Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پزشکی ایرنا، دکتر حسین پاکدامن روز سه شنبه در حاشیه بیست و چهارمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شایع ترین علت ناتوانی مغزی و جسمی در جوانان بیماری ام اس (اِسکلُروزِ چندگانه) است که سن ابتلا به آن بین 20 تا 40 سالگی است و در زنان شیوع بیشتر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که این بیماری بیشتر در تهران و اصفهان شایع است افزود: عوامل ژنتیکی، تغذیه نامناسب، شرایط اب و هوایی و کمبود ویتامین D در بروز این بیماری نقش اساسی دارد.
پاکدامن اظهار کرد: دو سوم مردم ایران کمبود ویتامین D دارند که این مسئله آنها را مستعد ابتلا به ام اس می کند.
وی در خصوص درمان این بیماری گفت: تا سال 1993 میلادی ام اس جزء بیماری های غیر قابل درمان بود اما از آن سال با ورود این داروها، به بیماری تا حدودی قابل درمان تبدیل شد.
رئیس انجمن متخصصان علوم واعصاب ایران توضیح داد: 14 داروی تزریقی و خوراکی برای کنترل این بیماری تا کنون تولید شده که تمام این داروها در ایران نیز وجود دارد و همگی آنها دارای پوشش بیمه ای هستند.
بیست و چهارمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از امروز تا بیست و چهارم اریبهشت ماه با حضور متخصصان و اساتید داخلی و خارجی در هتل المپیک تهران در حال برگزاری است.
علمی **1834**1311**
خبرنگار:ناهید شفیعی**انتشار: زهره محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم