Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-03-29@13:22:30 GMT

راه سوء استفاده از دفترچه های بیمه بسته شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۳۴۷۲

راه سوء استفاده از دفترچه های بیمه بسته شد

ایران اکونومیست - نبه تارنمای سازمان فناوری اطلاعات ایران، رضا باقری اصل گفت: نبود این سرویس موجب بروز برخی اشتباه ها و سوء استفاده ها و درنتیجه، خسارت بیمار و مرکزهای درمانی شده بود.
به گفته وی، این سرویس با تلاش سه ماهه بیمه سلامت ایرانیان و بیمه تامین اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان فناوری اطلاعات ایران فراهم شد و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با عملیاتی شدن سرویس استحقاق بیمه درمان، 106 سرویس در مرکز ملی تبادل اطلاعات (جی.اس.بی- GSB) فراهم شد و اجرای مرحله آزمایشی این مرکز به پایان رسید.
معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران یادآوری کرد این سرویس نخستین خدمت برای اجرای تفاهمنامه وزیران ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی محسوب می شود

** کاربردهای سرویس استحقاق بیمه درمان
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: به واسطه این سرویس امکان استعلام مرکزهای درمانی درباره بیمه های مورد استفاده بیمار فراهم می شود و از طریق آن می توان حذف دفترچه های فیزیکی را آغاز کرد.

باقری اصل تاکید کرد با اجرای سرویس استحقاق بیمه افزون بر بستن راه های سوء استفاده از دفترچه های درمانی صرفه جویی زیادی می شود که از محل صرفه جویی این خسارت ها می توان امکان ساخت چندین بیمارستان را فراهم کرد.

وی اعلام کرد اکنون مذاکره با سایر بیمه ها حتی بیمه های تکمیلی برای افزوده شدن به این سامانه ادامه دارد و زیرساخت های فنی مورد نیاز برای این امر فراهم شده است.
به گفته این مسوول، سرویس استحقاق بیمه درمان همسو با طرح دولت الکترونیک راه اندازی شده است که در برنامه های مصوب اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به جشم می خورد.

دولت الکترونیک به معنای اطلاع رسانی و ارایه خدمت بموقع، دقیق و کارا در همه ساعت های شبانه روز از طریق وسایل ارتباطی شامل تلفن، اینترنت و شبکه های اجتماعی است که بکارگیری آن در بخش های مختلف دولت برای افزایش بهره وری و ارتقای سطح خدمات رسانی دنبال می شود.
بکارگیری دولت الکترونیک و سامانه های هوشمند در دستگاه های اداری به واسطه از بین بردن ارتباط مستقیم گیرنده خدمت با ارایه کننده آن زمینه بسیاری از فسادهایی را که می تواند در مواجه افراد با یکدیگر بروز کند از بین می برد.

اسفندماه گذشته اعلام شد بیمه شدگان تامین اجتماعی از این پس در همه مرکزهای درمانی و بیمارستانی این سازمان می توانند بدون در دست داشتن دفترچه درمانی و فقط با ارایه کارت ملی، خدمات دریافت کنند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برلین: درباره حمله تروریستی به مسکو هیچ اطلاعاتی نداشتیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان مدعی است که برلین پیش از آنکه سالن کنسرت «کورکوس» در حومه مسکو هدف حمله تروریستی مرگبار قرار بگیرد، هیچ اطلاعاتی درباره آن نداشته است.

در پی حمله تروریستی ۲۲ مارس به سالن کنسرت «کورکوس» در منطقه «کراسنوگورسک» مسکو، دست کم ۱۴۳ نفر کشته شدند. سرویس امنیت فدرال روسیه ۱۱ نفر را به ظن مشارکت در این حمله تروریستی بازداشت کرده است. این مرگبارترین حمله تروریستی است که از اوایل دهه ۲۰۰۰ تاکنون در روسیه رخ می‌دهد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در نطقی تلویزیونی گفت که براساس اطلاعات اولیه، طرف اوکراینی برای تروریست‌ها، «دریچه ویژه مرزی» گشوده است تا بدون شناسایی‌شدن از مرز عبور کنند.

شولتز در مصاحبه‌ای هرگونه اطلاع قبلی درباره برنامه‌های مرتبط و منتهی به این حمله را رد کرد و مدعی شد: احتمالاً سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا سرنخ‌هایی داشتند.

وی با این ادعا که سیاست واشنگتن این است که در صورت دریافت اطلاعات درباره چنین حملات تروریستی، به کشورهای دیگر هشدار می‌دهد، افزود: آنها حتی هشدار عمومی صادر کردند و تاسف‌بارتر این است که با این وجود، همچنان چنین حملات تروریستی وحشتناکی رخ می‌دهد.

به نظر می‌رسد که منظور شولتز هشدار امنیتی است که سفارت آمریکا در مسکو در هفتم مارس صادر کرد و هشدار داد که واشنگتن «گزارش‌ها درباره برنامه قریب‌الوقوع افراط گرایان برای هدف قرار دادن اجتماعات بزرگ در مسکو از جمله کنسرت‌ها را زیر نظر دارد» و جالب اینجاست که ۴۸ ساعت بعد این حادثه رخ داد. واشنگتن مدعی شد که این اطلاعات را در اختیار مقامات روسیه قرار داده است!

الکساندر بورتنیکوف، رییس سرویس امنیت فدرال روسیه تایید کرد که آمریکا به مسکو درباره حمله تروریستی احتمالی هشدار داده بود اما یادآور شد که این اطلاعات عملاً اطلاعات کلی بوده است.

وی اضافه کرد که علاوه بر اوکراین، آمریکا و انگلیس نیز در تیراندازی کورکوس نقش داشتند. داعش مسئولیت این حمله تروریستی را برعهده گرفته است.

کد خبر 6064084

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه با وزیر امنیت کره شمالی
  • برلین: درباره حمله تروریستی به مسکو هیچ اطلاعاتی نداشتیم
  • چگونگی کسب اطلاعات دارویی از سامانه «تیتک»
  • مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه به کره شمالی رفت
  • برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب هستند
  • در حوزه توسعه ارتباطات از رتبه ۸۱ به رتبه ۷۵ رسیده‌ایم
  • دلایلی برای دست داشتن اوکراین در حمله به مسکو وجود دارد
  • مسکو: رئیس اطلاعات نظامی اوکراین یک هدف مشروع برای ارتش روسیه است
  • بازدید معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سازمان فاوا شهرداری مشهد