که ارسال قرص‌های سقط جنین را غیرقانونی می‌کند. کمیتۀ مطالعات جمهوری‌خواهان (RSC) که بیش از 80 درصد از کنفرانس جمهوری‌خواهِ مجلس نمایندگان را شامل می‌شود، در پیشنهاد بودجۀ سال 2025، «قانون حیات در زمان لقاح» را گنجانده است که بنابرآن حق حیات به "لحظۀ لقاح" نیز تعمیم می‌یابد. از ترامپ می‌پرسم: «اگر این لایحه روی میزش بیاید، آن را وتو می‌کند؟» ترامپ می‌گوید: « مجبور نیستم برای وتو کاری انجام دهم، زیرا ایالت‌ها این کار را انجام می‌دهند».
        
  رؤسای جمهور معمولاً محدودیت‌های زیادی برای تصویب قوانین اساسی دارند. تیم ترامپ به‌دنبال روی‌کارآوردن دو لایحه برای شروع دورۀ دوم است: "بستۀ امنیتی مرزی و مهاجرت" و "تمدید کاهش مالیات در سال 2017". بسیاری از مقررات مربوط به لایحه دوم اوایل سال 2025 منقضی می‌شوند. 

  ترامپ در حال برنامه‌ریزی برای تشدید برنامۀ حمایت‌گرایانۀ (حمایت از تولیدات داخلی) خود است و می‌گوید درنظر دارد تعرفۀ بیش از 10درصدی بر واردات و شاید حتی 100درصدی بر برخی کالاهای چینی اعمال کند.

  ترامپ می‌گوید: این تعرفه‌ها اقتصاد ایالات متحده را از تحت‌الشعاع قرارگرفتنِ تولیدات خارجی می‌رهاند و به رنسانس صنعتی در ایالات متحده دامن می‌زند. استدلال مشاورانش این است که میانگین نرخ تورم سالانه در دورۀ نخست ریاست جمهوریِ او زیر 2٪ بوده و درنتیجه تعرفه‌های ترامپ قیمت‌ها را افزایش نمی‌دهد.
 
                                                                                                                                        ادامه دارد 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ