Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ربیعی شامگاه دوشنبه در همایش بزرگ روز جهانی کارگر و تجلیل از فرهیختگان جامعه کار که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و جمعی از کارگران قم در سالن همایش شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: شیب دستمزدها در دولت یازدهم رو به رشد بوده است.

وی با تأکید بر اینکه حضرت عباس(ع) یادآور معرفت، ادب و اخلاق و انجام کارهای بزرگ است، گفت: در حال حاضر معرفت گوهر گم شده برخی از جریانات سیاسی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با طرح این مطلب که باید حضرت عباس(ع) الگوی جامعه سیاسی کشور باشد، گفت: کمترین کار دولت یازدهم این است که جامعه را از سمت توزیعی به تولیدی سوق داد.

وی با تأکید بر اینکه توزیع پول در میان مردم، جیب سرمایه‌داران و دلالان را پر خواهد کرد گفت: توزیع پول میان مردم در نهایت تا ۳ ماه لذت بخش است اما به مرور با ایجاد تورم‌های کاذب از جیب دریافت کنندگان خارج می‌شود.

ربیعی با اعلام اینکه رشد و توسعه جامعه کارگری با تقویت تولید صورت می‌گیرد، اظهار کرد: اگر جامعه یارانه‌ای تربیت شود تا حدود ۵۶ درصد کسری نقدینگی هر نفر خواهد شد.

توزیع پول رانت و دلالی به بار می‌آورد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تولید اساس کرامت جامعه است، گفت: در آغاز دولت یازدهم بیش از ۲۴۰۰ کارخانه در خط قرمز تعطیلی قرار داشتند.

وی با تأکید بر اینکه تعطیلی و رکود یک‌ شبه شکل نگرفته است و ریشه در گذشته‌ها دارد، گفت: در طول سال گذشته با تلاش‌های بسیار ۴۰۰ کارخانه را احیا و ۲ هزار کارخانه دیگر در حال آسیب شناسی و رفع مشکلات هستند.

ربیعی به فضای همدلی و همراهی میان جامعه کارگری و کارفرمایان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تعامل سازنده حقوق و دستمزد کارگران رشد رو به بالا و مثبت داشته است.

با شعار شغل ایجاد نمی‌شود

وی از کاهش ۴۰ درصدی حوادث ناشی از کار خبر داد و گفت: در طول ۴ سال گذشته بیش از ۴۷ درصد سندیکاهای کارفرمایی و ۶۰ درصد اتحادیه‌های کارگری افزایش فعالیت داشته که نسبت به ۵۰ سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیمه درمان ۱۱ میلیون حاشیه‌نشین شهری اشاره کرد و گفت: در نظر داریم به ازای هر ایرانی یک بیمه درمان و یک بیمه بازنشستگی فراهم کنیم.

وی از ادامه تحصیل بیش از ۱۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های ما تأمین تغذیه و سلامت هزار روز از اول زندگی نوزادان و مادران نیازمند کشور بوده است.

ربیعی با تأکید بر اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند با وعده و وعید و یک شبه مشکلات کشور را حل کند، گفت: درگذشته صندوق تأمین اجتماعی دستگاه کارپردازی، مدیرچینی و سیاسی‌کاری عده‌ای متخلف بوده است.

وی با بیان اینکه تأمین اجتماعی را از باندبازی و فامیل پرستی نجات دادیم، گفت: در طول ۴ سال گذشته از سال ۹۲ تا ۹۵ تعداد بازنشستگان از ۱۴ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است.

بیمه ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی تا پایان اردیبهشت‌

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کف حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران از محل طلب ۲ هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی از دولت به حداقل یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان می‌رسانیم.

وی از بیمه ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی تا پایان اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: در حال حاضر سالانه یک میلیون ۲۰۰ هزار بیکار به جمعیت بیکاران کشور اضافه می‌شود.

ربیعی با بیان اینکه ایجاد شغل در سایه عقلانیت، سخت‌کوشی و بر اساس واقعیت‌های جامعه امکان‌پذیر است، گفت: آقایانی که ادعا می‌کنند و آمار ارائه می‌دهند که فلان تعداد شغل ایجاد خواهند کرد چرا زمانی که سرانه سالانه افزایش بیکاری ۶۰۰ هزار نفر بود کاری نکردند.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در همایش امتنان و تجلیل از کارگران و کارفرمایان و واحدهای نمونه کارگری خراسان رضوی در مشهد گفت:  کار بنا به تعبیر مقام معظم رهبری ستون فقرات اقتصاد و کارگر، ستون فقرات تولید است.

وی اضافه کرد: نفس کار و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش است لذا پیامبر بر دست کارگر بوسه می زند از این جهت که کار و کارگر را بزرگ بداند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر عشق به کار باشد بهره وری افزایش می یابد و اگر بهره وری افزایش یابد تولید ناخالص داخلی رشد پیدا خواهد کرد و در نهایت سرانه درآمدی مردم بیشتر می شود.

مرتضوی با اشاره به این که دهه گذشته ایران با رکود مواجه بوده است به اهمیت نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و اظهار کرد: لازم است که کارفرمایان تلاش کنند و دولت نیز مصمم است گره از مشکلات مردم باز کند.

وی با اشاره به تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای برطرف کردن مشکلات معیشت و مسکن و بیمه کارگران ادامه داد: یکی از اقدامات این وزارتخانه توزیع کالابرگ الکترونیکی بوده که بارها گفته شده که چرا این کالابرگ به صورت نقدی پرداخت نشده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلیل اصلی نقدی نکردن کالابرگ الکترونیکی را اثرات تورمی آن بر بازار دانست و افزود: بیم از این داشتیم که با نقدی کردن کالابرگ الکترونیکی با یک دست بدهیم و از آن طرف از دست بدهیم.

مرتضوی اظهار کرد: تاکنون اقدامات زیادی برای تسهیل شرایط زندگی کارگران انجام شده که از جمله آن اجرای نظام جامع تامین اجتماعی بوده که کارگران می توانند از مراکز درمانی تامین اجتماعی به صورت رایگان خدمات دریافت کنند همچنین از مراکز درمانی دانشگاهی از فرانشیز ۱۰ درصدی بهره گیرند.

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه