Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در دیدار با جمعی از مربیان عقیدتی سپاه روح‌الله همزمان با سالرزو شهادت استاد مرتضی مطهری با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ایام ماه‌های مبارک رجب، شعبان و رمضان گفت: این ماه‌های فرصت‌های بی‌نظیری است که خداوند متعال در اختیار انسان‌ها قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این موضوع که این ماه‌ها به ترتیب ماه ولایت، رسالت و ماه خدا است، گفت: این سه ماه مبارک برای کسانی که اهل معنا هستند فرصت استثنایی است برای اینکه هر آنچه در عالم معنا وجود دارد را کشف و به سعادت دنیا و آخرت دست پیدا کند.

وظیفه مربیان عقیدتی سیاسی تربیت نیروهای آینده‌ساز است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: مربیان عقیدتی سیاسی به عنوان عنصر فرهنگی در جامعه وظیفه خطیری بر عهده دارند چراکه انسان‌ساز، کادرساز، آینده‌ساز هستید. آنچه که مسئولیت روحانیون و مربیان و معلمین را نسیت به بقیه افراد جامعه متمایز می‌سازد این است که در حقیقت مربی‌ساز و آینده ساز هستیم از این‌رو باید بسیار مراقب بود چراکه الگویی برای جامعه هستیم و نباید کوچکترین عیب و ایرادی در این جایگاه داشته باشیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با تاکید بر اینکه باید این جایگاه را حفظ کرد و نقاط قوت را تقویت کرد، گفت: مربیان و معلمین از هر نظر باید الگو باشند و شایستگی و بایستگی لازم را هم در خلوت و هم در جلوت داشته باشند. در واقع جلوت ما نماد خلوت ما باشد.

وی افزود: خلوت ما بایستی با خدا قوی باشد و نماد این رابطه با مردم تجلی یابد. ما به عنوان شاگردان حضرت امام خمینی(ره) که عالم را محضر خدا می‌دید و عالم را با همین دید نگاه می‌کرد باید عالم را محضر خدا بدانیم. چشم، زبان و قلمی که در محضر خدا باشد بر مبنای فرمان خدا فرمان می‌دهد.

اطاعت از ولی‌فقیه اطاعت از خداست

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه اطاعت از ولی‌فقیه اطاعت امرالله است، گفت: در نظام اسلامی اطاعت از ولی امر مسلمین اطاعت از خدا است و بر مبنای اطاعت از خدا از ولی امر اطاعت می‌کنیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی و ولایت فقیه سرمایه و ارزشی است که از غدیر خم انتظار آن را می‌کشیدیم، گفت: بیش از یک‌هزار سال است که این سرمایه باعظمت و بزرگ در پرده غیبت و غفلت بود و در 300 سال اخیر هم در صحنه‌های مختلف علما و بزرگان زیادی قیام کردند و فرمان جهاد دادند تا اینکه امام خمینی(ره) با نهضت انقلابی خود موفق شدند که نظام اسلامی را شکل دهند.

اسلام فقاهت مایه عزت و عظمت ملت ایران

وی افزود: آنچه عامل سربلندی، عزت، عظمت، پیروزی و هشت سال مقاومت در مقابل صدامیان شد و ارموز هم عامل اقتدار و عزت ملت ایران است اسلام فقاهت است که در رأس آن ولی‌فقیه قرار گرفته و چنانچه این اسلام آسیب ببیند این کشور آسیب خواهد دید.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: تمام دشمنی‌ها و دعواها با نظام اسلامی بر سر اسلام فقاهت است، از زمان قاجار بوده و هستند جریانات مختلفی که اسلام فقاهت را باور ندارد یا اینکه این اسلام را نسبت به امام راحل باور دارند ولی نسبت به مقام معظم رهبری باور نداشته یا ندارند یا اینکه بازی درمیاورند.

ولایت فقیه گوهره اسلام است

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی ادامه داد: معتقد هستند که ولایت فقیه یک امر کاریزمایی است که مختص امام خمینی(ره) بود و کسی در شان ایشان نیست. ما هیچ تردیدی نداریم که ولایت فقیه در گوهره اسلام و جوهره اسلام است. به واقع اسلام واقعی در ولایت، امامت، اهل بیت(ع) و ولی‌فقیه تبلور پیدا می‌کند.

وی افزود: در تمام دوران انقلاب اسلامی شاهد نتایج و برکات اسلام فقاهت که در رأس آن ولی‌فقیه حضور دارد بوده‌ایم از دوران انقلاب اسلامی تا هشت سال دفاع مقدس و ایستادگی در مقابل استکبار جهانی، در حفظ وحدت ملی، منطقه‌ای و اجتماعی، مقاومت در سایر ملت‌ها دیده‌ایم و در آینده هم به همین منوال خواهد بود.

ولی‌فقیه ستون دین است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ولی فقیه را خیمه و ستون دین دانست و تصریح کرد: چنانچه این خیمه آسیب ببیند نظام و عزت ما نیز آسیب خواهد دید. همه باید حمایت کنیم تا از آن پاسداری و حراست کنیم. کانیداها، غیرکانیداها، شوراها و غیرشوراهاف کسانی که منتخب می‌شوند باید توجه کنند که اصل اول حفظ این ستون باعظمت است. که ستون شرف، عزت، دین و اقتدار ما است.

پشتیبانی از ولایت ولی‌فقیه؛ تقویت مردم‌سالاری دینی است

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با تاکید بر اینکه همه باید با قدرت پای ولی فقیه بایستیم، گفت: همه کسانی که به عنوان کاندیدا مطرح می‌شوند باید در جهت تقویت این ستون حرکت کنند و بدانند تضعیف این ستون تضعیف خودشان و نظام، تضعیف مردم‌سالاری دینی و تضعیف ارزش‌ها و تقویت دشمن و شاد کردن دشمن است.

وی با تاکید بر اینکه کاندیداهای ریاست جمهوری باید پای ارزش‌ها بایستند و حافظ آرمان‌های انقلاب اسلامی باشند، گفت: اگر امروز در سخنان و مناظرات خود شعارها و وعده‌هایی در حوزه‌های مختلف می‌دهند باید بدانند مهم‌ترین اصل حفظ ارزش‌هاست اینکه امروز چه نمره‌ای داریم و 5 سال آینده در عرصه‌های مختلف از جمله شایسته‌سالاری، تقویت بنیان خانواده، ترویج روحیه ایثار، اقتصادمقاومتی، پایبندی مردم به نظام و اسلام و رهبری چند است؟

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به لزوم تقویت حوزه‌های علمیه گفت: خوشبختانه امروز در استان از وضعیت بهتری نسبت به حضور و علاقه جوانان به تحصیل در حوزه‌های علمیه هستیم ولی هنوز تا یاده‌ال‌ها فاصله داریم چراکه باتوجه به آرمان‌گرایی و انقلابی بودن، فداکاری و حضور در تمامی صحنه‌ها و هدفمند عمل کردن، حجت الاسلام شدن و دستیابی به هدف طلبگی است. به واقع هدف اصلی برای روحانیت تربیت علما و فقهای بزرگ است.

کاندیداها برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف اعلام کنند

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی ادامه داد: منتخبین مردم در شوراها یا انتخابات ریاست جمهوری باید برنامه‌های خود را اعلام کنند به واقع با پذیرش مسئولیت بگویند که آنچه را وعده کرده بودند بعد از 5 سال چقدر محقق شده است.

عدم توجه مسئولین به حوزه اقتصاد در استان مرکزی

وی باتاکید براینکه رئیس جمهور آینده باید در عرصه‌های مختلف مدیریت داشته باشد، گفت: باید برنامه‌های خود را در عرصه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ارائه کند. در چند سال اخیر بارها نسبت به واحدهای نیمه تعطیل در استان تاکید کردم ولی متاسفانه تاکنون از سوی مسئولین گشایشی در این زمینه صورت نگرفته است.

اجازه سوءاستفاده به فتنه‌گران داده نشود

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با تاکید بر حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی و انتخاب آگاهانه گفت: مبادا افراد فتنه‌گر سوء استفاده کنند، مبادا دهن کجی به اسلام و قرآن و نظام کنند. این ظلم به خون شهدا، ظلم به امام راحل و ظلم به رهبری است، ظلم به همه است. همه باید دست به دست یکدیگر دهیم و نظام اسلامی را با قوت به پیش بریم.

شهید مطهری از پایه‌های اساسی مردم سالاری دینی

وی در بخش دیگر سخنان خود شهید مطهری را یکی از پایه‌های اساسی مردم سالاری دینی، ولایت فقیه، اسلام آگاه به زمان بود که عظمت این ملت را در اسلام می‌دید و خود جزو عاشق‌ترین عاشقان اسلام و امام راحل بود، گفت: این استاد شهید هم در بُعد انسانی و هم در بُعد تفکر، انسان کاملی بود.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با اشاره به اینکه شهید مطهری یک متفکر کامل بود، گفت: جامعه امروز نیازمند تفکرات و اندیشه‌های شهید مطهری است، برای مقابله با جریانات انحرافی شاخص اصلی که ستون فقرات و چراغ راه است مراجع عالیقدر شیعه و در راس نیز در مسائل حکومتی و غیره ولی فقیه جامع شرایط است که خدا را شکریم که پس از امام راحل پرچمدار باعظمت این راه مقام معظم رهبری است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: شهید مطهری الگوی جامع و کامل برای معلمین و مربیان است، باید اثار و اندیشه‌های این شهید والامقام و دیگر شخصیت‌های بزرگ دینی را مورد مطالعه قرار داده و در راستای تربیت نسل آینده ان‌ها را به کار بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم، که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور ه اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک، رقابت‌ها دراین حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده دراین دور رقابت از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند. براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد. براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه از جمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد دراین حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد. براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

۱

فهرست وفاق

نام فهرست: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

شعار: انقلاب، کارآمدی و مردمی

رویکرد ویژه: عدم وحدت با هیچ جریان سیاسی / اخذ تعهدنامه انتخاباتی از افراد حاضر در فهرست

کاندیداها: احمد نادری، ابراهیم یزدی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، علی‌اصغر پورمحمدی، سید نظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست.

۲

شورای ‌وحدت

نام فهرست: شورای وحدت اصولگرایان

شعار: تحول برای زندگی بهتر

رویکرد ویژه: در اولویت قرار گرفتن بانوان

کاندیداها: سمیه گلپور چمرکوهی، ریحانه اخلاقی، سمیه رفیعی، زینب قیصری، زهره سادات لاجوردی، علی‌اصغر پورمحمدی، ابوالقاسم جراره، محمد سراج، مجتبی رحماندوست، علیرضا سلیمی، حسین صمصامی مزرعه آخوند، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سیدنظام الدین موسوی، سیدمرتضی محمودی، احمد نادری.

۳

فهرست جبهه انقلاب

نام فهرست: فهرست مشترک شورای‌ائتلاف و جبهه پایداری

شعار: ایران سربلند

رویکرد ویژه: عدم توجه صرف به وابستگی حزبی کاندیداها

کاندیداها: علیرضا سلیمی، غلامحسین رضوانی، محمد سراج، زهره سادات لاجوردی، زهره طبیب‌زاده، فاطمه قاسم‌پور، مجتبی زارعی، حسین صمصامی، حسین نجابت، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی‌اصغر پورمحمدی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی شریفیان، مهدی عسگری، عبدالحسین روح الامینی، سعید آجرلو.

۴

جامعه اسلامی مهندسین

نام فهرست: فهرست جامعه اسلامی مهندسین

شعار: -

رویکرد ویژه: حضور فعال در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم

کاندیداها: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره‌سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی‌مقدم، سیدنظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.

۵

امنا

نام فهرست: فهرست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی

شعار: کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد

رویکرد ویژه: انتخاب اغلب کاندیداهای دور دوم از باقی‌مانده‌های فهرست دور نخست

کاندیداها: سیدنظام‌الدین موسوی، احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، سیدمرتضی محمودی، بیژن نوباوه وطن، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان.

۶

مستقلین واعتدالگرایان

نام فهرست: فهرست جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران

شعار: -

رویکرد ویژه: معرفی کاندیداهای مشترک با بسیاری از فهرست‌های دیگر

کاندیداها: ابراهیم عزیزی، عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی، علی‌اصغر پورمحمدی، مهدی عسکری، حسن خجسته باقرزاده، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهروند، مجتبی زارعی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سیدنظام‌الدین موسوی، زینب قیصری، مجتبی رحماندوست، زهره‌سادات لاجوردی، احمد نادری، حسین نجابت، عیلرضا سلیمی.

آنچه باید درباره دور دوم انتخابات بدانید

روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود؛ انتخاباتی که در نهایت فهرست ۲۹۰ نفری خانه ملت در دور جدید را تکمیل خواهد کرد.

۴۵ کرسی

دراین دور تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده مجلس دوازدهم مشخص می‌شود.

۲۲ حوزه انتخابیه

در دور دوم کاندیداها در ۲۲ حوزه انتخابیه برای حضور در مجلس دوازدهم رقابت می‌کنند.

۹۰ کاندیدا

دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم با حضور ۹۰ کاندیدا برگزار می‌شود.

۱۵ استان

۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۵ استان کشور شاهد برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم خواهند بود.

آذربایجان‌شرقی: تبریز، آذرشهر و اسکو/ شبستر/ میانه

اردبیل: پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز

اصفهان: سمیرم / لنجان

البرز: کرج، اشتهارد و فردیس

تهران: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس / ورامین، پیشوا و قرچک

خراسان‌جنوبی: بیرجند، درمیان و خوسف

خراسان رضوی: مشهد و کلات

خوزستان: آبادان / رامهرمز و رامشیر

زنجان: زنجان و طارم / خدابنده

فارس: شیراز و زرقان / مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد

لرستان: خرم‌آباد و چگنی

مازندران: قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی

همدان: ملایر

کرمانشاه: کرمانشاه

گلستان: گنبدکاووس

انتخابات الکترونیک در ۸ شهر

شورای‌نگهبان با برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک در حوزه‌های تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر موافقت کرده‌است.

کد خبر 849186 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت کشور مجلس - انتخابات نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مراسم عزاداری شهادت حضرت امام صادق (ع) در بیت نماینده ولی فقیه در خوزستان
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها
  • سه جریان مخالف استاد مطهری