Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ابراهیم بابائی از فرزندان و فرهیختگان شایسته ارسباران می‌باشد که با تلاش ارزشمند خود در حوزه علمی، پژوهشی و اختراعات منشأ افتخار و سربلندی برای ایران اسلامی، آذربایجان و خطه قهرمان‌پرور ارسباران شده به‌طوری که اراده پولادین و سعی وافر این استاد فرهیخته باعث شد که در کمترین زمان ممکن شاهد فتح قله‌های پیشرفت و ترقی و کسب رتبه برتر علمی و پژوهشی در سطح جهانی و ملی باشیم به گونه‌ای که این همت ستودنی پرفسور بابایی باعث شد نام پرافتخار وی در لیست یک درصد دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گیرد؛ این عناوین ارزشمند را بهانه قرار دادیم تا مصاحبه‌ای با نخبه برتر علمی کشورمان داشته باشیم که پس از دو ماه پیگیری مستمر به جهت مأموریت‌ها و سفرهای خارجی برای سخنرانی در کنفرانس‌های بین‌المللی و تدریس در خارج از کشور داشتند سماجت و پیگیری مستمر نتیجه داد و بالاخره زمینه برای یک مصاحبه صمیمی با جناب پروفسور فراهم شد که ماحصل این گفتگو از نظرتان می‌گذرد:

ضمن تشکر از جنابعالی که با وجود مشغله کاری متعدد زمینه را برای این مصاحبه فراهم کردید در ابتدا خودتان را برای خوانندگان معرفی بفرمائید؟

ابراهیم بابائی هستم در سال 1349 در شهرستان اهر متولد شدم از ابتدایی تا تحصیلات متوسطه در این شهرستان گذراندم و پس از اخذ دیپلم ریاضی فیزیک در سال 1367 از رشته مهندسی برق الکترونیک پذیرفته‌شده در سال 1371 با رتبه ممتاز فارغ‌التحصیل شدم پس از اتمام این مقطع بیش از شش سال با شرکت‌های مهندسی مشاور نیروی آذربایجان (منا) و مخابرات همکاری داشتم و در سال 1377 در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق قدرت پذیرفته‌شده و این مقطع را نیز با رتبه اول در سال 1380 به‌پایان رساندم و از همان سال نیز دکتری تخصصی خود را در دانشگاه تبریز ادامه دادم و در سال 1386 موفق به دفاع از رساله دکتری خود شدم که با مدرک دکتری همکاری خود را با عضویت در هیئت‌علمی و مرتبه علمی استادیاری در این دانشگاه آغاز کردم و در سال 1394 از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطفاً بیشتر از دستاوردهای علمی و پژوهشی‌تان در سطح ملی و بین‌المللی برای خوانندگان توضیح دهید؟

بیش از 350 مقاله در مجلات معتبر علمی و کنفرانس‌های بین‌المللی و بیش از یکصد مورد سخنرانی کنفرانس‌های بین‌المللی، دریافت لوح تقدیر در دو کنفرانس بین‌المللی SICE-ICCAS 2006 و ICEMS 2007 در کشور کره جنوبی و همچنین به‌عنوان پژوهشگر جوان برتر (1388)، پژوهشگر برگزیده دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر (1390 و 1392)، پژوهشگر برگزیده گروه عمده علمی فنی و مهندسی (1390 و 1392) و پژوهشگر برتر دانشگاه تبریز در سال (1392) و عضویت ارشد انجمن جهانی مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) و انجمن الکترونیک قدرت ایران و چندین سال پیاپی در دانشگاه تبریز موفق به کسب رتبه‌های عالی از جهت تعداد ارجاعات علمی به مقالات پژوهشی شده‌ام.

علاوه بر فعالیت در عرصه‌های پژوهشی در حوزه مدیریتی و آموزشی نیز به‌عنوان مدیر گروه آموزشی نمونه دانشگاه تبریز (1391) و مدرس نمونه دانشگاه تبریز (1392) را کسب نموده‌ام.

جنابعالی اختراعات و ابداعات متعددی را به ثبت رسانده‌اید از آنها بگویید؟

تاکنون بیش از 18 اختراع در زمینه مهندسی برق-قدرت با تأییدیه علمی از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و سایر سازمان‌های تخصصی و مرتبط به ثبت رسیده است که افتخار می‌کنم در جهت نیل به خودکفایی و قطع وابستگی به بیگانگان در حد بضاعت خود دین خود را به کشورم ادا کردم.

آقای بابائی نام جنابعالی در سطح بین‌المللی جزء دانشمندان برتر و نخبگان علمی قرارگرفته است دراین‌باره توضیح دهید؟

بلی، به جهت تعداد ارجاعات علمی مقالاتم در سطح بین‌المللی و بر اساس گزارش پایگاه بین‌المللی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI)، نام این‌جانب در بین یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته است.

در مجلات علمی و بین‌المللی نیز فعالیت چشمگیری دارید در این خصوص توضیح دهید؟

بلی، این‌جانب سردبیر مجله علمی-پژوهشی مهندسی برق دانشگاه تبریز، دبیر ژورنال IEEE Transactions on Industrial Electronics آمریکا و عضو هیئت تحریریه در چندین مجله معتبر ملی و بین‌المللی می‌باشم.

در راستای تولید علم و گسترش همکاری با دانشگاه‌های بین‌المللی و مراکز علمی سایر کشورها چه‌کارهایی انجام داده‌اید؟

با تلاش‌های انجام شده و در راستای گسترش همکاری‌های دو جانبه در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه تبریز و دانشگاه‌های خارجی بسیار چشم‌گیر بوده و این‌جانب رابط تفاهم‌نامه همکاری دوطرفه بین دانشگاه تبریز و دانشگاه لاکوئیلای ایتالیا می‌باشم. و علاوه بر فعالیت علمی و پژوهشی در دانشگاه تبریز به عنوان استاد مدعو با دانشگاه‌های مختلف جهان از جمله دانشگاه لاکوئیلای ایتالیا و دانشگاه نیئریست قبرس همکاری دارم و ریاست و عضویت در کمیته برگزاری و کمیته علمی کنفرانس‌های بین‌المللی متعدد که در کشورهای مختلف جهان ازجمله آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، رومانی، چین، نیوزیلند، مجارستان، دبی، ترکیه و غیره برگزار می‌شود بخش دیگری از فعالیت‌های علمی و پژوهشی‌ام در این حوزه می‌باشد.

برای تعلیم و تربیت دانشجویان علاقه‌مند به آموزش و پژوهش در حوزه فعالیتتان در آذربایجان شرقی چه‌کارهایی را انجام داده‌اید؟

در تحقق این امر راهنمایی و مشاوره بیش از 200 پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری را بر عهده داشته‌ام و رشد و تعالی دانشجویان علاقه‌مند که بنده افتخار خدمتگزاری و تعلیم و تربیت آنها را داشتم برایم بسیار دل‌چسب و باعث افتخار است که تمامی تلاش خود را انجام داده‌ام تا این عزیزان نیز در تحصیل و علم‌آموزی موفق باشند.

به‌عنوان یک اهری چه راهکارهایی برای توسعه منطقه ارسباران و شهرستان اهر دارید؟

همواره به زادگاه خویش افتخار می‌کنم و علاقه ویژه‌ای به توسعه این خطه قهرمان‌پرور با پیشینه علمی و فرهنگی و تاریخی از کشور دارم. به اعتقادم منطقه ارسباران، با توجه به پتانسیل بالقوه‌ای که دارد کم‌تر موردتوجه قرارگرفته است و توسعه و تقویت زیرساخت‌های گردشگری این منطقه علی‌رغم داشتن زمینه‌ها برای توسعه و پیشرفت مورد غفلت واقع‌شده است.

موانع توسعه ارسباران را بیشتر در چه مواردی می‌دانید؟

از موانع مهم توسعه این منطقه فقدان راه‌های دسترسی ایمن و مناسب به جاذبه‌های طبیعی و گردشگری منطقه و عدم وجود تبلیغات مؤثر در جهت شناساندن آثار تاریخی، چشم‌اندازهای طبیعی، حیات‌وحش و مناطق خوش آب‌وهوا و بکر این منطقه از مهم‌ترین دلایل عدم رونق این منطقه بوده است که اگر در این خصوص بیشتر اهتمام جدی با تعامل و همکاری مردم و مسئولان صورت گیرد قطعاً شاهد رونق اقتصادی این منطقه، کاهش نرخ بیکاری، مهاجرت و افزایش درآمد مردم خواهیم بود.

و سخن آخرتان در خصوص اهر و ارسباران چیست؟

توسعه منطقه ارسباران از جهات مختلفی حائز اهمیت می‌باشد که یکی از مهم‌ترین دستاوردهای آن کاهش نرخ بیکاری در این منطقه است که فواید این کاهش نرخ هم به منطقه و هم به‌کل کشور برمی‌گردد. از طرفی با توجه به وجود مناطق تاریخی باارزش در این منطقه که دارای ارزش فرهنگی و معماری بالایی نیز است توسعه این منطقه ضمن شناساندن تاریخ و فرهنگ آن به سایر هم‌وطنان عزیز می‌تواند به‌عنوان یک دریچه تبلیغی برای کشور در جهت شناساندن فرهنگ و تمدن ایران به بیگانگان باشد. توسعه منطقه ارسباران می‌تواند در جذب سرمایه‌گذاری داخلی (بخش خصوصی) و حتی خارجی مؤثر واقع شود که این به‌نوبه خود سبب ارتقای جایگاه اقتصادی کشور می‌شود.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور رؤسای دانشگاه‌ها از ۲۷ کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.

کد خبر 6097185 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد