Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال حقوق زنان با بیان اینکه پرداختن به امور زنان در زمان انتخابات تنها برای رأی آوری بیشتر است، گفت: مطالبه زنان پایان دادن به استفاده ابزاری از مسائل آنان است؛ اینکه دولت‌ها با واحد معاونت امور زنان، نان این امور را می‌خورند دیگر بس است.

به گزارش «قدس آنلاین» فرشته ولی مراد فعال حقوق زنانبا اشاره به اینکه عملکرد ۳۰ ساله در حوزه امور زنان و خانواده و عملکرد ۴ ساله گذشته معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به طور مشخص نشان می دهد که تا به حال امور زنان و خانواده در مسیری که باید کار نکرده است، گفت: امور زنان در مجلس شورای اسلامی، دولت و دستگاه های دیگر هم به قایقی برای موج سواری نامزدها تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پرداختن به امور زنان در زمان انتخابات تنها برای رای آوری بیشتر است اظهار کرد: مطالبه زنان پایان دادن به استفاده ابزاری از مسائل زنان است؛ اینکه دولت ها با واحدی به اسم معاونت امور زنان، نان امور زنان را می خورند دیگر بس است.

این فعال حقوق زنان خاطر نشان کرد: این اولین و اصلی ترین خواسته زنان است، زنان و خانواده ها مشکلات زیادی دارند و این سال ها نه تنها این مشکلات حل نشده است بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر پیدا شده است و عدم هماهنگی و عدم توازن و تعادل در جامعه در حوزه خانواده بیشتر شده است.

ولی مراد با اشاره به کارنامه سه سال گذشته معاون امور زنان و خانواده ریلست جمهوری گفت: مولاوردی کار خود را گفتمان سازی عنوان می کند در حالیکه کار دولت اجرا است نه گفتمان سازی.

وی افزود: در توئییت هایی که از خانم مولاوردی منتشر می شود، می بینیم که معاونت در سال های ریاست وی کارهای خرد کرده است، در حالیکه انجام کارهای خرد وظیفه دستگاهها است.

این فعال حقوق زنان با بیان اینکه وظیفه معاونت امور زنان ریاست جمهوری تنظیم لایحه است، تصریح کرد: معاونت ریاست جمهوری باید تنظیم کننده و ناظر بر دستگاهها و به نوعی مطالبه گر باشد.

وی ادامه داد: معاونت رییس جمهورر در حالکیه از وظایف اصلی خود بازمانده است اقدام به برگزاری های خارج از وظایفش می کند مانند برنامه ای با محتوای «تعمیق باورهای دینی» که کار مسجد و خانم جلسه ای ها است، در واقع این معاونت از وظایف اصلی خود باز مانده است و امور زنان در ۴ سال گذشته به طور کلی تعطیل بوده است.

ولی مراد تاکید کرد: اصلی ترین مطالبه ام از رییس جمهور توقف بهره برداری سیاسی و خوردن نان مشکلات زنان و خانواده است؛

این کارشناس با بیان اینکه در کشور ما حدود ۱۰ میلیون جوان در سن ازدواج و ۱۷ میلیون خانواده وجود دارد که در درون خود با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند، اظهار کرد: در چنین شرایطی معاونت امور زنان ریاست جمهوری برای دستیابی به خانواده سالم به جای بهره گیری از نظر کارشناسان متعددی که در حوزه زنان و خانواده در کشور فعال هستند، هیاتی ده نفری را تحت عنوان برنامه خانواده سالم برای سیاحت به کشور فنلاند اعزام می کنند.

وی اصلی ترین وظیفه دولت برای آینده را توقف بهره برداری از مشکلات امور زنان دانست و تاکید کرد: تنها با حرکت در این مسیر می توانیم امیدوار باشیم که مسائل و مشکلات حوزه زنان به صورت صنفی و واقعی رسیدگی شود و می توانیم مطالبات خود را عنوان کنیم.

ولی مراد افزود: مطالبات در این حوزه بسیار زیاد است، اما دولت ها صندلی هایی برای امور زنان می گذارند و آن صندلی هم جامعه را فریب می دهد. معاون رییس جمهور در امور زنان به جای اینکه پاسخگو باشند، خود در صندلی مطالبه گر نشسته است.

وی با اشاره به توئیت های مولاوری گفت: ایشان توهمات خود را توئییت می کند، چراکه آماری ارائه نداده است، مولاوردی باید مسائل موجود را با ارائه آمار در سایت رسمی این معاونت منتقل کند، درغیر این صورت ادعاهایش توهمی بیش نیست.

ولی مراد گفت: مولاوردی ادعا می کند که در حال پیگیری مسائل است در حالیکه باید پرسید، پیگیری های بدون نتیجه به چه درد می خورد؟ این معاونت باید لایحه و طرح های ملی به مجلس ببرد و باید دستگاهها را فعال کرد نه اینکه گزارش ارائه دهد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

دیگر خبرها

  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها