Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@16:29:13 GMT

برداشت گوجه سبز از باغ های ساوه آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۴۷۴۷۳

برداشت گوجه سبز از باغ های ساوه آغاز شد

حسن شریفی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سطح زیر کشت محصولات رقم آلو در ساوه یکهزار و 200 هکتار است که از این میزان 400 هکتار مربوط به گوجه سبز است.
وی، میانگین کشوری برداشت این محصول در هر هکتار را هشت تن برشمرد و گفت: از هر هکتار باغ گوجه سبز ساوه به طور متوسط 10 تن محصول برداشت می شود.
وی ادامه داد: پیش بینی برداشت گوجه سبز از باغ های ساوه چهار هزار تن است که با توجه به خسارت 10 تا 40 درصدی طوفان و تگرگ در این باغ ها و ریزش محصول سردرختی در بهار امسال، عملکرد ریالی این محصول در 2 هزار و 600 تن با افت احتمالی قیمت مواجه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شریفی گفت: با توجه به اینکه محصول گوجه سبز جز تولیدات استراتژیک نیست خرید تضمینی ندارد و بهترین نوع این محصول به قیمت هر کیلوگرم 200 هزار ریال از باغدار خریداری می شود.
وی اظهار کرد: پیش بینی می شود با توزیع محصول در سطح بازار، به مرور قیمت گوجه سبز از ارقام نوبرانه به تعادل برسد.
وی بیان کرد: یک هزار و 200 باغدار ساوجی محصول گوجه سبز خود را به شهرهای مختلف استان های مرکزی، همدان، تهران و قم ارسال می کنند.
شریفی گفت: موعد برداشت محصول گوجه سبز در ساوه تا پایان اردیبهشت ماه برآورد شده است.
از مجموع 21 هزار هکتار باغ در ساوه، 17 هزار هکتار بارور بوده و متوسط تولیدات باغی این شهرستان شامل انار، پسته، زیتون، انگور، گردو و بادام 180 هزار تن در سال است.
7269/6013/خبرنگار: الهام بابایی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در پی عملیات جهادی وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان استانی به دلیل بارندگی‌های اخیر استان خوزستان، صدها هزار تن گندم خریداری شده در این استان به انبارهای مسقف و سیلوهای سربسته سطح استان و سایر استان‌های منتقل شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «سید سعید راد» اظهار داشت: خرید تضمینی گندم در استان خوزستان از بیستم فروردین آغاز شده و تا صبح جمعه (15 اردیبهشت) بیش از 855 هزار تُن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان‌داشت: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی، نسبت به اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات لازم از جمله به‌کارگیری کامل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای برای انتقال گندم‌های خریداری شده استان خوزستان به انبارها و سیلوها اقدام شد.

وی گفت: 50 هزار تُن گندم در مراکز روباز باقی مانده بود که با پوشش‌دهی دقیق و چادرکشی سریع بر رویِ گندم‌ها اقدام شد.

راد با تاکید بر این که صیانت از گندم‌هایی که حاصل دسترنج کشاورزان است را وظیفه خود می‌دانیم و با استفاده از همه امکانات موجود، پایِ کار جمع‌آوری گندم‌های خریداری شده در استان خوزستان آمدیم، افزود: تلاش می‌کنیم تا یکی دو روز آینده، نسبت به انتقال گندم‌های باقی ‌مانده به انبارها و سیلوها اقدام کن

از سوی دیگر رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در طول سه روز بارندگی در استان، با استفاده از پوشش های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این جهت مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

 وی گفت: در سال زراعی 1402-1403 ، 754 هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت گندم رفت .

وی با اشاره به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان افزود: 864 هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش ها برداشت شده بود که از این میزان 560 هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از یکصد هزار تن گندم نیز به سیلوها منتقل شده بود.
نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود جلسات متعددی با ارگان های مربوطه از جمله استانداری، سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم جهت انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.
وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته 510 هزار تن گندم به مراکز مسقف انتقال داده شد تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود 16 هزار تن گندم در آن انبار شده است .
نبی پور اظهار داشت: کمتر از 5 درصد از گندم های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که طی مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.
وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این جهت مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.
نبی پور افزود: به حدود یکصد هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود خسارت بین 20 تا 70 درصدی با میانگین 40 درصد ناشی از ناشی از ورس، تگرگ ، آبگرفتگی و ... وارد شده است.
وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که 50 درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می دهد انجام خواهد شد.
نبی پور در پایان اظهار داشت: حدود 2800 کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در استان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته 2200 دستگاه بود سرعت برداشت نیز نسبت به سال گذشته 20 درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 250 هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان