Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، این انجمن به گفته رییس هیات مدیره آن اکنون مراجعانی از استان های همجوار دارد و از این رو ساخت همراه سرا به منظور کمک به تسریع در روند درمان آنها نیازی ضروری است.
دکتر امیری فرد رییس هیات مدیره انجمن بیماران سرطانی کرمانشاه روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، از همکاری و همراهی مردم نیکوکار و خیران کرمانشاه و خارج از استان قدردانی کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری برای ساخت همراه سرا در شهر کرمانشاه نیازمند دستان پرخیر و برکت خیران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او یادآور شد که انجمن برای ارائه خدمات مطلوب به مبتلایان به سرطان در استان همچنان نیازمند دستان پرمهر خیران است و از این طریق هزینه های خود را تامین می کند.
او ساخت همراه سرا برای بیماران و همراهان آنها را یک نیاز اساسی دانست و گفت: از آنجایی که روند درمان بیماری سرطان به یک دوره رادیوتراپی با حداقل 25 جلسه نیاز دارد از این رو رفت و آمد برای بیماران سرطانی که در شهرستان ها هستند بسیار سخت و این افراد متحمل هزینه های بسیاری می شوند.
وی اظهار کرد: در رادیوتراپی بیمار بستری نمی شود و به صورت سرپایی درمان می گردد اما باید حدود پنج هفته برای مداوا مراجعه کند که این موضوع برای بیماران و همراهان آنها بسیار سخت است.
به گفته وی، اکنون که همراه سرا برای اقامت بیماران سرطانی در استان وجود ندارد، انجمن هزینه های اقامت آنها را در طول درمان پرداخت می کند.
رییس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی استان کرمانشاه در ادامه به موافقت دانشگاه علوم پزشکی با اختصاص یک قطعه زمین به انجمن برای ساخت همراه سرا اشاره کرد و گفت: ساخت همراه سرا یک نیاز اساسی برای انجمن در راستای کمک به بیماران سرطانی است.
امیری فرد با بیان اینکه به زمینی با حداقل هزار متر نیاز داریم از رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواست نسبت به واگذاری این زمین به انجمن عنایت ویژه ای داشته باشد.
وی اظهار کرد: قرار است این زمین در روبروی بیمارستان امام رضا (ع) و در محوطه های متعلق به دانشگاه علوم پزشکی به انجمن واگذار شود.
امیری فرد همچنین گفت: ساخت همراه سرا به هزینه های زیادی نیاز دارد و ما از خیران داخل و خارج از استان و کشور درخواست همکاری و مساعدت برای ساخت این همراه سرا را داریم.
به گفته او از کرمانشاه، خرم آباد، کامیاران، ایلام، کنگاور، اسلام آباد و عراق برای کمک به انجمن استان مراجعه می کنند که بیشترین آمار مراجعه کنندگان مربوط به استان کرمانشاه است.
رییس هیات مدیره انجمن بیماران سرطانی کرمانشاه در ادامه با اعلام اینکه انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی استان کرمانشاه 9 خرداد سال 95 با شماره ثبت 1031 و شناسه ملی 14005877413 به ثبت رسید، گفت: اکنون نزدیک به 800 بیمار مبتلا به سرطان درخواست کمک مالی از انجمن کرده اند که نزدیک به 400 بیمار مورد حمایت مالی قرار گرفته اند و پرونده نزدیک به 400 بیمار دیگر در حال بررسی است.
او کمک به بیماران در جهت بهبود و حمایت مالی از آنها برای تهیه داروها را از مهمترین اهداف انجمن دانست و افزود: تهیه داروهای شیمی درمانی مبتلایان به سرطان بسیار بالا است و ما در انجمن به دنبال جذب کمک های خیران برای کمک به مبتلایان به این بیماری هستیم.
رییس هیات مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی استان کرمانشاه از عموم مردم و خیران خواست کمک های خود به بیماران سرطانی را به شماره حساب 0110685244006 نزد بانک ملی و یا به شماره کارت 6037-9918-9967-4307 به نام انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی استان واریز کنند.
به گفته او دفتر انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان کرمانشاه در بیمارستان امام رضا (ع) قرار دارد و علاقه مندان برای کمک به انجمن می توانند با شماره 08334276318 تماس گرفته و با این انجمن ارتباط برقرار کنند.
او پیگیری مجوز زمین برای ساخت همراه سرا، معرفی بیماران به کمیته امداد برای همکاری، معرفی بیماران به داروخانه بیمارستان جهت گرفتن تخفیف دارویی، اطلاع رسانی در خصوص معرفی انجمن به عموم از جمله پخش کارت های تبلیغاتی، پمفلدها و سفارش صندوق های کمکی بزرگ و کوچک و نصب آنان در مکان های متفاوت را از جمله فعالیت های انجمن در سال 95 ذکر کرد.
امیری فرد که متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی، دانشیار و رییس بخش رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه است در مورد بیماری سرطان نیز گفت: سرطان نوعی بیماری است که مشخصه‌ آن رشد کنترل‌ نشده‌ سلول‌ها در بدن انسان و توانایی این سلول‌ها برای مهاجرت از محل اصلی و انتشار به نواحی دیگر بدن است.
وی اظهار کرد که سرطان در مراحل اولیه درد ایجاد نمی‌کند؛ از طرف دیگر نمی‌توان هر نوع علامتی را به سرطان ارتباط داد، اما علامت‌هایی که شبیه به علایم سرطان هستند و همچنین آن‌هایی که باعث تغییر در سلامتی افراد می‌شوند را باید به ‌دقت مورد بررسی قرار داد.
وی اضافه کرد که علایم سرطان بسته به نوع سرطان متغیر هستند، ولی بعضی از انواع معمول آن‌ها عبارتند از احساس خستگی یا ضعف زیاد، وجود توده در سینه‌ها یا هر قسمت دیگری از بدن، هرگونه ضایعه‌ جدید یا تغییر در ضایعه‌های موجود در بدن، تغییرات در دفع ادرار و مدفوع، سرماخوردگی یا بیماری‌هایی که درمان نمی‌شوند.
طبق آمارهای رسمی وزارت بهداشت بیش از 300 هزار بیمار مبتلا به سرطان در کشور وجود دارد و سالانه بیش از 90 هزار نفر به این جمعیت اضافه می شود.
سرطان علت 13 درصد مرگ‌هاست و هر سال حدود 50 هزار نفر از مبتلایان به سرطان در کشور جان خود را از دست می‌دهند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوای کرمانشاه تا روز شنبه بارانی است
  • آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟