Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-02@03:26:00 GMT

تشریح فرآیند برگزاری انتخابات الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۶۲۸۵

تشریح فرآیند برگزاری انتخابات الکترونیکی

انتخابات 29 اردیبهشت ماه به دو صورت نیمه مکانیزه و تمام مکانیزه برگزار می شود. به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد مدیر فناوری اطلاعات استانداری و رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کهگیلویه و بویراحمد در چهاردهمین جلسه ستاد انتخابات استان گفت: انتخابات ریاست جمهوری نیز به صورت نیمه مکانیزه برگزار که فرایند احزار هویت نیز به صورت نیمه مکانیزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس رسولی افزود: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در برخی از نقاط کشور تمام الکترونیکی برگزار می شود که سه شهر یاسوج، دوگنبدان و دهدشت در استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این مقوله قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه در انتخابات تمام الکترونیکی تعرفه اخذ رأی وجود ندارد و فرایندهای احراز هویت و اخذ رأی الکترونیکی انجام می شود ادامه داد: در شعبی که انتخابات الکترونیکی در آن انجام می شود افراد پس از احراز هویت که با کارت ملی هوشمند ( کد ملی) انجام می شود.

رسولی در ادامه افزود: تعرفه دستی برای انتخابات ریاست جمهوری و کارت هوشمند برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ارائه می شود.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان با بیان اینکه در فرایند انتخابات الکترونیکی رأی دهندگان با کد نامزدهای انتخاباتی که توسط ستاد انتخابات شهرستان ها اعلام می شود سرو کار دارند، تأکید کرد: پس از تعیین کد نامزدها، کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کدهای افراد را به فرمانداری ها و بخشداری ها برای اطلاع رسانی به نامزدها و عموم مردم ارایه می دهد و فرمانداری ها به صورت های مختلف به اطلاع عموم می رسانند.

رسولی افزود: مردم پیش از انتخابات و فرایند رأی گیری می بایست کدهای نامزدهای مورد نظر خود را یادداشت و در هنگام حضور در صندوق الکترونیکی با کد نامزد مربوطه رأی خود را به صندوق بیاندازند.

وی ادامه داد: فرد رأی دهنده پس از دریافت کارت مخصوص اخذ رأی و حضور در محل صندوق الکترونیکی، کدها را در سیستم وارد نموده که با ورود کد، اسم و عکس نامزد مورد نظر نمایش داده می شود و پس از ورود هفت کد فرایند رأی دهی را تأیید می کند.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان گفت: پس از تأیید فرایند رأی دهی توسط رأی دهنده تعرفه چاپ شده و در مخزن تعبیه شده در زیر صندوق قرار می گیرد.

رسولی، تأکید کرد: بهتر است در روز رأی گیری افراد کم سواد یا بی سواد با همراهی که به کار با وسایل الکترونیکی آشناست یا در زمینه انتخابات الکترونیکی آموزش دیده است، در محل شعبه اخذ رأی حضور یابد.

وی ادامه داد: پس از اتمام فرآیند رأی دهی در شعب اخذ رأی و تأیید اتمام توسط اعضای شعب، دیگر نیاز به شمارش آرای انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا نیست و سیستم به صورت خودکار تعداد آرای اخذ شده و تعداد آرای نامزدها را ارایه می دهد.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان گفت: در انتخابات الکترونیکی میزان تخلف به حداقل می رسد و فرآیند شمارش آرا در سریعترین زمان ممکن انجام می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز

شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز با حضور شخصیت‌های علمی و سیاسی کشور ۱۷اردیبهشت‌ماه در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد بین‌المللی البرز امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) در تشریح جزئیات شصت و دومین جایزه بخش نخبگانی البرز اظهار کرد: از ابتدای برگزاری این جایزه تا به امروز ۳هزار دانشجو از طریق وام تحصیل و اشتغال به کار مورد حمایت بودند و ۴۶۵۰نفر هم موفق به کسب جایزه البرز شدند.

وی ادامه داد: از اوایل دهه ۹۰ که این‌ مراسم به صورت رسمی آغاز به کار کرده است ۱۳همایش ملی و ۸همایش استانی در سطح طلاب، دانش‌آموزان، دانشجویان، نخبگان و دانشمندان برگزار شده است.

مدیرعامل بنیاد البرز در مورد ۶۲‌امین جایزه بخش نخبگانی البرز نیز خاطرنشان کرد: ما دو مراسم ملی هر ساله داریم که یکی از آنها بخش نخبگانی است که در اردیبهشت ماه هرسال برگزار می‌شود. دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان، نخبگان و حوزویان در این بخش به رقابت می‌پردازند.

ارشدی اضافه کرد: در آذرماه سال گذشته فراخوان این بخش اعلام و تمام دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، حوزه‌های علمیه و مراکز نخبگانی فراخوان ارسال شد، نهایتا در مدت یک‌ماه ثبت نام اتمام و براساس شیوه‌نامه جایزه البرز راستی‌ آزمایی آغاز و اسفندماه آیین داوری برندگان جایزه البرز انجام شد.

وی افزود: دانشجویان در رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی امکان شرکت را داشته‌اند، در واقع تمام مقاطع دانشگاهی و حوزی امکان حضور در این جایزه را دارند.

مدیرعامل بنیاد البرز در مورد مراسم اختتامیه گفت: روز دوشنبه ۱۷اردیبهشت‌ماه راس ساعت ۱۶ اختتامیه بخش نخبگانی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود و از ۶۲ نفر از برگزیدگان به مناسبت ۶۲‌امین‌ سال اعطای جایزه البرز تحلیب خواهد شد.

ارشدی تصریح کرد: از میان‌ مهمانان این مراسم می‌توان به آقایان ذوالفی گل وزیر علوم، دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام خاموشی رییس سازمان اوقاف، عین اللهی وزیر بهداشت و سیدافقهی قائم مقام بنیاد علمی نخبگان حضور اشاره کرد.

وی ابراز کرد: رقم جایزه امسال نسبت به سال گذشته ۵۰درصد رشد داشته و امسال ۹میلیارد تومان برای نفرات برگزیدن در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بنیاد البرز یادآور شد: ۲۳۴۸نفر در فراخوان بخش نخبگانی شرکت کردند، ۵۴درصد مربوط به دانشجویان غیرپزشکی، ۱۵درصد در بخش حوزویان و طلاب، ۱۱درصد دانشجویان علوم‌پزشکی، ۱۲درصد دانشمندان جوان و ۸درصد شرکت‌های دانش بنیان شرکت کردند.

ارشدی در پایان سخن گفت: جایزه البرز طبق نیت واقف تماما از محل درآمدهای این موقوفه تامین‌ می‌شود، البته در تسهیل و احیای درآمدهای این بنیاد سازمان اوقاف کمک می‌کند.

در بخش دوم این نشست پروفسور امیرعلی حمیدی -دانشمند برگزیده سال ۱۴۰۰ جایزه البرز- با اشاره به اهمیت جایزه البرز گفت: جایزه البرز هرساله بلندآوازه‌تر می‌شود به این دلیل که این جایزه برای رفع آلام بشری است.

وی ادامه داد: پول و تحصیلات دو چیزی است که هیچ‌وقت انسان را وارسته نمی‌کند، باتوجه به شرایطی که در کشور وجود داشت ما در علم سلول‌های بنیادی تلاش‌های زیادی کردیم اما کم کم اعضای گروه من به خاطر دیده نشدن کارشان در حال جدا شدن از گروه بودن تا اینکه بنیاد البرز در سال ۱۴۰۰ تیم‌ ما را برگزیده کرد و همین انگیزه‌ی زیادی به تیم ما داد و توانستیم امروز برای درمان بیماری سرطان به راه‌حل‌های خوبی برسیم.

این دانشمند خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا ما واقفی نداریم که حتی پیکر خود را وقف کرده باشد، زیرا مرحوم البرز به دنبال کمک به بشریت بود. من در جاهای مختلف دنیا جایزه گرفته‌ام اما هیچ جایزه‌ای به اندازه البرز بر روی من و گروه هم تاثیر نگذاشت زیرا شرافت وانسانین ما با جایزه البرز بیشتر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد